2015 9 setembre 2015

Catàleg CineMúsica 2015

Està disponible per a la seva revisió i consulta el catàleg CineMúsica 2015. Catàleg que conté un material històric i molt important valuosa per al desenvolupament del cinema nacional. Especialment la transcripció de la taules II Professionals Nacional de Cinema Brasiler de so de reunions i una diversitat d'informació sobre els processos de les obres de creació i de so en pel·lícules explicades per experts en el camp.

Feliç lectura!

Catàleg CineMúsica 2015


2015 9 setembre 2015

Síntesi de III ENPSCB

III ENPSCB

Nosaltres, els participants de la III Professionals Nacional brasilera Cinema Sound reunió, la reunió al novè Festival CineMúsica, 04-07 de setembre 2015 i al Conservatori-RJ, van avaluar els èxits de la primera reunió el 2013 i ens vam adonar que:

- La interacció entre els hostes promogudes en els tres anys de la reunió materialitza la creació d'experiència laboral fora del festival, una millor comunicació entre professionals de diferents etap la producció de cinema de so;
- El paper de l'educació de les noves generacions sobre el so al cinema és fonamental i la nostra tasca. Per a això, seguim inspirats pel treball pioner del reconegut director de so Walter Goulart busca consolidar els nostres coneixements tècnics específics;
- La presència de professionals del so d'Amèrica Llatina ha demostrat ser important per promoure i ampliar l'intercanvi de pràctiques tècniques i de mercat.


Per a la quarta reunió que se celebrarà al setembre de 2016, la nostra interacció amb les universitats i cursos de formació tècnica s'ampliarà, així com el nostre esforç per:
- Millorar la qualitat de la pantalla al Festival CineMúsica, assegurant el calibratge de la sala d'exhibició de les pel·lícules i la normalització de la producció d'exemplars premiats;
- Ampliar les aliances per estimular al millor exercici dels nostres professionals i augmentar la qualitat tècnica del nostre parc industrial;
- Per continuar amb la publicació de les actes de les reunions i documents tècnics per fer metodologia sòlida.
CTAv e a ROB FILMES . Gràcies de nou per les aliances amb el SEBRAE, el delart, el CTAV i PEL·LÍCULES ROB.


2015 Agost 17, 2015

Llibre: Com el so de Carlos Abbate Cinema

Carlos Abbate

BONES NOTÍCIES PER AL SO DEL MÓN DE CINEMA!

MIS , dentro da programação do 26 o Festival Internacional de Curtas Metragens de São Paulo . Un any després del seu llançament en espanyol, Argentina, Carlos Abbate llança el seu llibre en portuguès a Sao Paulo 27 d'agost a les 18h al MIS, dins del programa de l'26a edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Sao Paulo.

III Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro , para uma sessão de autógrafos e para participar da mesa de debate “Som e Montagem: interação técnica e conceitual” com Karen Akerman , Ricardo Pretti , Vanessa Marques e mediação de Maria Byington . En el dia del 05 de setembre estarà al Conservatori / RJ, dins el programa del novè Festival de Cinema Música i Trobada Nacional de Brazilian Cinema Sound III professionals, per a una sessió d'autògrafs i participar a la taula "de so i edició: la interacció tècnica i conceptual "amb Karen Akerman, Ricardo Pretti, Vanessa Marques i mediació Maria Byington.

Ressenya del llibre:

Sí, el món no es perd, i de vegades hi ha bones notícies. Un d'ells és el llançament d'un llibre sobre l'assoliment de so al cinema, tema poc comú de reunió en les bibliografies sobre el tema. I el bo d'aquesta notícia és que aquest llibre va ser elegit per obrir una propis problemes de disseny ENERC (Escola Nacional d'Experimentació i Realització de Cinema) i va tenir el suport de l'INCAA (Institut Nacional de Cinema i Arts Audiovisuals) allà a Argentina .

El llibre va ser escrit per Carlos Abbate, coordinador del curs de so d'aquesta important escola de cinema i un dels directors de so argentins més reconeguts, havent de les seves pel·lícules crèdit com a fill de la núvia (J J. Campanella), La puta i la balena (Luis Puenzo), Kamchatka (M. Piñeyro), entre altres. Seguir llegint


2015 Agost 10, 2015

III Trobada Nacional de Professionals de so del cinema brasiler

IIIENPSCB

Dies 04-07 de setembre es duu a terme a la ciutat de registrador-RJ del Professionals III Nacional del Brasil Cinema Sound Reunió. L'objectiu principal de l'esdeveniment és contribuir a una major integració entre els professionals del so nacional cinema. Vinculat   la novena Cinema Música - Cinema Conservatori Festival, és una oportunitat per mostrar les activitats relacionades amb el cinema univers sonor del país també s'està convertint en un nou espai de reflexió i debat qüestions relacionades amb el mercat de la realització audiovisual, l'educació i la per investigar el so de cinema al Brasil. La trobada consta de taules rodones, conferències i tallers que complementen la programació del Cinema Música, un dels festivals de cinema del país dedicada exclusivament a la banda sonora de la pel·lícula.

L'esdeveniment està obert al públic amb entrada gratuïta!

2015 calendari III ENPSCB:

Setembre 4 - Divendres

  • 14h - 16h: Personalitat Sonora: Victor Raposeiro
  • 16h - 18h: Convidat Internacional: Carlos Klachquin amb la conferència "Barreja orientat a objectes i la implementació del sistema Atmos"

Setembre 5 - dissabte

Setembre 6 - Diumenge

  • 09h-12h: Taller de Foley (Part II) amb Guta Roim, Felipe Marques, Christian Vaisz, Rosana Stefanoni i Renato Galimberti.
  • 14h - 16h: Homenatge a Hernani Heffner.
  • 18h: ENPSCB Plenària III.


2015 6 agost 2015

FESTIVAL "Soundtrack"

festival de la banda sonora
La BANDA SONORA 1er Festival destaca el paper del so en grans produccions de cinema. El programa és gratuït i es troba des dels clàssics, com la pel·lícula "Cinema Paradiso" de Giuseppe Tornatore, fins a produccions recents. La música és el llenguatge artístic es destaca en el 1er Festival de banda sonora, que va tenir lloc a Brasília, entre el 7 i 11 d'agost de 2015. El públic pot veure una selecció de pel·lícules de cançons famoses, i va participar en un xat a la banda sonora amb el cantant de la banda de plom Plebe Rude, Philippe Seabra, atorgat pel sender de la composició de la pel·lícula "Wild West Caboclo". Vostè també tindrà l'oportunitat d'assistir a una sessió de la pel·lícula muda "Policia Carlitos" (1916), amb banda sonora realitzada al piano.

La sessió d'obertura ret homenatge a Brasília amb el documental "Home Furniture" del director José Eduardo Belmonte. La banda colonial Mobles acaju farà comentaris sobre la pel·lícula immediatament després de veure. I el diumenge (09), el Dia del Pare, la pel·lícula The Kid (1921), Charlie Chaplin, commemora la data. Els pares i nens van assistir a la sessió junts guanyen regals. El primer festival de Brasília dedicada a la banda sonora és una iniciativa del compositor i dissenyador de so Gabriel Pinheiro, qui també és el curador de l'esdeveniment. La producció està a càrrec de la Manojo Pel·lícules.