2015 5 gener 2015

El so "Informes Wild" - Part IV

Relatos Selvagens ” (Damian Szifrón, 2014) que ocorreu na CAPER 2014 ( Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Falamos um pouco de dublagens. Quarta i última part de la conversa sobre el so de " Informes Wild "(Damián Szifrón, 2014) que es va produir a CAPER 2014 ( Cambra Argentina de Proveïdors i Fabricants d'Equips de Radiodifusió ). Parlem una mica la veu en off.

L'editor de diàleg de "Informes Salvatge" va ser Nahuel Palenque . Les tasques d'edició eren tan laboriós que un altre editor, Matías Vilaró, va ser responsable només per a ajust de veus en off, no a una major càrrega de Nahuel. Durant la conversa no cotitzat Nahuel Palenque. Però aquí et dono crèdit.

José Luis Díaz , al començament de la conversa, es mostra un extracte de la pel·lícula " Vi per Robar ". José Luis crida l'atenció sobre la frase "no és la meva culpa", on es pot escoltar el soroll de fons (les rodes dels cotxes que viatgen). Seguir llegint


2014 23 desembre 2014

El so "Informes Wild" - Part III

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Tercera part de la conversa sobre el so de " Informes Wild "(Damián Szifrón, 2014) que es va produir a CAPER 2014 ( Cambra de Proveïdors d'Argentina i Equip de Difusió Fabricants ).

Gustavo Santaolalla diu breument la seva relació amb "Informes Wild" en un vídeo enviat a la conferència. També parla de la música edició bàsica.

José Luis Díaz diu que la música és un element important en una pel·lícula. L'encarregat de la música "Informes Wild" Gustavo Santaolalla va ser, que viu a Los Angeles. Així que ell no va estar present en la conferència i va enviar un vídeo parlant sobre el procés de treball en la pel·lícula. El seu primer contacte amb la pel·lícula va ser quan jo estava de vacances amb la seva família a Mendoza - Argentina, quan el productor va ser capaç de posar-se en contacte amb ell. Mesos més tard, de tornada a l'Argentina, Gustavo pren nota de les històries de "Els informes Salvatge" de la referència d'un amic. Després de llegir el llibre amb contes de "Informes Wild", Gustavo li demana al seu amic que presenti a Damian Szifrón perquè volia estar en la pel·lícula. Finalment, a Bèlgica, els dos es van conèixer en persona. En el moment en què va ocórrer el festival de Gant, festival de música i teatre, on Gustavo Santaolalla va participar com a jurat.

Seguir llegint


2014 20 desembre 2014

Els "Informes salvatges" Sound - Part II

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). O tema desta segunda parte foi o desenho sonoro de ambientes e efeitos. Quem fala sobre este assunto é o editor de som Gonzalo Matijas . Segona part de la xerrada sobre el so de " Informes Wild "(Damián Szifrón, 2014) que es va produir a CAPER 2014 ( Cambra de Proveïdors i Fabricants d'Equips de Radiodifusió d'Argentina ). El tema d'aquesta segona part va ser dels entorns de disseny de so i efectes. Qui parla d'això és l'editor de so Gonzalo Matijas .

José Luis Díaz , dissenyador de so de la pel·lícula, diu l'editor Pau Barbiere va treballar dur. Quan va acabar, el director va seguir editant i canviant l'ordre de les històries dins de la pel·lícula. I aquest treball va durar molt. Quan el director va acabar d'editar el material era per a un so de post-producció i Gonzalo Matijas començar a fer el disseny d'ambients i efectes de la pel·lícula (mentre Nahuel Palenque estava editant diàlegs).

Gonzalo diu que un dels reptes més grans de la pel·lícula estava tractant amb 6 històries diferents, cadascun amb els seus moments de tensió narrativa i resultat independent. En una pel·lícula normal, hi ha alguns moments clau en què es requereix més el disseny d'ambients i efectes. A "Informes Salvatge" tenia 6 històries. Cada un amb les seves narracions complicacions que requereixen el treball de disseny més so. El treball del so directe per fer sons de cobertures en la localització (pista salvatge) facilitat en gran mesura el treball de post-producció.

Seguir llegint


2014 18 desembre 2014

El so "Informes Wild" - Part I

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Primera part de la conversa sobre el so de " Informes Wild "(Damián Szifrón, 2014) que es va produir a CAPER 2014 ( Cambra de Proveïdors d'Argentina i Equip de Difusió Fabricants ).

La pel·lícula " Històries salvatges "consta de 6 històries diferents el lema violència. El tema d'aquesta primera part va ser la captura de so directe. Qui parla d'aquest tema és Javier Farina , director de so directe.

Javier va dir que el fet que la pel·lícula es compon de 6 històries diferents interposar un agreujant en la captació de so directe. En una pel·lícula de costum, on només hi ha una història central amb els mateixos caràcters de principi a fi, el so directe tècnic acaba bé saben tots els actors i que ajuda a l'hora de planificar la captació de so. En el cas dels informes salvatges, l'equip va tenir dues setmanes per filmar cada història, la dificultat era intentar satisfer una enorme quantitat de personatges en un temps curt. Això va fer que el treball durant el rodatge va ser molt dinàmic. Com si s'estava filmant una pel·lícula 6 de un espai-temps llarg.

Seguir llegint


2014 11 desembre 2014

Cinema Música Catàleg 2014

Està disponible per a la seva revisió i consulta el catàleg 2014 CineMúsica . catàleg que conté un material històric i molt important de cara al desenvolupament del cinema nacional. Especialment la transcripció de la taules de Primera Nacional brasilera Cinema Sound Professionals Reunió , el text "On té la història del cinema brasiler?" Alexandre Sobral en l'edició actual de la restauració de so de la pel·lícula, i una diversitat d'informació en els processos creatius i obres sonores en pel·lícules explicades per experts en el camp.

Feliç lectura!

CineMúsica Catàleg 2014