2015 17 juny 2015

Vegeu els quadres de Setmana 2015 ABC

Ells estan ara disponibles per a les taules de visualització en línia de ABC Setmana 2015 que va tenir lloc del 13 al 15 de maig al cinema brasiler a Sao Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Promogut per la Associació Brasilera de Cinematografia , la Setmana d'ABC és una oportunitat única a la reunió país de personalitats de diferents àmbits del cinema que reflecteixen en el seu mercat laboral. Proporcionant també debats, conferències, panells i classes magistrals que contribueixen directament al progrés de cinema brasiler.

Aquest any el debat so va estar present principalment en les següents taules:

José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles e Armando Torres Jr. El so en la sèrie de televisió - "Fer front als diferents aspectes de so en la sèrie de televisió -. Captura el so directe a la post-producció i procés d'acabat" Amb José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles i Armando Torres Jr.

Introducció a Sound a l'Audiovisual (TV Series, llarg, curt i documental) - "En llegir el guió, escolta al director, que podem expressar a través del so. Tots els sons estan ja en Direct Sound? Ús i problemàtic. La importància de la veu. "Amb Borges marees i Carlos Abbate .

Segueix llegint


2015 23 abril 2015

Setmana 2015 ABC

setmana abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Del 13 al 15 de maig l' Associació Brasilera de Cinematografia mostra la Setmana d'ABC en 2015 . Amb una atapeïda agenda de conferències, panells i debats amb personalitats de diferents àrees del Brasil i cinema estranger, l'esdeveniment té lloc al cinema brasiler a Sao Paulo Està obert al públic amb entrada gratuïta.

Aquest any, la setmana té dues taules dedicades al so cinematogràfic. Són ells:

Dia 14/05, dijous:

10h - El so de la sèrie de TV
"Fer front als diferents aspectes de so en la sèrie de televisió -. Captura el so directe a la post-producció i procés d'acabat"

Participants confirmats:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Adelmo Manzano (supervisor de so)
Rodrigo Meirelles (Executiu Assessor Audio)
Armando Torres Jr. (Mixer)

Maig 15, divendres

17h - Introducció al so en audiovisuals (TV Series, llarg, curt i documental)
"En llegir el guió, escoltar el director, que podem expressar a través del so. Tots els sons estan ja en Direct Sound? Ús i problemàtic. La importància de la veu ".

Participants confirmats:

Marea Borges (Tècnic de so)
Carlos Abbate (director de so)

Segueix llegint


2015 8 abril 2015

II Conferència Municipal del Soroll, Vibració i Disturbi Sonora

Soroll Conferència
El 27, 28 i 29 d'abril, la ciutat de São Paulo-SP discuteix la segona vegada que la lluita contra el soroll en el seu entorn urbà. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. La Sala II Conferència de Soroll, Vibració i Disturbi Sonora , afavorit pel Municipi de Són Paulo i l'Associació Brasilera de la qualitat acústica ( ProAcústica ), es porta a terme amb motiu del "Dia Internacional de soroll consciència", el Dia Internacional de Conscienciació sobre el Soroll (INAD), la data oficial d'aquest any és 30 d'abril.

El propòsit de l'esdeveniment és sensibilitzar els poders públics i la societat en general sobre els impactes negatius del soroll i les vibracions de so a la salut humana, així creant directrius eficaces per a l'acció legislativa i administrativa.

L'esdeveniment està obert al públic i lliure, però l'espai és limitat i requereix la realització d'un "formulari d'inscripció".

Revisi el calendari i més informació a: II Conferència Municipal del Soroll, Vibració i Disturbi Sonora


2015 17 març 2015

Sons en el cinema brasiler: Guile Martins i el so de "La ciutat és un?"

Engany

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Entrevista amb Guile Martins , responsable del disseny de so de " La ciutat és un "(Adirley Queirós, 2011).

Guillermo Farkas: Com vas entrar a "La ciutat és un"? Té una relació anterior amb Adirley?

Guile Martins: Adirley va conèixer el 2006 durant un festival de cinema a Florianópolis. Sobre a Maré ”. La nostra curta estaven sent mostrades, que amb " RAP - La cantonada de Ceilândia "i jo amb" En la marea ". Parlem molt, però crec que més pel futbol que el cinema. Ens trobem de nou en 2009 al Festival de Brasília, que hi era presentant el documental " Tarabatara "en què em dirigeixo edició de so i so. En aquell moment jo sé Ceilândia prendre el bany cascada en belles aigües de Goiás, cosa que em va fer molt feliç, va sortir a l'aire una mica l'angoixa d'estar a Brasília, el pla pilot, un lloc desconegut i inhòspit per a mi. En Ceilândia vaig sentir el soroll dels cotxes, els venedors de la fira, la gent que camina pels carrers, els partits de futbol a cada cantonada, en fi, un paisatge humà i sona molt diferent del pla mestre i el circuit de festivals de cinema. Llavors va ser quan vaig assistir a la " Jornada de Vaga "a la casa de Adirley i va parlar més sobre el so, com gaudir dels sons de Ceilândia i una altra trencats sense recórrer a l'ús de" so de tret i sirenes en la distància ", que tant el molestat com una proposta estètica. Parlem dels sons que s'esvaeixen amb el temps, el esmolador de ganivets, un venedor Biju ...

Segueix llegint


2015 6 març 2015

Sona al cinema brasiler: Fernando Henna i Daniel Turini i el so de I "La ciutat és una" - Part III "Avanti Popolo?"

la ciutat i així

Daniel Turini . Tercera i última part de l'entrevista amb so professional Fernando Henna i Daniel Turini . Els sons de " La ciutat és un "(Adirley Queirós, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. Guillermo Farkas: Sobre "La ciutat és un Just [1]" Crec que és un cas completament diferent. Alguns intenten recuperar-se en la post-producció, algunes coses, garantir la intel·ligibilitat d'alguns plans i fer una barreja que posseeix la pel·lícula. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. A vegades, la pel·lícula coqueteja amb una estètica d'un so hiperrealista [2], en el qual té una condició audiència en comptes amplificat en tots els esdeveniments de so, produeixen sons que en una manera de documental de la producció, es va gravar molt poc probable . Em pregunto llavors si que l'estètica hiperrealisme so era un indici de Adirley .

Fernando Henna: Qui li pot contestar amb la mateixa propietat és la Guile Martins . Que va venir aquí, això la clau del cotxe, per exemple, tenia en l'edició d'imatges, que ha d'haver estat un acord entre ells. Què és prou intel·ligent és una edició súper so. Molt pocs banc de so, tots els sons capturat en la pel·lícula, en els mateixos llocs. Crec que quan Guile va fer el so ...

Segueix llegint