2014 20 setembre 2014

La importància del so en el cinema per Geraldo Moraes

Mini documental realitzat amb el director, escriptor i productor Geraldo Moraes sobre la importància del so en el cinema.


2014 17 setembre 2014

Taula Rodona "Banda sonora digital"

Taula rodona sobre "Banda sonora en l'era digital", celebrada a Curitiba-PR, el 12 de setembre per l'escola Institut Àudio Groc. Grace Torres e dos músicos Rodrigo Lemos ( Lemoskine ), Demian Garcia e Vadeco . La mediació va ser John Caserta , amb la participació del músic Grace Torres i músics Rodrigo Lemos ( Lemoskine ), Demian Garcia i Vadeco . Veure la transmissió completa de la taula:


2014 15 setembre 2014

Història i Tecnologia del So de Cinema Brasiler

"Un preciós registre d'un discurs d'un mestre del so directe del cinema brasiler", diu David Pennington . 7º Festival Cine Música , o cineasta e técnico de som direto Walter Goulart , um dos profissionais do som cinematográfico mais experientes do Brasil em atividade, contou um pouco da história do som no cinema nacional na companhia de Roberto Carvalho , Fernando Ariani e Gustavo Andriewiski . Al setembre 2013, durant l'exposició Ressonàncies històriques - la tecnologia de so en el cinema brasiler que formava part d el 7è Festival de Música de Cinema , el cineasta i el tècnic de so directe Walter Goulart , un dels professionals més experimentats en el so cinematogràfic de l'activitat al Brasil, va dir a una mica d'història del so en el cinema nacional en companyia de Roberto Carvalho , Fernando Ariani i Gustavo Andriewiski . Registre David Pennington .


2014 9 setembre 2014

Quins misteris s'amaguen bandes sonores?

art artista

El programa L'art de l'artista 's TV Brasil, va produir una edició especial de "desentranyar els misteris que s'amaguen després de les pistes de so, un gènere artístic que reuneix música, veus, sorolls i diversos efectes de so per donar més vida i emoció a les pel · lícules , novel · les, obres de teatre i programes de televisió ".

Tato Taborda , o gerente-executivo de música da TV Brasil Ricardo Vilas , e Flavia Ventura , que compõe algumas trilhas para o próprio Arte do Artista. El programa es basa en el testimoni de reconeguts professionals de la zona com el compositor David Tygel , director d'orquestra i productor musical Tato Taborda , el director executiu de la televisió de música Brasil Ricardo Vilas , i Flavia Ventura , qui compon algunes pistes per al propi art Artista.

Consulteu el programa complet de pàgina "Quins misteris s'amaguen bandes sonores?": L'art de l'artista


2014 Agost 26, 2014

8è Festival CineMúsica

8è Festival CineMúsica
8º Cine Música – Festival de Cinema de Conservatória , único festival de cinema do país dedicado exclusivamente à trilha sonora dos filmes. 04 al 7 de setembre passa a la ciutat de registrador-RJ el vuitè Cinema Música - Conservatori Film Festival , únic festival de cinema al país dedicat exclusivament a la banda sonora de la pel · lícula. El tema d'aquest any és el forró i l'esdeveniment està obert al públic amb entrada gratuïta!

Recordant que el festival també rep aquest any Professionals Segona Reunió Nacional de So de Cinema Brasiler .

A continuació es presenta la llista de pel · lícules i professionals guardonats en el vuitè Festival de Música de Cinema :

Trofeu CineMúsica

Millor so: " Sylvester "(atorgat: Lina Chamie, Eduardo Santos Mendes, Luiz Adelmo Manzano, Marea Borges, Brasil René, Louis Robin, Eric Christani Rierol, Luiz Fernandes i Ricardo Farías)

Millor Mescla de So: " Serra Pelada "(premi: Juan Godoy, Marcelo Raposo i Ubiratan da Silva - Bira)

Millor El millor soroll sala de mescles i (foley): " Tattoo "(atorgat: Ricardo Cutz, Philip hamburguesa i Renato Marquis Galimberti)

Millor Disseny de So: " Praia do Futur "(atorgat: Waldir Xavier)

Millor Edició de So: " Morro dos Prazeres "(atorgat: Bernardo Uzeda)

Millors Efectes de so: " Riu Corrent "(atorgat: Ricardo Reis Chui)

Millor cançó original: " The Boy i The World "(guanyadors: Ruben Feffer i Gustavo Kurlat)

Millor cançó: " When I Was Alive "(guanyadors: Marc Dutra i Caetano Gotardo)

Millor Selecció Musical: " Exiliats del Volcà "(atorgat: Fábio Andrade)

Millor Direcció de Doblatge: " Asbestos Dolç "(atorgat: Guto Parente i Erik Paiva)

Trofeu de Llum Curt

Millor so: "9493" (premi: Marcelo L.)

Millor Disseny de So: "Que Diana en pau" (atorgat: Carlos Montenegro i Cláudio Nascimento)

Millor Mescla de So: "Tots aquests dies quan estic Stranger" (atorgat: Evandro Lima)

Programação Completa do 8º Festival CineMúsica També pots veure el calendari complet del Festival de Cinema 8 Música : Horari complet del vuitè Festival CineMúsica