2014 15 juny 2014

En Sound Loud and Good

en veu alta i clara

En Sound Loud and Good és una sèrie de quatre episodis de televisió que va investigar la trajectòria del so en el cinema brasiler. Amb la direcció i presentació Zuccolotto Simone, va ser transmès en 2013 a Canal Brasil . Malgrat els programes complets no són, fragments interessants disponibles en línia es pot comprovar en els següents enllaços:


2014 16 maig 2014

Vegi les taules de la Setmana d'ABC 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. Les taules estan ara disponibles per a la visualització en línia ABC Setmana 2014 va succeir maig 7 a 9, al cinema brasiler a São Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Promogut per l' Associació Brasilera de Cinematografia , la Setmana d'ABC és una oportunitat única al país d'assemblea de personalitats de diferents àmbits de la pel · lícula de la reflexió sobre el seu mercat laboral. També proporcionant debats, conferències, taules rodones i classes magistrals que contribueix directament al progrés de cinema brasiler.

So debat d'aquest any va estar present en tres taules:

Taula 01: "El treball Médoto del so directe - Els procediments de treball emprats en la captura del so directe en l'era de la multipista digital: la tradició i la ruptura". Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Amb Juan Godoy (tècnic de so directe i professor d'Audiovisuals ECA / USP), Debora Opolski (editor de diàleg) i Willem dies (assemblador). Mediació Adelmo Luis Manzano (supervisor de so).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Taula 04: "La intensitat del corrent de la pel · lícula brasilera". Amb Flors Va (assemblador, i edició de so), Eduardo Santos Mendes (dissenyador i professor d'Audiovisuals ECA so / USP) i Fernando de la alquena (editor de so). Mediació Adelmo Luis Manzano (supervisor de so).

Taula 08: "Pantalla digital a les sales comercials: paràmetres, requisits tècnics, l'execució i el seguiment i el futur de la pantalla:. Les habitacions, la llar i portàtils" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). Amb Kiko Ferraz (editor de so i mesclador), Renata d'Almeida (Director del Festival Internacional de Cinema de São Paulo) i Rodrigo Muntanya (director de fotografia). Mediació José Francisco Net (supervisor de finalització).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . Per accedir a altres taules de la Setmana de l'ABC el 2014 , simplement feu clic a l'enllaç: Veure les taules de la Setmana de l'ABC el 2014 en la seva totalitat .


2014 1 maig 2014

Entrevista amb el dissenyador de so Edson Secco

Edson Secco

sound deigner , de um modo geral ostensivamente mal utilizado, para qualificá-lo: seja por pensar o som dos filmes como um todo integrado (relativizando distinções entre música e ruído, por exemplo); Formació Músic i experiència prèvia en teatre, Edson Secco es reuneix en la seva pel.lícula treballar una sèrie de qualitats que justifiquen l'ús del so deigner termini, generalment descaradament mal utilitzat per qualificar: el so és pensant les pel · lícules com un tot integrat (disminució de les diferències entre la música i el soroll, per exemple); és la multiplicitat de funcions que porta a terme i donar una unitat estilística del seu treball; encara està en la seva primerenca col · laboració, encara en fase d'escriptura, en molts dels projectes en què va participar. En aquesta conversa, Edson Secco va parlar amb Artisan so de la seva carrera i el seu enfocament personal del so en el cinema.

Seguir llegint


2014 29 abril 2014

Introducció al Disseny de So

Introducció al disseny de so

La Setmana 2014 ABC que té lloc 7 a 9 maig, a   Cinema brasiler   a São Paulo, de nou aquest any en paral · lel al seu calendari, un espai per a la difusió i publicació de llibres vinculats a l'àrea audiovisual Destacats, la presentació del llibre: ". Introducció a Sound Design: una anàlisi aplicat de la sistemàtica a llarg Ceguesa pel · lícula "per Debora Opolski .

"El llibre presenta una reflexió sobre el procés de construcció del disseny de so. Estructurat en forma d'informes de l'experiència i l'anàlisi comparativa analitza el procés de creació sonora, plantejant la qüestió de la contribució del disseny de so per al discurs narratiu de la pel · lícula.

Dividit en dues parts, la primera que tenim una explicació d'un procés d'edició de so en detall, discutir la importància   postproducció i la influència que això té sobre la forma en què la pel · lícula és percebuda per l'espectador. Regals i mètodes objectius per a l'edició de diàleg, Foley i efectes de so.

Després, s'analitza la postproducció de la pel · lícula Ceguesa so en ambients en els efectes de so i música. El lector trobarà escenes, situacions, esdeveniments i processos específics en què les tècniques i l'aplicabilitat de cada element es poden observar en detall. "


2014 10 abril 2014

I Conferència Municipal del Soroll, Vibració i Trastorn de so

I Conferència Municipal del Soroll, Vibració i Trastorn de so

En els dies 28, 29 i 30 d'abril, la ciutat de São Paulo-SP discuteix primer el soroll del combat en el seu entorn urbà. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. La Conferència Municipal que el soroll, la vibració i el Trastorn de so , patrocinat per l' Ajuntament de São Paulo i l'Associació Brasilera de qualitat acústica ( ProAcústica ) ocorre en ocasió del "Dia Internacional de la Consciència sobre el Soroll", el Dia Internacional Contra el Soroll (INAD), la data oficial d'aquest any és el 30 d'abril.

El propòsit de l'esdeveniment és sensibilitzar els governs ia la societat en general sobre els impactes negatius del soroll i les vibracions de so a la salut humana, creant així una guia efectiva per l'acció legislativa i administrativa.

L'esdeveniment està obert al públic i lliure, però l'espai és limitat i requereix la realització d'un "formulari d'inscripció".

Revisi el calendari i més informació: I Conferència Municipal del Soroll, Vibració i Trastorn de so