2014 18 desembre 2014

El so "Informes Wild" - Part I

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Primera part de la conversa sobre el so de " Informes Wild "(Damián Szifrón, 2014) que es va produir a CAPER 2014 ( Cambra de Proveïdors d'Argentina i Equip de Difusió Fabricants ).

La pel·lícula " Històries salvatges "consta de 6 històries diferents el lema violència. El tema d'aquesta primera part va ser la captura de so directe. Qui parla d'aquest tema és Javier Farina , director de so directe.

Javier va dir que el fet que la pel·lícula es compon de 6 històries diferents interposar un agreujant en la captació de so directe. En una pel·lícula de costum, on només hi ha una història central amb els mateixos caràcters de principi a fi, el so directe tècnic acaba bé saben tots els actors i que ajuda a l'hora de planificar la captació de so. En el cas dels informes salvatges, l'equip va tenir dues setmanes per filmar cada història, la dificultat era intentar satisfer una enorme quantitat de personatges en un temps curt. Això va fer que el treball durant el rodatge va ser molt dinàmic. Com si s'estava filmant una pel·lícula 6 de un espai-temps llarg.

Seguir llegint


2014 11 desembre 2014

Cinema Música Catàleg 2014

Està disponible per a la seva revisió i consulta el catàleg 2014 CineMúsica . catàleg que conté un material històric i molt important de cara al desenvolupament del cinema nacional. Especialment la transcripció de la taules de Primera Nacional brasilera Cinema Sound Professionals Reunió , el text "On té la història del cinema brasiler?" Alexandre Sobral en l'edició actual de la restauració de so de la pel·lícula, i una diversitat d'informació en els processos creatius i obres sonores en pel·lícules explicades per experts en el camp.

Feliç lectura!

CineMúsica Catàleg 2014


2014 8 desembre 2014

Ressenya del llibre: "Com fer El So Una Film" Carlos Abbate

llibre

Sí, el món no s'ha perdut, i de vegades hi ha bones notícies. Un d'ells és el llançament d'un llibre sobre l'assoliment de so al cinema, rar trobar en les bibliografies temàtiques sobre el tema. INCAA (Instituto Nacional de Cine y Artes Audiovisuales) lá na Argentina. I el bo d'aquesta notícia és que aquest llibre va ser triat per obrir una propis problemes de disseny ENERC (Escola Nacional d'Experimentació de Cinema Realització i) i va comptar amb el suport de l' INCAA (Institut Nacional de Cinema i Arts Audiovisuals) ha a Argentina .

Carlos Abbate , coordenador do curso de Som dessa importante escola de cinema e um dos mais reconhecidos diretores de som argentinos, tendo em seu currículo filmes como O Filho da Noiva (J. J Campanella, 2001), A Prostituta e a Baleia (Luiz Puenzo, 1984), Kamchatka (M. Pineyro, 2002), entre outros. El llibre " Com fer El So Una Film "va ser escrit per Carlos Abbate , coordinador del curs de so d'aquesta important escola de cinema i un dels directors de so argentins més reconeguts, en el seu currículum pel·lícules com El fill de la núvia (J. J Campanella, 2001), Puta i la Balena El (Luiz Puenzo, 1984), Kamchatka (M. Piñeyro, 2002), entre d'altres. Són els nostres germans van seguir endavant i editar un llibre de llenguatge simple que pugui ser entesa pels estudiants o professionals que estan començant, o un públic més curiositat. Per ara, aquest llibre no ha estat traduït al portuguès.

Seguir llegint


2014 3 desembre 2014

Sona al cinema brasiler: Danilo Carvalho i el so de "Pobles Volants, el verb contra el vent" - PART III

Danilo Carvalho

Després de la tercera i última part de l'entrevista amb amb Danilo Carvalho l'eix central el so de la pel·lícula " Pobles Volants, el verb contra el vent "(Alexandre Vores, 2005), però també es va dirigir a l'altra banda de les bones pràctiques.

 

Part III) El so a Vilas Rodes: el verb contra el vent

Guillermo Farkas: A mesura que es va acostar als "Pobles Rodes: el verb contra el vent"? Com va ser la seva entrada al cinema?

Danilo Carvalho: Jo havia treballat amb Ali, vaig venir fent ronda altres coses, amb Ivo, que ja era un bon amic, a més de les taules del bar, les discussions. , criou esse núcleo lá em Fortaleza que durou doze ou quatorze anos. El Porxo [1] va establir aquest nucli hi ha a Fortalesa que va durar dotze o catorze anys. que é aquela vila de Tatajuba [3] que por causa das dunas foi sendo coberta e mudando de local. I Villas vi amb aquesta seqüència de comandaments que es basa en una tesi de Ruy Vasconcelos [2] és un llogaret de Tatajuba [3] a causa de les dunes estava sent cobert i canviar d'ubicació. La Ruy escriure i després es va adaptar a un guió documental, recollint alguns personatges que univers. Van tenir alguns problemes en la pel·lícula que volia Ali i parlem sobre això. Seguir llegint


2014 27 novembre 2014

Sona al cinema brasiler: Danilo Carvalho i el so de "Pobles Volants, el verb contra el vent" - PART II

Danilo i el so dels soldats

Continuant amb la conversa mantinguda amb Danilo Carvalho l'eix central el so de la pel·lícula " Pobles Volants, el verb contra el vent "(Alexandre Vores, 2005), però també es va dirigir a l'altra banda de les bones pràctiques, segueix la segona part.

Associacions i relacions: La formació en cinema Part II).

, quanto o Sábado à Noite [2] , entre outros, é justamente esse tipo de som que renova um certo cenário de cinema, um certo fazer som, e de se distanciar de um fazer som mais convencional. Guillermo Farkas: Una de les raons que em van portar a interessar-se en les pel·lícules que vostè fa, tant a les rodes Llogarets: el verb en el vent [1], ja que dissabte a la nit [2], entre d'altres, és precisament aquest tipus de música renovació d'un cert conjunt de pel·lícula, faci un cert so, i per distanciar d'una renovació de so convencional. Això és precisament el que estic buscant en la meva investigació, aquest tipus de possibilitat de crear so, de totes maneres. Només per assenyalar, a parlar una mica més sobre fer cinema mateix. D'una banda la música és forta per a vostè, vostè també fa moltes pel·lícules, que es submergeixen en el procés de fer pel·lícules ...

Seguir llegint