2015 17 març 2015

Sons en el cinema brasiler: Guile Martins i el so de "La ciutat és un?"

Astúcia

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Entrevista amb Guile Martins , responsable del disseny de so de " La ciutat és un "(Adirley Queiroz, 2011).

Guillermo Farkas: Com vas entrar a "La ciutat és un"? Té una relació anterior amb el Adirley?

Guile Martins es va reunir Adirley el 2006, durant un festival de cinema a Florianópolis. Sobre a Maré ”. La nostra curta es mostraven, que amb " RAP - La cantonada de Ceilândia "i jo amb" Sobre la marea ". Parlem molt, però crec que més pel futbol que el cinema. Ens trobem de nou en 2009 al Festival de Brasília, que hi era presentant el documental " Tarabatara "en què em dirigeixo edició de so i so. En aquell moment em vaig anar al bany de presa cascada Ceilândia en belles aigües de Goiás, cosa que em va fer molt feliç, va sortir a l'aire una mica l'angoixa d'estar a Brasília, el pla mestre, un lloc desconegut i inhòspit per a mi. En Ceilândia escoltat el so dels cotxes, els venedors de la fira, la gent caminant als carrers, els partits de futbol a cada cantonada, en fi, un paisatge humà i so molt diferent del pla mestre i el circuit de festivals de cinema. Això va ser quan vaig assistir a la " jornada de vaga "a la casa de Adirley i vaig parlar més sobre el so, com fer que els sons de Ceilândia i altres trencades, sense recórrer a la utilització de" disparar so i sirenes en la distància ", que tant el molestat com una proposta estètica. Parlem dels sons que s'esvaeixen amb el temps, el esmolador de ganivets, un venedor Biju ...

Seguir llegint


2015 6 març 2015

Sona al cinema brasiler: Fernando Henna i Daniel Turini i el so de "Avanti Popolo" i "La ciutat és un?" - Part III

la ciutat i així

Daniel Turini . Tercera i última part de l'entrevista amb els professionals de so Fernando Henna i Daniel Turini . Els sons de " La ciutat és un "(Adirley Queiroz, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. Guillermo Farkas: Sobre "La ciutat és només [1]" Jo crec que és un cas completament diferent. Alguns tracten de recuperar en la post-producció, algunes coses, garantir la intel·ligibilitat d'alguns plans i fer una barreja que posseeix la pel·lícula. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. A vegades, la pel·lícula coqueteja amb una estètica d'un so hiperrealista [2], en el qual vostè té una condició audiència bastant amplifica en sonen tots els esdeveniments, produir sons que una producció de documents tant difícilment es registraria . Em pregunto llavors si que l'estètica de l'hiperrealisme so era un indici de Adirley .

Fernando Henna: Qui pot respondre més adequadament és la mateixa Guile Martins . Que va venir aquí, aquest cotxe clau, per exemple, va tenir en l'edició d'imatges, ha d'haver estat un acord entre ells. Què és prou intel·ligent és una edició súper so. Molt pocs sona la base de dades, tots els sons capturats durant l'pel·lícula, fins i tot al lloc. Crec que quan Guile va fer el so ...

Seguir llegint


2015 23 febrer 2015

Sons en el cinema brasiler: Fernando Henna i Daniel Turini i el so de "Avanti Popolo" i "La ciutat és un?" - Part II

Avanti Popolo

Daniel Turini . Segona part de l'entrevista amb els professionals de so Fernando Henna i Daniel Turini . La construcció del so " Avanti Popolo "(Michael Wahrmann, 2012).

Guillermo Farkas: Quant a "Avanti Popolo", com vostè va entrar en el cinema? Com Michael Warhmann li va acostar? Tenia bones propostes en pre-producció?

Daniel Turini: En realitat Misha va fer la pel·lícula com un curtmetratge ja amb el pensament que podria donar més material, té alguns plans més llargs. Sabia Misha abans, festivals, amics en comú, però no vam tenir cap contacte amb la pel·lícula per iniciar el treball a ell. Tot això vaig parlar de pre-producció, fins i tot pensar com el tècnic de so actuarà, no ho havia fet. El que va succeir va ser que el tècnic de so va ser el curtmetratge so finisher, el que va editar el so de la marxa.

Seguir llegint


2015 18 febrer 2015

Sona al cinema brasiler: Fernando Henna i Daniel Turini i el so de "Avanti Popolo" i "La ciutat és un?" - Part I

germanor de sons i cigars

Daniel Turini . Primera part de l'entrevista amb els professionals de so Fernando Henna i Daniel Turini . Generació de Formació, i el soroll: pensar el so d'una pel·lícula.

Guillermo Farkas: Com vostè es va acostar el so de l'univers en les pel·lícules?

Daniel Turini: Vaig fer rodar la USP (Audiovisual Grau, Escola de Comunicació i Arts de la Universitat de São Paulo) i ja dins del curs s'especialitza en el so i muntatge de mi, quan vaig començar a treballar ja estava fent el so i han treballat amb sonar des de llavors. Fer altres coses, he curtmetratges que vaig dirigir, em guió, fer altres coses, però la feina del dia a dia amb el so. Es tracta d'un enfocament més centrat en la narració, per la qual cosa la meva formació és drama, desenvolupament dramàtic. Així que no és com una ximpleria treballar amb so o seqüència de comandaments o altres àrees. En realitat estic treballant amb l'evolució del teatre en el temps. Per descomptat que hi ha diverses àrees en el cinema però em definirien una mica com el pas del temps el so és fonamental, o el muntatge o l'estructura d'un guió. Crec que la meva especialitat és treballar això, entendre aquesta estructura a través del so o d'altres idiomes i la treballen. I és una mica més amunt una mica amb la formació de Fernando (alquena).

Fernando Henna: Què és el contrari d'això! (Rialles). Vaig entrar en el so per al cinema per casualitat. Vaig treballar en un estudi de publicitat i un dels treballadors hi havia treballat en l'estudi Miriam Biderman i van oferir un lloc per a ella que ella va acabar no acceptar i em va preguntar si volia, si sabés com fer-ho. Li vaig dir que sí a totes dues. Però va ser una mentida, que no vaig fer, jo només volia. Jo hi era en el desvergonyiment mig, en l'estudi de Mirian, vaig trucar al Efectes Films i arribar allà em van preguntar si sabia com fer-ho i li vaig dir que no, però tenia una mica millor coneixement de Pro Tools i algunes coses tècniques dreta, i tenien una demanda de la mateixa. Només entrar en aquesta onada, una entrada d'ona mitjana, els passos d'edició ...

Seguir llegint


2015 15 gener 2015

Entrevista amb el director de so José Luis Díaz

JLD

ABC . Estic associat amb la Associació Brasilera de Cinematografia des de l'any 2000. L'any 2002, portem a terme a Rio de Janeiro la primera reunió de professionals del so dins de la ABC . Per a nosaltres, per realitzar una activitat a Sao Paulo en el mateix any, vaig convidar a Carlos Klachquin , que va ser el Consultor Dolby per a Amèrica Llatina, per donar una xerrada sobre la història del so en tecnologia de cinema. Poc després es va unir a ABC i va fer moltes coses junts. El 2010, pensant que podríem convidar des de fora del Brasil, per un sa debat en la Setmana d'ABC . O Segredo dos Seus Olhos “, ganhador do Oscar de Melhor Filme Estrangeiro daquele ano. Carlos em va suggerir José Luis Díaz , i ell ens va explicar una mica sobre l'últim treball que havia mantingut la Direcció de so " El secret dels seus ulls ", guanyadora de l'Oscar a la millor pel·lícula estrangera l'any.

8º Festival Cinemúsica em 2014, em Conservatória, RJ. En els anys següents seguim a l'altura, quan va ser convidat a participar al Segon Trobada Nacional de Professionals de la brasilera Cinema Sound , celebrat a 8 Cinemúsica Festival en 2014, en el Registre, RJ. Allà, ell i Guido Berenblum , que havia estat el seu alumne, va celebrar un debat sobre el so al cinema argentí. Va ser una gran oportunitat perquè, a través del so, podria enfortir els llaços entre la nostra cinematografia.

Relatos Selvagens , filme de enorme sucesso de público na Argentina e atualmente em cartaz no Brasil, onde também tem feito sucesso. El treball en el qual José Luis Díaz ens va presentar va ser al bon comportament de Informes salvatge , enorme èxit de taquilla a Argentina i actualment en exhibició al Brasil, on també ha tingut èxit. José Luis té un canal a YouTube on ofereix generosament la informació sobre el so al cinema. Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ) no final de outubro de 2014. Recentment ha pujat 4 videos filmats durant una conferència que va coordinar durant l'exposició de la CAPER ( Cambra de Proveïdors i Fabricants d'Equips de Radiodifusió Argentina ) a finals d'octubre de 2014.

Seguir llegint