2014 Agost 26, 2014

8è Festival CineMúsica

8è Festival CineMúsica
8º Cine Música – Festival de Cinema de Conservatória , único festival de cinema do país dedicado exclusivamente à trilha sonora dos filmes. 04 al 7 de setembre passa a la ciutat de registrador-RJ el vuitè Cinema Música - Conservatori Film Festival , únic festival de cinema al país dedicat exclusivament a la banda sonora de la pel · lícula. El tema d'aquest any és el forró, i l'esdeveniment està obert al públic amb entrada gratuïta!

Recordant que el festival també rep aquest any Professionals Segona Reunió Nacional de So de Cinema Brasiler .

A continuació es presenta la llista de pel · lícules i professionals guardonats en el vuitè Festival de Música de Cinema :

Trofeu CineMúsica

Millor so: " Sylvester "(atorgat: Lina Chamie, Eduardo Santos Mendes, Luiz Adelmo Manzano, Marea Borges, Brasil René, Louis Robin, Eric Christani Rierol, Luiz Fernandes i Ricardo Farías)

Millor Mescla de So: " Serra Pelada "(premi: Juan Godoy, Marcelo Raposo i Ubiratan da Silva - Bira)

Millor El millor soroll sala de mescles i (foley): " Tattoo "(atorgat: Ricardo Cutz, Philip hamburguesa i Renato Marquis Galimberti)

Millor Disseny de So: " Praia do Futur "(atorgat: Waldir Xavier)

Millor Edició de So: " Morro dos Prazeres "(atorgat: Bernardo Uzeda)

Millors Efectes de so: " Riu Corrent "(atorgat: Ricardo Reis Chui)

Millor cançó original: " The Boy i The World "(guanyadors: Ruben Feffer i Gustavo Kurlat)

Millor cançó: " When I Was Alive "(guanyadors: Marc Dutra i Caetano Gotardo)

Millor Selecció Musical: " Exiliats del Volcà "(atorgat: Fábio Andrade)

Millor Direcció de Doblatge: " Asbestos Dolç "(atorgat: Guto Parente i Erik Paiva)

Trofeu de Llum Curt

Millor so: "9493" (premi: Marcelo L.)

Millor Disseny de So: "Que Diana en pau" (atorgat: Carlos Montenegro i Cláudio Nascimento)

Millor Mescla de So: "Tots aquests dies quan estic Stranger" (atorgat: Evandro Lima)

Programação Completa do 8º Festival CineMúsica També pots veure el calendari complet del Festival de Cinema 8 Música : Horari complet del vuitè Festival CineMúsica


2014 Agost 17, 2014

Professionals II Trobada Nacional de So de Cinema Brasiler

Reunió II

En els dies setembro 05a i 06a que passa a la ciutat de registrador-RJ dels Professionals II Trobada Nacional de So de Cinema Brasiler . L'esdeveniment té com a objectiu contribuir a una major integració entre els professionals del cinema nacional sòlida. Es lliga   la vuitena Cinema Música - Conservatori Festival de Cinema , és una oportunitat per mostrar les activitats relacionades al món del so cinematogràfic al país, també està fent un nou espai per als temes de reflexió i debat en relació amb la consecució del mercat audiovisual, l'ensenyament i l' per buscar el so de cinema al Brasil. La trobada consta de taules de discussió, conferències i tallers que complementen la programació del Cinema Música, únic festival de cinema al país dedicat exclusivament a la banda sonora de la pel · lícula. La novetat d'aquest any és també la participació de dos convidats internacionals discorrerão sobre el so en el cinema d'Amèrica Llatina.

L'esdeveniment està obert al públic amb entrada gratuïta!

2014 Llista II ENPSCB:

Ubicació - Hotel Rock  

Setembre 5 - Divendres

Setembre 6 - Dissabte


2014 31 juliol 2014

Síntesi de R ENPSCB

I i II ENPSCB

Síntesi dels Professionals Primera Reunió Nacional de So de Cinema Brasiler

7º Festival CineMúsica , de 5 a 7 de Setembro de 2013, em Conservatória, Rio de Janeiro, em busca de garantir qualidade para a produção e exibição do audiovisual brasileiro nas salas de cinema, festivais nacionais, televisão e em novos formatos. Nosaltres, els participants al Primera Trobada Nacional de Professionals brasiler Cinema Sound , ens vam reunir a setè Festival CineMúsica 5 al 7 de setembre de 2013, al Conservatori, Rio de Janeiro, en la recerca de garantir la qualitat de la producció i exhibició d'audiovisuals Brasil a teatres, festivals nacionals, televisió i nous formats.

Fem èmfasi en les qüestions fonamentals a la qualitat de so del producte audiovisual és que les diferents àrees relacionades amb la producció de so - so directe, edició de so i mescla de la música - en contacte i estan ben integrats en la preparació i execució de l'obra des del principi . Per tant, tenim la intenció de fomentar la integració més eficient i més gran entre les diferents etapes de treball dels professionals de la indústria audiovisual a pensar que el so de la seqüència de comandaments per mostrar les pràctiques de treball audiovisual.

Som conscients que la dinàmica de la producció audiovisual que actualment s'estableix desfavorable a les obres audiovisuals de qualitat de so, que involucra principalment temes de pressupost, horari i hores de treball.

Prenem nota que l'educació és de fet un camí que està posant nous professionals al mercat i, per tant, aquesta formació té espai per estimular un diàleg més directe amb el mercat.

Som conscients de la importància de preservar la història del procés de realització de pel · lícules que haurien associar-se amb empreses i professionals que treballen en l'àrea de so. Buscar alternatives per arxivar i preservar la història de les pròpies pel · lícules.

Estem a favor de la presència de tècnics de so capacitats per provar el so abans de la projecció de pel · lícules en teatres, festivals i altres exhibicions de cinema local. A causa de la mala qualitat de la projecció de la pel · lícula que actualment s'observa en el circuit d'exhibició del Brasil, vam veure la importància d'aquest procediment i la necessitat dels establiments permeten la presència de tècnics de so capacitats, així com els productors requereixen i financen aquestes proves abans de les projeccions de les seves pròpies pel · lícules .

Anem a continuar aquest procés en els professionals Nacional II So de Cinema Brasiler , que se celebrarà el 8 Festival de Cinema Música el 2014.

Els participants IENPSCB


2014 15 juny 2014

En Loud and Good Sound

en veu alta i clara

En Sound Loud and Good és una sèrie de quatre episodis de TV que van investigar la trajectòria del so en el cinema brasiler. Amb la direcció i presentació de Simone Zuccolotto, va ser transmès en 2013 a Canal Brasil . Malgrat els programes integrals no estan disponibles en línia, fragments interessants poden conferir en els següents enllaços:


2014 16 maig 2014

Vegeu les taules d'ABC de la Setmana 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. Les taules estan ara disponibles per a la seva visualització en línia ABC Setmana 2014 va succeir maig 7 a 9 en cinema brasiler a Són Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Promogut per l' Associació Brasilera de Cinematografia , la Setmana d'ABC és una oportunitat única al país de reunió de personalitats de diferents àmbits de la pel · lícula que reflecteix en el seu mercat laboral. Proporcionant també debats, conferències, taules rodones i classes magistrals que contribueixen directament al progrés de cinema brasiler.

So debat d'aquest any va estar present en tres taules:

Taula 01: "Médoto funciona el so directe - Els procediments de treball emprats en la captura del so directe en l'era de la multipista digital: tradició i ruptura." Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Amb Juan Godoy (tècnic de so directe i professor d'Audiovisuals ECA / USP), Debora Opolski (editor de diàleg) i Willem Dies (assemblador). Mediació Adelmo Luis Manzano (supervisor de so).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Taula 04: "La intensitat de les pel · lícules brasileres actuals" Com. Virginia Flors (editor de so i muntador), Eduardo Santos Mendes (dissenyador i professor de so Audiovisual ECA / USP) i Fernando de la alquena (editor de so). Mediació Adelmo Luis Manzano (supervisor de so).

Taula 08: "Pantalla en cinemes digitals comercials: paràmetres, normes tècniques, l'execució i el seguiment i el futur de la pantalla :. Les habitacions, llar i portàtil" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). Amb Kiko Ferraz (editor de so i mesclador), Renata d'Almeida (Director del Festival Internacional de Cinema de São Paulo) i Rodrigo Muntanya (director de fotografia). Mediació José Francisco Net (acabant supervisor).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . Per accedir a altres taules de la Setmana d'ABC en 2014 , simplement feu clic a l'enllaç: Veure les taules de la Setmana 2014 ABC en la seva totalitat .