2014 5 abril 2014

ABC Setmana 2014

ABC Setmana 2014

Semana ABC 2014 . Com uma programação recheada de conferências, painéis e debates com personalidades de diversas áreas do cinema do Brasil e do exterior, o evento acontece na Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. De 7 a 9 maig a l'Associació Brasilera de Cinematografia presenta la Setmana 2014 ABC . Amb una atapeïda agenda de conferències, taules rodones i debats amb personalitats de diferents àmbits de la pel · lícula i fora del Brasil, l'esdeveniment passa a cinema brasiler a São Paulo i està obert al públic amb entrada gratuïta.

Aquest any, la setmana té dues taules dedicades al so de cinema es van reunir en el primer dia de l'esdeveniment. Ells són:

Dia 07/05, Dimecres:

09:30 a.m. Taula 1
"Treball Médoto del so directe - Els procediments de treball emprats en la captura del so directe en l'era de la multipista digital: la tradició i la ruptura".

Participants:
Juan Godoy - professor de l'ECA / USP Coach Direct Sound i Audiovisual.
Debora Opolski - Editor de diàlegs
Dia Willem - Editor
Mediació: Tide Borges , ABC - Tècnic de so directe i professor de curs de cinema a la FAAP.

Taula 4 18:30
"El volum de les pel · lícules brasileres actuals."

Participants:
Virginia Flors - El fabricant de l'etiqueta i So
Eduardo Santos Mendes - dissenyador de so i professor d'Audiovisuals ECA / USP.
Fernando Henna - Editor de so
Daniel Turini - Editor de so
Mediació: Adelmo Luis Manzano - Supervisor de so

Consulteu el programa complet d'esdeveniments: Setmana ABC 2014


2014 29 març 2014

The Art of Sound Mixer

7º Festival CineMúsica eo I Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro . El certificat Mesclador de so Walter Goulart , un dels professionals més experimentats en el so de cinema de Brasil en l'activitat, diu l'art de Direct Sound en una entrevista amb David Pennington en 2013.09.08, durant els setè Festival CineMúsica i I Trobada Nacional de Professionals So de cinema brasiler .

Revisar també: Entrevista amb Walter Goulart .


2014 11 març 2014

JLS Instal · lacions de So

JLS LOGO - POSITIU MARE TIFF

Artesans de so ara compta amb el suport de les instal · lacions de JLS so . JLS Facilidades Sonoras , fundado em junho de 1993, é uma das principais empresas de finalização sonora de filmes do Brasil e tem como seu Diretor, José Luiz Sasso , um profissional com mais de 45 anos de experiência em áudio para cinema, o que o coloca em paralelo com parte da própria história da evolução técnica e criativa do som no Cinema Brasileiro. El Estudi JLS , una marca registrada d' JLS Instal · lacions de So , fundada el juny de 1993, és un líder en la finalització de so de les pel · lícules procedents del Brasil i té com el seu director, José Luiz Sasso , un professional amb més de 45 anys d'experiència en àudio per al cinema, el que el col · loca al costat de part de la història de la tecnologia i l'evolució creativa del so en el cinema brasiler.

Apreneu més sobre JLS: JLS Estudi


2014 2 març 2014

The Dying Silent

"El silenci és una espècie en perill d'extinció", diu Gordon Hempton . Hempton também costuma dizer que “a Terra é uma jukebox movida a energia solar”. Fundador i vicepresident de la Polzada del Silenci de la Fundació , Hempton també diuen que "la Terra és un jukebox amb energia solar." Ecologista acústic i protagonista de la pel · lícula Soundtracker - Gordon Hempton del retrat , que mostra que "el silenci no és l'absència d'alguna cosa, però la presència de tots", segueix difonent la necessitat i la importància de preservar els sons de la natura en tot el món. En aquesta conferència pronunciada a la Ted x Amazon , desenvolupa una mica més de les seves idees i objectius.

Fa 20 anys Gordon Hempton també va visitar l'Amazònia brasilera per fer alguns enregistraments. Recentment va tornar. Fes una ullada a la forma en què sonava l'última reunió:


2014 22 febrer 2014

Experimenta el cinema de Lucrecia Martel

L'experiència de la pel.lícula de Lucrecia Martel

Experimenta el cinema de Lucrecia Martel: pèrdua de temps i sona costat de la piscina (Ed. Albereda, 2014) és el més recent llibre nacional dedicada a la reflexió sobre el so cinematogràfic. L'autor és investigador Natalia Christofoletti Barrenha .

"A quest és un llibre per a algú que sap escoltar. És comú trobar als crítics que veuen a conèixer, però és molt rar trobar un crític que sap escoltar. I aquest és un d'aquests casos, perquè quan Natalia escriu que "les persones estan fragmentades pel medi ambient - els cossos van insinuar més d'espectacle, com els personatges xiuxiuegen en lloc de parlar de veritat", diu en un murmuri lògica del desig, la creences i classes socials.

I fa que l'avís lector com, en un so, es pot notar els diferents nivells de significat. Perquè, com veiem en el llibre, "el so és la millor manera de compartir la percepció d'algú." Reining en el laberint de Lucrecia Martel només per la massa dels sons, l'autor analitza els familiars i Catolicisme, claus en el món de Martel. Silvina Ocampo . I, el més inesperat, la influència dels westerns i les pel · lícules de terror i de classe B, el pes de les narracions orals de Salta i el diàleg amb la literatura de Horacio Quiroga i Silvina Ocampo .

Aquest llibre, és clar, gaudeix no només com a crític de cinema. També es pot llegir com un estudi comparatiu de la crítica: no en el sentit a què s'enfronta tota la filmografia de dos països (Brasil i Argentina), però en un sentit molt més profund. És la mirada d'una pel · lícula brasilera sobre el treball d'un director argentí. No s'assumeix la responsabilitat ni falsos dramatismes, Natalia observa i escolta amb la frescor d'una saviesa estrangera i dels que entenen el cinema ".

Sobre l'autor: Natalia Christofoletti Barrenha   és un estudiant de doctorat en el Programa de Postgrau en Multimèdia de la Universitat Estadual de Campinas (Unicamp), en què també va desenvolupar la seva tesi de mestratge - origen d'aquest llibre. És llicenciada en Comunicació Social - Periodisme de la Universitat Estadual Paulista (UNESP / Bauru).