2015 Agost 17, 2015

Llibre: Com el so de Carlos Abbate Cinema

Carlos Abbate

BONES NOTÍCIES PER AL SO DEL MÓN DE CINEMA!

MIS , dentro da programação do 26 o Festival Internacional de Curtas Metragens de São Paulo . Un any després del seu llançament en espanyol, Argentina, Carlos Abbate llança el seu llibre en portuguès a Sao Paulo 27 d'agost a les 18h al MIS, dins del programa de l'26a edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Sao Paulo.

III Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro , para uma sessão de autógrafos e para participar da mesa de debate “Som e Montagem: interação técnica e conceitual” com Karen Akerman , Ricardo Pretti , Vanessa Marques e mediação de Maria Byington . En el dia del 05 de setembre estarà al Conservatori / RJ, dins el programa del novè Festival de Cinema Música i Trobada Nacional de Brazilian Cinema Sound III professionals, per a una sessió d'autògrafs i participar a la taula "de so i edició: la interacció tècnica i conceptual "amb Karen Akerman, Ricardo Pretti, Vanessa Marques i mediació Maria Byington.

Ressenya del llibre:

Sí, el món no es perd, i de vegades hi ha bones notícies. Un d'ells és el llançament d'un llibre sobre l'assoliment de so al cinema, tema poc comú de reunió en les bibliografies sobre el tema. I el bo d'aquesta notícia és que aquest llibre va ser elegit per obrir una propis problemes de disseny ENERC (Escola Nacional d'Experimentació i Realització de Cinema) i va tenir el suport de l'INCAA (Institut Nacional de Cinema i Arts Audiovisuals) allà a Argentina .

El llibre va ser escrit per Carlos Abbate, coordinador del curs de so d'aquesta important escola de cinema i un dels directors de so argentins més reconeguts, havent de les seves pel·lícules crèdit com a fill de la núvia (J J. Campanella), La puta i la balena (Luis Puenzo), Kamchatka (M. Piñeyro), entre altres. Seguir llegint


2015 Agost 10, 2015

III Trobada Nacional de Professionals de so del cinema brasiler

IIIENPSCB

Dies 04-07 de setembre es duu a terme a la ciutat de registrador-RJ del Professionals III Nacional del Brasil Cinema Sound Reunió. L'objectiu principal de l'esdeveniment és contribuir a una major integració entre els professionals del so nacional cinema. Vinculat   la novena Cinema Música - Cinema Conservatori Festival, és una oportunitat per mostrar les activitats relacionades amb el cinema univers sonor del país també s'està convertint en un nou espai de reflexió i debat qüestions relacionades amb el mercat de la realització audiovisual, l'educació i la per investigar el so de cinema al Brasil. La trobada consta de taules rodones, conferències i tallers que complementen la programació del Cinema Música, un dels festivals de cinema del país dedicada exclusivament a la banda sonora de la pel·lícula.

L'esdeveniment està obert al públic amb entrada gratuïta!

2015 calendari III ENPSCB:

Setembre 4 - Divendres

  • 14h - 16h: Personalitat Sonora: Victor Raposeiro
  • 16h - 18h: Convidat Internacional: Carlos Klachquin amb la conferència "Barreja orientat a objectes i la implementació del sistema Atmos"

Setembre 5 - dissabte

Setembre 6 - Diumenge

  • 09h-12h: Taller de Foley (Part II) amb Guta Roim, Felipe Marques, Christian Vaisz, Rosana Stefanoni i Renato Galimberti.
  • 14h - 16h: Homenatge a Hernani Heffner.
  • 18h: ENPSCB Plenària III.


2015 6 agost 2015

FESTIVAL "Soundtrack"

festival de la banda sonora
La BANDA SONORA 1er Festival destaca el paper del so en grans produccions de cinema. El programa és gratuït i es troba des dels clàssics, com la pel·lícula "Cinema Paradiso" de Giuseppe Tornatore, fins a produccions recents. La música és el llenguatge artístic es destaca en el 1er Festival de banda sonora, que va tenir lloc a Brasília, entre el 7 i 11 d'agost de 2015. El públic pot veure una selecció de pel·lícules de cançons famoses, i va participar en un xat a la banda sonora amb el cantant de la banda de plom Plebe Rude, Philippe Seabra, atorgat pel sender de la composició de la pel·lícula "Wild West Caboclo". Vostè també tindrà l'oportunitat d'assistir a una sessió de la pel·lícula muda "Policia Carlitos" (1916), amb banda sonora realitzada al piano.

La sessió d'obertura ret homenatge a Brasília amb el documental "Home Furniture" del director José Eduardo Belmonte. La banda colonial Mobles acaju farà comentaris sobre la pel·lícula immediatament després de veure. I el diumenge (09), el Dia del Pare, la pel·lícula The Kid (1921), Charlie Chaplin, commemora la data. Els pares i nens van assistir a la sessió junts guanyen regals. El primer festival de Brasília dedicada a la banda sonora és una iniciativa del compositor i dissenyador de so Gabriel Pinheiro, qui també és el curador de l'esdeveniment. La producció està a càrrec de la Manojo Pel·lícules.


2015 17 juny 2015

Vegeu els quadres de Setmana 2015 ABC

Ells estan ara disponibles per a les taules de visualització en línia de la Setmana de l'ABC en 2015, que va tenir lloc del 13 al 15 de maig al cinema brasiler a Sao Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Promogut per la Associació Brasilera de Cinematografia, la setmana ABC és una oportunitat única a la reunió país de personalitats de diferents àmbits del cinema que reflecteixen en el seu mercat laboral. Proporcionant també debats, conferències, taules rodones i classes magistrals que contribueixen directament al progrés de cinema brasiler.

Aquest any el debat so va estar present principalment en les següents taules:

José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles e Armando Torres Jr. El so en la sèrie de televisió - "Fer front als diferents aspectes de so en la sèrie de televisió -. Captura el so directe a la post-producció i procés d'acabat" Amb José Luiz Sasso, Luiz Adelmo Manzano, Rodrigo Meirelles i Armando Torres Jr.

Introducció a Sound a l'Audiovisual (TV Series, llarg, curt i documental) - "En llegir el guió, escolta al director, que podem expressar a través del so. Tots els sons estan ja en Direct Sound? El seu ús i problemàtica. La importància de la veu. "Amb Borges marees i Carlos Abbate.

Seguir llegint


2015 23 abril 2015

Setmana ABC 2015

setmana abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Del 13 al 15 de maig, la Associació Brasilera de Cinematografia mostra la Setmana d'ABC en 2015. Amb una atapeïda agenda de conferències, panells i debats amb personalitats de diferents àrees del Brasil i el cinema estranger, l'esdeveniment té lloc al cinema brasiler a Sao Paulo i Està obert al públic amb entrada gratuïta.

Aquest any, la setmana té dues taules dedicades al so cinematogràfic. Ells són:

Dia 14/05, dijous:

10h - El so en la sèrie de TV
"Fer front als diferents aspectes de so en la sèrie de televisió -. Captura el so directe a la post-producció i procés d'acabat"

Participants confirmats:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Adelmo Manzano (Supervisor Musical)
Rodrigo Meirelles (Executiu Assessor Audio)
Armando Torres Jr. (Mixer)

15 de maig, divendres

17h - Introducció al so en audiovisuals (TV Series, llarg, curt i documental)
"En llegir el guió, escoltar al director, que podem expressar a través del so. Tots els sons estan ja en Direct Sound? El seu ús i problemàtica. La importància de la veu ".

Participants confirmats:

Marea Borges (Tècnic de so)
Carlos Abbate (director de so)

Seguir llegint