2014 17 Αυγ. του 2014

II Πανελλήνια Συνάντηση Επαγγελματιών Sound of Βραζιλιάνικου Κινηματογράφου

Συνεδρίαση II

Στις μέρες 05th και 06th Setembro συμβαίνει στην πόλη του γραμματέα-RJ οι επαγγελματίες II Πανελλήνια Συνάντηση Sound of Βραζιλιάνικου Κινηματογράφου . Η εκδήλωση έχει ως στόχο να συμβάλει στη μεγαλύτερη ολοκλήρωση μεταξύ των επαγγελματιών του ήχου εθνική κινηματογράφου. Δεσμεύει   το 8ο Cine Music - Film Festival Ωδείο , είναι μια ευκαιρία για να επιδείξει τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το κινηματογραφικό ήχο κόσμο της χώρας, κάνει επίσης ένα νέο χώρο για προβληματισμό και συζήτηση θεμάτων που σχετίζονται με την επίτευξη οπτικοακουστικής αγοράς, τη διδασκαλία και για να αναζητήσετε τον ήχο του κινηματογράφου στη Βραζιλία. Η συνέλευση αποτελείται από πίνακες συζητήσεων, διαλέξεων και εργαστηρίων που συμπληρώνουν τον προγραμματισμό του Cine Music, μόνο φεστιβάλ κινηματογράφου της χώρας αποκλειστικά για το soundtrack της ταινίας. Η φετινή καινοτομία είναι επίσης η συμμετοχή των δύο διεθνείς επισκέπτες discorrerão για τον ήχο στον κινηματογράφο της Λατινικής Αμερικής.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο!

2014 Πρόγραμμα II ENPSCB:

Τοποθεσία - Hotel Rock  

5ης Σεπτέμβρη - Παρασκευή

6 Σεπτέμβρη - Saturday

  • 09h - 12h: Ημερίδα "Test προβολής: workshop για μηχανικούς ήχου που επιδιώκουν την προβολή της ποιότητας" Μέρος II με Kiko Ferraz .
  • 13h - Στρογγυλή Τράπεζα "Mastering: η προετοιμασία της εκπομπής του ήχου" με Ariel Henry , Paulo Gama και Rodrigo Noronha . Διαμεσολάβηση Carlos Klachquin .
  • Guido Berenblum . 15h - Διεθνή επισκέπτες: «Ο ήχος του κινηματογράφου της Λατινικής Αμερικής: Αργεντινή" με José Luis Díaz και Guido Berenblum .
  • 17 ώρες - Ολομέλεια


2014 31 Ιούλη 2014

Σύνθεση I ENPSCB

I και II ENPSCB

Σύνθεση των Επαγγελματιών Πρώτη Πανελλήνια Συνάντηση Sound of Βραζιλιάνικου Κινηματογράφου

7º Festival CineMúsica , de 5 a 7 de Setembro de 2013, em Conservatória, Rio de Janeiro, em busca de garantir qualidade para a produção e exibição do audiovisual brasileiro nas salas de cinema, festivais nacionais, televisão e em novos formatos. Εμείς, οι συμμετέχοντες της πρώτης Εθνικής Συνέλευσης της Professional Βραζιλίας Cinema Sound , συναντηθήκαμε στο 7ο Φεστιβάλ CineMúsica 5 έως 7 Σεπτεμβρίου του 2013, στο Ωδείο, το Ρίο ντε Τζανέιρο, στην προσπάθεια να διασφαλιστεί η ποιότητα της παραγωγής και της προβολής των οπτικοακουστικών Βραζιλίας σε θέατρα, εθνικές γιορτές, την τηλεόραση και τις νέες μορφές.

Τονίζουμε πόσο θεμελιώδους σημασίας για την ποιότητα του ήχου του οπτικοακουστικού προϊόντος είναι ότι οι διάφοροι τομείς που σχετίζονται με την παραγωγή ήχου - άμεσο ήχο, μοντάζ ήχου και μουσικής μίξης - σε επαφή και έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην προετοιμασία και την εκτέλεση του έργου από την αρχή . Ως εκ τούτου, έχουμε την πρόθεση να ενθαρρύνουν την πιο αποτελεσματική και μεγαλύτερη ολοκλήρωση μεταξύ των διαφόρων σταδίων της εργασίας των επαγγελματιών του οπτικοακουστικού κλάδου να σκεφτεί ο ήχος από το script για να εμφανίσετε τις πρακτικές οπτικοακουστικό έργο.

Γνωρίζουμε ότι η δυναμική της οπτικοακουστικής παραγωγής που είναι σήμερα εγκατεστημένοι δυσμενής για τα οπτικοακουστικά έργα ποιότητα ήχου, που αφορούν κυρίως θέματα προϋπολογισμού, το χρονοδιάγραμμα και τις ώρες εργασίας.

Σημειώνουμε ότι η εκπαίδευση είναι πράγματι μια πορεία που βάζει νέους επαγγελματίες στην αγορά και ως εκ τούτου, αυτός ο χώρος εκπαίδευσης πρέπει να ενθαρρύνει μια πιο άμεσο διάλογο με την αγορά.

Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της διατήρησης της ιστορίας της διαδικασίας υλοποίησης των ταινιών που θα πρέπει να συνδέονται με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που εργάζονται στον τομέα του ήχου. Αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις για να αρχειοθετήσετε και να διατηρήσει την ιστορία των ίδιων των ταινιών.

Εμείς υποστηρίζουμε την παρουσία εκπαιδευμένου ηχολήπτες για τον έλεγχο του ήχου πριν από την προβολή των ταινιών σε θέατρα, φεστιβάλ και άλλες τοπικές προβολή ταινιών. Λόγω της κακής ποιότητας της ταινίας προβολής που παρατηρείται σήμερα στο κύκλωμα της έκθεσης της Βραζιλίας, είδαμε τη σημασία αυτής της διαδικασίας και η ανάγκη για εγκαταστάσεις επιτρέπουν την παρουσία εκπαιδευμένων τεχνικών ήχου, καθώς και οι παραγωγοί απαιτούν και τη χρηματοδότηση αυτών των δοκιμών πριν από τις προβολές των ταινιών του .

Θα συνεχίσουμε τη διαδικασία αυτή με τους επαγγελματίες II Πανελλήνια Συνάντηση Sound του βραζιλιάνικου κινηματογράφου , που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Cine Music Festival το 2014.

Οι συμμετέχοντες IENPSCB


2014 15 Ιούνη του 2014

Σε Loud and Good Sound

σε δυνατά και καθαρά

Σε Loud and Good Sound είναι μια σειρά τεσσάρων επεισοδίων TV που διερεύνησε την τροχιά του ήχου στο βραζιλιάνικο κινηματογράφο. Με κατεύθυνση και την παρουσίαση του Simone Zuccolotto, μεταδόθηκε το 2013 στο Κανάλι της Βραζιλίας . Παρά τα ολοκληρωμένα προγράμματα που δεν είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, ενδιαφέροντα αποσπάσματα μπορούν να ανατίθενται στους παρακάτω συνδέσμους:


2014 16 Μαΐου του 2014

Δείτε τους πίνακες ABC της Εβδομάδας 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. Οι πίνακες είναι τώρα διαθέσιμες για online προβολή ABC Εβδομάδα 2014 συνέβη 7 - 9 Μάιος στο Βραζιλιάνικο Κινηματογράφο στο Σάο Πάολο. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Προωθείται από τον Βραζιλιάνο Ένωση Κινηματογράφου , το ABC εβδομάδα είναι μια μοναδική ευκαιρία στη χώρα του συγκροτήματος των προσωπικοτήτων από διάφορους τομείς της ταινίας αντανακλά στην αγορά εργασίας της. Επίσης παρέχει συζητήσεις, διαλέξεις, πίνακες και master classes που συμβάλλουν άμεσα στην εξέλιξη των βραζιλιάνικου κινηματογράφου.

Ήχου κατά τη φετινή συζήτηση ήταν παρόντες σε τρεις πίνακες:

Πίνακας 01: "Médoto λειτουργήσει το άμεσο ήχο - Οι εργασιακές διαδικασίες που χρησιμοποιούνται στη σύλληψη του άμεσου ήχου που στην εποχή της ψηφιακής πολυκάναλη.: Παράδοση και ρήξη" Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Με John Godoy (άμεση τεχνικός ήχου και καθηγητής Οπτικοακουστικών ECA / USP), Debora Opolski (editor του διαλόγου) και Willem Dias (assembler). Διαμεσολάβηση Adelmo Luis Manzano (ήχος επόπτη).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Πίνακας 04: «Η ένταση των σημερινών βραζιλιάνικες ταινίες" Com. Virginia Φλόρες (επεξεργαστή ήχου και συναρμολόγησης), Eduardo Santos Mendes (σχεδιαστής και καθηγητής Οπτικοακουστικών ECA / USP ήχος) και Fernando Henna (επεξεργαστή ήχου). Διαμεσολάβηση Adelmo Luis Manzano (ήχος επόπτη).

Πίνακας 08: "Εμφάνιση σε ψηφιακή εμπορικές αίθουσες: παράμετροι, τεχνικές προδιαγραφές, την εφαρμογή και την παρακολούθηση και το μέλλον της οθόνης:. Τα δωμάτια, τα οικιακά και φορητά" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). Με Kiko Ferraz (επεξεργαστή ήχου και μίξερ), Renata de Almeida (Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της SP) και Rodrigo Monte (διευθυντής φωτογραφίας). Διαμεσολάβηση José Francisco Neto (ολοκλήρωση επόπτη).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλους πίνακες της εβδομάδας ABC το 2014 , απλά κάντε κλικ στο σύνδεσμο: Παρακολουθήστε τα τραπέζια της Εβδομάδας 2014 ABC σε πλήρη .


2014 1 του Μάη 2014

Συνέντευξη με τον ήχο σχεδιαστή Edson Secco

Edson Secco

sound deigner , de um modo geral ostensivamente mal utilizado, para qualificá-lo: seja por pensar o som dos filmes como um todo integrado (relativizando distinções entre música e ruído, por exemplo); Μουσικός εκπαίδευση και προϋπηρεσία στο θέατρο, Edson Secco συναντά στην ταινία του λειτουργούν μια σειρά από χαρακτηριστικά που δικαιολογούν τη χρήση του όρου ήχου Deigner, γενικά κατάφωρα καταχρηστικά για να πληρούν τις προϋποθέσεις: ο ήχος είναι με τη σκέψη ταινίες ως ένα ενιαίο σύνολο (κάνοντας τις σχετικές διαφορές μεταξύ μουσικής και θορύβου, για παράδειγμα)? είναι η πολλαπλότητα των λειτουργιών και των ασκήσεων που παρέχουν μια υφολογική ενότητα στο έργο του? είναι ακόμα σε πρώιμο συνεργασία του, ακόμα στο στάδιο του σεναρίου, σε πολλά από τα έργα στα οποία συμμετείχε. Σε αυτή τη συζήτηση, Edson Secco μίλησε στο Artisan Sound της καριέρας του και την προσωπική του προσέγγιση του ήχου στον κινηματογράφο.

Συνέχεια ανάγνωση