2015 10, Αυγούστου, 2015

III Εθνική συνάντηση των επαγγελματιών του ήχου του Βραζιλιάνικου Κινηματογράφου

IIIENPSCB

Ημέρες 04-07 Σεπτεμβρίου λαμβάνει χώρα στην πόλη του γραμματέα-RJ η III Εθνική Βραζιλίας Cinema Sound επαγγελματίες Συνέλευση. Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι να συμβάλει σε μεγαλύτερη ενοποίηση μεταξύ των επαγγελματιών της εθνικής κινηματογραφικό ήχο. Συνδέεται   το 9ο Cine Μουσική - Ωδείο Film Festival, είναι μια ευκαιρία για να επιδείξει τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την κινηματογραφική ήχο σύμπαν της χώρας γίνεται επίσης ένα νέο χώρο για προβληματισμό και συζήτηση θεμάτων που σχετίζονται με την αγορά οπτικοακουστικών μέσων υλοποίησης, την εκπαίδευση και την να ερευνήσει τον ήχο του κινηματογράφου στη Βραζιλία. Η συνάντηση περιλαμβάνει συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, διαλέξεις και εργαστήρια που συμπληρώνουν τον προγραμματισμό του Cine μουσικής, ένα από φεστιβάλ κινηματογράφου της χώρας αφιερωμένο αποκλειστικά στο soundtrack της ταινίας.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο!

2015 χρονοδιάγραμμα III ENPSCB:

4 Σεπτεμβρίου - Παρασκευή

  • 14h - 16h: Προσωπικότητα Sonora: Victor Raposeiro
  • 16h - 18h: International Guest: Carlos Klachquin με τη διάλεξη «Mixing object-oriented και η εφαρμογή του συστήματος Atmos"

5η Σεπ - Σάββατο

6 Σεπτέμβρη - Κυριακή

  • 09h-12h: Foley Εργαστήρι (Μέρος ΙΙ) με Guta Roim, Felipe Marques, Christian Vaisz, Rosana Stefanoni και Renato Galimberti.
  • 14h - 16h: Αφιέρωμα στον Hernani Heffner.
  • 18h: Ολομέλεια ΙΙΙ ENPSCB.


2015 6 Αύγ 2015

ΦΕΣΤΙΒΑΛ "SOUNDTRACK"

φεστιβάλ soundtrack
Η SOUNDTRACK 1ο Φεστιβάλ δίνει έμφαση στο ρόλο του ήχου σε μεγάλες παραγωγές του κινηματογράφου. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και συναντά από τα κλασικά, όπως στην ταινία "Cinema Paradiso" του Τζουζέπε Τορνατόρε, μέχρι τις πρόσφατες παραγωγές. Η μουσική είναι η εικαστική γλώσσα που επισημαίνονται στην 1ο Φεστιβάλ soundtrack, που πραγματοποιήθηκε στη Μπραζίλια, μεταξύ 7 και στις 11 Αυγούστου 2015. Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει μια επιλογή ταινιών από γνωστά τραγούδια, και συμμετείχε σε ένα chat στο soundtrack με τραγουδιστή της μπάντας Plebe Rude, Philippe Seabra, που απονέμεται από το μονοπάτι της σύνθεσης της ταινίας "Άγρια Δύση Caboclo". Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παρευρεθεί σε μια σύνοδο του βωβού κινηματογράφου "Carlitos Αστυνομίας» (1916), με μουσική επένδυση πραγματοποιείται στο πιάνο.

Η εναρκτήρια συνεδρίαση αποτίει φόρο τιμής στην Μπραζίλια με το ντοκιμαντέρ «Έπιπλα οικιακής χρήσης» από τον σκηνοθέτη Χοσέ Εδουάρδο Belmonte. Η μπάντα Colonial Έπιπλα Acaju θα σχολιάσει την ταινία αμέσως μετά την προβολή. Και την Κυριακή (09), Ημέρα του Πατέρα, την ταινία The Kid (1921), ο Τσάρλι Τσάπλιν, τιμά την ημερομηνία. Οι γονείς και τα παιδιά συμμετείχαν στη συνεδρίαση μαζί κερδίσετε δώρα. Το πρώτο φεστιβάλ αφιερωμένο στην Μπραζίλια το soundtrack είναι μια πρωτοβουλία του συνθέτη και sound designer Gabriel Pinheiro, ο οποίος είναι επίσης ο επιμελητής της εκδήλωσης. Η παραγωγή είναι υπεύθυνος Δέσμη ταινίες.


2015 17 Ιουνίου 2015

Παρακολουθήστε τους πίνακες Εβδομάδα 2015 ABC

Είναι τώρα διαθέσιμο για online τραπέζια προβολή της Εβδομάδας ABC το 2015 που πραγματοποιήθηκε 13-15 Μαΐου, στην Βραζιλιάνικου Κινηματογράφου στο Σάο Πάολο. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Προωθείται από τον Βραζιλιάνο Ένωση Κινηματογράφου, η εβδομάδα ABC είναι μια μοναδική ευκαιρία στη συνάντηση χώρα προσωπικότητες από διάφορους τομείς του κινηματογράφου αντανακλούν στην αγορά εργασίας του. Επίσης παρέχει συζητήσεις, συνέδρια, επιτροπές και master classes που συμβάλλουν άμεσα με την πρόοδο του βραζιλιάνικου κινηματογράφου.

Φέτος ο ήχος συζήτηση ήταν παρούσα κυρίως στους παρακάτω πίνακες:

José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles e Armando Torres Jr. Ο ήχος στην τηλεοπτική σειρά - "Η αντιμετώπιση διαφόρων πτυχών του ήχου στην τηλεοπτική σειρά -. Αιχμαλωτίστε την άμεση ήχο στο post-production και φινίρισμα διαδικασία« Με Χοσέ Λουίς Sasso, Luiz Αντέλμο Manzano, Rodrigo Meirelles και Armando Torres Jr.

Εισαγωγή στη Ήχος on Οπτικοακουστικών Μέσων (τηλεοπτική σειρά, μακρύ, κοντό και Ντοκιμαντέρ) - "Διαβάζοντας το σενάριο, να ακούσετε τον σκηνοθέτη, που μπορούμε να εκφράσουμε μέσω του ήχου. Όλες οι ήχοι είναι ήδη Direct Sound; Χρήση και προβληματική του. Η σημασία της φωνής. "Με Tide Μπόρχες και Κάρλος Abbate.

Συνέχισε να διαβάζεις


2015 23η Απριλίου, 2015

Εβδομάδα ABC 2015

εβδομάδα abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Από τις 13 έως 15 Μαΐου, το βραζιλιάνικο Ένωση Κινηματογράφου παρουσιάζει την Εβδομάδα ABC στο 2015. Με ένα γεμάτο πρόγραμμα συνεδρίων, πάνελ και συζητήσεις με προσωπικότητες από διάφορες περιοχές της Βραζιλίας και ξένο κινηματογράφο, η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Βραζιλιάνικου Κινηματογράφου στο Σάο Πάολο και Είναι ανοικτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο.

Φέτος, η εβδομάδα έχει δύο πίνακες αφιερωμένο στην κινηματογραφική ήχου. Αυτά είναι:

Ημέρα 14/05, Πέμπτη:

10h - Ο ήχος στην τηλεοπτική σειρά
"Η αντιμετώπιση διαφόρων πτυχών του ήχου στην τηλεοπτική σειρά -. Συλλάβετε τον ήχο απευθείας στο post-production και διαδικασία τελειώματος"

Επιβεβαιώθηκε συμμετέχοντες:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Αντέλμο Manzano (μουσική επιμέλεια)
Rodrigo Meirelles (Διευθύνων Σύμβουλος Audio)
Armando Torres νεώτερος (Mixer)

15 Μαΐου, Παρασκευή

17h - Εισαγωγή στη Ήχος για τις υπηρεσίες οπτικοακουστικών (τηλεοπτική σειρά, μακρύ, κοντό και Ντοκιμαντέρ)
"Διαβάζοντας το σενάριο, να ακούσετε τον σκηνοθέτη, που μπορούμε να εκφράσουμε μέσω του ήχου. Όλες οι ήχοι είναι ήδη Direct Sound; Χρήση και προβληματική του. Η σημασία της φωνής ".

Επιβεβαιώθηκε συμμετέχοντες:

Tide Μπόρχες (Ηχολήπτης)
Carlos Abbate (Sound Διευθυντής)

Συνέχισε να διαβάζεις


2015 8 Απρίλη, 2015

ΙΙ Δημοτικό Διάσκεψη για το θόρυβο, δόνηση και Διαταραχή Sonora

Θορύβου Συνέδριο
Στις 27, 28 και 29 Απριλίου, η πόλη του Σάο Πάολο-SP συζητά τον δεύτερο χρόνο την καταπολέμηση του θορύβου στο αστικό περιβάλλον τους. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Το Συνεδριακό Κέντρο ΙΙ θορύβου, κραδασμών και Διαταραχή Σονόρα, υπό την αιγίδα του Δήμου του Σάο Πάολο και του Συλλόγου της Βραζιλίας για την Ποιότητα Ακουστικής (ProAcústica), πραγματοποιείται με την ευκαιρία της «Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το θόρυβο", η Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης θορύβου (απα), του οποίου η επίσημη ημερομηνία του τρέχοντος έτους είναι η 30η Απριλίου.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των δημόσιων αρχών και της κοινωνίας γενικότερα για τις αρνητικές επιπτώσεις του θορύβου και των ηχητικών δονήσεων στην υγεία του ανθρώπου, δημιουργώντας έτσι αποτελεσματικές κατευθυντήριες γραμμές για τη νομοθετική και διοικητική δράση.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό και δωρεάν, αλλά ο χώρος είναι περιορισμένος και απαιτεί την ολοκλήρωση μιας «Αίτηση Συμμετοχής».

Δείτε το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: Δημοτικό Διάσκεψη ΙΙ του θορύβου, κραδασμών και Διαταραχή Sonora