2015 15 του Γενάρη 2015

Συνέντευξη με τον ήχο σκηνοθέτης José Luis Díaz

JLD

ABC . Είμαι συνδέονται με τη βραζιλιάνικη Ένωση Κινηματογράφου από το 2000. Το 2002, θα πραγματοποιηθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο η πρώτη συνάντηση των επαγγελματιών του ήχου εντός του ABC . Για εμάς να εκτελέσει μια δραστηριότητα στο Σάο Πάολο κατά το ίδιο έτος, κάλεσα τον Carlos Klachquin , ο οποίος ήταν ο Σύμβουλος Dolby για τη Λατινική Αμερική, για να δώσει μια ομιλία για την ιστορία του ήχου στην τεχνολογία του κινηματογράφου. Λίγο μετά ένωσε ABC και έκανε πολλά πράγματα μαζί. Το 2010, η σκέψη για το ποιος θα μπορούσε να καλέσει από το εξωτερικό της Βραζιλίας, για μια καλή συζήτηση στην εβδομάδα ABC . O Segredo dos Seus Olhos “, ganhador do Oscar de Melhor Filme Estrangeiro daquele ano. Carlos μου πρότεινε José Luis Díaz , και μας είπε λίγο για την τελευταία δουλειά που είχε στην κατοχή της κατεύθυνσης Ήχου " Το μυστικό στα μάτια της ", βραβευμένος με Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας του έτους.

8º Festival Cinemúsica em 2014, em Conservatória, RJ. Στα επόμενα χρόνια θα συνεχίσει να ακολουθεί, όταν είχε προσκληθεί να συμμετάσχει στη Β 'Εθνική συνάντηση των επαγγελματιών του Βραζιλιάνικου Κινηματογράφου ήχου , που πραγματοποιήθηκε στις 8 Cinemúsica Φεστιβάλ το 2014, στο Μητρώο, RJ. Εκεί, αυτός και ο Guido Berenblum , ο οποίος ήταν μαθητής του, πραγματοποιήθηκε μια συζήτηση σχετικά με τον ήχο της Αργεντινής κινηματογράφο. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για την, μέσω του ήχου, θα μπορούσε να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ του κινηματογράφου μας.

Relatos Selvagens , filme de enorme sucesso de público na Argentina e atualmente em cartaz no Brasil, onde também tem feito sucesso. Οι εργασίες για τις οποίες José Luis Díaz μας εισήγαγε ήταν στην ηχητική απόδοση του Άγρια εκθέσεις , τεράστιο blockbuster ταινία στην Αργεντινή και σήμερα εκτίθενται στη Βραζιλία, όπου υπήρξε επίσης επιτυχής. José Luis έχει ένα κανάλι στο YouTube όπου παρέχει απλόχερα πληροφορίες σχετικά με τον ήχο στον κινηματογράφο. Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ) no final de outubro de 2014. Ο αποστείλατε πρόσφατα 4 βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης που συντόνιζε τη διάρκεια της έκθεσης του ΚΑΠΑΡΗ ( Αργεντινή Επιμελητήριο Παρόχων και των ραδιοτηλεοπτικών Equipment Manufacturers ), στα τέλη Οκτωβρίου 2014.

Συνέχεια ανάγνωση


2015 5 του Γενάρη του 2015

Ο Ήχος "Άγρια εκθέσεις" - Μέρος IV

Relatos Selvagens ” (Damian Szifrón, 2014) que ocorreu na CAPER 2014 ( Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Falamos um pouco de dublagens. Τέταρτο και τελευταίο μέρος της συζήτησης για τον ήχο του " Άγρια εκθέσεις "(Damian Szifrón, 2014) που έλαβε χώρα στο ΚΑΠΑΡΗ 2014 ( Αργεντινής Επιμελητήριο Παρόχων και των ραδιοτηλεοπτικών Equipment Manufacturers ). Μιλήσαμε λίγο απομαγνητοφωνήσεις.

Ο διάλογος του επεξεργαστή του "Salvaje εκθέσεων» ήταν Nahuel Palenque . Οι εργασίες επεξεργασίας ήταν τόσο επίπονη ότι ένας άλλος συντάκτης, Matías Vilaró, ήταν υπεύθυνος μόνο για την προσαρμογή των απομαγνητοφωνήσεις, για να μην επιβαρύνουν περαιτέρω Nahuel. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που δεν είναι εισηγμένες Nahuel Palenque. Αλλά εδώ θα σας δώσουμε πίστωση.

José Luis Díaz , στην αρχή της συνομιλίας, δείχνει ένα απόσπασμα από την ταινία " Vino για Robar ". José Luis εφιστά την προσοχή στη φράση «δεν είναι δικό μου λάθος», όπου μπορείτε να ακούσετε το θόρυβο του περιβάλλοντος (οι ταξιδεύουν ρόδες αυτοκινήτου). Συνέχεια ανάγνωση


2014 23η Δεκεμβρίου του 2014

Ο Ήχος "Άγρια εκθέσεις" - Μέρος ΙΙΙ

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Τρίτο μέρος της συζήτησης για τον ήχο του " Άγρια εκθέσεις "(Damian Szifrón, 2014) που έλαβε χώρα στο ΚΑΠΑΡΗ 2014 ( Αργεντινής Επιμελητήριο Παρόχων και των ραδιοτηλεοπτικών Equipment Manufacturers ).

Γκουστάβο Σανταολάγια λέει εν συντομία τη σχέση του με την "Άγρια εκθέσεις" σε ένα βίντεο που αποστέλλονται στο συνέδριο. Μιλά επίσης για τη βασική μουσική επιμέλεια.

José Luis Díaz λέει ότι η μουσική είναι ένα σημαντικό στοιχείο σε μια ταινία. Η χρέωση της μουσικής "Άγρια εκθέσεις" Γκουστάβο Σανταολάγια ήταν, που ζει στο Λος Άντζελες. Έτσι, δεν ήταν παρών στο συνέδριο και έστειλε ένα βίντεο μιλάμε για τη διαδικασία της εργασίας στην ταινία. Η πρώτη του επαφή με την ταινία ήταν όταν ήμουν σε διακοπές με την οικογένειά του στη Mendoza - Αργεντινή, όταν ο παραγωγός ήταν σε θέση να επικοινωνήσει μαζί του. Μήνες αργότερα, πίσω στην Αργεντινή, Gustavo σημειώνει τις ιστορίες του "Wild Reports" από την παραπομπή από έναν φίλο. Μετά την ανάγνωση του βιβλίου με ιστορίες του "Wild Reports", Gustavo ρωτά ο φίλος του να υποβάλει στο Damian Szifrón γιατί ήθελα να είναι στην ταινία. Τέλος, στο Βέλγιο, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο πρόσωπο. Κατά τη στιγμή που συνέβη το φεστιβάλ της Γάνδης, μουσικής και θεάτρου, όπου Γκουστάβο Σανταολάγια συμμετείχε ως ένορκος.

Συνέχεια ανάγνωση


2014 20η Δεκεμβρίου του 2014

Ο ήχος "Άγρια εκθέσεις» - Μέρος ΙΙ

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). O tema desta segunda parte foi o desenho sonoro de ambientes e efeitos. Quem fala sobre este assunto é o editor de som Gonzalo Matijas . Δεύτερο μέρος της ομιλίας για τον ήχο του " Άγρια εκθέσεις "(Damian Szifrón, 2014) που έλαβε χώρα στο ΚΑΠΑΡΗ 2014 ( Αργεντινής Επιμελητήριο Παρόχων και των ραδιοτηλεοπτικών Equipment Manufacturers ). Το θέμα αυτό το δεύτερο μέρος ήταν ο ήχος σχεδιασμό περιβάλλοντα και εφέ. Ποιος μιλάει για αυτό είναι ο ήχος συντάκτης Gonzalo Matijas .

José Luis Díaz , σχεδιαστής ήχου της ταινίας, λέει ο συντάκτης Pablo Barbiere εργαστεί σκληρά. Όταν τελείωσε, ο σκηνοθέτης που ακολουθείται από την επεξεργασία και την αλλαγή της σειράς των ιστοριών μέσα στο φιλμ. Και αυτό το έργο να διαρκέσει πολύ. Όταν ο διευθυντής ολοκληρώσετε την επεξεργασία του υλικού ήταν για τον ήχο post-production και Γκονζάλο Matijas άρχισε να κάνει το σχεδιασμό των περιβαλλόντων και των αποτελεσμάτων της ταινίας (ενώ Nahuel Παλένκε ήταν επεξεργασία διαλόγους).

Gonzalo λέει ότι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ταινίας ασχολείται με 6 διαφορετικές ιστορίες, το καθένα με τις στιγμές της αφήγησης και ανεξάρτητη ένταση έκβαση. Σε μια κανονική ταινία, υπάρχουν ορισμένες βασικές στιγμές όπου ο σχεδιασμός των περιβαλλόντων και τα αποτελέσματα είναι πλέον απαραίτητη. Στο "Reports Salvaje" είχε 6 ιστορίες. Κάθε με τις αφηγήσεις τους επιπλοκές που απαιτούν περισσότερο ήχο έργο του σχεδιασμού. Το έργο του άμεσου ήχου για να κάνει τους ήχους των toppings την τοποθεσία (άγρια ​​κομμάτι) διευκόλυνε σημαντικά τις εργασίες στο post-production.

Συνέχεια ανάγνωση


2014 18, Δεκεμβρίου του 2014

Ο Ήχος "Άγρια εκθέσεις" - Μέρος Ι

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Πρώτο μέρος της συζήτησης για τον ήχο του " Άγρια εκθέσεις "(Damian Szifrón, 2014) που έλαβε χώρα στο ΚΑΠΑΡΗ 2014 ( Αργεντινής Επιμελητήριο Παρόχων και των ραδιοτηλεοπτικών Equipment Manufacturers ).

Η ταινία « Άγρια Ιστορίες "αποτελείται από 6 διαφορετικές ιστορίες της οποίας το σύνθημα της βίας. Το θέμα αυτό το πρώτο μέρος ήταν η άμεση σύλληψη του ήχου. Ποιος μιλάει για αυτό το θέμα είναι ο Javier Farina , άμεση διευθυντής του ήχου.

Χαβιέ είπε ότι το γεγονός ότι η ταινία αποτελείται από 6 διαφορετικές ιστορίες άσκησε επιβαρυντική όταν η άμεση λήψη ήχου. Σε μια συνηθισμένη ταινία, όπου υπάρχει μόνο μία κεντρική ιστορία με τους ίδιους χαρακτήρες από την αρχή μέχρι το τέλος, ο τεχνικός άμεσο ήχο τελειώνει καλά γνωρίζει κάθε ηθοποιός και βοηθά κατά το σχεδιασμό του ήχου pickup. Στην περίπτωση της άγριας εκθέσεις, η ομάδα είχε περίπου δύο εβδομάδες για να κινηματογραφήσει την κάθε ιστορία, η δυσκολία ήταν να προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε ένα τεράστιο ποσό των χαρακτήρων σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό έκανε η εργασία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν πολύ δυναμική. Όπως και αν ήταν τα γυρίσματα μιας ταινίας 6 του ένα χώρο πολύ καιρό.

Συνέχεια ανάγνωση