2014 15 Ιούνη του 2014

Σε Loud and Good Sound

σε δυνατά και καθαρά

Σε Δυνατά και Καλή Sound είναι μια σειρά τεσσάρων επεισοδίων TV που διερεύνησε την τροχιά του ήχου στο βραζιλιάνικο κινηματογράφο. Με κατεύθυνση και την παρουσίαση Zuccolotto Simone, μεταδόθηκε το 2013 στο Κανάλι Βραζιλία . Παρά τα πλήρη προγράμματα δεν είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, ενδιαφέροντα αποσπάσματα μπορούν να ελεγχθούν στους παρακάτω συνδέσμους:


2014 16 Μαΐου του 2014

Παρακολουθήστε τους πίνακες της εβδομάδας ABC 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. Οι πίνακες είναι τώρα διαθέσιμο για προβολή σε απευθείας σύνδεση ABC Εβδομάδα 2014 συνέβη 7 - 9 Μάιος, στο Βραζιλιάνικο Κινηματογράφο στο Σάο Πάολο. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Προωθείται από τον Βραζιλιάνο Ένωση Κινηματογράφου , το ABC εβδομάδα είναι μια μοναδική ευκαιρία στη χώρα του συγκροτήματος των προσωπικοτήτων από διάφορους τομείς της ταινίας αντανακλούν στην αγορά εργασίας της. Επίσης, παρέχει συζητήσεις, συνέδρια, επιτροπές και master classes που συμβάλλουν άμεσα στην πρόοδο του βραζιλιάνικου σινεμά.

Ήχου κατά τη φετινή συζήτηση ήταν παρούσα σε τρεις πίνακες:

Πίνακας 01: «Médoto έργο της άμεσης ήχου - Οι διαδικασίες που εργάζονται, απασχολούνται στη σύλληψη του άμεσου ήχου στην εποχή της ψηφιακής πολυκάναλη: παράδοση και ρήξη". Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Με John Godoy (άμεση τεχνικός ήχου και καθηγητής Οπτικοακουστικών ΕΕΣ / USP), Debora Opolski (editor του διαλόγου) και Willem Ημέρες (assembler). Διαμεσολάβηση Adelmo Luis Manzano (ήχος επόπτης).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Πίνακας 04: «Η ένταση της τρέχουσας Βραζιλίας ταινία" Με. Βιρτζίνια Flowers (assembler, και επεξεργαστή ήχου), Eduardo Santos Mendes (σχεδιαστής και καθηγητής Οπτικοακουστικών ΕΕΣ / ήχου USP) και Fernando Henna (επεξεργαστή ήχου). Διαμεσολάβηση Adelmo Luis Manzano (ήχος επόπτης).

Πίνακας 08: "Digital Display σε εμπορικούς κινηματογράφους: παράμετροι, τεχνικές προδιαγραφές, την εφαρμογή και την παρακολούθηση και το μέλλον της απεικόνισης:. Τα δωμάτια, το σπίτι και το laptop" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). Με Kiko Ferraz (ήχος editor και μίξερ), Renata de Almeida (Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της SP) και Ροντρίγκο Monte (διευθυντής φωτογραφίας). Διαμεσολάβηση José Francisco Neto (ολοκλήρωση επόπτη).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλους πίνακες της εβδομάδας ABC το 2014 , απλά κάντε κλικ στο σύνδεσμο: Παρακολουθήστε τα τραπέζια της εβδομάδας ABC το 2014 στο σύνολό του .


2014 1 του Μάη 2014

Συνέντευξη με τον ήχο σχεδιαστή Edson Secco

Edson Secco

sound deigner , de um modo geral ostensivamente mal utilizado, para qualificá-lo: seja por pensar o som dos filmes como um todo integrado (relativizando distinções entre música e ruído, por exemplo); Κατάρτιση Μουσικός και η προηγούμενη εμπειρία στο θέατρο, Edson Secco συναντά στην ταινία του λειτουργούν μια σειρά από ιδιότητες που δικαιολογούν τη χρήση του όρου ήχου deigner, γενικά κατάφωρα καταχρηστικά για να πληρούν τις προϋποθέσεις: ο ήχος είναι με τη σκέψη οι ταινίες ως ένα ενιαίο σύνολο (μείωση διακρίσεις μεταξύ μουσικής και θορύβου, για παράδειγμα)? είναι το πλήθος των λειτουργιών που επιτελεί και δίνοντας μια υφολογική ενότητα στο έργο τους? βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο συνεργασία της, ακόμα στο στάδιο του σεναρίου, σε πολλά από τα έργα στα οποία συμμετείχε. Σε αυτή τη συζήτηση, Edson Secco μίλησε για Artisan Sound της καριέρας του και την προσωπική του προσέγγιση του ήχου στον κινηματογράφο.

Συνέχεια ανάγνωση


2014 29 Απρ 2014

Εισαγωγή στη Ήχος Σχεδιασμός

Εισαγωγή στον ήχο του σχεδιασμού

Το ABC Εβδομάδα 2014 που λαμβάνει χώρα Μάιος 7 έως 9, στην   Βραζιλιάνικο Κινηματογράφο   στο Σάο Πάολο, πίσω φέτος, παράλληλα με το πρόγραμμα του, ένα χώρο για τη διάδοση και την απελευθέρωση των βιβλίων που συνδέονται με τον οπτικοακουστικό τομέα Προτεινόμενα, η παρουσίαση του βιβλίου:. " Εισαγωγή στο Sound Design: μια εφαρμοσμένη ανάλυση συστηματικών μακράς ταινία Blindness "από Debora Opolski .

"Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει μια προβληματισμό σχετικά με τη διαδικασία της κατασκευής του sound design. Δομημένο με τη μορφή εκθέσεων εμπειρίας και συγκριτική ανάλυση περιγράφει τη διαδικασία της δημιουργίας του ήχου, θέτοντας το ζήτημα της συμβολής του σχεδιασμού ήχου για την ταινία αφηγηματικού λόγου.

Χωρίζεται σε δύο μέρη, το πρώτο που έχουμε μια εξήγηση μιας διαδικασίας επεξεργασίας ήχου με κάθε λεπτομέρεια, συζητώντας τη σημασία   μετά την παραγωγή και η επίδραση αυτή έχει σχετικά με το πώς η ταινία γίνεται αντιληπτή από το θεατή. Δώρα και αντικειμενικές μεθόδους για διάλογο επεξεργασίας, foley και ηχητικά εφέ.

Μετά, έχουμε αναλύσει τον ήχο ταινιών post-production Τύφλωση σε περιβάλλοντα στα ηχητικά εφέ και μουσική. Ο αναγνώστης θα βρει σκηνές, καταστάσεις, και επεξεργάζεται συγκεκριμένες εκδηλώσεις στις οποίες οι τεχνικές και η δυνατότητα εφαρμογής του κάθε στοιχείου μπορεί να παρατηρηθεί σε λεπτομέρεια. "


2014 10 του Απρίλη, 2014

I Δημοτική διάσκεψη για το θόρυβο, Δόνηση και Ήχος Διαταραχή

I Δημοτική διάσκεψη για το θόρυβο, Δόνηση και Ήχος Διαταραχή

Τις ημέρες 28, 29 και 30 Απριλίου, η πόλη του Σάο Πάολο-SP εξετάζει πρώτα την καταπολέμηση του θορύβου στο αστικό περιβάλλον τους. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Το Δημοτικό Διάσκεψη I για το θόρυβο, δόνηση και διαταραχή Sound , υπό την αιγίδα Δήμου του Σάο Πάολο και του Συλλόγου της Βραζιλίας για την Ποιότητα Ακουστικής ( ProAcústica ) γίνεται με την ευκαιρία της "Διεθνούς Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον θόρυβο", η Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Θόρυβο (INAD), του οποίου η επίσημη ημερομηνία του τρέχοντος έτους είναι η 30η Απριλίου.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να ευαισθητοποιήσει κυβερνήσεις και την κοινωνία γενικότερα σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις του θορύβου και του ήχου δονήσεις στην υγεία του ανθρώπου, δημιουργώντας έτσι αποτελεσματικές κατευθυντήριες γραμμές για νομοθετικά και διοικητικά μέτρα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και δωρεάν, αλλά ο χώρος είναι περιορισμένος και απαιτεί την ολοκλήρωση μιας "φόρμα εγγραφής".

Δείτε το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες: I Δημοτικό διάσκεψη για το θόρυβο, Δόνηση και Ήχος Διαταραχή