2014 9 του Νοέμβρη του 2014

Επεξεργασία Διάλογοι με την Deborah Opolski

João Caserta , divulgou um didático e interessante vídeo sobre edição de diálogos com a editora de som Débora Opolski . Αυτή την εβδομάδα η πύλη Παντρέψου RTA ήχου για την ταινία , ο ήχος επαγγελματική curitibano John Καζέρτα , κυκλοφόρησε ένα εκπαιδευτικό και ενδιαφέροντα βίντεο σχετικά με διαλόγους επεξεργασίας με επεξεργαστή ήχου Deborah Opolski .

"Στη συνομιλία με την Deborah Opolski μιλάμε για επεξεργασία σε μεγάλες διαλόγους για ταινίες. Η Deborah έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτό το θέμα και ήθελα να φέρω μερικά από ότι σε εσάς. Ο διάλογος του επεξεργαστή είναι αυτός που λαμβάνει και διαχειρίζεται την άμεση ήχο. Ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε ένα κομμάτι του διαλόγου με το λιγότερο ποσό του θορύβου είναι δυνατόν. Για να επιτευχθεί αυτό, ο συντάκτης χρησιμοποιεί τις διαδικασίες και τις τεχνικές και πολλή εμπειρία, δημιουργικότητα και ακούγεται! Εξήγησε ποια είναι η διαδικασία που χρησιμοποιεί για να επεξεργαστείτε διαλόγους, σχολιάζοντας σε κάθε βήμα. Από το άνοιγμα OMF, οργάνωση Pro Tools συνόδου, η διάσκεψη Direct Sound, μέχρι την αντικατάσταση του παίρνει και όλα. Μιλήσαμε επίσης για τις απομαγνητοφωνήσεις (ADRs) και το πώς ένα άτομο εργάζεται μόνο στον ήχο μιας ταινίας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση ή οι διαδικασίες αυτές εδώ για να κάνω μια ταινία μικρού μήκους. "


2014 7 του Νοέμβρη 2014

Ηχητική του Βραζιλιάνικου Κινηματογράφου: Rudy Hall και ο ήχος του "Ταινίες, ασπιρίνη και γύπες" - ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ

Ηχητική βραζιλιάνικο κινηματογράφο ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ μελέτες περιπτώσεων και PROPOSIÇÕES_Márcio Επιμελητήριο

Προχωρώντας προς τα εμπρός με το τελευταίο μέρος της συνέντευξης με τον Márcio Hall για την εμπειρία του εκτελεί την άμεση σύλληψη του ήχου από την ταινία " Σινεμά, ασπιρίνη και γύπες »(Marcelo Gomes, 2005), ακολουθεί το τρίτο και τελευταίο μέρος.

ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ) Σημερινή επισκόπηση του σχήματος του ήχου σε επαγγελματικές αγορές οπτικοακουστικών μέσων.

William Farkas: Ποια είναι η σχέση σας με το post-production;

(durante o festival do Rio de 2013) e ele sempre fala a mesma coisa, quanto mais você enquanto técnico de som conseguir ir na edição de som, mixagem melhor. Márcio Σπίτι: Λυπάμαι ... Άλλη μια μέρα ήμουν στην διάλεξη του Chris Newman [1] (κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ do Rio 2013) και λέει πάντα το ίδιο πράγμα, τόσο περισσότερο μπορείτε ενώ ηχολήπτη πάρει τη μετάβαση στο μοντάζ ήχου καλύτερη ανάμιξη. Αλλά δεν μπορούμε ποτέ ... Και λέω και πάλι, έχω αυτή την ερώτηση για πολλούς τεχνικούς άμεσο ήχο εδώ από το Ρίο ντε Τζανέιρο και όλοι διαμαρτύρονται για το ίδιο πράγμα. Αυτό δεν έχει καμία ανατροφοδότηση ή έχουν μόνο όταν υπάρχει κάτι λάθος, όταν νομίζετε ότι ο ήχος είναι κακός. Το μόνο που θα συμβεί είναι ο παραγωγός, έχω μιλήσει με την Sara Silveira βρίσκει εξαιρετικό ήχο. Αλλά δεν έχει αλληλεπίδραση. Αυτή η θέση φαίνεται στο προσωπικό που ζουν μέσα σε ένα αυτιστικό κόσμο. Και λέω πάλι, φαίνεται ότι η δημιουργικότητα ... Ένα άλλο πράγμα που μου είπε για το περιοδικό Film Culture n.58 (Ο ήχος του κάθε ταινία μας). Η μόνη φορά που ο τεχνικός είναι άμεσος ήχος είναι εισηγμένες από Alessandro Laroca λέγοντας ότι ο τεχνικός ήχου νομίζει ότι ακούει στο θέατρο είναι η καθαρή άμεσο ήχο. Η μόνη φορά που ο ηχολήπτης είναι εισηγμένες! Ο ίδιος λέει ότι η ηχολήπτη νομίζω ότι πηγαίνει στον κινηματογράφο είναι ο ήχος χωρίς την όλη διαδικασία του μοντάζ ήχου και post production. Δεν ξέρω ότι αυτό είναι πιο γενικό στερεότυπο να πιστεύω ότι υπάρχει αυτή η εικόνα ενός τεχνικός ήχου με τέτοια εφευρετικότητα. Συνέχεια ανάγνωση


2014 3 Νοέμβρη, 2014

Ηχητική του Βραζιλιάνικου Κινηματογράφου: Rudy Hall και ο ήχος του "Ταινίες, ασπιρίνη και γύπες" - ΜΕΡΟΣ ΙΙ

Marcio Camara

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη με τον Márcio Επιμελητήριο   Marcelo Gomes , segue a segunda parte. σχετικά με την εμπειρία τους κατά την εκτέλεση του άμεσου ήχου σύλληψη από την ταινία " Σινεμά, ασπιρίνη και γύπες »(2005) σε σκηνοθεσία Marcelo Gomes , το δεύτερο μέρος ακολουθεί.

ΜΕΡΟΣ ΙΙ) Εμπειρία στην προσέλκυση άμεσων ήχο στην ταινία κινηματογράφου, ασπιρίνη και Γύπες (Marcelo Gomes, 2005).

William Farkas: Τώρα έρχεται ειδικά στον κινηματογράφο, ασπιρίνη και Γύπες (Marcelo Gomes, 2005). Έχετε σχολίασε λίγο σαν Marcelo Gomes συναντήθηκαν, αλλά αναρωτιέμαι πώς μπαίνει το φιλμ και πώς ήταν η επαφή σας με τον Marcelo.

Márcio Κάμερα: Μαρσέλο είχε ήδη κάνει μερικές ταινίες μικρού μήκους και κάνει άλλα πράγματα πάρα πολύ. Νομίζω ότι έκανα κάποια θεσμική τον εδώ στο Ρίο ντε Τζανέιρο στο χρόνο. Αλλά θυμάμαι προτεινόμενη ταινία του. Θυμάμαι ότι συγκέντρωνε χρήματα για να γυρίσει την ταινία. Τον θυμάμαι πάντα μου έλεγε τα γυρίσματα difuculdade, η οποία είναι εγγενής σε μια ταινία δρόμου και το γεγονός ότι σχεδόν πάντα μέσα σε ένα φορτηγό και πώς να την κάνουμε να λειτουργήσει τεχνικά, εικόνας και ήχου για την διαδικασία δύσκολη. Beto Normal ) que ele tinha gostado muito. Είχα την εμπειρία να το κάνει να ακούγεται η ταινία μικρού μήκους, το Λαθραία Ευτυχία (1998, συν-σκηνοθεσία με την Κανονική Μπομπ ) που θα ήθελαν. Είναι μια ταινία που δεν έχει μεγάλη ανάπτυξη, αλλά όσον αφορά το διάλογο ήταν πολύ δυσκίνητη, διότι ήταν όλοι γυρίστηκε στο Ρεσίφε, σε αστική περιοχή, μια δυσκολία που μπορούμε να συμφιλιώσει σειρά. Αλλά από εκεί έχω αναπτύξει μια καλή σχέση μαζί του, του άρεσε όχι μόνο τον ήχο αλλά και τη σχέση. Νομίζω, επίσης, λέω και πάλι, ότι είχα μια κάποια έλλειψη ενός ήχου στα βορειοανατολικά και ίσως επειδή είμαι βορειοανατολικές ΗΠΑ ήταν κατανοητό σε αυτό το επίπεδο. Θυμάμαι τη στιγμή η ταινία είχε μια μεγάλη φυσική πρόκληση για μένα. Έκανα μια προ-ταινία Μαρσέλο ονομάζεται Outback Συνέχεια ανάγνωση


2014 26 Οκτωβρίου του 2014

Ηχητική του Βραζιλιάνικου Κινηματογράφου: Rudy Hall και ο ήχος του "Ταινίες, ασπιρίνη και γύπες" - ΜΕΡΟΣ Ι

William Farkas

Τον Ιούνιο του 2013, ξεκίνησα ως μαθητής της ΒΑ στο Κινηματογραφίας και Οπτικοακουστικών, Universidade Federal Φλουμινένσε, μια έρευνα των προπτυχιακών έρευνα εποπτεύεται από τον καθηγητή Fernando Morais da Costa . Έπρεπε να μελετήσει τους ήχους σε ορισμένες ταινίες στο σύγχρονο βραζιλιάνικο κινηματογράφο και να μεταφέρουν τις εμπειρίες από την υλοποίηση του ήχου με μια πιο ακαδημαϊκή σκέψη. Δηλαδή, να κάνει τον ήχο τους επαγγελματίες του ήχου στην παραγωγή ταινιών Βραζιλίας και παραγωγές του έχουν επίσης συνδεθεί με μια πιο θεωρητική σκέψη. Σύντομα, ο Fernando και εγώ μαζί, εμείς επιλέξαμε τέσσερις βραζιλιάνικες ταινίες γίνονται κατά την περίοδο μεταξύ 2005 και 2013. Ι συνεντεύξεις με πέντε επαγγελματικό ήχο που συνδέεται με εκλεγμένους ταινίες. Από την ανάγνωση της βιβλιογραφίας σχετικά με ήχο στην ταινία και συνεντεύξεις, έγραψα ένα άρθρο που προσπαθεί να συσχετίσει τις εμπειρίες που έχουν περάσει τέτοιες επαγγελματικές και μια πιο θεωρητική ανάγνωση του ήχου στον κινηματογράφο.

Το αποτέλεσμα ήταν οι μεταγραφές των πέντε συνεντεύξεις και η συγγραφή μιας επιστημονικής εργασίας. Τι Συμμερίζομαι παρακάτω είναι η συνέντευξη με τον Márcio Επιμελητήριο . Marcelo Gomes . Λαμβάνοντας ως βόρειο εμπειρία του κατά την εκτέλεση του άμεσου ήχου σύλληψη από την ταινία " Σινεμά, ασπιρίνη και γύπες »(2005) σε σκηνοθεσία Marcelo Gomes .

Με την ευκαιρία της δημοσίευσης των Τεχνίτες του ήχου , η συνέντευξη χωρίστηκε σε τρία τμήματα: I. Ιστορικό και ο ήχος αρχή, ΙΙ Εμπειρία στην προσέλκυση άμεσων ήχο στην ταινία κινηματογράφου, ασπιρίνη και Γύπες (Marcelo Gomes, 2005) και το Πανόραμα ΙΙΙ η σημερινή εικόνα του ήχου σε επαγγελματικές αγορές οπτικοακουστικών μέσων.

Συνεχίστε την ανάγνωση


2014 20η Σεπτεμβρίου του 2014

Η σημασία του ήχου στον κινηματογράφο από τον Geraldo Moraes

Μίνι ντοκιμαντέρ με τον σκηνοθέτη, συγγραφέα και παραγωγό Geraldo Moraes σχετικά με τη σημασία του ήχου στον κινηματογράφο.