2014 5 Απριλίου του 2014

ABC Εβδομάδα 2014

ABC Εβδομάδα 2014

Semana ABC 2014 . Από 7 έως 9 Μάιος έως της Βραζιλίας Συλλόγου Κινηματογράφου παρουσιάζει το ABC Εβδομάδα 2014 . Με ένα γεμάτο πρόγραμμα των διαλέξεων, πάνελ και συζητήσεις με προσωπικότητες από διάφορους τομείς της ταινίας Βραζιλία και στο εξωτερικό, το γεγονός που συμβαίνει σε Βραζιλιάνικο Κινηματογράφο στο Σάο Πάολο και είναι ανοικτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο.

Φέτος, η εβδομάδα έχει δύο πίνακες αφιερωμένο στον κινηματογραφικό ήχο που συγκεντρώθηκαν κατά την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης. Αυτά είναι:

Ημέρα 05/07, Τετάρτη:

9:30 πμ Πίνακας 1
"Médoto έργο της άμεσης ήχου - Οι διαδικασίες που εργάζονται, απασχολούνται στη σύλληψη του άμεσου ήχου στην εποχή της ψηφιακής πολυκάναλη: παράδοση και ρήξη".

Συμμετέχοντες:
John Godoy - Πούλμαν Άμεση Ηχητικών και Οπτικοακουστικών καθηγητής του ΕΕΣ / USP.
Debora Opolski - Εκδότης των διαλόγων
Willem Day - Επιμέλεια
Διαμεσολάβηση: Tide Borges , ABC - Τεχνική Direct Sound και καθηγητής του μαθήματος ταινίας στο FAAP.

Πίνακας 4 18:30
«Η ένταση των σημερινών βραζιλιάνικες ταινίες."

Συμμετέχοντες:
Βιρτζίνια Flores - maker Label και ήχος
Eduardo Santos Mendes - σχεδιαστής ήχου και καθηγητής Οπτικοακουστικών ΕΕΣ / USP.
Fernando Henna - Sound Editor
Daniel Turini - Sound Editor
Διαμεσολάβηση: Adelmo Luis Manzano - Ήχος Επόπτη

Δείτε την πλήρη πρόγραμμα της εκδήλωσης: Εβδομάδα ABC 2014


2014 29 του Μαρτίου 2014

Η Τέχνη του Ήχου Mixer

7º Festival CineMúsica eo I Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro . Ο Ορκωτός Sound Mixer Walter Goulart , ένας από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες του κινηματογραφικού ήχου της Βραζιλίας δραστηριότητας, λέει η τέχνη της Direct Sound σε μια συνέντευξη με τον David Pennington στις 08/09/2013, κατά τη διάρκεια του 7ου Φεστιβάλ CineMúsica και εγώ Πανελλήνια Συνάντηση Επαγγελματίες Sound of Βραζιλιάνικο Κινηματογράφο .

Ελέγξτε επίσης: Συνέντευξη με τον Walter Goulart .


2014 11 του Μάρτη του 2014

JLS εγκαταστάσεις ήχου

JLS LOGO - θετική μητέρα στο TIFF

Τεχνίτες Sound έχει πλέον την υποστήριξη των εγκαταστάσεων JLS ήχου . JLS Facilidades Sonoras , fundado em junho de 1993, é uma das principais empresas de finalização sonora de filmes do Brasil e tem como seu Diretor, José Luiz Sasso , um profissional com mais de 45 anos de experiência em áudio para cinema, o que o coloca em paralelo com parte da própria história da evolução técnica e criativa do som no Cinema Brasileiro. Το Studio JLS , σήμα κατατεθέν της JLS Sound εγκαταστάσεις , που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1993, είναι ο κορυφαίος ήχος οριστικοποίηση των ταινιών από τη Βραζιλία και έχει ως διευθυντής της, José Luiz Sasso , επαγγελματίας με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στον ήχο για την ταινία, η οποία τον βάζει μαζί με μέρος της ιστορίας της τεχνολογίας και δημιουργική εξέλιξη του ήχου στο Βραζιλιάνικο Κινηματογράφο.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με JLS: JLS Studio


2014 2 του Μάρτη 2014

Το Silent θανατικό

"Η σιωπή είναι είδος υπό εξαφάνιση", λέει ο Gordon Hempton . Hempton também costuma dizer que “a Terra é uma jukebox movida a energia solar”. Ιδρυτής και αντιπρόεδρος της The Square One Inch of Silence Ιδρύματος , Hempton να πω επίσης ότι «η Γη είναι ένα ηλιακό jukebox." Ακουστική οικολόγος και πρωταγωνιστής της ταινίας Soundtracker - Gordon Hempton του πορτρέτου , η οποία δείχνει ότι «η σιωπή δεν είναι η απουσία κάποιου άλλου, αλλά η παρουσία όλων», ακολουθεί τη διάχυση την ανάγκη και τη σημασία της τη διατήρηση των φυσικών ήχων σε όλο τον κόσμο. Σε αυτή την διάλεξη που εκφωνήθηκε στην Ted x Amazon , αναπτύσσει λίγο περισσότερο από τις ιδέες και τους στόχους σας.

20 χρόνια Gordon Hempton επισκέφθηκε επίσης την Αμαζονία της Βραζιλίας να κάνει κάποιες ηχογραφήσεις. Πρόσφατα επέστρεψε. Δείτε πώς αυτό ακούγεται τελευταία συνεδρίαση:


2014 22 Φεβ. 2014

Ζήστε την Κινηματογράφος της Lucrecia Martel

Η κινηματογραφική εμπειρία από Lucrecia Martel

Ζήστε την Κινηματογράφος της Lucrecia Martel: σπατάλη χρόνου και ακούγεται δίπλα στην πισίνα (Εκδ. Alameda, 2014) είναι η πιο πρόσφατη εθνική βιβλίο αφιερωμένο σε προβληματισμό σχετικά με το κινηματογραφικό ήχο. Ο συγγραφέας είναι ερευνητής Ναταλία Christofoletti Barrenha .

"Τ του είναι ένα βιβλίο για κάποιον που ξέρει να ακούει. Είναι κοινό να βρείτε τους κριτικούς που βλέπουν ξέρω, αλλά είναι πολύ σπάνιο να βρει έναν κριτικό, που να ξέρει να ακούει. Και αυτή είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις, γιατί όταν Ναταλία γράφει ότι «οι άνθρωποι είναι διαμελισμένο από το περιβάλλον - τα όργανα εννοηθεί περισσότερο από ό, τι δείχνουν, όπως οι χαρακτήρες ψίθυρος αντί να μιλήσει πραγματικά," διαβάζει σε μια λογική ψίθυρο της επιθυμίας, η πεποιθήσεις και τις κοινωνικές τάξεις.

Και κάνει την ανακοίνωση αναγνώστη πώς, σε ένα υγιές, μπορεί να παρατηρήσει διαφορετικά επίπεδα νοήματος. Διότι, όπως βλέπουμε στο βιβλίο, «ο ήχος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μοιραστείτε την αντίληψη κάποιου." Φρένο στο λαβύρινθο της Lucrecia Martel μόνο από τη μάζα των ήχων, ο συγγραφέας αναλύει τις οικογενειακές και του καθολικισμού, πλήκτρα στον κόσμο του Martel. Silvina Ocampo . Και, πιο απροσδόκητα, η επιρροή των γουέστερν και των ταινιών τρόμου και κλάσης Β, το βάρος των προφορικών αφηγήσεων του Salta και του διαλόγου με τη λογοτεχνία του Horacio Quiroga και Silvina Ocampo .

Αυτό το βιβλίο, με όλα τα μέσα, δεν απολαμβάνει μόνο ως κριτικός κινηματογράφου. Μπορεί επίσης να διαβαστεί ως μια μελέτη της συγκριτικής κριτικής: όχι με την έννοια που αντιμετωπίζει η φιλμογραφία δύο χώρες (Βραζιλία και την Αργεντινή), αλλά σε μια πολύ βαθύτερη έννοια. Είναι το βλέμμα της Βραζιλίας ταινία για το έργο του σκηνοθέτη της Αργεντινής. Καμία δήλωση ή ψευδείς θεάτρου, Ναταλία ρολόγια και ακούει με τη φρεσκάδα της εξωτερικής πολιτικής και τη σοφία εκείνων που καταλαβαίνουν τον κινηματογράφο. "

Σχετικά με τον συγγραφέα: Ναταλία Christofoletti Barrenha   Είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Multimedia, State University of Campinas (UNICAMP), στην οποία ανέπτυξε επίσης Μάστερ διατριβή - προέλευση αυτού του βιβλίου. Αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνικής Επικοινωνίας - Δημοσιογραφίας από το Universidade Paulista Estadual (Unesp / Bauru).