2014 11, Δεκέμβρη του 2014

Cine μουσικού καταλόγου 2014

Είναι διαθέσιμη για αναθεώρηση και διαβουλεύσεων, η CineMúsica 2014 κατάλογος . Κατάλογος που περιέχει μια πολύτιμη ιστορική και πολύ σημαντικό υλικό για την ανάπτυξη της εθνικής κινηματογράφου. Ειδικά η απομαγνητοφώνηση των πινάκων Α 'Εθνική Βραζιλίας Cinema Sound Συνάντηση επαγγελματιών , το κείμενο "Όταν έχει την ιστορία του βραζιλιάνικου κινηματογράφου;" Alexandre Sobral στο τρέχον τεύχος του ήχου αποκατάστασης ταινιών, καθώς και μια ποικιλία πληροφοριών στις δημιουργικές διεργασίες και ηχητικά έργα σε ταινίες ενημερωθεί από ειδικούς στον τομέα.

Καλή ανάγνωση!

CineMúsica Κατάλογος 2014


2014 8 του Δεκέμβρη 2014

Βιβλιοπαρουσίαση: "Como Hacer El Sonido Una Film" Κάρλος Abbate

βιβλίο

Ναι, ο κόσμος δεν έχει χάσει, και μερικές φορές υπάρχει μια καλή είδηση. Ο ένας είναι η απελευθέρωση ενός βιβλίου για τον ήχο επίτευγμα στο χώρο του κινηματογράφου, σπάνιο να βρεθεί στις θεματικές βιβλιογραφίες σχετικά με το θέμα. INCAA (Instituto Nacional de Cine y Artes Audiovisuales) lá na Argentina. Και το δροσερό πράγμα για αυτή την είδηση ​​είναι ότι το βιβλίο αυτό επιλέχθηκε για να ανοίξει μια δική θέματα του σχεδιασμού ENERC (Εθνική Σχολή Κινηματογράφου Πειραματισμός Realización y) και είχε την υποστήριξη του INCAA (Εθνικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Τεχνών) εκεί στην Αργεντινή .

Carlos Abbate , coordenador do curso de Som dessa importante escola de cinema e um dos mais reconhecidos diretores de som argentinos, tendo em seu currículo filmes como O Filho da Noiva (J. J Campanella, 2001), A Prostituta e a Baleia (Luiz Puenzo, 1984), Kamchatka (M. Pineyro, 2002), entre outros. Το βιβλίο " Como Hacer El Sonido Una Film »γράφτηκε από τον Carlos Abbate , ήχου συντονιστής πορεία του σημαντικού αυτού σχολή κινηματογράφου και μία από τις πιο αναγνωρισμένες Αργεντινής ήχο διευθυντές, στο βιογραφικό τέτοιες ταινίες σας ως γιος της νύφης (J. J Campanella, 2001), Πόρνη και η φάλαινα Η (Luiz Puenzo, 1984), Καμτσάτκα (Μ Pineyro, 2002), μεταξύ άλλων. Είναι Hermanos μας πήγε μπροστά και να εκδώσει ένα βιβλίο από απλή γλώσσα που να είναι κατανοητή από τους σπουδαστές ή επαγγελματίες οι οποίοι αρχίζουν, ή μια πιο περίεργοι δημόσια γι 'αυτό. Προς το παρόν, αυτό το βιβλίο δεν έχει μεταφραστεί στα πορτογαλικά.

Συνέχεια ανάγνωση


2014 3 Δεκεμβρίου 2014

Ακούγεται στο βραζιλιάνικο κινηματογράφο: Danilo Καρβάλιο και ο ήχος του «Χωριά Βολάν, το ρήμα κόντρα στον άνεμο" - ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ

Danilo Carvalho

Μετά το τρίτο και τελευταίο μέρος της συνέντευξης με με τον Danilo Carvalho οποίου ο κεντρικός άξονας τον ήχο της ταινίας « Χωριά Βολάν, το ρήμα κόντρα στον άνεμο "(Alexandre Βέρας, 2005), αλλά απευθύνεται επίσης άλλη πλευρά των ορθών πρακτικών.

 

Μέρος ΙΙΙ) Ήχος σε Vilas Τροχοί: το ρήμα κόντρα στον άνεμο

William Farkas: Όπως προσέγγισε το "Χωριά Τροχοί: το ρήμα κόντρα στον άνεμο"; Πώς ήταν η είσοδος σας στην ταινία;

Danilo Carvalho: είχα δουλέψει με τον Ali, ήρθε γύρω να κάνει άλλα πράγματα, με τον Ivo, ήμασταν ήδη ένας καλός φίλος, εκτός από τους πίνακες μπαρ, συζητήσεις. , criou esse núcleo lá em Fortaleza que durou doze ou quatorze anos. Η Βεράντα [1], θέσπισε αυτό τον πυρήνα υπάρχει σε Fortaleza που διήρκεσε δώδεκα ή δεκατέσσερα. que é aquela vila de Tatajuba [3] que por causa das dunas foi sendo coberta e mudando de local. Και Βίλες ήρθε με αυτό το σενάριο το οποίο βασίζεται σε μια διατριβή του Ruy Vasconcelos [2] είναι ένα χωριό Tatajuba [3], λόγω των αμμόλοφων είχε καλύπτονται και αλλάζουν θέση. Η Ruy έγραψε και στη συνέχεια προσαρμόστηκαν σε ένα σενάριο ντοκιμαντέρ, μαζεύοντας μερικά χαρακτήρες που σύμπαν. Είχαν κάποια προβλήματα στην ταινία που ήθελε Αλί και μιλήσαμε γι 'αυτό. Συνεχίστε την ανάγνωση


2014 27, Νοεμ 2014

Ακούγεται στο βραζιλιάνικο κινηματογράφο: Danilo Καρβάλιο και ο ήχος του «Χωριά Βολάν, το ρήμα κόντρα στον άνεμο" - ΜΕΡΟΣ ΙΙ

Danilo και τον ήχο των στρατιωτών

Συνεχίζοντας τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με τον Danilo Carvalho οποίου ο κεντρικός άξονας του ήχου της ταινίας « Χωριά Βολάν, το ρήμα κόντρα στον άνεμο "(Alexandre Βέρας, 2005), αλλά απευθύνεται επίσης άλλη πλευρά των ορθών πρακτικών, ακολουθεί το δεύτερο μέρος.

Μέρος ΙΙ) Η εκπαίδευση στον κινηματογράφο: εταιρικές σχέσεις και τις σχέσεις.

, quanto o Sábado à Noite [2] , entre outros, é justamente esse tipo de som que renova um certo cenário de cinema, um certo fazer som, e de se distanciar de um fazer som mais convencional. William Farkas: Ένας από τους λόγους που με οδήγησαν στο να γίνει ενδιαφέρονται για τις ταινίες που κάνετε, τόσο on Wheels χωριά: το ρήμα στον αέρα [1], όπως το Saturday Night [2], μεταξύ άλλων, είναι ακριβώς αυτό το είδος της μουσικής την ανανέωση ένα συγκεκριμένο σύνολο ταινία, κάνει ένα ορισμένο ήχο, και να αποστασιοποιηθεί από ένα make σχέση με το συμβατικό ήχο. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω στην έρευνα μου, αυτό το είδος της δυνατότητα δημιουργίας ήχου, έτσι κι αλλιώς. Απλά να επισημάνω, να μιλήσουμε λίγο περισσότερο για την ταινία λήψης ίδιο. Από τη μία πλευρά, η μουσική είναι ισχυρή για εσάς, μπορείτε επίσης να κάνουν πολλές ταινίες, που στη συνέχεια βυθίζεται στη διαδικασία της λήψης ταινιών ...

Συνέχεια ανάγνωση


2014 19, Νοέμβρη 2014

Pernambucano Ταινίες Ήχος

Περναμπούκο ήχου

Σχετικά Συλλογική Περναμπούκο Ήχος :

"Η αρχική ιδέα ήταν να είναι ένα τεχνικοί ήχου σύνδεσης. Αλλά η δυνατότητα υποβολής καλή τεχνική ομάδα σε Συλλογικό ήταν πιο ελκυστικό και λιγότερο γραφειοκρατικό, και αυτό είναι ό, τι κάναμε. Η ομάδα εμφανίστηκε γύρω στο 2012, με στόχο να καταστεί η κατηγορία πιο ενωμένη και ισχυρή τεχνικούς ήχου? να αποσαφηνίσει και να προσπαθήσει να εκπαιδεύσει το οπτικοακουστικής αγοράς και τις ανάγκες των επαγγελματιών του ήχου? STIC-RJ . Επίσης για τους επαγγελματίες μπορούσε να συνδεθεί με την ανταλλαγή εμπειριών, όπως συνέβη στην περίπτωση της Pernambuco μια κίνηση για να επισημοποιηθεί το έργο σε τοπικό κινηματογράφο από ABD-ΡΕ , CANNE , μερικές φορές με τη στήριξη και συμβουλές από το STIC-RJ .

Σήμερα, η Συλλογική Περναμπούκο Sound διαθέτει περίπου 20 επαγγελματίες σε όλη τη Βραζιλία, ιδιαίτερα στα βορειοανατολικά. Κάνει τακτικές συναντήσεις και οι μελέτες στο εγγύς μέλλον, να είναι σε θέση να προωθήσουν μαθήματα και εργαστήρια κατάρτισης για τα μέλη του και το ευρύ κοινό. Όπως και οι περισσότεροι επαγγελματίες του ήχου σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι μοιράζονται τις ίδιες καταγγελίες, οι προοπτικές για το μέλλον είναι ότι τεχνικοί ήχου και άλλων επαγγελματιών του οπτικοακουστικού τομέα μπορούν να ζήσουν «ειρηνικά» και ότι υπάρχει τουλάχιστον γνώση για τις εξειδικευμένες αλιευτικές δραστηριότητες του τεχνικοί ήχου (από το έργο της άμεσης τεχνικός ήχου, περνώντας από τους συντάκτες και την επίτευξη του μίξερ). Για το σκοπό αυτό, η συλλογική παράγει εκπαιδευτικό υλικό για το επάγγελμα που έχουν αναρτηθεί στο blog . Όλα τα κείμενα είναι στα πορτογαλικά να έχουν μια μεγαλύτερη προσέγγιση μεταξύ των Βραζιλιάνων, που αποτελούν μέρος της οπτικοακουστικής σύμπαντος (ειδικά σκηνοθέτες και παραγωγούς). "

Με Catarina Apolonio .