2014 9 του Σεπτέμβρη 2014

Ποια μυστήρια κρύβονται soundtracks;

καλλιτέχνη τέχνης

Το πρόγραμμα Η τέχνη του καλλιτέχνη 's TV Βραζιλία, παράγεται μια ειδική έκδοση για να "διαλευκάνουν τα μυστήρια που κρύβονται πίσω από τα soundtracks, ένα καλλιτεχνικό είδος που ενώνει τη μουσική, τις φωνές, τους θορύβους και διάφορα ηχητικά εφέ για να δώσει περισσότερη ζωή και τον ενθουσιασμό για ταινίες , μυθιστορήματα, θεατρικά έργα και τηλεοπτικά προγράμματα. "

Tato Taborda , o gerente-executivo de música da TV Brasil Ricardo Vilas , e Flavia Ventura , que compõe algumas trilhas para o próprio Arte do Artista. Το πρόγραμμα βασίζεται στη μαρτυρία της φήμης επαγγελματίες της περιοχής, όπως το συνθέτη David Tygel , μαέστρος και μουσικός παραγωγός Tato Taborda , ο εκτελεστικός διευθυντής της μουσικής τηλεόρασης Βραζιλία Ricardo Vilas , και Flavia Ventura , ο οποίος συνθέτει μερικά κομμάτια για τον εαυτό της Τέχνης Καλλιτέχνης.

Ελέγξτε το πλήρες πρόγραμμα Page "Τι μυστήρια κρύβονται soundtracks;": Η Τέχνη του καλλιτέχνη


2014 26 Αυγούστου 2014

8ο Φεστιβάλ CineMúsica

8ο Φεστιβάλ CineMúsica
8º Cine Música – Festival de Cinema de Conservatória , único festival de cinema do país dedicado exclusivamente à trilha sonora dos filmes. 04 έως τις 7 Σεπτεμβρίου συμβαίνει στην πόλη του γραμματέα-RJ το 8ο Cine Music - Film Festival Ωδείο , μόνο φεστιβάλ κινηματογράφου της χώρας αποκλειστικά για το soundtrack της ταινίας. Το φετινό θέμα είναι Forro και η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο!

Υπενθυμίζοντας ότι το φεστιβάλ λαμβάνει επίσης φετινό Δεύτερη Πανελλήνια Συνάντηση Επαγγελματιών Sound of Βραζιλιάνικου Κινηματογράφου .

Μετά είναι η λίστα των ταινιών και των βραβευμένων επαγγελματιών του 8ου Φεστιβάλ Μουσικής Cine :

Trophy CineMúsica

Best Sound: " Sylvester »(απονέμεται: Λίνα Chamie, Eduardo Santos Mendes, Luiz Manzano Adelmo, Tide Borges, Βραζιλία Rene, Louis Robin, Eric Christani Ribeiro, Luiz Fernandes και Ρικάρντο Φαρίας)

Best Sound Mixer: " Serra Pelada "(βραβείο: John Godoy, Marcelo Raposo και Ubiratan da Silva - Bira)

Καλύτερη ανάμιξη και Best θόρυβος δωματίου (foley): " Tattoo "(απονέμεται: Ricardo Cutz, Philip Burger και Renato Marques Galimberti)

Best Sound Design: " Praia do Futuro »(απονέμεται: Waldir Xavier)

Καλύτερο Μοντάζ ήχου: " Morro dos Prazeres »(απονέμεται: Bernardo Uzeda)

Best Ηχητικά Εφέ: " River ρεύμα »(απονέμεται: Ricardo Reis Chui)

Best Original Song: " Το αγόρι και το World "(νικητές: Ruben Φέφερ και Gustavo Kurlat)

Καλύτερο τραγούδι: " Όταν ήμουν Alive "(νικητές: Marco Dutra και Caetano Gotthard)

Best Musical Επιλογή: « Εξόριστοι του ηφαιστείου »(απονέμεται: Fábio Andrade)

Best Μετεγγραφή Κατεύθυνση: " Sweet Αμίαντος »(απονέμεται: Guto Parente και Erik Paiva)

Σύντομο Φως Trophy

Best Sound: "9493" (απονέμεται: Marcellus L.)

Best Sound Design: "Ας Diana in Peace" (απονέμεται: Carlos Μαυροβούνιο και Cláudio Nascimento)

Best Sound Mixer: "Όλοι αυτές τις μέρες, όταν είμαι ξένος» (απονέμεται: Evandro Lima)

Programação Completa do 8º Festival CineMúsica Επίσης, ελέγξτε έξω το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ 8 Cine Μουσική : Πλήρες πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ CineMúsica


2014 17 Αυγ. του 2014

II Πανελλήνια Συνάντηση Επαγγελματιών Sound of Βραζιλιάνικου Κινηματογράφου

Συνεδρίαση II

Στις μέρες 05th και 06th Setembro συμβαίνει στην πόλη του γραμματέα-RJ οι επαγγελματίες II Πανελλήνια Συνάντηση Sound of Βραζιλιάνικου Κινηματογράφου . Η εκδήλωση έχει ως στόχο να συμβάλει στη μεγαλύτερη ολοκλήρωση μεταξύ των επαγγελματιών του ήχου εθνική κινηματογράφου. Δεσμεύει   το 8ο Cine Music - Film Festival Ωδείο , είναι μια ευκαιρία για να επιδείξει τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το κινηματογραφικό ήχο κόσμο της χώρας, κάνει επίσης ένα νέο χώρο για προβληματισμό και συζήτηση θεμάτων που σχετίζονται με την επίτευξη οπτικοακουστικής αγοράς, τη διδασκαλία και για να αναζητήσετε τον ήχο του κινηματογράφου στη Βραζιλία. Η συνέλευση αποτελείται από πίνακες συζητήσεων, διαλέξεων και εργαστηρίων που συμπληρώνουν τον προγραμματισμό του Cine Music, μόνο φεστιβάλ κινηματογράφου της χώρας αποκλειστικά για το soundtrack της ταινίας. Η φετινή καινοτομία είναι επίσης η συμμετοχή των δύο διεθνείς επισκέπτες discorrerão για τον ήχο στον κινηματογράφο της Λατινικής Αμερικής.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο!

2014 Πρόγραμμα II ENPSCB:

Τοποθεσία - Hotel Rock  

5ης Σεπτέμβρη - Παρασκευή

6 Σεπτέμβρη - Saturday

  • 09h - 12h: Ημερίδα "Test προβολής: workshop για μηχανικούς ήχου που επιδιώκουν την προβολή της ποιότητας" Μέρος II με Kiko Ferraz .
  • 13h - Στρογγυλή Τράπεζα "Mastering: η προετοιμασία της εκπομπής του ήχου" με Ariel Henry , Paulo Gama και Rodrigo Noronha . Διαμεσολάβηση Carlos Klachquin .
  • Guido Berenblum . 15h - Διεθνή επισκέπτες: «Ο ήχος του κινηματογράφου της Λατινικής Αμερικής: Αργεντινή" με José Luis Díaz και Guido Berenblum .
  • 17 ώρες - Ολομέλεια


2014 31 Ιούλη 2014

Σύνθεση I ENPSCB

I και II ENPSCB

Σύνθεση των Επαγγελματιών Πρώτη Πανελλήνια Συνάντηση Sound of Βραζιλιάνικου Κινηματογράφου

7º Festival CineMúsica , de 5 a 7 de Setembro de 2013, em Conservatória, Rio de Janeiro, em busca de garantir qualidade para a produção e exibição do audiovisual brasileiro nas salas de cinema, festivais nacionais, televisão e em novos formatos. Εμείς, οι συμμετέχοντες της πρώτης Εθνικής Συνέλευσης της Professional Βραζιλίας Cinema Sound , συναντηθήκαμε στο 7ο Φεστιβάλ CineMúsica 5 έως 7 Σεπτεμβρίου του 2013, στο Ωδείο, το Ρίο ντε Τζανέιρο, στην προσπάθεια να διασφαλιστεί η ποιότητα της παραγωγής και της προβολής των οπτικοακουστικών Βραζιλίας σε θέατρα, εθνικές γιορτές, την τηλεόραση και τις νέες μορφές.

Τονίζουμε πόσο θεμελιώδους σημασίας για την ποιότητα του ήχου του οπτικοακουστικού προϊόντος είναι ότι οι διάφοροι τομείς που σχετίζονται με την παραγωγή ήχου - άμεσο ήχο, μοντάζ ήχου και μουσικής μίξης - σε επαφή και έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην προετοιμασία και την εκτέλεση του έργου από την αρχή . Ως εκ τούτου, έχουμε την πρόθεση να ενθαρρύνουν την πιο αποτελεσματική και μεγαλύτερη ολοκλήρωση μεταξύ των διαφόρων σταδίων της εργασίας των επαγγελματιών του οπτικοακουστικού κλάδου να σκεφτεί ο ήχος από το script για να εμφανίσετε τις πρακτικές οπτικοακουστικό έργο.

Γνωρίζουμε ότι η δυναμική της οπτικοακουστικής παραγωγής που είναι σήμερα εγκατεστημένοι δυσμενής για τα οπτικοακουστικά έργα ποιότητα ήχου, που αφορούν κυρίως θέματα προϋπολογισμού, το χρονοδιάγραμμα και τις ώρες εργασίας.

Σημειώνουμε ότι η εκπαίδευση είναι πράγματι μια πορεία που βάζει νέους επαγγελματίες στην αγορά και ως εκ τούτου, αυτός ο χώρος εκπαίδευσης πρέπει να ενθαρρύνει μια πιο άμεσο διάλογο με την αγορά.

Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της διατήρησης της ιστορίας της διαδικασίας υλοποίησης των ταινιών που θα πρέπει να συνδέονται με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που εργάζονται στον τομέα του ήχου. Αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις για να αρχειοθετήσετε και να διατηρήσει την ιστορία των ίδιων των ταινιών.

Εμείς υποστηρίζουμε την παρουσία εκπαιδευμένου ηχολήπτες για τον έλεγχο του ήχου πριν από την προβολή των ταινιών σε θέατρα, φεστιβάλ και άλλες τοπικές προβολή ταινιών. Λόγω της κακής ποιότητας της ταινίας προβολής που παρατηρείται σήμερα στο κύκλωμα της έκθεσης της Βραζιλίας, είδαμε τη σημασία αυτής της διαδικασίας και η ανάγκη για εγκαταστάσεις επιτρέπουν την παρουσία εκπαιδευμένων τεχνικών ήχου, καθώς και οι παραγωγοί απαιτούν και τη χρηματοδότηση αυτών των δοκιμών πριν από τις προβολές των ταινιών του .

Θα συνεχίσουμε τη διαδικασία αυτή με τους επαγγελματίες II Πανελλήνια Συνάντηση Sound του βραζιλιάνικου κινηματογράφου , που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Cine Music Festival το 2014.

Οι συμμετέχοντες IENPSCB


2014 15 Ιούνη του 2014

Σε Loud and Good Sound

σε δυνατά και καθαρά

Σε Loud and Good Sound είναι μια σειρά τεσσάρων επεισοδίων TV που διερεύνησε την τροχιά του ήχου στο βραζιλιάνικο κινηματογράφο. Με κατεύθυνση και την παρουσίαση του Simone Zuccolotto, μεταδόθηκε το 2013 στο Κανάλι της Βραζιλίας . Παρά τα ολοκληρωμένα προγράμματα που δεν είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, ενδιαφέροντα αποσπάσματα μπορούν να ανατίθενται στους παρακάτω συνδέσμους: