2014 10 του Απρίλη, 2014

I Δημοτική διάσκεψη για το θόρυβο, Δόνηση και Ήχος Διαταραχή

I Δημοτική διάσκεψη για το θόρυβο, Δόνηση και Ήχος Διαταραχή

Τις ημέρες 28, 29 και 30 Απριλίου, η πόλη του Σάο Πάολο-SP εξετάζει πρώτα την καταπολέμηση του θορύβου στο αστικό περιβάλλον τους. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Το Δημοτικό Διάσκεψη I για το θόρυβο, δόνηση και διαταραχή Sound , υπό την αιγίδα Δήμου του Σάο Πάολο και του Συλλόγου της Βραζιλίας για την Ποιότητα Ακουστικής ( ProAcústica ) γίνεται με την ευκαιρία της "Διεθνούς Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον θόρυβο", η Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Θόρυβο ( INAD), του οποίου η επίσημη ημερομηνία του τρέχοντος έτους είναι η 30η Απριλίου.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να ευαισθητοποιήσει κυβερνήσεις και την κοινωνία στο σύνολό της για τις αρνητικές επιπτώσεις του θορύβου και του ήχου δονήσεις στην υγεία του ανθρώπου, δημιουργώντας έτσι αποτελεσματικές κατευθυντήριες γραμμές για νομοθετικά και διοικητικά μέτρα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και δωρεάν, αλλά ο χώρος είναι περιορισμένος και απαιτεί την ολοκλήρωση μιας "φόρμα εγγραφής".

Δείτε το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες: I Δημοτικό διάσκεψη για το θόρυβο, Δόνηση και Ήχος Διαταραχή


2014 10 του Απρίλη, 2014

Backstage στο Southwest Film Sound Design

Το έργο vulgo Sound κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο επεισόδιο της σειράς τους στο διαδίκτυο. Αυτή τη φορά με επίκεντρο τη διαδικασία της δημιουργίας ήχου της ταινίας ΝΔ (Eduardo Nunes, 2012):

"Ξέρετε τη διαφορά ανάμεσα στον ήχο surround, άμεσο ήχο, ηχητικά εφέ και μουσική υπόκρουση; Σε αυτό το βίντεο, ο σκηνοθέτης Eduardo Nunes και η ομάδα ήχου μοιράστηκε μαζί μας τη διαδικασία υλοποίησης του ήχου ταινιών ΝΔ. "


2014 5 Απριλίου του 2014

ABC Εβδομάδα 2014

ABC Εβδομάδα 2014

Semana ABC 2014 . Com uma programação recheada de conferências, painéis e debates com personalidades de diversas áreas do cinema do Brasil e do exterior, o evento acontece na Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Από 7 έως 9 Μάιος έως της Βραζιλίας Συλλόγου Κινηματογράφου παρουσιάζει το ABC Εβδομάδα 2014 . Με ένα γεμάτο πρόγραμμα των διαλέξεων, πάνελ και συζητήσεις με προσωπικότητες από διάφορους τομείς της ταινίας Βραζιλία και στο εξωτερικό, το γεγονός που συμβαίνει σε Βραζιλιάνικο Κινηματογράφο στο Σάο Πάολο και είναι ανοικτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο.

Φέτος, η εβδομάδα έχει δύο πίνακες αφιερωμένο στον κινηματογραφικό ήχο που συγκεντρώθηκαν κατά την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης. Αυτά είναι:

Ημέρα 05/07, Τετάρτη:

9:30 πμ Πίνακας 1
"Médoto έργο της άμεσης ήχου - Οι διαδικασίες που εργάζονται, απασχολούνται στη σύλληψη του άμεσου ήχου στην εποχή της ψηφιακής πολυκάναλη: παράδοση και ρήξη".

Συμμετέχοντες:
John Godoy - Πούλμαν Άμεση Ηχητικών και Οπτικοακουστικών καθηγητής του ΕΕΣ / USP.
Debora Opolski - Εκδότης των διαλόγων
Willem Day - Επιμέλεια
Διαμεσολάβηση: Tide Borges , ABC - Τεχνική Direct Sound και καθηγητής του μαθήματος ταινίας στο FAAP.

Πίνακας 4 18:30
«Η ένταση των σημερινών βραζιλιάνικες ταινίες."

Συμμετέχοντες:
Βιρτζίνια Flores - maker Label και ήχος
Eduardo Santos Mendes - σχεδιαστής ήχου και καθηγητής Οπτικοακουστικών ΕΕΣ / USP.
Fernando Henna - Sound Editor
Daniel Turini - Sound Editor
Διαμεσολάβηση: Adelmo Luis Manzano - Ήχος Επόπτη

Δείτε την πλήρη πρόγραμμα της εκδήλωσης: Εβδομάδα ABC 2014


2014 29 του Μαρτίου 2014

Η Τέχνη του Ήχου Mixer

7º Festival CineMúsica eo I Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro . Ο Ορκωτός Sound Mixer Walter Goulart , ένας από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες του κινηματογραφικού ήχου της Βραζιλίας δραστηριότητας, λέει η τέχνη της Direct Sound σε μια συνέντευξη με τον David Pennington στις 08/09/2013, κατά τη διάρκεια του 7ου Φεστιβάλ CineMúsica και εγώ Πανελλήνια Συνάντηση Επαγγελματίες Sound of Βραζιλιάνικο Κινηματογράφο .

Ελέγξτε επίσης: Συνέντευξη με τον Walter Goulart .


2014 11 του Μάρτη του 2014

JLS εγκαταστάσεις ήχου

JLS LOGO - θετική μητέρα στο TIFF

Τεχνίτες Sound έχει πλέον την υποστήριξη των εγκαταστάσεων JLS ήχου . JLS Facilidades Sonoras , fundado em junho de 1993, é uma das principais empresas de finalização sonora de filmes do Brasil e tem como seu Diretor, José Luiz Sasso , um profissional com mais de 45 anos de experiência em áudio para cinema, o que o coloca em paralelo com parte da própria história da evolução técnica e criativa do som no Cinema Brasileiro. Το Studio JLS , σήμα κατατεθέν της JLS Sound εγκαταστάσεις , που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1993, είναι ο κορυφαίος ήχος οριστικοποίηση των ταινιών από τη Βραζιλία και έχει ως διευθυντής της, José Luiz Sasso , επαγγελματίας με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στον ήχο για την ταινία, η οποία τον βάζει μαζί με μέρος της ιστορίας της τεχνολογίας και δημιουργική εξέλιξη του ήχου στο Βραζιλιάνικο Κινηματογράφο.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με JLS: JLS Studio