2014 18 joulukuu 2014

Sound "Wild Reports" - Osa I

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Ensimmäinen osa keskustelua ääni " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014), joka tapahtui kapris 2014 ( Argentiinan jaoston tarjoajat ja Broadcasting Laitevalmistajat ).

Elokuva " Wild Stories "koostuu 6 erilaista tarinaa, jonka motto väkivaltaa. Teemana ensimmäinen osa oli suoran äänen talteenotto. Kuka puhuu tästä aiheesta on Javier Farina , suora ääni johtaja.

Javier sanoi, että se, että elokuva koostuu 6 eri tarinoita toi raskauttava kun suoran äänen pickup. Vuonna tavallista elokuva, jossa on vain yksi keskeinen tarina samat merkit alusta loppuun, teknikko suoran äänen loppu hyvin tietää jokainen toimija ja se auttaa, kun suunnittelet ääni pickup. Kun kyseessä on Wild raportit, joukkue oli noin kaksi viikkoa elokuva jokainen tarina, vaikeus oli yrittää tavata valtava määrä merkkejä lyhyessä ajassa. Tämä teki työtä kuvauksissa oli erittäin dynaaminen. Ikään kuin se oli ammunta elokuva 6 pitkän ajan tilaa.

Jatka lukemista


2014 11 joulukuu 2014

Cine Musiikkiluettelo 2014

Onko nähtävillä ja kuulemista CineMúsica 2014 luettelo . luettelo, joka sisältää arvokkaita historiallisia ja erittäin tärkeää materiaalia kehittämään kansallisia elokuva. Varsinkin transkriptio taulukoiden First National Brasilian Cinema Sound Professionals Meeting , teksti "Missä on historiaa Brasilian elokuva?" Alexandre Sobral on ajankohtaista elokuvan äänen restaurointi, ja monimuotoisuus tietoa luoviin prosesseihin ja ääniteoksista elokuvissa kertonut alan asiantuntijoita.

Hyviä lukuhetkiä!

CineMúsica Verkkokauppa 2014


2014 08 joulukuu 2014

Kirja-arvostelu: "Cómo Hacer El Sonido Una Film" Carlos Abbate

kirja

Kyllä, maailma ei ole menettänyt sen, ja joskus on hyvä uutinen. Yksi on vapauttaa kirjan äänen saavutus elokuva, harvinaista löytää aihe bibliografiat aiheesta. INCAA (Instituto Nacional de Cine y Artes Audiovisuales) lá na Argentina. Ja cool juttu tämä uutinen on, että tämä kirja valittiin avaamaan omia kysymyksiä suunnittelu ENERC (National School of Kokeilut Film Realización y) ja sai tukea INCAA (National Institute of Film ja audiovisuaalisen taiteen) siellä Argentiinassa .

Carlos Abbate , coordenador do curso de Som dessa importante escola de cinema e um dos mais reconhecidos diretores de som argentinos, tendo em seu currículo filmes como O Filho da Noiva (J. J Campanella, 2001), A Prostituta e a Baleia (Luiz Puenzo, 1984), Kamchatka (M. Pineyro, 2002), entre outros. Kirja " Cómo Hacer El Sonido Una Film "on kirjoittanut Carlos Abbate , Sound kurssin koordinaattori tämän tärkeän elokuvakoulu ja yksi tunnetuimmista Argentiinan äänen johtajia, ansioluettelosi kuten elokuvissa Morsiamen poika (J. J. Campanella, 2001), Hora ja Whale (Luiz Puenzo, 1984), Kamchatkan (M Piñeyro, 2002), muiden muassa. Se on meidän Hermanos meni eteenpäin ja toimittanut kirjan yksinkertainen kieli, jota voidaan ymmärtää opiskelijoiden tai ammattilaisia, jotka alkavat tai enemmän utelias julkisen siitä. Nyt tämä kirja ei ole käännetty portugali.

Jatka lukemista


2014 03 joulukuu 2014

Kuulostaa Brasilian Cinema: Danilo Carvalho ja ääni "Kylät vauhtipyörät, verbi vastaan ​​tuuli" - OSA III

Danilo Carvalho

Sen jälkeen kolmas ja viimeinen osa haastattelun kanssa Danilo Carvalho jonka keskiakselin ääni elokuva " Kylät vauhtipyörät, verbi tuulta "(Alexandre Veras, 2005), mutta myös käsitelty toisella puolella äänen käytäntöjä.

 

III osa) Ääni Vilas Pyörät: verbi tuulta

William Farkas: Kun lähestyi "Kylät Pyörät: verbi tuulta"? Millainen oli merkintä elokuva?

Danilo Carvalho: Olin työskennellyt Ali tuli pyöreä tehdä muita asioita, Ivo, olimme jo hyvä ystävä lisäksi Baaripöydät, keskusteluja. , criou esse núcleo lá em Fortaleza que durou doze ou quatorze anos. Kuisti [1] perustettiin tämä ydin siellä Fortaleza joka kesti kaksitoista tai neljätoista. que é aquela vila de Tatajuba [3] que por causa das dunas foi sendo coberta e mudando de local. Ja Villas hän tuli tämä kirjoitus, joka perustuu teesi Ruy Vasconcelos [2] on yksi kylä Tatajuba [3], koska dyynit oltiin katettu ja muuttuviin sijainti. Ruy kirjoitti ja sitten ne on sovitettu dokumentti käsikirjoitus, piristymisen joitakin merkkejä, jotka maailmankaikkeudessa. Heillä oli joitakin kysymyksiä elokuva, joka Ali halusi ja puhuimme siitä. Jatka käsittelyssä


2014 27 marraskuu 2014

Kuulostaa Brasilian Cinema: Danilo Carvalho ja ääni "Kylät vauhtipyörät, verbi vastaan ​​tuuli" - OSA II

Danilo ja ääni sotilaita

Jatkuvat pidetyissä keskusteluissa Danilo Carvalho jonka keskiakselin ääni elokuva " Kylät vauhtipyörät, verbi tuulta "(Alexandre Veras, 2005), mutta myös osoitettu toiselle puolelle hyviä käytäntöjä, seuraa toinen osa.

Osa II) Koulutus elokuva: kumppanuudet ja suhteita.

, quanto o Sábado à Noite [2] , entre outros, é justamente esse tipo de som que renova um certo cenário de cinema, um certo fazer som, e de se distanciar de um fazer som mais convencional. William Farkas: Yksi syy siihen, että sai minut kiinnostumaan elokuvia teet, niin Pyörät Kylät: verbi tuuleen [1], sellaisena kuin Saturday Night [2], muun muassa juuri tällaista musiikkia uusimisesta tietty elokuva asettaa, tehdä tiettyjä äänen, ja etääntyä tehdä yli tavanomaisen äänen. Juuri tätä Etsin tutkimuksessani, tällaista mahdollisuutta luoda ääni, joka tapauksessa. Vain huomauttaa, puhua vähän lisää elokuvatuotannon sama. Toisaalta musiikki on vahva sinulle, voit myös tehdä monia elokuvia, olet upotetaan prosessi tehdä elokuvia ...

Jatka lukemista