2014 09 marraskuu 2014

Editointi dialogit Deborah Opolski

João Caserta , divulgou um didático e interessante vídeo sobre edição de diálogos com a editora de som Débora Opolski . Tällä viikolla portaalin Marry RTA Audio Film , ääni ammatillinen curitibano John Caserta , julkaisi koulutus ja mielenkiintoinen video editointi dialogit kanssa äänenmuokkausohjelmalla Deborah Opolski .

"Vuonna chat Deborah Opolski puhumme muokkaus pitkä vuoropuheluja elokuville. Deborah on paljon kokemusta tästä asiasta ja halusin tuoda joitakin että sinulle. Dialogi editori on yksi, joka vastaanottaa ja käsittelee suora ääni. Sinun tehtäväsi on luoda vuoropuhelua radan vähiten kohinaa mahdollista. Tämän saavuttamiseksi, editori käyttää menettelyjä ja tekniikoita ja paljon kokemusta, luovuutta ja kuullut! Hän selitti, mitä menettelyä hän käyttää muokata dialogit, kommentoi jokaisessa vaiheessa. Avattuaan OMF, järjestäminen Pro Tools istunto, konferenssi Direct Sound, kunnes korvaaminen vie ja kaikki. Olemme myös puhuneet selostuksella (ADR) ja miten henkilö työskentelee yksin ääni elokuva voi käyttää tätä tietoa tai nämä menettelyt täällä tehdä lyhytelokuva. "


2014 07 marraskuu 2014

Sonorities Brasilian Cinema: Rudy Hall ja ääni "Elokuvat, aspiriini ja Vultures" - OSA III

Sonorities BRAZILIAN ELOKUVA nyky tapaustutkimuksia ja PROPOSIÇÕES_Márcio jaosto

Liikkuu eteenpäin viimeinen osa haastattelu Márcio Hall hänen kokemuksensa esittävien kaapata suoraa ääntä elokuva " Cinema, aspiriini ja korppikotkat "(Marcelo Gomes, 2005), seuraa kolmas ja viimeinen osa.

OSA III) Nykyinen katsauksen luku äänen audiovisuaalialan ammattimaisille markkinoille.

William Farkas: Mikä on suhteesi jälkituotanto?

(durante o festival do Rio de 2013) e ele sempre fala a mesma coisa, quanto mais você enquanto técnico de som conseguir ir na edição de som, mixagem melhor. Márcio House: Olen pahoillani ... Toinen päivä olin luennon Chris Newman [1] (festivaalin aikana do Rio 2013) ja hän sanoo aina sama juttu, sitä enemmän sinua kun Soundman lähteä äänen editointi paremman sekoittumisen. Mutta emme voi koskaan ... Ja sanon taas, olen ollut tämän kysymyksen monta teknikot suora ääni tänne Rio de Janeiro, ja he kaikki valittavat samasta asiasta. Tämä ei ole palautetta tai sinulla se vain on jotain vikaa, kun luulet, että ääni on huono. Eniten tapahtuu on tuottaja, olen puhunut Sara Silveira hän löytää upea ääni. Mutta sillä ei ole vuorovaikutusta. Tämä viesti näyttää henkilöstölle, jotka asuvat autistinen maailma. Ja sanon jälleen, näyttää siltä, ​​että luovuus ... Toinen asia, että sanoin lehden Film Culture n.58 (Sound of Our jokainen elokuva). Ainoa kerta teknikko on suora ääni on lainaama Alessandro Laroca sanomalla, että ääniteknikko luulee kuulee teatterissa on puhdas suora ääni. Ainoa kerta, ääniteknikko on noteerattu! Hän sanoo, että Soundman mielestä menee elokuvateatteri on ääntä ilman koko prosessin editointi ja jälkituotanto äänen. En tiedä, että tämä on yleisempi stereotypia ajatella, että on olemassa tämä kuva ääniteknikko tällaisia ​​kekseliäisyyttä. Jatka käsittelyssä


2014 03 marraskuu 2014

Sonorities Brasilian Cinema: Rudy Hall ja ääni "Elokuvat, aspiriini ja Vultures" - OSA II

Marcio Camara

Jatkuvat haastattelu Márcio jaosto   Marcelo Gomes , segue a segunda parte. heidän esiintymiskokemusta kaapata suoraa ääntä elokuva " Cinema, aspiriini ja korppikotkat "(2005) ohjannut Marcelo Gomes , toinen osa seuraa.

OSA II) Kokemus houkuttelemaan suora ääni elokuvassa Cinema, aspiriini ja korppikotkat (Marcelo Gomes, 2005).

William Farkas: Nyt tulossa erityisesti Cinema, aspiriini ja korppikotkat (Marcelo Gomes, 2005). Olet kommentoi vähän kuin Marcelo Gomes tavannut, mutta ihmettelen, miten se tulee elokuva ja kuinka oli yhteystietosi Marcelo.

Márcio Kamera: Marcelo oli jo tehnyt muutamia lyhytelokuvia ja tehdä muita asioita liikaa. Mielestäni tein joitakin institutionaalisia häntä täällä Rio de Janeiro tuolloin. Mutta muistan hänen ehdottanut elokuva. Muistan hänet nostaa rahaa ampua elokuva. Muistan hänet aina kertoo minulle difuculdade kuvaamisen, joka on luonnostaan ​​road movie ja se, että hän melkein aina sisällä auton ja miten saada se toimimaan teknisesti, sekä kuvan ja äänen prosessi vaikeaa. Beto Normal ) que ele tinha gostado muito. Minulla oli kokemusta, jotta se kuulostaa lyhytelokuva, Clandestine Happiness (1998, ohjannut kanssa Normaali Bob ) hän olisi halunnut. Se on elokuva, joka ei ole paljon kehitystä mutta suhteen vuoropuhelu oli erittäin hankalaa, sillä kaikki oli kuvattu Recife, Kaupunkialueella, vaikeus määrä, että voimme sovittaa yhteen. Mutta sieltä olen kehittänyt hyvät suhteet hänen kanssaan, hän piti paitsi äänen, mutta myös suhdetta. Luulen myös, sanon jälleen, että minulla oli vajavaista yhden äänen Koillis ja ehkä siksi olen Koillis meille se ymmärrettiin tällä tasolla. Muistan tuolloin elokuva oli suuri fyysinen haaste minulle. Tein valmiiksi elokuvan Marcelo kutsutaan Outback Jatka lukemista


2014 26 lokakuu 2014

Sonorities Brasilian Cinema: Rudy Hall ja ääni "Elokuvat, aspiriini ja Vultures" - OSA I

William Farkas

Kesäkuussa 2013 aloitin opiskelijana BA elokuva- ja audiovisuaalialan, Universidade Federal Fluminense, tutkimus perustutkintoa tutkimuksen ohjaajana toimi professori Fernando Morais da Costa . Piti opiskella ääniä joissakin elokuvia nykyajan Brasilian elokuva ja tuo kokemuksia toteutumista ääntä enemmän tieteelliseen ajatteluun. Eli, jolloin ääni äänen ammattilaisten Brasilian elokuvan tekeminen ja hänen tuotannot ovat myös sidoksissa enemmän teoreettista ajattelua. Pian, Fernando ja minä yhdessä, päätimme neljä Brasilian tehdyt elokuvat välisenä aikana 2005 ja 2013. I haastatelleet viisi ammatillista ääni liittyy valittiin elokuvia. Lukemalla kirjallisuutta äänen elokuva ja haastatteluja, kirjoitin artikkelin yrittää suhteuttaa kokemuksia, jotka ovat läpäisseet tällaista ammatillista ja enemmän teoreettinen lukema äänen elokuva.

Tuloksena olivat selostukset viisi haastatteluja ja kirjallisesti tieteellistä paperia. Mitä Jaan alla on haastattelu Márcio jaosto . Marcelo Gomes . Kun sen pohjoisten esiintymiskokemusta kaapata suoraa ääntä elokuva " Cinema, aspiriini ja korppikotkat "(2005) ohjannut Marcelo Gomes .

Sen yhteydessä julkaistaan ​​käsityöläiset Sound , haastattelu jaettiin kolmen korttelin: I. historia ja alussa ääntä, II- Kokemusta houkuttelemaan suoria ääni elokuvassa Cinema, aspiriini ja korppikotkat (Marcelo Gomes, 2005) ja Panorama III nykyisestä äänen audiovisuaalialan ammattimaisille markkinoille.

Jatka lukemista


2014 20 syyskuu 2014

Merkitys Sound Cinema Geraldo Moraes

Mini dokumentti tehty ohjaaja, käsikirjoittaja ja tuottaja Geraldo Moraes merkityksestä äänen elokuva.