2014 09 syyskuu 2014

Mitä salaisuuksia vaanivat ääniraitoja?

art artist

Ohjelma Art of Artist 's TV Brasilia, tuotti erityistä painos "arvoituksia taustaprosessei- soundtrackit, taiteellinen tyylilaji, joka tuo yhteen musiikin, äänet, ääniä ja erilaisia ​​äänitehosteita antaa enemmän elämää ja jännitystä elokuvia , romaaneja, näytelmiä ja tv-ohjelmia. "

Tato Taborda , o gerente-executivo de música da TV Brasil Ricardo Vilas , e Flavia Ventura , que compõe algumas trilhas para o próprio Arte do Artista. Ohjelma perustuu todistuksen tunnettu ammattilaisia ​​alueen säveltäjä David Tygel , kapellimestari ja musiikin tuottaja Tato Taborda , toiminnanjohtaja musiikin TV Brasilian Ricardo Vilas , ja Flavia Ventura , joka säveltää joitakin kappaleita Art itse taiteilija.

Tutustu koko ohjelmaan "Mitä salaisuuksia vaanivat soundtrackit?" Sivu: Art of Artist


2014 26 elokuu 2014

8th Festival CineMúsica

8th Festival CineMúsica
8º Cine Música – Festival de Cinema de Conservatória , único festival de cinema do país dedicado exclusivamente à trilha sonora dos filmes. 04 7. syyskuuta tapahtuu kaupungin kirjaaja-RJ 8. Cine Music - Film Festival konservatorio , vain elokuvafestivaali maassa omistettu yksinomaan soundtrack elokuvan. Tämän vuoden teemana on forró ja tapahtuma on avoin yleisölle vapaa pääsy!

Muistuttaa, että festivaali saa myös tämän vuoden toinen kansallinen kokous ammattilaiset Sound of Brazilian Cinema .

Seuraavassa on luettelo elokuvia ja palkittuja ammattilaisia ​​8th Festival Cine Musiikki :

Trophy CineMúsica

Best Sound: " Sylvester "(myönnetty: Lina Chamie, Eduardo Santos Mendes, Luiz Manzano Adelmo, Tide Borges, Brasilia Rene Louis Robin, Eric Christani Ribeiro, Luiz Fernandes ja Ricardo Farias)

Paras äänittäjä: " Serra Pelada "(palkinto: John Godoy, Marcelo Raposo ja Ubiratan da Silva - Bira)

Paras Sekoitus ja Best Noise Room (Foley): " Tattoo "(myönnetty: Ricardo Cutz, Philip Burger ja Renato Marques Galimbertin)

Paras Äänisuunnittelu: " Praia do Futuro "(myönnetty: Waldir Xavier)

Paras Äänileikkaus: " Morro dos Prazeres "(myönnetty: Bernardo Uzeda)

Paras Äänitehosteet: " River Stream "(myönnetty: Ricardo Reis Chui)

Best Original Song: " Poika ja maailma "(voittajat: Ruben Feffer ja Gustavo Kurlat)

Best Song: " Kun olin Alive "(voittajat: Marco Dutra ja Caetano Gotthard)

Best Musical Valinta: " kattojärjestö Volcano "(myönnetty: Fábio Andrade)

Paras suunta kopiointi: " Makea Asbesti "(myönnetty: Guto Parente ja Erik Paiva)

Lyhyt Light Trophy

Best Sound: "9493" (myönnetty: Marcellus L.)

Paras Äänisuunnittelu: "Let Diana in Peace" (myönnetty: Carlos Montenegro Claudio Nascimento)

Paras äänittäjä: "All These Days kun olen Stranger" (myönnetty: Evandro Lima)

Programação Completa do 8º Festival CineMúsica Tutustu myös koko aikataulu Festival 8 Cine Musiikki : Täydellinen aikataulu 8. Festival CineMúsica


2014 17 elokuu 2014

II Kansallinen kokous ammattilaiset Sound of Brazilian Cinema

II Kokous

Päivinä 05th ja 06th Setembro tapahtuu kaupungin kirjaaja-RJ II National Meeting Professionals Sound of Brazilian Cinema . Tapahtuman tavoitteena on edistää yhdentymistä ammattilaisten keskuudessa terveen kansallisen elokuva. Sitoutuu   8. Cine Music - Film Festival konservatorio , on tilaisuus esitellä elokuvamainen äänimaailma liittyvää toimintaa maassa, tekee myös uutta tilaa pohdiskeluun ja keskusteluun liittyviä kysymyksiä audiovisuaalialan markkinoiden saavutus, opetuksen ja etsiä äänen elokuva Brasiliassa. Kokous koostuu keskustelun taulukoita, luentoja ja työpaja, jotka täydentävät ohjelmoinnin Cine Music, vain elokuvafestivaali maassa omistettu yksinomaan soundtrack elokuvan. Tämän vuoden uutuus on myös osallistui kaksi kansainvälisiä vieraita discorrerão noin äänen elokuva Latinalaisen Amerikan.

Tilaisuus on avoin yleisölle vapaa pääsy!

2014 Aikataulu II ENPSCB:

Sijainti - Hotel Rock  

5 syyskuu - perjantai

6 syyskuu - lauantai


2014 31 heinäkuu 2014

Synteesi I ENPSCB

I ja II ENPSCB

Synteesi First National Meeting Professionals Sound of Brazilian Cinema

7º Festival CineMúsica , de 5 a 7 de Setembro de 2013, em Conservatória, Rio de Janeiro, em busca de garantir qualidade para a produção e exibição do audiovisual brasileiro nas salas de cinema, festivais nacionais, televisão e em novos formatos. Me osallistujat First National Meeting of Professional Brasilian Cinema Sound , tapasimme 7. Festival CineMúsica 5 7. syyskuuta, 2013 tai vuonna konservatoriossa, Rio de Janeiro, pyrkimys varmistaa laadun tuottamiseen ja näyttely audiovisuaalisten Brasilian teattereissa, kansallisten festivaaleja, televisio ja uusia formaatteja.

Korostamme miten olennainen äänenlaatu audiovisuaalisen tuote on, että eri aloilla moitteettomasta tuotanto - suora ääni, äänen editointiin ja sekoittaminen musiikki - kosketukseen ja hyvin integroitu valmistelua ja toteuttamista työn alusta alkaen . Siksi aiomme kannustaa tehokkaampaan ja yhdentymistä eri työvaiheiden ammattilaisten audiovisuaalialan ajatella äänen skripti näyttää audiovisuaalisen työtapoihin.

Olemme tietoisia siitä, että dynamiikka audiovisuaalisen tuotannon, joka on tällä hetkellä vahvistettu epäsuotuisa audiovisuaalisia teoksia äänenlaatu, lähinnä Budjettitukiyhteistyössä kysymyksiä, aikataulu ja työtunteja.

Toteamme, että koulutus on todellakin tie, joka on ottamassa uusia ammattilaisia ​​markkinoilla, joten tämän koulutuksen tilaa on edistää suorempaa vuoropuhelua markkinoilla.

Ymmärrämme että on tärkeää säilyttää historian prosessin toteutumista elokuvien pitäisi liittyä yritysten ja ammattilaisten alalla työskentelevien äänen. Etsittävä vaihtoehtoja arkistoida ja säilyttää historiaa elokuvia itse.

Kannatamme on koulutettuja ääniteknikoista testaamiseen äänen ennen seulontaa elokuvia teattereissa, festivaaleilla ja muut paikalliset elokuva näyttely. Huonon laadun elokuva projektio nykyisin havaittu Brasilian näyttelyssä piiri, näimme tätä menettelyä tärkeänä ja tarve laitokset sallivat paikalla on koulutettua ääniteknikoista sekä tuottajat vaativat ja rahoittaa näitä testejä ennen ennusteissa omia elokuvia .

Jatkamme tätä prosessia II National Meeting Professionals Sound of Brazilian Cinema , joka pidetään 8. Cine musiikkijuhlilla vuonna 2014.

Osallistujat IENPSCB


2014 15 kesäkuu 2014

Vuonna Loud ja hyvä ääni

vuonna kuuluvasti ja selkeästi

Vuonna Voimakkaita ja hyvä ääni on sarjan neljä tv-jaksoja että tutkittu kehityskaari äänen Brasilian elokuva. Jossa suunta ja esittäminen Simone Zuccolotto, lähetettiin vuonna 2013 Channel Brasilia . Huolimatta kattavia ohjelmia ei ole saatavilla verkossa, mielenkiintoisia katkelmia voidaan siirrettävä linkeistä: