2015 23 helmikuu 2015

Kuulostaa Brasilian Cinema: Fernando Henna ja Daniel Turini ja ääni "Avanti Popolo" ja "? Kaupunki on One" - osa II

Avanti Popolo

Daniel Turini . Toinen osa haastattelu äänen ammattilaisten Fernando Henna ja Daniel Turini . Rakentaminen ääni " Avanti Popolo "(Michael Wahrmann, 2012).

William Farkas: Tietoja "Avanti Popolo", kuten kirjoitit elokuva? Kuten Michael Warhmann lähestyä sinua? Hänellä oli hyviä ehdotuksia esituotannossa?

Daniel Turini: Oikeastaan ​​Misha teki elokuvan lyhytelokuvan jo ajatuksella, että se voisi antaa enemmän materiaalia, on joitakin kauemmin suunnitelmia. Tiesin Misha ennen, festivaaleja, yhteisiä kavereita, mutta meillä ei ollut kosketuksissa elokuva aloittaa töitä siinä. Kaikki tämä Puhuin ennen tuotannon, jopa ajatella kuin ääniteknikko toimii, ei ollut. Mitä tapahtui oli, että ääniteknikko oli viimeistelijä ääni lyhytelokuva, hän, joka muokattu äänen kävelyä.

Jatka lukemista


2015 18 helmikuu 2015

Kuulostaa Brasilian Cinema: Fernando Henna ja Daniel Turini ja ääni "Avanti Popolo" ja "? Kaupunki on One" - Osa I

veljeyden ääniä ja sikareita

Daniel Turini . Ensimmäinen osa haastattelu äänen ammattilaisten Fernando Henna ja Daniel Turini . Koulutus ja melu sukupolvi: ajattelu ääni elokuva.

William Farkas: Kun lähestyi äänen universumin elokuvia?

Daniel Turini: Tein elokuva USP (audiovisuaalisia tutkinto, School of Communication and Arts, University of São Paulo) ja jo sisällä kurssi erikoistunut äänen ja asentaa minulle, kun aloitin jo tekemässä ääntä ja ovat työskennelleet kuulostaa lähtien. Onko muita asioita, minulla on lyhytelokuvia ohjasin, minä käsikirjoitus, tehdä muita asioita, mutta päivä-to-day työtä äänen. Se on keskittynyt enemmän lähestymistapaa kerronnan, joten minun koulutus on draama, dramaattinen kehitys. Joten se ei ole niin hölynpölyä kanssa äänen tai käsikirjoituksen tai muilla alueilla. Olen itse työskennellyt evoluution draaman ajoissa. Tietenkin on olemassa useita alueita elokuva, mutta haluaisin määritellä vähän kuin ajan kulumisen ääni on olennainen, tai kokoonpanosta tai rakenteen käsikirjoituksen. Luulen erikoisuus työskentelee tämän, ymmärtää tämän rakenteen kautta ääni tai muita kieliä ja työskennellä sen. Ja se on vähän ylempänä hieman muodostumista Fernando (Henna).

Fernando Henna: Mikä on vastakohta! (Naurua). Menin äänen elokuva sattumalta. Työskentelin mainonta studio ja yksi työntekijöistä on työskennellyt studiossa Miriam Biderman ja tarjosi paikka hänelle, että hän päätyi ei hyväksy, ja kysyi, haluaisinko, jos tietäisin miten. Sanoin kyllä ​​molempiin. Mutta se oli valhe, en tehnyt, halusin vain. Olin siellä keskellä chutzpah, vuonna Mirian studiossa, nimeltään al Effects elokuvat ja sinne he kysyivät jos osaisin tehdä ja sanoin ei, mutta se oli hieman parempi tuntemus Pro Tools ja joitakin teknisiä asioita oikein, ja heillä oli kysyntää. Vain kirjoittamalla tämä aalto, puoli-aalto input, muokata vaiheet ...

Jatka lukemista


2015 15 tammikuu 2015

Haastattelussa ääni johtaja José Luis Díaz

JLD

ABC . Olen liittynyt Brasilian liitto Elokuva vuodesta 2000. Vuonna 2002 Rio de Janeirossa ensimmäisen kokouksen äänen ammattilaiset ABC . Meille suorittaa toimintaa Sao Paulo samana vuonna, kutsuin Carlos Klachquin , joka oli Dolby konsultti Latinalaisen Amerikan, antaa puhua historiasta äänen elokuva tekniikkaa. Pian sen jälkeen hän liittyi ABC ja teki monia asioita yhdessä. Vuonna 2010, ajatellut kuka voisimme kutsua ulkopuolelta Brasiliassa äänen keskustelua Viikko ABC . O Segredo dos Seus Olhos “, ganhador do Oscar de Melhor Filme Estrangeiro daquele ano. Carlos ehdotti minulle José Luis Díaz , ja hän kertoi meille hieman viimeisen työn hän oli hoitanut Sound Direction " Secret in Their Eyes ", Oscar-voittaja parhaan ulkomaisen elokuvan vuoden.

8º Festival Cinemúsica em 2014, em Conservatória, RJ. Seuraavina vuosina olemme edelleen vastaamaan, kun hänet kutsuttiin osallistumaan toinen kansallinen kokous Brasilian Cinema Sound Professionals , pidettiin 8 Cinemúsica Festival vuonna 2014, vuonna rekisterin, RJ. Siellä hän ja Guido Berenblum , joka oli ollut hänen oppilas, kävi keskustelun äänen Argentiinan elokuva. Se oli hieno tilaisuus, kautta ääni, voisi vahvistaa siteitä meidän elokuvaus.

Relatos Selvagens , filme de enorme sucesso de público na Argentina e atualmente em cartaz no Brasil, onde também tem feito sucesso. Työ, johon José Luis Díaz esitteli meille oli ääni suorituskykyä Wild raportit , valtava menestyselokuvista Argentiinassa ja parhaillaan esillä Brasiliassa, jossa se ​​on myös onnistunut. José Luis on YouTube-kanava, jossa runsaasti tietoja äänen elokuva. Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ) no final de outubro de 2014. Vastikään hän latasi 4 videota kuvattiin luennolla, että koordinoitu aikana altistuminen kapris ( Argentiina jaoston tarjoajat ja Broadcasting Equipment Manufacturers ) lokakuun lopulla 2014.

Jatka lukemista


2015 05 tammikuu 2015

Sound "Wild Reports" - Osa IV

Relatos Selvagens ” (Damian Szifrón, 2014) que ocorreu na CAPER 2014 ( Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Falamos um pouco de dublagens. Neljäs ja viimeinen osa keskustelua ääni " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014), joka tapahtui kapris 2014 ( Argentiinan jaoston tarjoajat ja Broadcasting Equipment Manufacturers ). Puhuimme hieman selostusta.

Dialogi päätoimittaja "Salvaje Reports" oli Nahuel Palenque . Editointitehtäviä olivat niin työlästä, että toinen toimittaja, Matías Vilaro, oli vastuussa ainoastaan ​​säätö selostusta, ei lisärasituksesta Nahuel. Keskustelun aikana ei noteerata Nahuel Palenque. Mutta tässä annan sinulle luottoa.

José Luis Díaz , alussa keskustelun, näyttää ote elokuva " Vino varten Robar ". José Luis kiinnittää huomiota lause "ei ole minun vikani", jossa voit kuulla taustakohinaa (matkoilla auton pyörät). Jatka käsittelyssä


2014 23 joulukuu 2014

Sound "Wild Reports" - Osa III

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Kolmas osa keskustelua ääni " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014), joka tapahtui kapris 2014 ( Argentiinan jaoston tarjoajat ja Broadcasting Laitevalmistajat ).

Gustavo Santaolalla lyhyesti kertoo hänen suhteensa "Wild Reports" in video lähetetään konferenssiin. Hän puhuu myös perusmuokkauksia musiikkia.

José Luis Díaz sanoo, että musiikki on tärkeä osa elokuvaa. Vastaa musiikin "Wild Reports" Gustavo Santaolalla oli, joka asuu Los Angeles. Joten hän ei ollut läsnä konferenssissa ja lähetti videon puhutaan työprosessi elokuva. Hänen ensimmäinen kosketus elokuva oli, kun olin lomalla perheensä kanssa Mendoza - Argentiina, kun tuottaja oli saanut häneen yhteyden. Kuukausia myöhemmin takaisin Argentiinassa, Gustavo toteaa tarinoita "Wild Reports" mistä lähete ystävä. Luettuaan kirjan tarinoita "Wild Reports", Gustavo kysyy hänen ystävänsä toimitettava Damian Szifrón koska halusin olla elokuvassa. Lopuksi, Belgiassa, kaksi tapasivat henkilökohtaisesti. Tuolloin tapahtui festivaali Gentin, musiikin ja teatterin festivaali, jossa Gustavo Santaolalla osallistui lautamiehenä.

Jatka lukemista