2015 17 maaliskuu 2015

Kuulostaa Brasilian Cinema: Guile Martins ja ääni "kaupunki on yksi?"

Petos

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Haastattelussa Guile Martins , vastaa äänisuunnittelun " kaupunki on yksi "(Adirley Queiroz, 2011).

William Farkas: Miten pääsit sisään "kaupunki on yksi"? Onko sinulla edellinen suhde Adirley?

Guile Martins tapasi Adirley vuonna 2006, aikana elokuvafestivaali Florianopolis. Sobre a Maré ”. Lyhyen olivat näkyvissä, hän kanssa " RAP - kulmassa Ceilândia "ja minä kanssa" Tietoja Tide ". Juttelimme paljon, mutta mielestäni enemmän jalkapallosta kuin elokuva. Tapasimme jälleen vuonna 2009 Festival of Brasilia, olin siellä esittää dokumentti " Tarabatara ", jossa olen suoraan ääntä ja äänen editointiin. Tuolloin menin Ceilândia take vesiputous kylpyamme kauniissa vesillä Goiásin jotakin, joka sai minut erittäin onnelliseksi, tuulettaa hieman ahdistusta olemisen Brasilia, yleiskaava, tuntematon ja kolkko paikka minulle. Vuonna Ceilândia kuuli äänen autojen myyjät oikeudenmukainen, ihmiset kävely kaduilla, jalkapallo pelejä joka kolkassa, lopuksi ihmisen maisemaan ja kuulostaa hyvin erilainen yleissuunnitelma ja elokuvafestivaaleilla. Se oli, kun osallistuin " Day of Strike "talossa Adirley ja puhui enemmän ääntä, miten äänet Ceilândia ja muut rikki, turvautumatta käyttöä" ammunta äänen ja sireenit kaukaisuudessa, "että molemmat vaivautunut esteettisenä ehdotuksen. Puhumme äänet haalistuvat ajan mittaan, veitsi teroitin, yksi biju myyjä ...

Jatka lukemista


2015 06 maaliskuu 2015

Kuulostaa Brasilian Cinema: Fernando Henna ja Daniel Turini ja ääni "Avanti Popolo" ja "? Kaupunki on One" - Osa III

kaupunki ja niin

Daniel Turini . Kolmas ja viimeinen osa haastattelu äänen ammattilaisten Fernando Henna ja Daniel Turini . Äänet " kaupunki on yksi "(Adirley Queiroz, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: Tietoja "Kaupunki on vain [1]" Minusta on täysin erilainen tapaus. Jotkut yrittävät toipua jälkituotannossa, jotkut asiat, varmistaa ymmärrettävyyttä suunnitelmia ja tehdä sekoitus, joka pitää elokuvan. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. Ajoittain elokuva flirttailee estetiikka hyper-realistinen ääni [2], jossa sinulla on kuulo kunnossa aivan monistettu tapauksessa kuulostaa, tuottaa ääntä että asiakirja tuotanto niin paljon tuskin kirjataan . Ihmettelen sitten jos tuo ääni hyperrealismista estetiikka oli aavistuksen Adirley .

Fernando Henna: Kuka voi vastata sinulle enemmän oikein on sama Guile Martins . Kuin tuli tänne, tämän auton avain asia esimerkiksi oli kuvankäsittelystä, on ollut yksimielisyyttä. Mikä on tarpeeksi on fiksu Super äänen editointiin. Hyvin harvat kuulostaa tietokantaan, kaikki äänet kaapattu elokuva, vaikka sijainti. Uskon, että kun Guile teki ääni ...

Jatka lukemista


2015 23 helmikuu 2015

Kuulostaa Brasilian Cinema: Fernando Henna ja Daniel Turini ja ääni "Avanti Popolo" ja "? Kaupunki on One" - osa II

Avanti Popolo

Daniel Turini . Toinen osa haastattelu äänen ammattilaisten Fernando Henna ja Daniel Turini . Rakentaminen ääni " Avanti Popolo "(Michael Wahrmann, 2012).

William Farkas: Tietoja "Avanti Popolo", kuten kirjoitit elokuva? Kuten Michael Warhmann lähestyä sinua? Hänellä oli hyviä ehdotuksia esituotannossa?

Daniel Turini: Oikeastaan ​​Misha teki elokuvan lyhytelokuvan jo ajatuksella, että se voisi antaa enemmän materiaalia, on joitakin kauemmin suunnitelmia. Tiesin Misha ennen, festivaaleja, yhteisiä kavereita, mutta meillä ei ollut kosketuksissa elokuva aloittaa töitä siinä. Kaikki tämä Puhuin ennen tuotannon, jopa ajatella kuin ääniteknikko toimii, ei ollut. Mitä tapahtui oli, että ääniteknikko oli viimeistelijä ääni lyhytelokuva, hän, joka muokattu äänen kävelyä.

Jatka lukemista


2015 18 helmikuu 2015

Kuulostaa Brasilian Cinema: Fernando Henna ja Daniel Turini ja ääni "Avanti Popolo" ja "? Kaupunki on One" - Osa I

veljeyden ääniä ja sikareita

Daniel Turini . Ensimmäinen osa haastattelu äänen ammattilaisten Fernando Henna ja Daniel Turini . Koulutus ja melu sukupolvi: ajattelu ääni elokuva.

William Farkas: Kun lähestyi äänen universumin elokuvia?

Daniel Turini: Tein elokuva USP (audiovisuaalisia tutkinto, School of Communication and Arts, University of São Paulo) ja jo sisällä kurssi erikoistunut äänen ja asentaa minulle, kun aloitin jo tekemässä ääntä ja ovat työskennelleet kuulostaa lähtien. Onko muita asioita, minulla on lyhytelokuvia ohjasin, minä käsikirjoitus, tehdä muita asioita, mutta päivä-to-day työtä äänen. Se on keskittynyt enemmän lähestymistapaa kerronnan, joten minun koulutus on draama, dramaattinen kehitys. Joten se ei ole niin hölynpölyä kanssa äänen tai käsikirjoituksen tai muilla alueilla. Olen itse työskennellyt evoluution draaman ajoissa. Tietenkin on olemassa useita alueita elokuva, mutta haluaisin määritellä vähän kuin ajan kulumisen ääni on olennainen, tai kokoonpanosta tai rakenteen käsikirjoituksen. Luulen erikoisuus työskentelee tämän, ymmärtää tämän rakenteen kautta ääni tai muita kieliä ja työskennellä sen. Ja se on vähän ylempänä hieman muodostumista Fernando (Henna).

Fernando Henna: Mikä on vastakohta! (Naurua). Menin äänen elokuva sattumalta. Työskentelin mainonta studio ja yksi työntekijöistä on työskennellyt studiossa Miriam Biderman ja tarjosi paikka hänelle, että hän päätyi ei hyväksy, ja kysyi, haluaisinko, jos tietäisin miten. Sanoin kyllä ​​molempiin. Mutta se oli valhe, en tehnyt, halusin vain. Olin siellä keskellä chutzpah, vuonna Mirian studiossa, nimeltään al Effects elokuvat ja sinne he kysyivät jos osaisin tehdä ja sanoin ei, mutta oli hieman parempi tuntemus Pro Tools ja joitakin teknisiä asioita oikein, ja heillä oli kysyntää. Vain kirjoittamalla tämä aalto, puoli-aalto input, muokata vaiheet ...

Jatka lukemista


2015 15 tammikuu 2015

Haastattelussa ääni johtaja José Luis Díaz

JLD

ABC . Olen liittynyt Brasilian liitto Elokuva vuodesta 2000. Vuonna 2002 Rio de Janeirossa ensimmäisen kokouksen äänen ammattilaiset ABC . Meille suorittaa toimintaa Sao Paulo samana vuonna, kutsuin Carlos Klachquin , joka oli Dolby konsultti Latinalaisen Amerikan, antaa puhua historiasta äänen elokuva tekniikkaa. Pian sen jälkeen hän liittyi ABC ja teki monia asioita yhdessä. Vuonna 2010, ajatellut kuka voisimme kutsua ulkopuolelta Brasiliassa äänen keskustelua Viikko ABC . O Segredo dos Seus Olhos “, ganhador do Oscar de Melhor Filme Estrangeiro daquele ano. Carlos ehdotti minulle José Luis Díaz , ja hän kertoi meille hieman viimeisen työn hän oli hoitanut Sound Direction " Secret in Their Eyes ", Oscar-voittaja parhaan ulkomaisen elokuvan vuoden.

8º Festival Cinemúsica em 2014, em Conservatória, RJ. Seuraavina vuosina olemme edelleen vastaamaan, kun hänet kutsuttiin osallistumaan toinen kansallinen kokous Brasilian Cinema Sound Professionals , pidettiin 8 Cinemúsica Festival vuonna 2014, vuonna rekisterin, RJ. Siellä hän ja Guido Berenblum , joka oli ollut hänen oppilas, kävi keskustelun äänen Argentiinan elokuva. Se oli hieno tilaisuus, kautta ääni, voisi vahvistaa siteitä meidän elokuvaus.

Relatos Selvagens , filme de enorme sucesso de público na Argentina e atualmente em cartaz no Brasil, onde também tem feito sucesso. Työ, johon José Luis Díaz esitteli meille oli ääni suorituskykyä Wild raportit , valtava menestyselokuvista Argentiinassa ja parhaillaan esillä Brasiliassa, jossa se ​​on myös onnistunut. José Luis on YouTube-kanava, jossa runsaasti tietoja äänen elokuva. Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ) no final de outubro de 2014. Vastikään hän latasi 4 videota kuvattiin luennolla, että koordinoitu aikana altistuminen kapris ( Argentiina jaoston tarjoajat ja Broadcasting Equipment Manufacturers ) lokakuun lopulla 2014.

Jatka lukemista