2015 17 kesäkuu 2015

Katso taulukot Week 2015 ABC

Ne ovat nyt luettavissa verkossa taulukoihin ABC Week 2015 , joka pidettiin 13-15 toukokuuta Brasilian Cinema Sao Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Edistää Brasilian liitto Cinematography , ABC viikko on ainutlaatuinen tilaisuus maassa kokoukseen henkilöitä eri alojen elokuva heijastaa sen työmarkkinoilla. Tarjoaa myös keskusteluja, konferensseja, paneelit ja mestarikursseja, jotka suoraan edistävät edistymistä Brasilian elokuva.

Tänä vuonna hyvän keskustelun oli läsnä pääasiassa seuraavissa taulukoissa:

José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles e Armando Torres Jr. Ääni Home - "Puhuessaan eri ääni osa tv-sarjassa. - Capture suoran äänen jälkituotannossa ja viimeistely prosessi" With José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles ja Armando Torres Jr.

Johdanto Sound audiovisuaalipolitiikkaa (TV-sarja, pitkä, lyhyt ja Documentary) - "Reading kirjoitus, kuunnella johtaja, jota voimme ilmaista kautta äänen. Kaikki äänet ovat jo Direct Sound? Käytä ja ongelmallinen. Tärkeys äänellä. "With Tide Borges ja Carlos Abbate .

Jatka lukemista


2015 23 huhtikuu 2015

ABC Viikko 2015

viikko abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. 13 toukokuuhun 15 Brasilian liitto Cinematography näyttää Viikko ABC vuonna 2015 . Kun pakattu aikataulu konferensseja, paneelien ja keskusteluja persoonallisuuksia eri alueilla Brasiliassa ja ulkomaisia ​​elokuva, tapahtuma tapahtuu Brasilian Cinema Sao Paulo Se on avoinna yleisölle vapaa pääsy.

Tänä vuonna viikon on kaksi taulukkoa omistettu elokuvamainen ääntä. Ovatko he:

Päivä 14/05, Torstai:

10h - Ääni Home
"Puhuessaan eri ääni osa tv-sarjassa. - Capture suoran äänen jälkituotannossa ja viimeistely prosessi"

Vahvistettu osallistujat:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Adelmo Manzano (Sound Ohjaaja)
Rodrigo Meirelles (Executive Advisor Audio)
Armando Torres Jr. (Mixer)

15. toukokuuta perjantai

17h - Johdanto Sound audiovisuaalipolitiikkaa (TV-sarja, pitkä, lyhyt ja Documentary)
"Lukeminen kirjoitus, kuunnella johtaja, jota voimme ilmaista kautta äänen. Kaikki äänet ovat jo Direct Sound? Käytä ja ongelmallinen. Tärkeys ääni. "

Vahvistettu osallistujat:

Tide Borges (Sound teknikko)
Carlos Abbate (Sound Director)

Jatka lukemista


2015 08 huhtikuu 2015

II Kunnan konferenssi melun, tärinän ja häiriöt Sonora

Conference melu
27., 28. ja 29. huhtikuuta, kaupungin São Paulo-SP käsitellään toisen kerran melun torjumiseksi niiden kaupunkiympäristöön. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. II Konferenssisalissa melun, tärinän ja häiriöt Sonora , sponsoroi kunnan São Paulo ja Brasilian Association for Quality Acoustics ( ProAcústica ), tapahtuu, kun "International Awareness Day Noise", International Noise Awareness Day (INAD), jonka virallinen päivämäärä tänä vuonna on 30 huhtikuu.

Tapahtuman tarkoituksena on herkistää viranomaisille ja yhteiskunnassa yleensä noin kielteiset vaikutukset melun ja äänen värähtelyt ihmisten terveyteen, luoden tehokkaan suuntaviivat lainsäädännöllisiä ja hallinnollisia toimia.

Tilaisuus on avoin yleisölle ja vapaata, mutta tilaa on vähän ja vaatii loppuun "ilmoittautumislomake".

Tarkista aikataulu ja lisätietoja osoitteessa: II Municipal konferenssi melun, tärinän ja häiriöt Sonora


2015 17 maaliskuu 2015

Äänet Brasilian Cinema: Guile Martins ja ääni "kaupunki on yksi?"

Petos

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Haastattelussa Guile Martins , joka vastaa äänisuunnittelun " kaupunki on One "(Adirley Queirós, 2011).

William Farkas: Miten pääsitte "kaupunki on yksi"? Onko sinulla edellinen suhde Adirley?

Guile Martins: Adirley tapasivat 2006 aikana elokuvafestivaali Florianopolis. Sobre a Maré ”. Meidän lyhyt olivat näkyvissä, hän kanssa " RAP - nurkassa Ceilândia "ja I" On Tide ". Olemme puhuneet paljon, mutta mielestäni enemmän jalkapallosta kuin elokuva. Tapasimme jälleen vuonna 2009 Festival of Brasilia, olin siellä esittää dokumentti " Tarabatara ", jossa olen suoraan ääntä ja äänen editointiin. Tuolloin tiedän Ceilândia ottaa vesiputous kylpy kauniissa vesillä Goiás, mikä sai minut hyvin onnelliseksi, tuulettaa hieman ahdistusta olemisen Brasilia, pilotti suunnitelma, tuntematon ja karu paikka minulle. Vuonna Ceilândia Kuulin äänen autojen myyjät oikeudenmukainen, ihmiset kävely kaduilla, jalkapallo pelejä joka kolkassa, lopuksi ihmisen maisemaan ja kuulostavat hyvin erilainen yleissuunnitelma ja elokuvan festivaali piiri. Se oli, kun osallistuin " Day of Strike "talossa Adirley ja puhui enemmän ääntä, miten nauttia ääniä Ceilândia ja muiden rikki turvautumatta käyttöä" ammunta äänen ja sireenit kaukaisuudessa ", että molemmat vaivautunut esteettisenä ehdotus. Puhumme äänet haalistuvat ajan mittaan, veitsi teroitin, yksi Biju myyjä ...

Jatka lukemista


2015 06 maaliskuu 2015

Äänet Brasilian Cinema: Fernando Henna ja Daniel Turini ja ääni "Avanti Popolo?" Ja "kaupunki on One" - Osa III

kaupunki ja niin

Daniel Turini . Kolmas ja viimeinen osa haastattelun ammattimaisella Fernando Henna ja Daniel Turini . Äänet " kaupunki on One "(Adirley Queirós, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: About "kaupunki on vain [1]" Minusta se on täysin eri asia. Jotkut yrittävät toipua jälkituotannossa, jotkut asiat, varmistaa ymmärrettävyyttä suunnitelmia ja tehdä yhdistelmä, joka pitää elokuvan. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. Ajoittain elokuva flirttailee estetiikka hyper-realistinen ääni [2], jossa sinulla on kuulo ehto melko monistettiin kaikissa tapahtumissa äänen, tuottaa ääniä, että dokumentti tuotanto-, olisi hyvin epätodennäköistä kirjattava . Ihmettelen siis, jos tämä ääni hyperrealismista estetiikka oli aavistuksen Adirley .

Fernando Henna: Kuka voi vastata sinulle saman omaisuus on Guile Martins . Kuin tuli tänne, tämä auto Olennaista esimerkiksi oli kuvankäsittelyyn, sen on täytynyt olla sopimus niiden välillä. Mikä on tarpeeksi on fiksu erittäin äänen editointiin. Hyvin harvat ääni pankki, kaikki äänet kaapattu elokuva, samassa paikassa. Uskon, että kun Guile teki ääni ...

Jatka lukemista