2015 05 tammikuu 2015

Sound "Wild Reports" - Osa IV

Relatos Selvagens ” (Damian Szifrón, 2014) que ocorreu na CAPER 2014 ( Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Falamos um pouco de dublagens. Neljäs ja viimeinen osa keskustelua ääni " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014), joka tapahtui kapris 2014 ( Argentiinan jaoston tarjoajat ja Broadcasting Equipment Manufacturers ). Puhuimme hieman selostusta.

Dialogi päätoimittaja "Salvaje Reports" oli Nahuel Palenque . Editointitehtäviä olivat niin työlästä, että toinen toimittaja, Matías Vilaro, oli vastuussa ainoastaan ​​säätö selostusta, ei lisärasituksesta Nahuel. Keskustelun aikana ei noteerata Nahuel Palenque. Mutta tässä annan sinulle luottoa.

José Luis Díaz , alussa keskustelun, näyttää ote elokuva " Vino varten Robar ". José Luis kiinnittää huomiota lause "ei ole minun vikani", jossa voit kuulla taustakohinaa (matkoilla auton pyörät). Jatka käsittelyssä


2014 23 joulukuu 2014

Sound "Wild Reports" - Osa III

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Kolmas osa keskustelua ääni " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014), joka tapahtui kapris 2014 ( Argentiinan jaoston tarjoajat ja Broadcasting Laitevalmistajat ).

Gustavo Santaolalla lyhyesti kertoo hänen suhteensa "Wild Reports" in video lähetetään konferenssiin. Hän puhuu myös perusmuokkauksia musiikkia.

José Luis Díaz sanoo, että musiikki on tärkeä osa elokuvaa. Vastaa musiikin "Wild Reports" Gustavo Santaolalla oli, joka asuu Los Angeles. Joten hän ei ollut läsnä konferenssissa ja lähetti videon puhutaan työprosessi elokuva. Hänen ensimmäinen kosketus elokuva oli, kun olin lomalla perheensä kanssa Mendoza - Argentiina, kun tuottaja oli saanut häneen yhteyden. Kuukausia myöhemmin takaisin Argentiinassa, Gustavo toteaa tarinoita "Wild Reports" mistä lähete ystävä. Luettuaan kirjan tarinoita "Wild Reports", Gustavo kysyy hänen ystävänsä toimitettava Damian Szifrón koska halusin olla elokuvassa. Lopuksi, Belgiassa, kaksi tapasivat henkilökohtaisesti. Tuolloin tapahtui festivaali Gentin, musiikin ja teatterin festivaali, jossa Gustavo Santaolalla osallistui lautamiehenä.

Jatka lukemista


2014 20 joulukuu 2014

Sound "Wild Reports" - osa II

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). O tema desta segunda parte foi o desenho sonoro de ambientes e efeitos. Quem fala sobre este assunto é o editor de som Gonzalo Matijas . Toinen osa puhua ääni " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014), joka tapahtui kapris 2014 ( Argentiinan jaoston tarjoajat ja Broadcasting Equipment Manufacturers ). Teemana toisessa osassa oli äänisuunnittelu ja tehosteilla. Kuka puhuu tästä on hyvä editori Gonzalo Matijas .

José Luis Díaz , äänisuunnittelija elokuvan, sanoo toimittaja Pablo Barbiere työskennelleet kovasti. Kun hän lopetti, ohjaaja seurasi muokkaamalla ja muuttamalla järjestystä tarinoita sisällä elokuva. Ja tämä työ kestää pitkään. Kun ohjaaja muokannut materiaali oli jälkituotannossa äänen ja Gonzalo Matijas alkoi tehdä suunnittelu ja tehosteilla elokuvan (vaikka Nahuel Palenque oli editointi dialogit).

Gonzalo kertoo, että yksi suurimmista haasteista elokuva käsitteli 6 erilaista tarinaa, joista jokaisella on hetkiä kerronnan ja riippumattomien tulos jännitystä. Normaalissa elokuvassa, on olemassa joitakin keskeisiä hetkiä, jolloin suunnittelu ja tehosteilla eniten tarvitaan. In "Raportit Salvaje" oli 6 tarinoita. Jokainen heidän tarinoiden komplikaatiot, jotka vaativat enemmän äänisuunnittelu työtä. Työ suoran äänen tehdä ääniä täytettä sijainnista (villi track) helpotti suuresti työtä jälkituotannossa.

Jatka lukemista


2014 18 joulukuu 2014

Sound "Wild Reports" - Osa I

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Ensimmäinen osa keskustelua ääni " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014), joka tapahtui kapris 2014 ( Argentiinan jaoston tarjoajat ja Broadcasting Laitevalmistajat ).

Elokuva " Wild Stories "koostuu 6 erilaista tarinaa, jonka motto väkivaltaa. Teemana ensimmäinen osa oli suoran äänen talteenotto. Kuka puhuu tästä aiheesta on Javier Farina , suora ääni johtaja.

Javier sanoi, että se, että elokuva koostuu 6 eri tarinoita toi raskauttava kun suoran äänen pickup. Vuonna tavallista elokuva, jossa on vain yksi keskeinen tarina samat merkit alusta loppuun, teknikko suoran äänen loppu hyvin tietää jokainen toimija ja se auttaa, kun suunnittelet ääni pickup. Kun kyseessä on Wild raportit, joukkue oli noin kaksi viikkoa elokuva jokainen tarina, vaikeus oli yrittää tavata valtava määrä merkkejä lyhyessä ajassa. Tämä teki työtä kuvauksissa oli erittäin dynaaminen. Ikään kuin se oli ammunta elokuva 6 pitkän ajan tilaa.

Jatka lukemista


2014 11 joulukuu 2014

Cine Musiikkiluettelo 2014

Onko nähtävillä ja kuulemista CineMúsica 2014 luettelo . luettelo, joka sisältää arvokkaita historiallisia ja erittäin tärkeää materiaalia kehittämään kansallisia elokuva. Varsinkin transkriptio taulukoiden First National Brasilian Cinema Sound Professionals Meeting , teksti "Missä on historiaa Brasilian elokuva?" Alexandre Sobral on ajankohtaista elokuvan äänen restaurointi, ja monimuotoisuus tietoa luoviin prosesseihin ja ääniteoksista elokuvissa kertonut alan asiantuntijoita.

Hyviä lukuhetkiä!

CineMúsica Verkkokauppa 2014