2015 17 elokuu 2015

Kirja: Miten ääni Carlos Abbate Film

Carlos Abbate

Hyviä uutisia äänimaailmaa elokuva!

MIS , dentro da programação do 26 o Festival Internacional de Curtas Metragens de São Paulo . Vuosi julkaisunsa jälkeen espanjaksi, Argentiinassa, Carlos Abbate heittää hänen kirjansa Portugali Sao Paulo 27. elokuuta klo 18pm at MIS, koskevan ohjelman puitteissa 26. International Short Film Festival Sao Paulo.

III Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro , para uma sessão de autógrafos e para participar da mesa de debate “Som e Montagem: interação técnica e conceitual” com Karen Akerman , Ricardo Pretti , Vanessa Marques e mediação de Maria Byington . Päivänä 5 syyskuu tulee olemaan konservatoriossa / RJ, koskevan ohjelman puitteissa 9. Festival Cine Musiikki ja III Kansallinen kokous Brasilian Tilatehoste ammattilaiset, jotta nimikirjoitustilaisuuden ja osallistua pöydän keskustelu "Ääni ja muokkaaminen: vuorovaikutus tekninen ja käsitteellinen "kanssa Karen Akerman, Ricardo Pretti, Vanessa Marques ja sovittelu Maria Byington.

Kirja-arvostelu:

Kyllä, maailma ei ole menettänyt sen, ja joskus on hyvä uutinen. Yksi on käynnistää kirjan äänen saavutus elokuva, harvinainen aiheena kokouksen bibliografioita aiheesta. Ja viileä asia tässä uutinen on, että tämä kirja valittiin avaamaan omia kysymyksiä suunnittelun ENERC (National School of Kokeilut y Film Realización) ja sai tukea INCAA (Instituto Nacional de Cine y Audiovisuales taiteet) siellä Argentiina .

Kirja on kirjoittanut Carlos Abbate, Sound kurssin koordinaattori tämän tärkeän elokuvakoulu ja yksi tunnustettu Argentiinan äänen johtajia, joilla on ansiokkaasti elokuvia kuten poika Bride (J J. Campanella), huora ja Whale (Luis Puenzo), Kamchatkan (M. Piñeyro), muiden muassa.

Se on meidän Hermanos meni eteenpäin ja muokata kirjan yksinkertaista kieltä, joka voidaan ymmärtää opiskelijat tai ammattilaiset, jotka alkavat, tai enemmän utelias julkinen siitä. Ilman liian teknistä, ja kiinni enemmän menettelyjä ja työmenetelmiä, Abbate kuvataan prosessia äänen tekeminen elokuva, lukemalla käsikirjoituksen Sound johtajan kunnes lopullinen kopio. Hän uskoo, että vaikka kaikki ääniprosesseja ovat nyt digitaalisessa muodossa, meidän on pelastettava työtapoja ja menettelyjä, menneisyyden, säilyttäen "ajattelu tehdä", joka on palvellut monen sukupolven ammattilaisia.

Abbate ehdottaa, että kirja on alustavan oppaan käsitellä, joka katsoo leveä, ja ehdottaa, että tapa olla johtaja äänen avustaja työ, saada kokemusta ja alkaa hankkia turvallisuuteen. Ja, mikä tärkeintä, juna kuunteluun. Ja niin se purkamisesta ja selittää kaikki prosesseja, joiden ääni kulkee aikana tekemistä elokuvan. Abbate jakaa kirjan aiheita: pre-tuotanto (eli kuvaamisen valmistelu), ammunta ja post-tuotannon (kaikki ääni muokkausta, miksaus ja lopullinen kopio). Kussakin vaiheessa on menettelyjä ja työmenetelmiä, jotka varmistavat työtehoa, säästää aikaa ja rahaa elokuvan tuotantoa ja edistää teknistä ja ilmeikäs äänenlaatu.

Carlos Abbate paljastaa kaikki salaisuudet miten ääni elokuvan, hänen kirjoituksensa, on selvää, kuka on kokenut ja ammattitaitoinen äärimmäisen tiukasti. Työ metodologia se kuvaa on lähes sama kuin niitä harjoitetaan Brasiliassa, joten tämä kirja on päivitetty opas niille, jotka haluavat seurata äänen alueella Brasilian audiovisuaalisen.


2015 10 elokuu 2015

III Kansallinen kokous Sound ammattilaiset Brasilian Cinema

IIIENPSCB

Days 04-07 syyskuun tapahtuu kaupungin kirjaaja-RJ III National Brasilian Cinema Sound Professionals Meeting. Tapahtuman päätavoite on edistää yhdentymistä ammattilaisten keskuudessa kansallisen elokuva ääni. Liittyy   9. Cine Musiikki - konservatoriossa Film Festival, on mahdollisuus esitellä toimia, jotka liittyvät elokuvan ääni universumi maan on myös tulossa uusi tilaa pohdintaa ja keskustelua liittyviä kysymyksiä audiovisuaalisten toteutumiseen markkinoilla, koulutus ja tutkia ääni elokuva Brasiliassa. Kokous koostuu pyöreän pöydän keskusteluja, luentoja ja työpaja, jotka täydentävät ohjelmointi Cine Music, yksi maan elokuvafestivaali omistettu yksinomaan soundtrack elokuvan.

Tilaisuus on avoin yleisölle vapaa pääsy!

2015 aikataulu III ENPSCB:

4 syyskuu - perjantai

  • 14h - 16h: Persoonallisuus Sonora: Victor Raposeiro
  • 16h - 18h: International Guest: Carlos Klachquin kanssa luento "Sekoitus olio-ja täytäntöönpanoa Atmos järjestelmä"

5 syyskuu - lauantai

6 syyskuu - Sunday

  • 09h-12h: Foley Workshop (osa II) Guta Roim, Felipe Marques, Christian Vaisz, Rosana Stefanoni ja Renato Galimberti.
  • 14h - 16h: Kunnianosoitus Hernani Heffner.
  • 18h: Täysistunto III ENPSCB.


2015 06 elokuu 2015

FESTIVAL "SOUNDTRACK"

festivaali Soundtrack
Ensimmäinen festivaali ÄÄNIRAITA korostaa roolia äänen suurten tuotantojen Cinema. Ohjelma on ilmainen ja täyttää klassikoista, kuten elokuva "Cinema Paradiso" Giuseppe Tornatore, kunnes viime tuotantoja. Musiikki on taiteellinen kieli korostettu ensimmäinen festivaali soundtrack, järjestetään Brasiliassa, välillä 7 ja 11 elokuu 2015. yleisö voi katsella valikoima elokuvia kuuluisa kappaleita, ja osallistui chat soundtrack kanssa yhtyeen laulaja Plebe Rude, Philippe Seabra, myöntämä polkua koostumuksen elokuvan "villi länsi Caboclo". Sinulla on myös mahdollisuus osallistua istuntoon mykkäelokuva "Carlitos Poliisi" (1916), jossa on ääniraita esiintyi piano.

Avajaisistunnossa kunnioittaa Brasilia kanssa dokumenttielokuva "Kodinkalusteet" ohjaaja José Eduardo Belmonte. Bändi Colonial Huonekalut Acaju kommentoivat elokuva heti nähtyään. Ja sunnuntaina (09), Isänpäivä, elokuva Kid (1921), Charlie Chaplin, muistetaan päivämäärä. Vanhemmat ja lapset osallistuvat istuntoon yhdessä voittaa lahjoja. Ensimmäinen Brasilia festivaali omistettu soundtrack on aloite säveltäjä ja äänisuunnittelija Gabriel Pinheiro, joka on myös kuraattori tapahtuman. Tuotanto vastaa Bunch elokuvat.


2015 17 kesäkuu 2015

Katso taulukot Viikko 2015 ABC

Ne ovat nyt luettavissa verkossa taulukot Viikon ABC vuonna 2015 joka pidettiin 13-15 toukokuuta Brasilian Cinema Sao Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Edistää Brasilian liitto Kuvaus, viikko ABC on ainutlaatuinen tilaisuus maassa kokouksessa persoonallisuuksien eri alojen elokuvan heijastaa sen työmarkkinoilla. Tarjoaa myös keskusteluja, konferensseja, paneelit ja mestarikursseja jotka suoraan edistävät edistymistä Brasilian elokuva.

Tänä vuonna ääni keskustelu oli läsnä pääasiassa seuraavissa taulukoissa:

José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles e Armando Torres Jr. Ääni TV-sarja - "Parempaan eri ääni näkökohtia tv-sarjassa. - Capture suoraan äänen jälkituotannossa ja viimeistely prosessi" Kun José Luiz Sasso, Luiz Adelmo Manzano, Rodrigo Meirelles ja Armando Torres Jr.

Johdanto Sound audiovisuaalipolitiikkaa (TV-sarja, pitkä, lyhyt ja Documentary) - "Reading kirjoitus, kuunnella johtaja, jonka voimme ilmaista kautta äänen. Kaikki äänet ovat jo Direct Sound? Sen käyttö ja ongelmallinen. Merkitystä ääni. "Kun Tide Borges ja Carlos Abbate.

Jatka lukemista


2015 23 huhtikuu 2015

Viikko ABC 2015

viikko abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. 13 toukokuuhun 15 Brasilian liitto Cinematography osoittaa Viikon ABC 2015. Kun pakattu aikataulu konferensseja, paneelien ja keskusteluja persoonallisuuksia eri alueilla Brasilian ja ulkomaisten elokuva, tapahtuma tapahtuu Brasilian Cinema Sao Paulo ja Se on avoinna yleisölle vapaa pääsy.

Tänä vuonna viikon on kaksi taulukkoa omistettu elokuvamainen ääntä. Ne ovat:

Päivä 14/05, Torstai:

10h - Ääni tv-sarjassa
"Puhuessaan eri ääni näkökohtia tv-sarjassa. - Capture suoraan äänen jälkituotannossa ja viimeistely prosessi"

Vahvistettu osallistujat:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Adelmo Manzano (Music Ohjaaja)
Rodrigo Meirelles (Executive Advisor Audio)
Armando Torres Jr. (Mixer)

15. toukokuuta perjantai

17h - Johdatus Sound audiovisuaalipolitiikkaa (TV-sarja, pitkä, lyhyt ja Documentary)
"Lukeminen kirjoitus, kuunnella johtaja, jonka voimme ilmaista kautta äänen. Kaikki äänet ovat jo Direct Sound? Sen käyttö ja ongelmallinen. Merkitystä ääni. "

Vahvistettu osallistujat:

Tide Borges (ääniteknikko)
Carlos Abbate (Sound Director)

Jatka lukemista