2015 08 huhtikuu 2015

II Kunnan konferenssi Melu, tärinä ja Häiriö Sonora

Konferenssin melu
27., 28. ja 29. huhtikuuta, São Pauloon-SP keskustelee toisen kerran melun torjumiseksi niiden kaupunkiympäristössä. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. II Kunnan konferenssi Melu, tärinä ja Häiriö Sonora , sponsoroi kunnan São Paulo ja Brasilian Association for Quality Acoustics ( ProAcústica ), tapahtuu, kun "Kansainvälinen Awareness Day Noise", International Noise Awareness Day (INAD), jonka virallinen päivämäärä on tänä vuonna 30 huhtikuu.

Tapahtuman tarkoituksena on herkistää viranomaiset ja yhteiskunnassa yleensä noin kielteisiä vaikutuksia melun ja äänen värähtelyt ihmisten terveyteen, mikä luo tehokkaita suuntaviivoja lainsäädännölliset ja hallinnolliset toimet.

Tilaisuus on avoin yleisölle ja vapaa, mutta tilaa on vähän ja vaatii loppuun "ilmoittautumislomake".

Tarkista aikataulu ja lisätietoja osoitteessa: II Municipal konferenssi Melu, tärinä ja Häiriö Sonora


2015 17 maaliskuu 2015

Kuulostaa Brasilian Cinema: Guile Martins ja ääni "kaupunki on yksi?"

Petos

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Haastattelussa Guile Martins , vastaa äänisuunnittelun " kaupunki on yksi "(Adirley Queiroz, 2011).

William Farkas: Miten pääsit sisään "kaupunki on yksi"? Onko sinulla edellinen suhde Adirley?

Guile Martins tapasi Adirley vuonna 2006, aikana elokuvafestivaali Florianopolis. Sobre a Maré ”. Lyhyen olivat näkyvissä, hän kanssa " RAP - kulmassa Ceilândia "ja minä kanssa" Tietoja Tide ". Juttelimme paljon, mutta mielestäni enemmän jalkapallosta kuin elokuva. Tapasimme jälleen vuonna 2009 Festival of Brasilia, olin siellä esittää dokumentti " Tarabatara ", jossa olen suoraan ääntä ja äänen editointiin. Tuolloin menin Ceilândia take vesiputous kylpyamme kauniissa vesillä Goiásin jotakin, joka sai minut erittäin onnelliseksi, tuulettaa hieman ahdistusta olemisen Brasilia, yleiskaava, tuntematon ja kolkko paikka minulle. Vuonna Ceilândia kuuli äänen autojen myyjät oikeudenmukainen, ihmiset kävely kaduilla, jalkapallo pelejä joka kolkassa, lopuksi ihmisen maisemaan ja kuulostaa hyvin erilainen yleissuunnitelma ja elokuvafestivaaleilla. Se oli, kun osallistuin " Day of Strike "talossa Adirley ja puhui enemmän ääntä, miten äänet Ceilândia ja muut rikki, turvautumatta käyttöä" ammunta äänen ja sireenit kaukaisuudessa, "että molemmat vaivautunut esteettisenä ehdotuksen. Puhumme äänet haalistuvat ajan mittaan, veitsi teroitin, yksi biju myyjä ...

Jatka lukemista


2015 06 maaliskuu 2015

Kuulostaa Brasilian Cinema: Fernando Henna ja Daniel Turini ja ääni "Avanti Popolo" ja "? Kaupunki on One" - Osa III

kaupunki ja niin

Daniel Turini . Kolmas ja viimeinen osa haastattelu äänen ammattilaisten Fernando Henna ja Daniel Turini . Äänet " kaupunki on yksi "(Adirley Queiroz, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: Tietoja "Kaupunki on vain [1]" Minusta on täysin erilainen tapaus. Jotkut yrittävät toipua jälkituotannossa, jotkut asiat, varmistaa ymmärrettävyyttä suunnitelmia ja tehdä sekoitus, joka pitää elokuvan. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. Ajoittain elokuva flirttailee estetiikka hyper-realistinen ääni [2], jossa sinulla on kuulo kunnossa aivan monistettu tapauksessa kuulostaa, tuottaa ääntä että asiakirja tuotanto niin paljon tuskin kirjataan . Ihmettelen sitten jos tuo ääni hyperrealismista estetiikka oli aavistuksen Adirley .

Fernando Henna: Kuka voi vastata sinulle enemmän oikein on sama Guile Martins . Kuin tuli tänne, tämän auton avain asia esimerkiksi oli kuvankäsittelystä, on ollut yksimielisyyttä. Mikä on tarpeeksi on fiksu Super äänen editointiin. Hyvin harvat kuulostaa tietokantaan, kaikki äänet kaapattu elokuva, vaikka sijainti. Uskon, että kun Guile teki ääni ...

Jatka lukemista


2015 23 helmikuu 2015

Kuulostaa Brasilian Cinema: Fernando Henna ja Daniel Turini ja ääni "Avanti Popolo" ja "? Kaupunki on One" - osa II

Avanti Popolo

Daniel Turini . Toinen osa haastattelu äänen ammattilaisten Fernando Henna ja Daniel Turini . Rakentaminen ääni " Avanti Popolo "(Michael Wahrmann, 2012).

William Farkas: Tietoja "Avanti Popolo", kuten kirjoitit elokuva? Kuten Michael Warhmann lähestyä sinua? Hänellä oli hyviä ehdotuksia esituotannossa?

Daniel Turini: Oikeastaan ​​Misha teki elokuvan lyhytelokuvan jo ajatuksella, että se voisi antaa enemmän materiaalia, on joitakin kauemmin suunnitelmia. Tiesin Misha ennen, festivaaleja, yhteisiä kavereita, mutta meillä ei ollut kosketuksissa elokuva aloittaa töitä siinä. Kaikki tämä Puhuin ennen tuotannon, jopa ajatella kuin ääniteknikko toimii, ei ollut. Mitä tapahtui oli, että ääniteknikko oli viimeistelijä ääni lyhytelokuva, hän, joka muokattu äänen kävelyä.

Jatka lukemista


2015 18 helmikuu 2015

Kuulostaa Brasilian Cinema: Fernando Henna ja Daniel Turini ja ääni "Avanti Popolo" ja "? Kaupunki on One" - Osa I

veljeyden ääniä ja sikareita

Daniel Turini . Ensimmäinen osa haastattelu äänen ammattilaisten Fernando Henna ja Daniel Turini . Koulutus ja melu sukupolvi: ajattelu ääni elokuva.

William Farkas: Kun lähestyi äänen universumin elokuvia?

Daniel Turini: Tein elokuva USP (audiovisuaalisia tutkinto, School of Communication and Arts, University of São Paulo) ja jo sisällä kurssi erikoistunut äänen ja asentaa minulle, kun aloitin jo tekemässä ääntä ja ovat työskennelleet kuulostaa lähtien. Onko muita asioita, minulla on lyhytelokuvia ohjasin, minä käsikirjoitus, tehdä muita asioita, mutta päivä-to-day työtä äänen. Se on keskittynyt enemmän lähestymistapaa kerronnan, joten minun koulutus on draama, dramaattinen kehitys. Joten se ei ole niin hölynpölyä kanssa äänen tai käsikirjoituksen tai muilla alueilla. Olen itse työskennellyt evoluution draaman ajoissa. Tietenkin on olemassa useita alueita elokuva, mutta haluaisin määritellä vähän kuin ajan kulumisen ääni on olennainen, tai kokoonpanosta tai rakenteen käsikirjoituksen. Luulen erikoisuus työskentelee tämän, ymmärtää tämän rakenteen kautta ääni tai muita kieliä ja työskennellä sen. Ja se on vähän ylempänä hieman muodostumista Fernando (Henna).

Fernando Henna: Mikä on vastakohta! (Naurua). Menin äänen elokuva sattumalta. Työskentelin mainonta studio ja yksi työntekijöistä on työskennellyt studiossa Miriam Biderman ja tarjosi paikka hänelle, että hän päätyi ei hyväksy, ja kysyi, haluaisinko, jos tietäisin miten. Sanoin kyllä ​​molempiin. Mutta se oli valhe, en tehnyt, halusin vain. Olin siellä keskellä chutzpah, vuonna Mirian studiossa, nimeltään al Effects elokuvat ja sinne he kysyivät jos osaisin tehdä ja sanoin ei, mutta oli hieman parempi tuntemus Pro Tools ja joitakin teknisiä asioita oikein, ja heillä oli kysyntää. Vain kirjoittamalla tämä aalto, puoli-aalto input, muokata vaiheet ...

Jatka lukemista