2014 15. lipanj 2014

U glasno i dobar zvuk

u jasno i glasno

U glasno i dobar zvuk je niz od četiri TV epizode koje istražuju putanju zvuka u brazilskom kinu. S smjera i prezentacije Zuccolotto Simone, emitirana je u 2013 na Channel Brazilu . Unatoč punih programi nisu dostupni online, zanimljive isječke može se provjeriti na linkove ispod:


2014 16. svibanj 2014

Pogledajte tablice tjedna ABC 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. Tablice su sada dostupni za gledanje online ABC Week 2014 dogodilo 7-9 svibnja, u brazilskom kinu u São Paulu. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Promiče brazilske Udruge kinematografiju , ABC Tjedan je jedinstvena prilika u zemlji skupštini ličnosti iz različitih područja filma odražava na svom tržištu rada. Također pruža debate, konferencije, tribine i majstorskim tečajevima koje izravno pridonijeti napretku brazilske kinematografije.

Ovogodišnji rasprava zvuk je bio prisutan u tri tablice:

Tablica 01: "Médoto djelo izravnog zvuka - Radni postupci zaposleni u hvatanju izravnog zvuka u doba digitalne MultiTrack: tradicija i rupture". Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Uz Johna Godoy (izravna tehničar zvuka i profesor audiovizualnog ECA / USP), Debora Opolski (urednik dijalog) i Willem dana (monter). Mirenje Adelmo Luis Manzano (zvuk nadzornik).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Tablica 04: "glasnost tekuće brazilski film" S. Va Flowers (monter i montažer zvuka), Eduardo Santos Mendes (dizajner i profesorom audiovizualne ECA / USP zvuk) i Fernando Kana (zvuk urednik). Mirenje Adelmo Luis Manzano (zvuk nadzornik).

Tablica 08: "Digital Display u komercijalnim kinima: parametri, tehnički zahtjevi, provedbu i praćenje i budućnost prikaz:. Sobe, kuće i laptop" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). S Kiko Ferraz (zvuk urednik i mikser), Renata de Almeida (direktor Međunarodnog filmskog festivala u SP) i Rodrigo Monte (snimatelj). Mirenje José Francisco Neto (završetak nadzornik).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . Za pristup drugim stolovima tjedna ABC u 2014 , samo kliknite na link: Pogledajte tablice tjedna ABC 2014 u cijelosti .


2014 1. svibnja 2014

Intervju s dizajner zvuka Edson Secco

Edson Secco

sound deigner , de um modo geral ostensivamente mal utilizado, para qualificá-lo: seja por pensar o som dos filmes como um todo integrado (relativizando distinções entre música e ruído, por exemplo); Glazbenik trening i prethodna iskustva u kazalištu, Edson Secco susreće u svom filmu raditi niz osobina koje opravdavaju korištenje termina zvuka deigner, općenito napadno zloupotrijebio ga kvalificiraju: zvuk je za razmišljanje filmovi kao integrirana cjelina (smanjuje razlike između glazbe i buke, na primjer); je mnoštvo funkcija koje obavlja i daje stilsku jedinstvo s njihovim radom; je još uvijek u svojoj ranoj suradnji, još uvijek u fazi scenarija, u mnogim projektima u kojima je sudjelovao. U tom razgovoru, Edson Secco je govorio Artisan Sound karijere i njegov osobni pristup zvuka u kinematografiji.

Nastaviti čitanje


2014 29. travanj 2014

Uvod u dizajn zvuka

Uvod u dizajn zvuka

ABC Week 2014 koji se održava 7-9 svibnja, u   Brazilski kino   u São Paulu, leđa ove godine paralelno na svom rasporedu, prostora za širenje i oslobađanje knjiga o audiovizualnom području NAJ, knjiga lansiranja:. " Uvod u oblikovanje zvuka: primijenjena analiza od sustavno, Film Sljepoća "by Debora Opolski .

"Knjiga predstavlja razmišljanje o procesu izgradnje dizajn zvuka. Strukturiran u obliku iskustva izvještaja i komparativna analiza razmatra proces stvaranja zvuka, postavlja pitanje o doprinosu dizajn zvuka za film narativnom diskursu.

Podijeljen je u dva dijela, prvi put imamo objašnjenje procesa tonskog majstora u detaljima, istaknuo važnost   post-proizvodnja i utjecaj koji to ima na tome filma percipira od strane gledatelja. Prezentira i objektivne metode za uređivanje dijaloga, Foley i zvučne efekte.

Nakon, analiziramo post-proizvodne zvuka filma sljepoće u sredinama u zvučne efekte i glazbu. Čitatelj će naći scene, situacije, i obrađuje određene događaje u kojima su tehnike i primjenjivost svaki element može se promatrati u detalje. "


2014 10. travanj 2014

I Općinsko konferencija o buke, vibracije i buka poremećaj

I Općinsko konferencija o buke, vibracije i buka poremećaj

Na dane 28., 29. i 30. travnja, grad São Paulo-SP raspravlja prvu borbenu buku u njihovom urbanom okruženju. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. I Općinsko konferencija o buke, vibracija i zvuka poremećaj , pod pokroviteljstvom Općine São Paulo i brazilske Udruge za kvalitetu akustika ( ProAcústica ) dogodi povodom "Međunarodnog dana svjesnosti o Noise", Međunarodni dan svjesnosti o Noise (INAD), čiji je službeni datum ove godine je 30. travnja.

Svrha manifestacije je senzibilizirati vlade i društva u cjelini o negativnim utjecajima buke i zvučne vibracije na ljudsko zdravlje, stvarajući tako djelotvorne smjernice za zakonodavni i upravnim postupkom.

Događaj je otvoren za javnost i besplatno, ali je prostor ograničen i zahtijeva završetak "obrascu za prijavu".

Provjerite raspored i više informacija: Ja Općinski konferencija na buku, vibracije i buka poremećaj