2015 17 lipnja 2015

Gledajte tablice Tjedan 2015 ABC

Oni su sada dostupne za online gledanje stolovima ABC tjedna 2015 koji se održao od 13. do 15. svibnja u brazilskom kinu u Sao Paulu. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Promiče brazilske Udruge kinematografiju , ABC tjedan je jedinstvena prilika u zemlji sastanku ličnosti iz različitih područja kinematografije odražavaju na njezinu tržištu rada. Također pruža rasprave, konferencije, ploče i majstorskim tečajevima koje izravno pridonose napretku brazilske kinematografije.

Ove godine zvuk rasprava bila prisutna uglavnom u sljedećim tablicama:

José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles e Armando Torres Jr. Zvuk u TV seriji - "adresiranja različite aspekte zvuka u TV seriji. - Hvatanje izravan zvuk na postprodukciji i završni proces" S José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles i Armando Torres Jr.

Uvod u Zvuk na audiovizualne medije (TV serije, dugo, kratko i dokumentarni film) - "Čitanje skriptu, slušati redatelja, što možemo izraziti kroz zvuk. Svi zvukovi su već u Direct Sound? Koristite i problematičan. Važnost glasom. "S Tide Borges i Carlos Abbate .

Nastavi čitati


2015 23. travanj 2015

ABC tjedan 2015

tjedan abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Od 13. do 15. svibnja Brazilski Udruga kinematografiju pokazuje tjedan ABC u 2015 . Sa prepunoj rasporedu konferencija, panela i rasprava sa osobama iz različitih područja Brazila i stranog filma, događaj se odvija u brazilskom kinu u Sao Paulo To je otvoren za javnost sa besplatan ulaz.

Ove godine, tjedan ima dvije tablice posvećena filmskom zvuku. Jesu li:

Dan 14/05, četvrtak:

10h - Zvuk u TV seriji
"Obraćajući različite aspekte zvuka u TV seriji. - Capture izravnog zvuka na post-produkcije i proces dorade"

Potvrđeni sudionici:

Jose Luiz Sasso (mikser)
Luiz Adelmo Manzano (supervizor zvuka)
Rodrigo Meirelles (izvršni savjetnik audio)
Armando Torres Jr. (mikser)

15. svibnja, petak

17h - Uvod u Zvuk na audiovizualne medije (TV serije, Dugi, kratki i dokumentarni)
"Čitanje skriptu, slušati redatelja, što možemo izraziti kroz zvuk. Svi zvukovi su već u Direct Sound? Koristite i problematičan. Važnost glasom. "

Potvrđeni sudionici:

Tide Borges (tonski)
Carlos Abbate (direktor zvuka)

Nastavi čitati


2015 8. travanj 2015

II Gradsko konferencija o buka, vibracije i ometanje Sonora

Konferencija buke
Dana 27., 28. i 29. travnja grad São Paulo-SP razmatra po drugi put u cilju suzbijanja buke u urbanoj sredini. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. II konferencija dvorana buka, vibracije i smetnje Sonora , pod pokroviteljstvom Općine São Paulo i brazilske Udruge za kvalitetu Akustika ( ProAcústica ), odvija se povodom "Međunarodnog dana svjesnosti o buci", Međunarodni dan svjesnosti buke (INAD), čiji je službeni datum ove godine je 30. travnja.

Svrha manifestacije je senzibilizirati javne vlasti i društva u cjelini o negativnim utjecajima buke i zvučnih vibracija na zdravlje ljudi, stvarajući učinkovite smjernice za zakonodavnim i upravnim djelovanjem.

Događaj je otvoren za javnost i besplatno, ali prostor je ograničen, a zahtijeva završetak "obrazac za registraciju".

Provjerite raspored i više informacija na: II Općinskog konferenciji o buka, vibracije i ometanje Sonora


2015 17 ožujak 2015

Zvuči u brazilskom kinu: prijevare Martins i zvuk "The City je jedan?"

Lukavstvo

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Razgovor s prijevare Martins , odgovoran za dizajn zvuka od " Grad je jedan "(Adirley Queiróskroz, 2011. godine).

William Farkaš: Kako ste dobili u "grad je jedan"? Imate li prethodni odnos s Adirley?

Prijevare Martins: Adirley upoznao 2006. godine tijekom filmskog festivala u Florianopolis. Sobre a Maré ”. Naš kratki su se prikazuje, on s " RAP - ugao Ceilândia ", a ja s" Na Tide ". Puno smo razgovarali, ali mislim da više o nogometu nego kinematografije. Opet sreli smo 2009. godine na Festivalu Brasilia, bio sam tamo predstaviti dokumentarac " Tarabatara ", u kojoj sam se usmjeriti zvuk i zvuka uređivanje. U to vrijeme ja znam Ceilândia uzeti vodopad kupka u lijepim vodama Goiás, nešto što me jako sretan, emitiran malo muke bude u Brasilia, pilot plana, nepoznati i negostoljubivog mjesta za mene. U Ceilândia Čuo sam zvuk automobila, prodavača sajma, ljudi hodaju po ulicama, nogometnih utakmica na svakom uglu, na kraju, ljudski pejzaž i zvuk vrlo različit od master plana i filmski festival krug. To je bilo kada sam prisustvovao " Dan Strike "u kući Adirley i razgovarali više o zvuku, kako uživati ​​u zvucima Ceilândia i drugi slomljena, bez pribjegavanja uporabi" snimanja zvuka i sirene u daljini ", da su i smeta kao estetski prijedlog. Mi govorimo o zvukovima koji blijede tijekom vremena, nož šiljilo, jedna Biju dobavljača ...

Nastavi čitati


2015 6. ožujak 2015

Zvuči u brazilskom kinu: Fernando Kana i Daniel Turini i zvuk i "Grad je jedan" - Part III "Avanti Popolo?"

grad i tako

Daniel Turini . Treći i posljednji dio razgovora sa zvukom profesionalne Fernando Henna i Daniel Turini . Zvukovi " Grad je jedan "(Adirley Queiróskroz, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkaš: O "Grad je samo [1]" Mislim da je to potpuno drugačiji slučaj. Neki pokušavaju oporaviti u postprodukciji, neke stvari, osigurati razumljivost nekih planova i napraviti mješavinu koja drži film. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. S vremena na vrijeme, film koketira s estetike hiper-realistične zvukove [2], gdje imate stanje sluha, a pojačan na svim događajima zvuče, proizvoditi zvukove koji u dokumentarnom načinu proizvodnje, bit će vrlo vjerojatno snimljena , Pitam se onda, ako taj zvuk hiperrealizma estetika bila nagovještaj Adirley .

Fernando Kana: Tko vam može odgovoriti s istim imovine prijevare Martins . Nego je došao ovdje, to ključna stvar automobil na primjer imao u uređivanje slika, to mora da je dogovor između njih. Ono što je dovoljno je pametna super zvuk uređivanje. Vrlo malo zvuka banke, svi zvukovi zarobljeni tijekom filma, na istim mjestima. Mislim da kad prijevare napravio zvuk ...

Nastavi čitati