2014 17. kolovoz 2014

II Nacionalni sastanak stručnjaka Zvučni brazilske kinematografije

II Susret

U dane 05. i 06. setembro se događa u gradu matičari RJ su II Nacionalni sastanak stručnjaka zvuke brazilske kinematografije . Događaj ima za cilj doprinijeti većoj integraciji među profesionalcima dobrog nacionalne kinematografije. Veže   8. Cine Glazba - Film Festival konzervatorij , je prilika da se predstave aktivnosti vezane filmski zvuk svijet u zemlji, također je stvaranje novog prostora za razmišljanje i diskusiju pitanjima vezanim uz audiovizualne tržišnog uspjeha, poučavanje i tražiti zvuk filma u Brazilu. Susret se sastoji od stolova za raspravu, predavanja i radionice koje nadopunjuju programiranje Cine Music, jedini filmski festival u zemlji posvećenoj isključivo za soundtrack filma. Ovogodišnja novost je i sudjelovanje dvaju međunarodnih gostiju discorrerão o zvuku u kinu u Latinskoj Americi.

Događaj je otvoren za javnost, uz slobodan ulaz!

2014 Raspored II ENPSCB:

Mjesto - Hotel rock  

5. rujna - Petak

6. rujna - subota


2014 31. srpnja 2014

Sinteza I ENPSCB

I i II ENPSCB

Sinteza prvi nacionalni sastanak stručnjaka Zvuk brazilske kinematografije

7º Festival CineMúsica , de 5 a 7 de Setembro de 2013, em Conservatória, Rio de Janeiro, em busca de garantir qualidade para a produção e exibição do audiovisual brasileiro nas salas de cinema, festivais nacionais, televisão e em novos formatos. Mi, sudionici Prvog nacionalnog sastanka Stručnog brazilskog Cinema Sound , susreli smo se u 7. Festival CineMúsica 5. do 7. rujna 2013, u konzervatoriju, Rio de Janeiru, u potrazi za osiguranje kvalitete za proizvodnju i izložbe audiovizualnih Brazilac je u kazalištima, nacionalnim festivalima, televizije i novih formata.

Naglašavamo kako je od temeljne važnosti za kvalitetu zvuka audiovizualnog proizvoda je da će različiti dijelovi koji se odnose na proizvodnju zvuka - izravan zvuk, montažu zvuka i miješanje glazbe - u kontakt i dobro su integrirani u pripremi i izvršenju posla od samog početka . Stoga, želimo potaknuti učinkovitije i veću integraciju među različitim fazama rada stručnjaka u audiovizualnoj industriji razmišljati zvuk iz skripte za prikaz audiovizualnog djela prakse.

Svjesni smo da je dinamika audiovizualne produkcije koja se trenutno uspostavljene nepovoljni za audiovizualnih djela kvalitete zvuka, uglavnom uključuje proračunska pitanja, raspored i sate rada.

Napominjemo da je obrazovanje je doista put koji je stavljanjem novih stručnjaka u tržište i stoga ovaj trening prostor mora stimulirati više izravan dijalog s tržišta.

Mi razumijemo važnost očuvanja povijest procesu realizacije filmova koji bi trebao biti povezane s tvrtkama i stručnjacima koji rade u području zvuka. Tražite alternative arhivirati i sačuvati povijest samih filmova.

Mi se zalažemo prisutnost osposobljenih zvučnih tehničara za testiranje zvuka prije početka projekcije filmova u kinima, festivala i drugih domaćih filmskih izložbe. Zbog loše kvalitete filmske projekcije trenutno promatrane u brazilskom izložbenog kruga, vidjeli smo važnost ovog postupka i potreba za ustanovama omogućuju prisutnost obučenih zvučnih tehničara, kao i proizvođači zahtijevaju i financirati te testove prije projekcijama njegovih filmova .

Mi ćemo nastaviti ovaj proces u II Nacionalni sastanak stručnjaka Zvuk brazilske kinematografije , koji će se održati 8. Cine glazbenom festivalu u 2014.

Sudionici IENPSCB


2014 15 lipnja 2014

U glasno i dobar zvuk

u jasno i glasno

U glasno i dobar zvuk je niz od četiri TV epizode koje istraživanih putanju zvuka u brazilske kinematografije. S smjeru i predstavljanje Simone Zuccolotto, emitirana je u 2013 na Channel Brazilu . Unatoč opsežne programe koje nisu dostupne na internetu, zanimljive isječke može se prenijeti na linkove ispod:


2014 16. svibanj 2014

Pogledajte ABC tablice tjedna 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. Tablice su sada dostupni za online gledanje ABC Week 2014 dogodilo 7-9 svibnja u brazilskom kinu u São Paulu. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Promoviran od strane brazilskog saveza kinematografiju , ABC Tjedan je jedinstvena prilika u zemlji skupštine ličnosti iz različitih područja filma odražava na svom tržištu rada. Također pruža rasprave, predavanja, panela i majstorskim tečajevima koje izravno pridonose napretku brazilske kinematografije.

Ovogodišnji rasprava zvuk je bio prisutan u tri tablice:

Tablica 01: "Médoto raditi izravan zvuk - U radnim procedurama zaposleni u hvatanju izravnog zvuka u doba digitalne multitrack. Tradicije i raskida" Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Uz Johna Godoy (izravni tonski snimatelj i profesor audiovizualnog ECA / USP), Debora Opolski (urednik dijalog) i Willem Dias (slaganje). Posredovanje Adelmo Luis Manzano (zvuk nadzornik).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Tablica 04: "Glasnoća aktualnih brazilskih filmova" Coma. Virginia Flores (zvuk urednik i monter), Eduardo Santos Mendes (dizajner i profesor audiovizualnu ECA / USP zvuk) i Fernando Kane (zvuk urednik). Posredovanje Adelmo Luis Manzano (zvuk nadzornik).

Tablica 08: "Prikaz u digitalnim komercijalnim kinima: parametara, tehničkih standarda, provedbu i praćenje i budućnost zaslonu. Sobe, domaćinstva i prijenosni" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). S Kiko Ferraz (zvuk urednik i mikser), Renata de Almeida (ravnatelj Međunarodnog filmskog festivala SP) i Rodrigo Monte (snimatelj). Posredovanje José Francisco Neto (završetak nadzornik).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . Za pristup drugim stolovima tjedna ABC u 2014 , samo kliknite na link: Pogledajte tablice tjedna 2014 ABC u cijelosti .


2014 1. svibnja 2014

Intervju s dizajner zvuka Edson secco

Edson Secco

sound deigner , de um modo geral ostensivamente mal utilizado, para qualificá-lo: seja por pensar o som dos filmes como um todo integrado (relativizando distinções entre música e ruído, por exemplo); Glazbenik trening i prethodno iskustvo u kazalištu, Edson Secco susreće u svom filmu raditi niz osobina koje opravdavaju korištenje pojma zvuka Deigner, uglavnom očito zloupotrebljava za to ispunjavaju uvjete: zvuk je razmišljajući Filmovi kao integrirana cjelina (izrada relativne razlike između glazbe i buke, na primjer); je mnoštvo funkcija i vježbe koje pružaju stilsko jedinstvo njegova rada; je još uvijek u ranoj suradnji, još uvijek u fazi scenarija, u mnogim projektima u kojima su sudjelovali. U tom razgovoru, Edson Secco govorio Artisan Sound karijere i njegov osobni pristup zvuka u kinematografiji.

Nastaviti čitanje