2014 11. prosinac 2014

Cine Music Shop 2014

Dostupan je za pregled i konzultacije CineMúsica 2014 katalog . katalog koji sadrži vrijedne povijesne i vrlo važan materijal za razvoj nacionalne kinematografije. Pogotovo prijepis tablice Prvi Nacionalni Brazilski kino Sound stručnjake skupštine , tekst "Gdje ima povijest brazilske kinematografije?" Alexandre Sobral o trenutnom broju filma zvuka obnove, te raznolikost informacija o kreativnim procesima i zvučnih radova u filmovima rekli su stručnjaci u području.

Sretan čitanje!

CineMúsica Katalog 2014


2014 8. prosinca 2014

Book Review: "Cómo hacer El Sonido Una Film" Carlos Abbate

knjiga

Da, svijet nije izgubio, a ponekad je dobra vijest. Jedan od njih je otpuštanje knjige na zvuk postignuća u filmu, rijetko da u predmetnim bibliografije na temu. INCAA (Instituto Nacional de Cine y Artes Audiovisuales) lá na Argentina. I super stvar o ovoj vijesti je da je ova knjiga bila izabrana za otvaranje vlastite probleme dizajna ENERC (Državne škole eksperimentiranja Film Realización y) i imao je podršku INCAA (National Institute filmskih i audiovizualnih umjetnosti) postoji u Argentini ,

Carlos Abbate , coordenador do curso de Som dessa importante escola de cinema e um dos mais reconhecidos diretores de som argentinos, tendo em seu currículo filmes como O Filho da Noiva (J. J Campanella, 2001), A Prostituta e a Baleia (Luiz Puenzo, 1984), Kamchatka (M. Pineyro, 2002), entre outros. Knjiga " Cómo hacer El Sonido Una Film "napisao je Carlos Abbate , koordinator zvuka tijekom ove važne filmske škole i jednog od najpoznatijih argentinskih zvučnih direktora, u svoj ​​životopis takvim filmovima kao sin Zaručnica (J. J Campanella, 2001), kurva i kit (Luiz Puenzo, 1984), Kamčatka (M. Pineyro, 2002), među ostalima. To je naša Hermanos otišao naprijed i uredio knjigu o jednostavnim jezikom koji može razumjeti studenti ili profesionalci koji počinju ili više znatiželjan javnost o tome. Za sada, ova knjiga nije prevedena na portugalskom.

Nastaviti čitanje


2014 3. prosinca 2014

Zvuči u brazilskom kinu: Danilo Carvalho i zvuk "sela zamašnjaka, glagola protiv vjetra" - DIO III

Danilo Carvalho

Nakon trećeg i završnog dijela intervjua sa s Danilom Carvalho čija središnja os zvuk filma " sela zamašnjaka, glagol od vjetra "(Alexandre Veras, 2005), ali se osvrnuo i drugu stranu zvučnih praksi.

 

Dio III) Zvuk u Vilas Wheels: glagol protiv vjetra

William Farkas: Kako ste se približili sela "kotačima: glagol protiv vjetra"? Kako je vaš ulazak u filmu?

Danilo Carvalho: Radio sam s Alijem, obišao radite druge stvari, s Ivom, već smo bili dobri prijatelji osim bar stolovi, diskusije. , criou esse núcleo lá em Fortaleza que durou doze ou quatorze anos. Trijem [1] utemeljio ovu jezgru tamo u Fortaleza koji je trajao dvanaest ili četrnaest. que é aquela vila de Tatajuba [3] que por causa das dunas foi sendo coberta e mudando de local. I Villas je došao s tom pismu koja se temelji na tezi o Ruy Vasconcelos [2] je jedan selo Tatajuba [3], jer je od dinama bio prekriven i mijenjaju položaj. Ruy napisao i onda se prilagoditi dokumentarni scenarij, branje gore neke znakove da je svemir. Imali su neke probleme u filmu koji je želio Ali i razgovarali smo o tome. Nastaviti čitanje


2014 27. studenog 2014

Zvuči u brazilskom kinu: Danilo Carvalho i zvuk "sela zamašnjaka, glagola protiv vjetra" - II dio

Danilo i zvuk vojnika

Nastavljajući razgovor vodio s Danilom Carvalho čija središnja os zvuk filma " sela zamašnjaka, glagola protiv vjetra "(Alexandre Veras, 2005), ali se osvrnuo i drugu stranu zvučnih praksi, slijedi drugi dio.

Dio II) Obuka u kino: partnerstva i odnosa.

, quanto o Sábado à Noite [2] , entre outros, é justamente esse tipo de som que renova um certo cenário de cinema, um certo fazer som, e de se distanciar de um fazer som mais convencional. William Farkas: Jedan od razloga koji su me doveli postati zainteresirani filmova što bi, kako na kotačima sela: glagol u vjetar [1], kako je u subotu navečer [2], među ostalim, da je upravo ta vrsta glazbe obnovi određeni filmski set, napraviti određeni zvuk, a da se distancirati od make preko konvencionalne zvuka. To je upravo ono što ja tražim u svom istraživanju, ova vrsta mogućnost stvaranja zvuka, svejedno. Samo istaknuti, govoriti nešto više o filmu odluka ista. S jedne strane, glazba je jaka za vas, vi bi mnogo filmova, zatim su uronjeni u procesu izrade filmova ...

Nastaviti čitanje


2014 19. studenog 2014

Pernambucano Filmovi zvuka

Pernambuco zvuk

O Pernambuco Sound Collective :

"Početna ideja je bila da se jedan Sound Association tehničari. Ali mogućnost izrade zvuk tehničku skupinu u kolektivnom bio atraktivniji i manje birokratska, a to je ono što smo učinili. Skupina nastao oko 2012. godine, s ciljem izrade kategorija više ujedinjena i jaka zvučnih tehničara; razjasniti i pokušati educirati audiovizualnu tržište i potrebe zvučnih stručnjaka; STIC-RJ . i za profesionalce može spojiti na razmjenu iskustava, kao što je to bio slučaj u Pernambuco potez formalizirati rad na lokalnom kinu po ABD-PE , Canne , ponekad računajući na podršku i savjete iz stic-RJ .

Danas, Pernambuco Sound Collective ima oko 20 profesionalaca diljem Brazila, posebice na sjeveroistoku zemlje. Čini redovite sastanke i studija u bliskoj budućnosti, biti u mogućnosti promicati tečajeve i radionice obuke za svoje članove i širu javnost. Kao i većina zvučnih profesionalaca širom svijeta, koji dijele iste prigovore, izgledi za budućnost je da je zvuk tehničara i drugih audiovizualnih profesionalaca može živjeti "u miru", te da postoji barem znanje o zanat od zvučnih tehničara (s radom izravnog zvuka tehničar, prolazeći pored urednika i postizanju mikser). Za to, Kolektivna proizvodi edukativni materijal o profesiji koja su objavljena na blogu . Svi tekstovi su na portugalskom imati veći doseg među Brazilaca koji su dio audiovizualne svemira (posebno producentima i redateljima). "

Do Catarina Apolonio .