2015 8. travnja 2015

II Općinski konferencija o buka, vibracije i ometanje Sonora

Konferencija buke
Dana 27., 28. i 29. travnja grad São Paulo-SP razmatra po drugi put u cilju suzbijanja buke u urbanim sredinama. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. II Općinski konferencija o buka, vibracije i ometanje Sonora , pod pokroviteljstvom Općine São Paulo i brazilske Udruge za kvalitetu Akustika ( ProAcústica ), odvija se u povodu "Međunarodnog dana svjesnosti o buci", Međunarodni dan svjesnosti buke (INAD), čiji je službeni datum ove godine je 30. travnja.

Svrha manifestacije je senzibilizirati javne vlasti i društva u cjelini o negativnim učincima buke i zvučne vibracije na ljudsko zdravlje, stvarajući učinkovite smjernice za zakonodavne i upravne akcije.

Događaj je otvoren za javnost i besplatno, ali prostor je ograničen, a zahtijeva završetak "obrazac za registraciju".

Provjerite raspored i više informacija na: II Općinskog konferenciji o buka, vibracije i ometanje Sonora


2015 17 ožujak 2015

Zvuči u brazilskom kinu: lukavstva Martins i zvuk "The City je jedan?"

Lukavstvo

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Intervju sa prijevare Martins , odgovoran za dizajn zvuka od " Grad je jedan "(Adirley Queiroz, 2011. godine).

William Farkas: Kako ste dobili u "Grad je jedan"? Imate li prethodni odnos s Adirley?

Prijevare Martins upoznao Adirley 2006. godine, za vrijeme filmskog festivala u Florianopolis. Sobre a Maré ”. Naš kratki su se prikazuje, on sa " RAP - ugao Ceilândia ", a ja s" O Tide ". Puno smo razgovarali, ali mislim više o nogometu nego kinematografije. Opet sreli smo 2009. godine na festivalu u Braziliji, bio sam tamo predstaviti dokumentarni film " Tarabatara "u kojem sam Direct Sound i zvuka uređivanje. U to vrijeme sam otišao na Ceilândia uzeti vodopad kupelji u lijepim vodama Goiás, nešto što me jako sretni, emitirana malo muke da bude u Braziliji, glavnom planu, nepoznati i negostoljubivog mjesta za mene. U Ceilândia čula zvuk automobila, prodavača sajma, ljudi hodaju po ulicama, nogometnih utakmica na svakom koraku, konačno, ljudsko krajolik i zvuči jako razlikuje od master plana i filmskom festivalu krug. To je bilo kad sam prisustvovao je " Dan Strike "u kući Adirley i govorio više o zvuku, kako bi zvukove Ceilândia i drugi slomljena, bez pribjegavanja uporabi" snimanje zvuka i sirene u daljini, "da su smeta kao estetski prijedlog. Mi govorimo o zvukovima koje izblijediti s vremenom, nož šiljilo, jedna Biju dobavljača ...

Nastaviti čitanje


2015 6. ožujak 2015

Zvuči u brazilskom kinu: Fernando Kana i Daniel Turini i zvuk "Avanti Popolo" i "Grad je jedan?" - III dio

grad i tako

Daniel Turini . Treći i posljednji dio razgovora sa zvučnim profesionalcima Fernando kane i Daniel Turini . Zvukovi " Grad je jedan "(Adirley Queiroz, 2011.).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: O "Grad je samo [1]" Mislim da je to potpuno drugačiji slučaj. Neki pokušavaju oporaviti u postprodukciji, neke stvari, osigurali razumljivost nekih planova i napraviti mješavinu koja drži film. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. S vremena na vrijeme, film koketira s estetikom hiper-realistične zvukove [2], u kojoj imate uvjet ročište vrlo pojačan u svim disciplinama, zvuk, proizvoditi zvukove da proizvodnja dokument toliko teško bi se bilježe , Pitam se onda, ako taj zvuk hiperrealizma estetika bila nagovještaj Adirley .

Fernando Henna: Tko vam može odgovoriti više ispravno je isto prijevare Martins . Nego dođe ovdje, ovaj automobil ključna stvar za primjer imali u uređivanje slika, mora da je dogovor između njih. Ono što je dovoljno je pametna super zvuk uređivanje. Vrlo malo zvuči baze podataka, sve zvukove snimljene tijekom filma, čak i na mjestu. Mislim kad prijevare napravio zvuk ...

Nastaviti čitanje


2015 23 veljača 2015

Zvuči u brazilskom kinu: Fernando Kana i Daniel Turini i zvuk "Avanti Popolo" i "Grad je jedan?" - II dio

Avanti Popolo

Daniel Turini . Drugi dio intervjua s zvučnim profesionalcima Fernando kane i Daniel Turini . Izgradnja zvuka " Avanti Popolo "(Michael Wahrmann, 2012).

William Farkas: O "Avanti Popolo", kao što je stupio na film? Kao što je Michael Warhmann vam prilazi? On je imao zvuk prijedloge u pre-produkciji?

Daniel Turini: Zapravo Miša napravio film kao kratki film već s mišlju da bi to moglo dati više materijala, ima neke duže planove. Znao sam Miša prije, festivale, zajedničke prijatelje, ali nismo imali kontakt s filmom za početak rada na njemu. Sve to sam govorio pre-produkcije, čak mislim da kao zvuk tehničar će djelovati, nije. Ono što se dogodilo je da je zvuk bio tehničar za završnu obradu zvuka kratki film, tko uredio zvuk hodanja.

Nastaviti čitanje


2015 18 veljača 2015

Zvuči u brazilskom kinu: Fernando Kana i Daniel Turini i zvuk "Avanti Popolo" i "Grad je jedan?" - I dio

Bratstvo zvukova i cigara

Daniel Turini . Prvi dio razgovora sa zvučnim profesionalcima Fernando kane i Daniel Turini . Obuka i buke generacije: misleći zvuk film.

William Farkas: Kako ste se približili zvuk svemira u filmovima?

Daniel Turini: Ja sam snimati USP (audiovizualnog stupanj, škola komunikacije i umjetnosti Sveučilišta u São Paulo), a već u tijeku je specijalizirana za zvuk i montažu me, kada sam počeo raditi je već radio zvuk i radili s zvuk budući. Raditi druge stvari, imam kratke filmove usmjerene sam, skripte, raditi druge stvari, ali rad sa zvukom dan-to-dan. To je više fokusiran pristup u priči, tako da je moj trening je drama, dramatični razvoj. Dakle, to nije toliko gluposti koje radi sa zvukom ili pismom ili drugim područjima. Ja sam zapravo rade na evoluciji drame u vremenu. Naravno, postoji nekoliko područja u filmu, ali ja bih definirati nešto poput prolaska vremena zvuk je temeljna, ili okupljanja ili strukturi skripte. Mislim da je moja specijalnost radi toga, razumijem tu strukturu putem zvuka ili drugih jezika i rada. I to je malo dalje se malo s formiranjem Fernando (Henna).

Fernando Henna: Što je suprotno od toga! (Smijeh). Otišao sam u zvuk za film slučajno. Ja sam radio u oglašavanju studiju i jedan od radnika tamo je radio u studiju Miriam Biderman i ponudio mjesto za nju da je ona završila ne prihvaća i pitao ako sam htjela, kad bih znao kako to učiniti. Rekao sam da se oboje. Ali, to je laž, nisam to, samo sam htjela. Bio sam tamo u sredini chutzpah, u Mirian studiju, zove al Effects Filmovi i uzimajući tamo pitao ako sam znao kako to učiniti, a ja rekla ne, ali ona je imala nešto bolje znanje Pro Tools i neke tehničke stvari u pravu, i su imali potrebu za njim. Samo ulaska u ovaj val, ulazni poluvalni, uređivanje koraka ...

Nastaviti čitanje