2015 23 veljača 2015

Zvuči u brazilskom kinu: Fernando Kana i Daniel Turini i zvuk "Avanti Popolo" i "Grad je jedan?" - II dio

Avanti Popolo

Daniel Turini . Drugi dio intervjua s zvučnim profesionalcima Fernando kane i Daniel Turini . Izgradnja zvuka " Avanti Popolo "(Michael Wahrmann, 2012).

William Farkas: O "Avanti Popolo", kao što je stupio na film? Kao što je Michael Warhmann vam prilazi? On je imao zvuk prijedloge u pre-produkciji?

Daniel Turini: Zapravo Miša napravio film kao kratki film već s mišlju da bi to moglo dati više materijala, ima neke duže planove. Znao sam Miša prije, festivale, zajedničke prijatelje, ali nismo imali kontakt s filmom za početak rada na njemu. Sve to sam govorio pre-produkcije, čak mislim da kao zvuk tehničar će djelovati, nije. Ono što se dogodilo je da je zvuk bio tehničar za završnu obradu zvuka kratki film, tko uredio zvuk hodanja.

Nastaviti čitanje


2015 18 veljača 2015

Zvuči u brazilskom kinu: Fernando Kana i Daniel Turini i zvuk "Avanti Popolo" i "Grad je jedan?" - I dio

Bratstvo zvukova i cigara

Daniel Turini . Prvi dio razgovora sa zvučnim profesionalcima Fernando kane i Daniel Turini . Obuka i buke generacije: misleći zvuk film.

William Farkas: Kako ste se približili zvuk svemira u filmovima?

Daniel Turini: Ja sam snimati USP (audiovizualnog stupanj, škola komunikacije i umjetnosti Sveučilišta u São Paulo), a već u tijeku je specijalizirana za zvuk i montažu me, kada sam počeo raditi je već radio zvuk i radili s zvuk budući. Raditi druge stvari, imam kratke filmove usmjerene sam, skripte, raditi druge stvari, ali rad sa zvukom dan-to-dan. To je više fokusiran pristup u priči, tako da je moj trening je drama, dramatični razvoj. Dakle, to nije toliko gluposti koje radi sa zvukom ili pismom ili drugim područjima. Ja sam zapravo rade na evoluciji drame u vremenu. Naravno, postoji nekoliko područja u filmu, ali ja bih definirati nešto poput prolaska vremena zvuk je temeljna, ili okupljanja ili strukturi skripte. Mislim da je moja specijalnost radi toga, razumijem tu strukturu putem zvuka ili drugih jezika i rada. I to je malo dalje se malo s formiranjem Fernando (Henna).

Fernando Henna: Što je suprotno od toga! (Smijeh). Otišao sam u zvuk za film slučajno. Ja sam radio u oglašavanju studiju i jedan od radnika tamo je radio u studiju Miriam Biderman i ponudio mjesto za nju da je ona završila ne prihvaća i pitao ako sam htjela, kad bih znao kako to učiniti. Rekao sam da se oboje. Ali, to je laž, nisam to, samo sam htjela. Bio sam tamo u sredini chutzpah, u Mirian studiju, zove al Effects Filmovi i uzimajući tamo pitao ako sam znao kako to učiniti, a ja rekla ne, ali ona je imala nešto bolje znanje Pro Tools i neke tehničke stvari u pravu, i su imali potrebu za njim. Samo ulaska u ovaj val, ulazni poluvalni, uređivanje koraka ...

Nastaviti čitanje


2015 15 siječanj 2015

Intervju s redateljem zvuk José Luis Díaz

JLD

ABC . Ja sam povezan s brazilskim Udruga kinematografije od 2000. U 2002, održana je u Rio de Janeiru na prvi sastanak zvučnih stručnjaka unutar ABC . Za nas obavljaju djelatnost u Sao Paulu u istoj godini, pozvao sam Carlos Klachquin , koji je bio savjetnik za Dolby Latinskoj Americi, da održim govor o povijesti zvuk u kino tehnologiji. Ubrzo nakon što se pridružio ABC i učinio mnoge stvari zajedno. U 2010. godini, razmišljajući o tome tko bi mogli pozvati izvan Brazila, za zvuk raspravu u tjedan ABC . O Segredo dos Seus Olhos “, ganhador do Oscar de Melhor Filme Estrangeiro daquele ano. Carlos mi je sugerirao José Luis Díaz , a on nam je rekao nešto o zadnjem poslu je održana zvučnog smjer " Tajna u njihovim očima ", oskarovca ​​za najbolji strani film ove godine.

8º Festival Cinemúsica em 2014, em Conservatória, RJ. U sljedećim godinama ćemo nastaviti odgovarati, kad je bio pozvan da sudjeluje u Drugom Nacionalnom susretu Brazilski Cinema Sound profesionalce , koji je održan na 8 Cinemúsica festivalu 2014. godine, u Registru, RJ. Tu je i Guido Berenblum , koji je bio njegov učenik, održao je raspravu na zvuk u argentinskoj kinematografiji. To je velika prilika za, kroz zvuk, mogli ojačati veze između naše kinematografije.

Relatos Selvagens , filme de enorme sucesso de público na Argentina e atualmente em cartaz no Brasil, onde também tem feito sucesso. Rad na kojem José Luis Díaz nas uveo je na zvučnom obavljanje Wild izvješća , ogroman hit filma u Argentini i trenutno prikazuje u Brazilu, gdje je također bila uspješna. José Luis ima YouTube kanal na kojem je velikodušno pruža informacije o zvuku u kinu. Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ) no final de outubro de 2014. On je nedavno ustupio 4 video snimljeni tijekom predavanja koja koordinira tijekom izlaganja o pljački ( Argentina komore pružatelja i emitiranje proizvođača opreme ) krajem listopada 2014.

Nastaviti čitanje


2015 5 siječnja 2015

Sound "Wild Izvješća" - Part IV

Relatos Selvagens ” (Damian Szifrón, 2014) que ocorreu na CAPER 2014 ( Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Falamos um pouco de dublagens. Četvrti i posljednji dio razgovora o zvuku " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014), koji se dogodio u Caper 2014. ( argentinski vijeće davatelja i emitiranje Oprema proizvođača ). Razgovarali smo malo voiceovers.

Dijaloški urednik "Salvaje Izvješća" je Nahuel Palenque . Zadaci uređivanja bili toliko naporno da je još jedan urednik, Matías Vilaro, bio zadužen samo za podešavanje voiceovers, ne bi daljnji teret Nahuel. Tijekom razgovora ne citira Nahuel Palenque. Ali ovdje sam vam dati kredit.

José Luis Díaz , na početku razgovora, pokazuje izvadak iz filma " Vino za Robar ". José Luis skreće pozornost na izrazu "nije moja krivica", gdje možete čuti pozadinsku buku (putujući kotačima automobila). Nastaviti čitanje


2014 23. prosinca 2014

Sound "Wild Izvješća" - III dio

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Treći dio razgovora o zvuku " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014), koji se dogodio u Caper 2014. ( argentinski komore pružatelja i Broadcasting proizvođača opreme ).

Gustavo Santaolalla kratko je rekao njegov odnos s "Wild Reports" u videu poslao na konferenciji. On također govori o osnovnim uređivanje glazbe.

José Luis Díaz kaže da je glazba važan element u film. Zadužen za glazbu "Wild Izvješća" Gustavo Santaolalla bio, koji živi u Los Angelesu. Dakle, on nije bio prisutan na konferenciji, a poslala video govori o procesu rada u filmu. Njegov prvi kontakt s filmom bio kad sam bio na odmoru sa svojom obitelji u Mendoza - Argentina, kada je proizvođač bio u mogućnosti da ga kontaktirati. Nekoliko mjeseci kasnije, vratio se u Argentini, Gustavo bilježi priče "Wild Reports" iz uputnicu od prijatelja. Nakon čitanja knjige s pričama o "Wild Reports", Gustavo traži njegov prijatelj dostaviti Damian Szifrón jer sam htjela biti u filmu. Konačno, u Belgiji, dvoje sreli osobno. U to vrijeme se dogodilo na festivalu u Ghentu, glazbe i kazališnom festivalu, gdje je Gustavo Santaolalla sudjelovao kao sudac porotnik.

Nastaviti čitanje