2015 9. rujna 2015

CineMúsica Katalog 2015

To je dostupan za pregled i upita CineMúsica 2015 katalog. Katalog sadrži vrijednu povijesnu i vrlo važan materijal za razvoj nacionalne kinematografije. Pogotovo prijepis tablica II Nacionalni Brazilski Cinema Sound profesionalci sastanka i raznolikost informacija o procesima stvaranja i zvučnih radova u filmovima rekli stručnjaci na tom polju.

Sretan čitanje!

CineMúsica Katalog 2015


2015 9. rujna 2015

Sinteza III ENPSCB

III ENPSCB

Mi, sudionici III Professionals Nacionalni Brazilski Cinema Sound sastanku, sastanak na 9. festivalu CineMúsica, 04-07 rujna 2015. i na Konzervatoriju-RJ, ocjenjivati ​​postignuća iz prvog susreta u 2013 i shvatio da je:

- Interakcija između gostiju promiče u tri godine na sastanku materijaliziranih kreiranje radnog iskustva izvan festivala, bolja komunikacija između stručnjaka iz različitih ETAP zvuk filmske proizvodnje;
- Uloga obrazovanje novih generacija o zvuku u kinu je temeljna i naš zadatak. Da biste to učinili, mi slijedimo nadahnut pionirskom radu poznatog zvuka redatelja Waltera Goulart potrazi za konsolidaciju naša specifična tehnička znanja;
- Prisutnost latinoameričkih zvučnih stručnjaka dokazao važno promovirati i proširiti razmjenu tehničkih i tržišnih praksi.


Za četvrti sastanak koji će se održati u rujnu 2016. godine, naša interakcija sa sveučilištima i tehničkim tečajeve će biti proširen, kao i naš trud na:
- Unaprijediti kvalitetu prikaza u CineMúsica festivala, osiguravajući kalibraciju zaslona sobi nagrađivanih filmova i standardizacije proizvodnje kopija;
- Proširite partnerstva za poticanje bolje performanse naših stručnjaka i povećati tehničku kvalitetu našeg industrijskog parka;
- Za nastavak objavljivanja postupka sastanaka i tehničkih dokumenata kako bi zvuk metodologiju.
CTAv e a ROB FILMES . Hvala vam još jednom partnerstva s SEBRAE, na DELART, na CTAv i filmova Rob.


2015 17. kolovoz 2015

Knjiga: Kako je zvuk Carlos Abbate filma

Carlos Abbate

Dobra vijest za zvuk svjetskog filma!

MIS , dentro da programação do 26 o Festival Internacional de Curtas Metragens de São Paulo . Godinu dana nakon objavljivanja u španjolski, Argentina, Carlos Abbate baca svoju knjigu u portugalskom mjestu Sao Paulo, 27. kolovoza, na 18pm na MIS, u sklopu programa 26. Međunarodni festival kratkog filma u Sao Paulo.

III Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro , para uma sessão de autógrafos e para participar da mesa de debate “Som e Montagem: interação técnica e conceitual” com Karen Akerman , Ricardo Pretti , Vanessa Marques e mediação de Maria Byington . Na dan rujna 05 će biti u stakleniku / RJ, u okviru programa 9. Festival Cine Music i III Nacionalnom susretu Brazilski Cinema Sound stručnjake, na autogram sesije i sudjelovati u stolu "zvuk i montažu: interakcija tehnički i konceptualno "s Karen Akerman, Ricardo Pretti, Vanessa Marques i posredovanja Maria Byington.

Prikaz knjige:

Da, svijet nije izgubio, a ponekad je dobra vijest. Jedan je lansiranje knjige na zvuk postignuća u filmu, rijetke temu sastanka u bibliografije na temu. A cool stvar o ovom vijest je da je ova knjiga izabrana otvoriti vlastite probleme dizajna ENERC (Državne škole eksperimentiranja y Film Realización) i imao podršku INCAA (Instituto Nacional de Cine y Audiovisuales umjetnosti) postoji u Argentini ,

Knjigu je napisao Carlos Abbate, koordinator zvuka tijekom ove važne filmske škole i jednog od najpoznatijih argentinskih zvučnih redatelja, koji svojim kreditnim filmovima poput Sina nevjesta (J J. Campanella), kurva i kitova (Luis Puenzo), Kamčatka (M. Pineyro), među ostalima. Nastaviti čitanje


2015 10. kolovoz 2015

III nacionalni susret Sound stručnjake iz brazilske kinematografije

IIIENPSCB

Dani 04-07 rujna održava u gradu Registrar-RJ Profesionalci III Nacionalni Brazilski Cinema Sound za sastanke. Glavni cilj manifestacije je pridonijeti većoj integraciji među profesionalcima nacionalnog kino zvuka. Povezani   9. Cine Glazba - Konzervatorij Film Festival, prilika je da se predstave aktivnosti vezane za film zvuka svemir zemlje također postaje novi prostor za razmišljanje i diskusiju pitanjima vezanim za audiovizualne realizacije tržištu, obrazovanja i istraživanje zvuk filma u Brazilu. Na sastanku se sastoji od okrugle stolove, predavanja i radionice koje nadopunjuju programiranje Cine glazbe, jedan od filmskog festivala u zemlji posvećen isključivo soundtrack filma.

Događaj je otvoren za javnost u besplatan ulaz!

2015 Raspored III ENPSCB:

4. rujna - petak

  • 14h - 16h: Osobnost Sonora: Victor Raposeiro
  • 16h - 18h: International Guest: Carlos Klachquin s predavanjem "Miješanje objektno-orijentirani i provedba Atmos sustav"

5. rujna - subota

6. rujna - nedjelja

  • 09h-12h: Foley radionice (II dio) s Guta Roim, Felipe Marques, Christian Vaisz, Rosana Stefanoni i Renato Galimberti.
  • 14h - 16h: Tribute to Hernâni Heffner.
  • 18h: Plenarna III ENPSCB.


2015 6. kolovoz 2015

FESTIVAL "Soundtrack"

Festival soundtrack
1. festival SOUNDTRACK naglašava ulogu zvuka u većim produkcijama kinematografije. Program je besplatan i zadovoljava od klasika, kao što su film "Cinema Paradiso" Giuseppea Tornatorea, sve do posljednjih produkcije. Glazba je umjetnički jezik istaknute u prvi Festival soundtrack, održanoj u Brasilia, između 7 i 11 kolovoza 2015. Javnost može gledati izbor filmova poznatih pjesama, te sudjelovao na chatu na soundtracku sa benda pjevač Plebe Rude, Philippe Seabra, dodjeljuje tragu sastava filma "Divlji zapad Caboclo". Također ćete imati priliku da prisustvuju sjednici nijemog filma "Carlitos policije" (1916.), uz soundtrack izvodi na glasoviru.

Predotvaranja plaća porez na Brasilia sa dokumentarca "Home namještaj" po redatelja José Eduardo Belmonte. Bend Colonial Namještaj Acaju će komentirati filma odmah nakon gledanja. I u nedjelju (09), Očev dan, filmu Kid (1921), Charlie Chaplin, obilježava datum. Roditelji i djeca prisustvovao sjednici zajedno osvojiti poklone. Prvi Brasilia festival posvećen soundtracku je inicijativa od skladatelja i dizajner zvuka Gabriel Pinheiro, koji je ujedno i kustos događaja. Proizvodnja je zadužen hrpa filmova.