2015 Szeptember 9, 2015

CineMúsica katalógus 2015

Rendelkezésre áll a felülvizsgálat és lekérdezés a CineMúsica 2015 katalógus. Katalógus tartalmazó értékes történelmi és nagyon fontos anyag a kidolgozott nemzeti mozi. Különösen az átirat az asztalok II Nemzeti brazil Cinema Sound Szakemberek Találkozó és a sokféle információt a folyamatok az alkotás és a hang munkálatok filmek mondta a terület szakértői.

Kellemes olvasást!

CineMúsica katalógus 2015


2015 Szeptember 9, 2015

Szintézise III ENPSCB

III ENPSCB

Mi, a résztvevők a III Nemzeti brazil Cinema Sound Szakemberek Találkozó, találkozó a 9. Fesztivál CineMúsica, 04-07 szeptember 2015 és a Konzervatórium-RJ, értékelték az elért eredményeket az első találkozó 2013-ban, és rájöttem, hogy:

- A kölcsönhatás vendégek támogatni a három évvel a találkozó valósult létre munkatapasztalat kívül a fesztivál, közötti jobb kommunikáció szakemberek különböző etap a hang filmgyártás;
- Szerepe oktatásának új generációjának hang mozi alapvető és a mi feladatunk. Ehhez követjük ihlette úttörő munkát a híres hang rendező Walter Goulart szeretnék konszolidálni a speciális technikai tudást;
- A jelenléte latin-amerikai hangzás szakemberek bizonyult fontos, hogy támogassák és bővítse a csere technikai és piaci gyakorlat.


A negyedik találkozó kerül megrendezésre szeptember 2016, a kölcsönhatás az egyetemek és műszaki képzések bővül, valamint az erőfeszítéseinket, hogy:
- Javítani a kijelző minősége a CineMúsica Fesztivál, biztosítva a kalibrációs a kijelző szoba a díjnyertes filmeket és a szabványosítás a termelés példányban;
- Nagyítás partnerségek ösztönzése a jobb teljesítmény szakembereink és növeli a műszaki színvonalát ipari park;
- Ha továbbra is a kiadvány az eljárást az ülések és technikai dokumentumok, hogy a megalapozott módszertan.
CTAv e a ROB FILMES . Még egyszer köszönjük partnerségek SEBRAE, a DELART, a CTAv és filmek karaktereit.


2015 Augusztus 17, 2015

Könyv: Hogyan hangját Carlos Abbate Film

Carlos Abbate

Jó hír a SOUND világ film!

MIS , dentro da programação do 26 o Festival Internacional de Curtas Metragens de São Paulo . Egy évvel a megjelenése után a spanyol, argentin, Carlos Abbate vet könyvében portugál Sao Paulo, Augusztus 27. 18pm a MIS, a programon belül a 26. Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál a Sao Paulo.

III Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro , para uma sessão de autógrafos e para participar da mesa de debate “Som e Montagem: interação técnica e conceitual” com Karen Akerman , Ricardo Pretti , Vanessa Marques e mediação de Maria Byington . Azon a napon, szeptember 5 lesz a Konzervatórium / RJ, a programon belül a 9. Fesztivál Cine Zene és III Országos Találkozója brazil Cinema Sound szakemberek, hogy egy autogramot, és hogy részt vegyenek a asztal beszélgetés "Hang és szerkesztés: interakció technikai és elméleti "a Karen Akerman, Ricardo Pretti, Vanessa Marques és a közvetítés Maria Byington.

Könyvajánló:

Igen, a világ nem vész el, és néha van jó hír. Az egyik a dob egy könyvet a hang eredmény film, ritka tárgya találkozó a bibliográfiák a témában. És a hűvös dolog ez a hír, hogy ez a könyv azért választották, hogy nyit egy saját tervezés kérdéseivel ENERC (Nemzeti Iskola kísérletezés y Film Realización), és volt támogatásával INCAA (Instituto Nacional de Cine y Audiovisuales Arts) ott Argentínában .

A könyvet írta Carlos Abbate, Sound tanfolyam koordinátora e fontos filmes iskola és az egyik legismertebb argentin hang rendezők, amelyek a hitelét filmek, mint a Son of the Bride (J J. Campanella), The Whore és a bálna (Luis Puenzo), Kamcsatka (M. Pineyro), többek között. Folytatódik


2015 Augusztus 10, 2015

III Országos Találkozója Sound szakemberek a brazil Mozi

IIIENPSCB

Napok szeptember 04-07 zajlik a város hivatalvezető-RJ a III Nemzeti brazil Cinema Sound Szakemberek Találkozó. A rendezvény fő célja, hogy hozzájáruljon a nagyobb integráció a szakemberek, a nemzeti mozihangzés. Csatolt   A 9. Cine Zene - Konzervatórium Film Festival, egy lehetőség, hogy bemutassa a kapcsolódó tevékenységek film hang univerzumban az ország is válik egy új helyet gondolkodást és vitát kapcsolatos kérdések audiovizuális megvalósítása piac, az oktatás és a hogy a kutatás a hang a moziban Brazíliában. A találkozó áll kerekasztal-beszélgetések, előadások és workshop, amely kiegészíti a programozási a Cine Music, az egyik az ország filmfesztiválja, amely kizárólag a zenéje a film.

Az esemény nyilvános, ingyenes belépés!

2015 ütemezés III ENPSCB:

Szeptember 4. - péntek

  • 14h - 16h: Személyiség Sonora: Victor Raposeiro
  • 16h - 18h: International Guest: Carlos Klachquin a előadás "Keverés objektum-orientált és a végrehajtás a Atmos rendszer"

Szeptember 5. - szombat

Szeptember 6. - Vasárnap

  • 09h-12h: Foley Műhely (Part II) Guta Roim, Felipe Marques, Christian Vaisz, Rosana Stefanoni és Renato Galimberti.
  • 14h - 16h: Tisztelgés Hernani Heffner.
  • 18h: Plenáris III ENPSCB.


2015 Augusztus 6, 2015

FESZTIVÁL "soundtrack"

fesztivál zene
Az 1. Fesztivál SOUNDTRACK szerepét hangsúlyozza hang a nagyobb produkciók Mozi. A program ingyenes, és megfelel a klasszikusok,, mint a film "Cinema Paradiso" Giuseppe Tornatore, amíg az utóbbi produkciók. A zene a művészi nyelv kiemelte az 1. Fesztivál SOUNDTRACK, tartott Brasilia között 7 és augusztus 11-2015 A nyilvánosság lehet nézni egy kiválasztott filmek híres dalok, és részt vett a chat a filmzene és a zenekar énekese plebe Rude, Philippe Seabra, oda a nyomvonalat a kompozíció a film "Wild West Caboclo". Akkor is lehetősége van arra, hogy részt vegyen egy ülésen a némafilm "Carlitos Police" (1916), a filmzene fellépett a zongora.

A nyitó ülésen tiszteleg Brasilia a dokumentumfilm "Home Bútor" rendező José Eduardo Belmonte. A zenekar gyarmati bútorok Acaju fogja kommentálni a film után azonnal megtekintésére. És vasárnap (09), Apák napja, a film The Kid (1921), Charlie Chaplin, megemlékezik az időpont. Szülők és gyermekek vettek részt az ülésen közösen nyerj ajándékokat. Az első Brasilia fesztivál szentelt a zene egy olyan kezdeményezés, a zeneszerző és hangmérnök Gabriel Pinheiro, aki egyben a kiállítás kurátora az esemény. A termelés felelős Bunch filmek.