2014 Április 10., 2014

Én Önkormányzati Konferencia zaj, rezgés és hang zavar

Én Önkormányzati Konferencia zaj, rezgés és hang zavar

Azokon a napokon, 28., 29. és április 30., a város a São Paulo-SP tárgyalja első harci zaj a városi környezetben. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Az én Önkormányzati Konferencia zaj, rezgés és hang zavar által szponzorált Önkormányzat São Paulo , és a brazil Egyesület Minőség Akusztika ( ProAcústica ) történik, abból az alkalomból, "Nemzetközi Napja tudatosság Noise", az International Noise Awareness Day ( INAD), amelynek hivatalos dátuma az idén április 30.

A cél az esemény célja, hogy érzékennyé a kormány és a társadalom egésze a negatív hatásait, a zaj és a rezgéseket az emberi egészségre, ezáltal hatékony iránymutatásokat a jogalkotási és közigazgatási intézkedéseket.

A rendezvény nyilvános és ingyenes, de a hely korlátozott, és követelmény teljesítését írja elő a "regisztrációs űrlap".

Ellenőrizze a menetrend és bővebb információ: Én Önkormányzati Konferencia zaj, rezgés és hang zavar


2014 Április 10., 2014

Backstage a Southwest Film Sound Design

A projekt vulgo Sound nemrég kiadott egy új epizód a webes sorozat. Ezúttal összpontosítva a folyamat hang alkotás a film Southwest (Eduardo Nunes, 2012):

"Tudod, mi a különbség a surround hangzás, közvetlen hang, hanghatások és a zene? Ebben a videóban, a rendező Eduardo Nunes és a hang csapat megosztotta velünk a folyamat megvalósítása a hangosfilm Southwest. "


2014 Április 5, 2014

ABC Hét 2014

ABC Hét 2014

Semana ABC 2014 . Com uma programação recheada de conferências, painéis e debates com personalidades de diversas áreas do cinema do Brasil e do exterior, o evento acontece na Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. A május 07-09, hogy a brazil Szövetsége operatőr mutatja ABC Hét 2014 . A zsúfolt menetrend előadások, panelek és megbeszélések személyiségei különböző területein a film Brazíliában és külföldön, az esemény történik brazil Cinema São Paulo és nyitva áll a nyilvánosság számára a belépés ingyenes.

Ebben az évben a heti két asztal szentelt moziszerű hangzás gyűjtött első napján az esemény. Ezek a következők:

Nap 05/07, szerda:

09:30 1. táblázat
"Médoto munka a direkt hang - A munka alkalmazott eljárások a felvétel a közvetlen hang, a korszak a digitális többsávos: hagyomány és szakadás".

Résztvevők:
John Godoy - Coach Direct Sound és audiovizuális professzora ECA / USP.
Debora Opolski - Publisher párbeszédek
Willem nap - szerkesztő
Közvetítés: Tide Borges , ABC - Műszaki Direct Sound professzora film kurzus FAAP.

4. táblázat 18:30
"A hangosság a jelenlegi brazil filmeket."

Résztvevők:
Virginia Flores - Label Maker és hang
Eduardo Santos Mendes - hang-tervező és professzora audiovizuális ECA / USP.
Fernando Henna - Sound Editor
Daniel Turini - Sound Editor
Közvetítés: Adelmo Luis Manzano - Sound Supervisor

Nézze meg a teljes eseményt menetrend: Hét ABC 2014


2014 Március 29, 2014

The Art of Sound Mixer

7º Festival CineMúsica eo I Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro . A Certified Sound Mixer Walter Goulart , az egyik legtapasztaltabb szakemberek a filmes hang Brazília aktivitás, mondja a művészet Direct Sound egy interjúban David Pennington at 2013/09/08, közben 7. CineMúsica Fesztivál és én Országos Találkozója szakemberek Sound brazil Cinema .

Ellenőrizze azt is: Interjú Walter Goulart .


2014 Március 11, 2014

JLS Sound lehetőségek

JLS LOGO - Pozitív ANYA TIFF

Kézművesek Sound már megkapta a támogatást a JLS Sound létesítmények . JLS Facilidades Sonoras , fundado em junho de 1993, é uma das principais empresas de finalização sonora de filmes do Brasil e tem como seu Diretor, José Luiz Sasso , um profissional com mais de 45 anos de experiência em áudio para cinema, o que o coloca em paralelo com parte da própria história da evolução técnica e criativa do som no Cinema Brasileiro. A Stúdió JLS , védjegye JLS Sound felszereltség , júniusában alakult meg 1993-ban, a vezető hang véglegesítése filmek Brazíliából, és mint az igazgató, José Luiz Sasso , a szakember több mint 45 éves tapasztalattal rendelkezik a hang- A film, amely helyére teszi őt mellett része a történelem a technológia és a kreatív fejlődés hang brazil Cinema.

Tudjon meg többet a JLS: JLS Stúdió