2014 December 11, 2014

Cine Music Katalógus 2014

Áll a felülvizsgálat és konzultáció a CineMúsica 2014 katalógusa . katalógust, amely tartalmazza értékes történelmi és nagyon fontos anyag a nemzeti fejlesztési mozi. Különösen az átirat az asztalok First National brazil Cinema Sound szakemberek találkozója , a szöveg: "Hol van a történelem, a brazil mozi?" Alexandre Sobral az aktuális kérdés a film hang helyreállítása, és sokféle információ A kreatív folyamatok és a hang munkálatok filmek mondta a terület szakértői.

Kellemes olvasást kívánunk!

CineMúsica Katalógus 2014


2014 December 8, 2014

Book Review: "Como Hacer El Sonido Una Film" Carlos Abbate

könyv

Igen, a világ nem vész el, és néha van jó hír. Az egyik az, hogy a kibocsátás egy könyvet a hang eredmény film, ritka, hogy az a téma bibliográfiák a témában. INCAA (Instituto Nacional de Cine y Artes Audiovisuales) lá na Argentina. És a hűvös dolog ez a hír az, hogy ez a könyv azért választották, hogy nyissa meg a saját tervezés kérdéseivel ENERC (National School of kísérletezés Film Realización y), és volt támogatásával INCAA (National Institute of Film és audiovizuális művészetek) van Argentínában .

Carlos Abbate , coordenador do curso de Som dessa importante escola de cinema e um dos mais reconhecidos diretores de som argentinos, tendo em seu currículo filmes como O Filho da Noiva (J. J Campanella, 2001), A Prostituta e a Baleia (Luiz Puenzo, 1984), Kamchatka (M. Pineyro, 2002), entre outros. A könyv " Cómo Hacer El Sonido Una Film "írta Carlos Abbate , Sound tanfolyam koordinátora e fontos filmes iskola és az egyik legismertebb argentin hang igazgatók, az önéletrajzát olyan filmekben, mint a fia, a menyasszony (J. J Campanella, 2001), és a bálna Whore A (Luiz Puenzo, 1984), Kamcsatka (M. Pineyro, 2002), többek között. Ez a mi hermanos ment előre, és szerkesztett könyv egyszerű nyelven is érthető a diákok vagy szakemberek, akik kezdik, vagy még kíváncsi közönség róla. Most, ebben a könyvben még nem fordították le a portugál.

Folytatódik olvasó


2014 December 3, 2014

Hangok a brazil Cinema: Danilo Carvalho és a hang a "Falvak Lendkerék, az ige a szél ellen" - PART III

Danilo Carvalho

Miután a harmadik és egyben utolsó része az interjú a Danilo Carvalho , amelynek központi tengelye a hang a film " Falvak Lendkerék, az ige a szél ellen "(Alexandre Veras, 2005), hanem foglalkozni másik oldalon a bevált gyakorlatok.

 

Part III) hang az Vilas Wheels: az ige a szél ellen

William Farkas: Ahogy közeledett a "Falvak Wheels: az ige a szél ellen"? Milyen volt a bejegyzés a film?

Danilo Carvalho: Én már dolgozott együtt Ali, átjött többi dolgot csinál, az Ivo, mi már egy jó barát mellett bár asztalok, megbeszélések. , criou esse núcleo lá em Fortaleza que durou doze ou quatorze anos. A tornác [1] hozta létre ezt a magot ott Fortaleza tartó tizenkét-tizennégy. que é aquela vila de Tatajuba [3] que por causa das dunas foi sendo coberta e mudando de local. És Villas jött ezzel a script, amelynek alapja a szakdolgozat Ruy Vasconcelos [2] az egyik falu Tatajuba [3], mivel a dűnék volt takarva és a változó helyét. A Ruy írta, majd alkalmazkodtak egy dokumentumfilm script, felvette néhány karakter, hogy univerzumban. Volt néhány kérdés a filmben, hogy Ali akart, és beszélgettünk. Tovább


2014 November 27, 2014

Hangok a brazil Cinema: Danilo Carvalho és a hang a "Falvak Lendkerék, az ige a szél ellen" - II

Danilo és hangja katonák

Folytatva a beszélgetést tartott Danilo Carvalho , amelynek központi tengelye a hang a film " Falvak Lendkerék, az ige a szél ellen "(Alexandre Veras, 2005), hanem foglalkozni másik oldalon a bevált gyakorlatok, követi a második része.

Part II) képzés a moziban: partnerség és a kapcsolatok.

, quanto o Sábado à Noite [2] , entre outros, é justamente esse tipo de som que renova um certo cenário de cinema, um certo fazer som, e de se distanciar de um fazer som mais convencional. William Farkas: Az egyik oka, hogy elvezetett lesz érdekelt a felvételeit, mind on Wheels Falu: az ige a szél [1], mint a Saturday Night [2], többek között, hogy pontosan ez a fajta zene megújításáról egy bizonyos filmet meg, nem egy bizonyos hang, és elhatárolódni a make a hagyományos hang. Pontosan ez az, amit én keresek, a kutatás, ez a fajta létrehozásának lehetőségét, hang, egyébként. Csak rámutatni, beszéljünk egy kicsit többet filmkészítési ugyanaz. Egyrészt a zene elég erős az Ön számára, akkor is, hogy sok film, amit azután merítjük a folyamat, hogy a filmeket ...

Folytatódik olvasó


2014 November 19, 2014

Pernambucano Filmek Sound

Pernambuco hang

Körülbelül Pernambuco Sound Collective :

"Az eredeti ötlet az volt, hogy az egyik Sound Technikusok Egyesülete. De a lehetőségét, hogy megbízható műszaki csoport Kollektív vonzóbb volt, és kevésbé bürokratikus, és ez az, amit tettünk. A csoport alakult ki 2012 körül, azzal a céllal, hogy a kategória egységesebb és erős hang technikusok; tisztázása és próbálja nevelni az audiovizuális piac és az igényeinek hang szakemberek; STIC-RJ . még a szakemberek számára is csatlakozni, hogy kicseréljék tapasztalataikat, mint ahogy az a Pernambuco a lépés, hogy hivatalossá a munkát a helyi mozi ABD-PE , CANNE , néha számítok támogatást és tanácsadást a STIC-RJ .

Ma a Pernambuco Sound Kollektív mintegy 20 szakember egész Brazília, különösen az észak-keleti. Teszi rendszeres találkozók és tanulmányok a közeljövőben, hogy reklámozza és workshop a képzés a tagjai és a nagyközönség számára. Mint a legtöbb hang szakemberek az egész világon, akik ugyanazt a panaszok, a kilátások a jövőre nézve az, hogy a hang technikusok és egyéb audiovizuális szakemberek tudnak élni "békésen", és hogy van legalább ismeretek métier a hang technikusok (a munkát a közvetlen hangtechnikus, elhaladva a szerkesztők, és eléri a mixer). Ehhez a Kollektív termel oktatási anyagot a szakma, hogy felteszik a blog . Minden szöveg portugál hogy egy nagyobb elérést között a brazilok, akik részei az audiovizuális univerzum (különösen a termelők és a filmesek). "

By Catarina Apolonio .