2015 Április 23, 2015

ABC Week 2015

héten abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. 13 és május 15- brazil Szövetsége operatőr mutatja Hét ABC 2015-ben . A csomagolt ütemezése konferenciák, panelek és a megbeszélések személyiségek különböző területek Brazília és külföldi mozi, a rendezvény helyszíne a brazil Cinema Sao Paulo és a nyilvános belépés ingyenes.

Ebben az évben a héten két asztal szentelt Cinema Sound. Vannak:

Day 14/05, csütörtök:

10h - A hang a TV sorozat
"Válasz különböző hang szempontokat a sorozatban. - Kapja el a közvetlen hang az utómunka és a befejező folyamat"

Megerősített résztvevők:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Adelmo Manzano (Sound biztos)
Rodrigo Meirelles (Executive Supervisor Audio)
Armando Torres Jr. (Mixer)

Május 15., péntek

17h - Bevezetés a Hang Audiovizuális (TV sorozat, hosszú, rövid és dokumentumfilm)
"Olvastam a forgatókönyvet, hallgatni a rendező, amit lehet kifejezni a hang. Minden hang már Direct Sound? Annak használatát és problémás. Különösen fontos a hangját. "

Megerősített résztvevők:

Tide Borges (Sound Technician)
Carlos Abbate (Sound igazgató)

Folytatódik olvasó


2015 Április 8, 2015

II Városi Konferencia zaj, rezgés és a zavarás Sonora

konferencia zaj
27, 28 és 29-én, a város Sao Paulo-SP tárgyalja a második alkalom, zaj elleni küzdelemre azok a városi környezetben. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. A II Városi Konferencia zaj, rezgés és a zavarás Sonora által támogatott, a község São Paulo és a brazil Association for Quality Akusztika ( ProAcústica ), zajlik az alkalomból, hogy "International Noise Awareness Day", a Nemzetközi Noise Awareness Day (INAD), amelynek a hivatalos dátum az idén április 30.

A cél az esemény, hogy érzékennyé a hatóságok és a társadalom általában a negatív hatásokat a zaj és rezgéseket az emberi egészségre, ezáltal hatékony iránymutatásokat jogalkotási és közigazgatási intézkedéseket.

A rendezvény nyilvános és ingyenes, de a hely korlátozott, és követelmény teljesítését írja elő a "jelentkezési lapot".

Ellenőrizze a menetrend, sok információval: II Városi Konferencia zaj, rezgés és a zavarás Sonora


2015 Március 17, 2015

Hangok a brazil Cinema: Guile Martins és a hang a "The City One?"

Fortély

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Interjú Guile Martins , felelős a sound design a " The City egyik "(Adirley Queiroz, 2011).

William Farkas: Hogyan kerültél "A város egyik"? Van egy korábbi kapcsolata a Adirley?

Álnokság Martins találkozott Adirley 2006-ban, közben egy filmfesztivál Florianapolisban. Sobre a Maré ”. Rövid volt a kijelzőn, akkor a " RAP - Az sarkában Ceilândia "és én is" Körülbelül a Tide ". Sokat beszélgettünk, de azt hiszem, többet, mint a futball mozi. Újra találkoztunk, 2009-ben a Festival of Brasilia, ott voltam bemutató dokumentumfilm " Tarabatara "amelyben Hang és hangszerkesztő. Abban az időben elmentem a Ceilândia take vízesés fürdő gyönyörű vizein Goiás, valami, ami engem nagyon boldog, sugárzott egy kicsit szorongó, hogy Brazíliában, a fő terv, egy ismeretlen és barátságtalan hely számomra. A Ceilândia hallott autók, eladók a vásár, emberek séta az utcán, foci játékok minden sarkon, végül egy emberi táj és a hang nagyon különbözik a fő terv és a filmfesztivál áramkört. Ekkor vettem részt a " Day of Strike "házában Adirley és beszélt többet a hang, hogyan lehet a hangok Ceilândia és más törött, anélkül, hogy a használata" lövés hang és szirénák a távolban, "hogy mind a zavarta, mint esztétikai javaslatot. Beszélünk a hangok, hogy idővel elhalványul, a késélező, egy Biju szállító ...

Folytatódik olvasó


2015 Március 6, 2015

Hangok a brazil Cinema: Fernando Henna és Daniel Turini és a hang a "Avanti Popolo" és "? A város egyik" - Part III

A város és így

Daniel Turini . Harmadik és egyben utolsó része az interjú a hang szakemberek Fernando Henna és Daniel Turini . A hangok " A város egyik "(Adirley Queiroz, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: a "The City csak [1]" Azt hiszem, ez egy teljesen más eset. Néhány megpróbálja visszaállítani az utómunka, néhány dolog, biztosítják az érthetőség néhány terveket, és a mix, hogy tartsa a film. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. Időnként a film kacérkodik esztétikai egy hiper-realisztikus hangzás [2], amelyben van egy tárgyaláson állapotban elég felerősített minden rendezvények hangosítása, effektjéhez a dokumentumok előállítását annyira aligha kell rögzíteni . Kíváncsi vagyok, aztán, ha ezt a hangot hiperrealizmus esztétika volt egy csipetnyi Adirley .

Fernando Henna: aki tud válaszolni Önnek pontosabban ugyanaz Guile Martins . Mint jöttem ide, ez az autó legfontosabb dolog, például volt képszerkesztő, lehetett megállapodás közöttük. Mi elég egy intelligens szuper hangszerkesztő. Nagyon kevés hangzik az adatbázis, minden hang elfogták a film során, még a helyszínen. Azt hiszem, ha Guile tette a hang ...

Folytatódik olvasó


2015 Február 23, 2015

Hangok a brazil Cinema: Fernando Henna és Daniel Turini és a hang a "Avanti Popolo" és "? A város egyik" - Part II

Avanti Popolo

Daniel Turini . Második része az interjú a hang szakemberek Fernando Henna és Daniel Turini . Az építőiparban a hang " Avanti Popolo "(Michael Wahrmann, 2012).

William Farkas: About "Avanti Popolo", ahogy belépett a filmet? Ahogy Michael Warhmann közeledett te? Ő volt megalapozott javaslatot a gyártás előtti?

Daniel Turini: Igazából Misha készült a film, mint egy rövid film már azzal a gondolattal, hogy talán így több jelentős, van néhány hosszabb terveket. Tudtam, Misha előtt, fesztiválok, közös barátok, de nem volt kapcsolata a film kezdeni a munkát rajta. Mindez beszéltem gyártás előtti, még gondolkodni, mint a hangtechnikus jár, hogy nem. Az történt ugyanis, hogy a hangtechnikus volt a finisher hang rövidfilm, aki szerkesztette a hang a járás.

Folytatódik olvasó