2015 Augusztus 17, 2015

Könyv: Hogyan hangját Carlos Abbate Film

Carlos Abbate

Jó hír a SOUND világ film!

MIS , dentro da programação do 26 o Festival Internacional de Curtas Metragens de São Paulo . Egy évvel a megjelenése után a spanyol, argentin, Carlos Abbate vet könyvében portugál Sao Paulo, Augusztus 27. 18pm a MIS, a programon belül a 26. Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál a Sao Paulo.

III Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro , para uma sessão de autógrafos e para participar da mesa de debate “Som e Montagem: interação técnica e conceitual” com Karen Akerman , Ricardo Pretti , Vanessa Marques e mediação de Maria Byington . Azon a napon, szeptember 5 lesz a Konzervatórium / RJ, a programon belül a 9. Fesztivál Cine Zene és III Országos Találkozója brazil Cinema Sound szakemberek, hogy egy autogramot, és hogy részt vegyenek a asztal beszélgetés "Hang és szerkesztés: interakció technikai és elméleti "a Karen Akerman, Ricardo Pretti, Vanessa Marques és a közvetítés Maria Byington.

Könyvajánló:

Igen, a világ nem vész el, és néha van jó hír. Az egyik a dob egy könyvet a hang eredmény film, ritka tárgya találkozó a bibliográfiák a témában. És a hűvös dolog ez a hír, hogy ez a könyv azért választották, hogy nyit egy saját tervezés kérdéseivel ENERC (Nemzeti Iskola kísérletezés y Film Realización), és volt támogatásával INCAA (Instituto Nacional de Cine y Audiovisuales Arts) ott Argentínában .

A könyvet írta Carlos Abbate, Sound tanfolyam koordinátora e fontos filmes iskola és az egyik legismertebb argentin hang rendezők, amelyek a hitelét filmek, mint a Son of the Bride (J J. Campanella), The Whore és a bálna (Luis Puenzo), Kamcsatka (M. Pineyro), többek között. Folytatódik


2015 Augusztus 10, 2015

III Országos Találkozója Sound szakemberek a brazil Mozi

IIIENPSCB

Napok szeptember 04-07 zajlik a város hivatalvezető-RJ a III Nemzeti brazil Cinema Sound Szakemberek Találkozó. A rendezvény fő célja, hogy hozzájáruljon a nagyobb integráció a szakemberek, a nemzeti mozihangzés. Csatolt   A 9. Cine Zene - Konzervatórium Film Festival, egy lehetőség, hogy bemutassa a kapcsolódó tevékenységek film hang univerzumban az ország is válik egy új helyet gondolkodást és vitát kapcsolatos kérdések audiovizuális megvalósítása piac, az oktatás és a hogy a kutatás a hang a moziban Brazíliában. A találkozó áll kerekasztal-beszélgetések, előadások és workshop, amely kiegészíti a programozási a Cine Music, az egyik az ország filmfesztiválja, amely kizárólag a zenéje a film.

Az esemény nyilvános, ingyenes belépés!

2015 ütemezés III ENPSCB:

Szeptember 4. - péntek

  • 14h - 16h: Személyiség Sonora: Victor Raposeiro
  • 16h - 18h: International Guest: Carlos Klachquin a előadás "Keverés objektum-orientált és a végrehajtás a Atmos rendszer"

Szeptember 5. - szombat

Szeptember 6. - Vasárnap

  • 09h-12h: Foley Műhely (Part II) Guta Roim, Felipe Marques, Christian Vaisz, Rosana Stefanoni és Renato Galimberti.
  • 14h - 16h: Tisztelgés Hernani Heffner.
  • 18h: Plenáris III ENPSCB.


2015 Augusztus 6, 2015

FESZTIVÁL "soundtrack"

fesztivál zene
Az 1. Fesztivál SOUNDTRACK szerepét hangsúlyozza hang a nagyobb produkciók Mozi. A program ingyenes, és megfelel a klasszikusok,, mint a film "Cinema Paradiso" Giuseppe Tornatore, amíg az utóbbi produkciók. A zene a művészi nyelv kiemelte az 1. Fesztivál SOUNDTRACK, tartott Brasilia között 7 és augusztus 11-2015 A nyilvánosság lehet nézni egy kiválasztott filmek híres dalok, és részt vett a chat a filmzene és a zenekar énekese plebe Rude, Philippe Seabra, oda a nyomvonalat a kompozíció a film "Wild West Caboclo". Akkor is lehetősége van arra, hogy részt vegyen egy ülésen a némafilm "Carlitos Police" (1916), a filmzene fellépett a zongora.

A nyitó ülésen tiszteleg Brasilia a dokumentumfilm "Home Bútor" rendező José Eduardo Belmonte. A zenekar gyarmati bútorok Acaju fogja kommentálni a film után azonnal megtekintésére. És vasárnap (09), Apák napja, a film The Kid (1921), Charlie Chaplin, megemlékezik az időpont. Szülők és gyermekek vettek részt az ülésen közösen nyerj ajándékokat. Az első Brasilia fesztivál szentelt a zene egy olyan kezdeményezés, a zeneszerző és hangmérnök Gabriel Pinheiro, aki egyben a kiállítás kurátora az esemény. A termelés felelős Bunch filmek.


2015 Június 17, 2015

Nézze meg a táblákat Hét 2015 ABC

Ők már elérhető az online megtekintését táblák a hét az ABC 2015-ben került sor 13-15 május brazil Cinema Sao Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Által támogatott brazil Szövetsége Operatőr, a héten az ABC egy egyedülálló lehetőség az ország ülésén személyiségek különböző területein mozi tükröző munkaerőpiacán. Szintén nyújtó viták, konferenciák, panelek, mesterkurzusok, hogy közvetlenül hozzájárul a fejlődéshez a brazil mozi.

Ebben az évben a hang vita jelen volt elsősorban az alábbi táblázatok:

José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles e Armando Torres Jr. A hang a TV sorozat - "Válasz különböző hang szempontokat a TV-sorozat. - Kapja el a közvetlen hang az utómunka és a befejező folyamat" A José Luiz Sasso, Luiz Adelmo Manzano, Rodrigo Meirelles és Armando Torres Jr.

Bevezetés a Sound az audiovizuális (TV sorozat, hosszú, rövid és dokumentumfilm) - "olvastam a forgatókönyvet, hallgatni a rendező, amit lehet kifejezni a hang. Minden hang már Direct Sound? Felhasználásának és problémás. Különösen fontos a hangját. "A Tide Borges és Carlos Abbate.

Folytatódik olvasó


2015 Április 23, 2015

Hét ABC 2015

héten abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. 13-május 15-én a brazil Szövetsége Operatőr mutatja Hét ABC 2015 A csomagolt ütemezése a konferenciák, panelek és viták a személyiségek különböző területek Brazília és külföldi mozi, a rendezvény helyszínéül a brazil Cinema Sao Paulo és Ez nyilvánosak a belépés ingyenes.

Ebben az évben a héten két asztal szentelt filmes hang. Ezek a következők:

Nap 14/05, csütörtök:

10h - a hangot a TV-sorozat
"Válasz különböző hang szempontokat a TV-sorozat. - Kapja el a közvetlen hang az utómunka és a befejező folyamat"

Megerősítve a résztvevők:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Adelmo Manzano (Zene biztos)
Rodrigo Meirelles (Executive Advisor Audio)
Armando Torres Jr. (Mixer)

Május 15, Péntek

17h - Bevezetés a Sound az audiovizuális (TV sorozat, hosszú, rövid és dokumentumfilm)
"Olvastam a forgatókönyvet, hallgatni a rendező, amit lehet kifejezni a hang. Minden hang már Direct Sound? Felhasználásának és problémás. Különösen fontos a hangját. "

Megerősítve a résztvevők:

Tide Borges (Sound technikus)
Carlos Abbate (Sound igazgató)

Folytatódik olvasó