2014 Augusztus 26, 2014

8. Festival CineMúsica

8. Festival CineMúsica
8º Cine Música – Festival de Cinema de Conservatória , único festival de cinema do país dedicado exclusivamente à trilha sonora dos filmes. 04 szeptember 7 történik a város hivatalvezető-RJ a 8. Cine Zene - Film Festival Conservatory , csak film fesztivál az országban, amelyet kizárólag a zenéje a film. Az idei év témája a Forró és az esemény nyilvános és ingyenes belépés!

Emlékeztetve arra, hogy a fesztivál is megkapja az idei második Országos Találkozója szakemberek Sound brazil Cinema .

A következőkben a filmek listája és díjnyertes szakemberek a 8. Festival Cine Zene :

Trophy CineMúsica

Legjobb hang: " Sylvester "(oda: Lina Chamie, Eduardo Santos Mendes, Luiz Manzano Adelmo, Tide Borges, Brazília Rene, Louis Robin, Eric Christani Ribeiro, Luiz Fernandes és Ricardo Farias)

Legjobb hang Mixer: " Serra Pelada "(díj: John Godoy, Marcelo Raposo és Ubiratan da Silva - Bira)

Legjobb keverés és a legjobb Noise Room (Foley): " Tattoo "(oda: Ricardo Cutz, Philip Burger és Renato Marques Galimberti)

A legjobb hangmérnök: " Praia do Futuro "(oda: Waldir Xavier)

Legjobb hangvágás: " Morro dos Prazeres "(oda: Bernardo Uzeda)

Legjobb Hang effektek: " River Áramlat "(oda: Ricardo Reis Chui)

Legjobb eredeti dal: " A fiú és a világ "(nyertes: Ruben Feffer és Gustavo Kurlat)

Legjobb dal: " When I Was Alive "(nyertes: Marco Dutra és Caetano Gotthard)

A legjobb zenei választék: " Száműzöttek a Volcano "(oda: Fábio Andrade)

A legjobb rendezés Másolás: " Édes azbeszt "(oda: Guto Parente és Erik Paiva)

Rövid Fény Trophy

Legjobb hang: "9493" (oda: Marcellus L.)

A legjobb hangmérnök: "Legyen Diana in Peace" (oda: Carlos Montenegro és Claudio Nascimento)

Legjobb hang Mixer: "Ezek a napok, amikor én vagyok Stranger" (oda: Evandro Lima)

Programação Completa do 8º Festival CineMúsica Is, nézd meg a teljes menetrend a Fesztivál 8 Cine Zene : Teljes időterv a 8. Festival CineMúsica


2014 Augusztus 17, 2014

II Országos Találkozója szakemberek Sound brazil Cinema

II Meeting

A napokban 05. és 06. Setembro történik a város hivatalvezető-RJ a II Országos Találkozója szakemberek Sound brazil Cinema . A rendezvény célja, hogy hozzájáruljon a nagyobb integrációját szakemberek körében rendezett országos mozi. Kötődik   a 8. Cine Zene - Film Festival Konzervatórium , egy lehetőség, hogy bemutassa a moziszerű hangzás világot kapcsolatos tevékenységét abban az országban, az is, hogy egy új közös gondolkodásra és vitára kapcsolatos kérdések audiovizuális piac elérése, a tanítás és keresni a hang a mozi Brazíliában. A találkozó áll kerekasztalok, előadások és workshop, amelyek kiegészítik a programozása a Cine Zene, csak film fesztivál az országban, amelyet kizárólag a zenéje a film. Az idei újdonság is a részvételével két nemzetközi vendégek discorrerão a hang a moziban a Latin-Amerikában.

A rendezvény nyilvános és ingyenes belépés!

2014 Schedule II ENPSCB:

Elhelyezkedés - Hotel rock  

Szeptember 5. - péntek

Szeptember 6. - szombat


2014 Július 31, 2014

Szintézise I ENPSCB

Az I. és II ENPSCB

Szintézise az Első Országos Találkozója szakemberek Sound brazil Cinema

7º Festival CineMúsica , de 5 a 7 de Setembro de 2013, em Conservatória, Rio de Janeiro, em busca de garantir qualidade para a produção e exibição do audiovisual brasileiro nas salas de cinema, festivais nacionais, televisão e em novos formatos. Mi, a résztvevők a Első Országos Találkozója Professional brazil Cinema Sound , találkoztunk 7. Festival CineMúsica 5 szeptember 7, 2013, a Konzervatórium, Rio de Janeiro, a küldetést, hogy a minőség biztosítása a termelés és a kiállítás audiovizuális brazil a mozikban, a nemzeti ünnepek, a televízió és az új formátumban.

Hangsúlyozzuk, hogy alapvető fontosságú a hangminőség az audiovizuális termék, hogy a különböző kapcsolódó területeken hang termelés - közvetlen hang, a hang szerkesztés, és keverés zene - érintkezik és megfelelően integrálódott az előkészítése és végrehajtása a munka kezdettől fogva . Ezért kívánjuk ösztönözni a hatékonyabb és nagyobb integrációt a különböző munkafázisokat a szakemberek az audiovizuális iparág gondolom, hogy a hang a forgatókönyvet, hogy megjelenjen az audiovizuális munkahelyi gyakorlatok.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a dinamikája audiovizuális termelés jelenleg létre kedvezőtlen audiovizuális művek hangminőség, javarészt költségvetési kérdések, ütemterv és a munkaidő.

Megjegyezzük, hogy az oktatás valóban egy út, amely a napokban az új szakemberek a piacon, ezért ez a képzés helyet kell ösztönözze a közvetlen párbeszédet a piacon.

Tisztában vagyunk azzal, hogy fontos megőrizni a történelem, a folyamat megvalósításának filmek, társítani kell a vállalatok és a szakemberek a területen a hang. Felkutatnia archiválni és megőrizni a történelem, a film maga.

Támogatjuk a felkészített hang technikusok tesztelésére a hangot, majd a filmek vetítése a színházak, fesztiválok és egyéb helyi film kiállítás. Köszönhetően a rossz minőségű film vetítés jelenleg megfigyelhető a brazil kiállításon áramkör, láttuk az eljárás fontosságát és annak szükségességét, hogy a létesítmény módot nyújt a felkészített hang technikusok, valamint a termelők igényelnek és finanszírozza ezeket a vizsgálatokat, mielőtt a prognózis a saját filmek .

Mi továbbra is ezt a folyamatot a II Országos Találkozója szakemberek Sound brazil Cinema tartandó a 8. Cine Zenei Fesztivál 2014.

A résztvevők IENPSCB


2014 Június 15, 2014

A hangos és jó hang

A hangos és tiszta

A hangos és jó hang egy sorozat négy tv epizódok vizsgálta a pályája hang brazil mozi. Irányításával és bemutatása Simone Zuccolotto, adásba került 2013-ban Channel Brazília . Annak ellenére, hogy az átfogó programok nem állnak rendelkezésre az interneten, érdekes töredék lehet ruházni az alábbi linkekre:


2014 Május 16, 2014

Nézze meg az ABC táblázatok a hét 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. A táblák már elérhető online megtekintésre ABC Week 2014 történt május 07-09 a brazil Cinema São Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Által támogatott brazil Szövetsége operatőr , az ABC hét egy egyedülálló lehetőség az ország a gyülekezési személyiségek a különböző területeken a film tükrözi munkaerőpiacán. Is nyújt viták, előadások, panel, mesterkurzusok, amelyek közvetlenül hozzájárulnak a haladás a brazil mozi.

Az idei vita hang jelen van három táblázat:

01. tábla: "Médoto működik a közvetlen hang - a dolgozó alkalmazott eljárások a felvétel a közvetlen hang a korszak a digitális többsávos: hagyomány és szakítás." Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). A John Godoy (közvetlen hangtechnikus és professzora Audiovizuális ECA / USP), Debora Opolski (párbeszéd szerkesztő) és Willem Dias (assembler). Közvetítés Adelmo Luis Manzano (hang felügyelő).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). 04. tábla: "A hangerő, a jelenlegi brazil filmek" Com. Virginia Flores (Sound Editor szerelő), Eduardo Santos Mendes (tervező és professzora Audiovizuális ECA / USP hang) és Fernando Henna (Sound Editor). Közvetítés Adelmo Luis Manzano (hang felügyelő).

Táblázat 08: "A kijelző digitális kereskedelmi mozikban: paraméterek, műszaki szabványok, végrehajtása és ellenőrzése, valamint a jövőben a képernyő: A szobák, háztartási és hordozható." , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). A Kiko Ferraz (Sound Editor és mixer), Renata de Almeida (Director Nemzetközi Filmfesztivál SP) és Rodrigo Monte (operatőr). Közvetítés José Francisco Neto (felügyelő befejezés).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . Eléréséhez más táblák a hét ABC 2014-ben , csak kattintson a linkre: Nézze meg a táblákat a Hét 2014 ABC teljes .