2014 Március 29, 2014

The Art of Sound Mixer

7º Festival CineMúsica eo I Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro . A Certified Sound Mixer Walter Goulart , az egyik legtapasztaltabb szakemberek a filmes hang Brazília aktivitás, mondja a művészet Direct Sound egy interjúban David Pennington at 2013/09/08, közben 7. CineMúsica Fesztivál és én Országos Találkozója szakemberek Sound brazil Cinema .

Ellenőrizze azt is: Interjú Walter Goulart .


2014 Március 11, 2014

JLS Sound lehetőségek

JLS LOGO - Pozitív ANYA TIFF

Kézművesek Sound már megkapta a támogatást a JLS Sound létesítmények . JLS Facilidades Sonoras , fundado em junho de 1993, é uma das principais empresas de finalização sonora de filmes do Brasil e tem como seu Diretor, José Luiz Sasso , um profissional com mais de 45 anos de experiência em áudio para cinema, o que o coloca em paralelo com parte da própria história da evolução técnica e criativa do som no Cinema Brasileiro. A Stúdió JLS , védjegye JLS Sound felszereltség , júniusában alakult meg 1993-ban, a vezető hang véglegesítése filmek Brazíliából, és mint az igazgató, José Luiz Sasso , a szakember több mint 45 éves tapasztalattal rendelkezik a hang- A film, amely helyére teszi őt mellett része a történelem a technológia és a kreatív fejlődés hang brazil Cinema.

Tudjon meg többet a JLS: JLS Stúdió


2014 Március 2, 2014

A Silent Dying

"A csend egy veszélyeztetett faj", mondja Gordon Hempton . Hempton também costuma dizer que “a Terra é uma jukebox movida a energia solar”. Alapítója és alelnöke a One Square Inch of Silence Alapítvány , Hempton is mondják, hogy: "a Föld egy napelemes zenegép." Akusztikus ökológus és főszereplője a film SoundTracker - Gordon Hempton a portré , ami azt mutatja, hogy "a hallgatás nem valaminek a hiányát, de a jelenléte is," követi terjesztése szükségességét és fontosságát, megőrizzék a természetes hangok világszerte. Ebben az előadásban szállított a Ted x Amazon , aki kifejleszt egy kicsit az Ön elképzeléseit és céljait.

20 évvel ezelőtt Gordon Hempton is meglátogatta a brazil Amazonas, hogy néhány felvételt. Nemrég tért vissza. Nézze meg, hogy ez az utolsó találkozón hangzott:


2014 Február 22, 2014

Tapasztalja meg a Cinema of Lucrecia Martel

A film élményét Lucrecia Martel

Tapasztalja meg a Cinema of Lucrecia Martel: időpocsékolás és hangok medence (Szerk. Alameda, 2014), a legfrissebb országos könyvet szentelt a gondolkodás a mozi hang. A szerző kutató Natalia Christofoletti Barrenha .

A "t ő a könyv, hogy valaki, aki tudja, hogyan kell hallgatni. Ez a közös találni a kritikusoknak, akik látni tudom, de ez nagyon ritka az olyan kritikus, aki tudja, hogyan kell hallgatni. És ez egy olyan eset, mert amikor Natalia írja, hogy "az emberek töredezett a környezet - a testek célozgatott több show, mint a karakterek suttogás helyett beszél igazán," olvassa logikus suttogva a vágy, a hiedelmek és társadalmi osztályok.

És teszi az olvasó észre, hogy, a hang, lehet észre különböző szintű értelmét. Mert, mint látjuk, a könyv, "a hang a legjobb módja, hogy megosszák azt a felfogást, hogy valaki." Reining a labirintus Lucrecia Martel csak a tömege hangok, a szerző elemzi a család és a katolicizmus, kulcsok a világ Martel. Silvina Ocampo . És ami még váratlanul a hatása western és horror filmek és B osztály, a súlya a szóbeli elbeszélések Salta és párbeszéd az irodalom Horacio Quiroga és Silvina Ocampo .

Ez a könyv, minden eszközzel, élvez, nem csak a filmkritikus. Is lehet olvasni, mint egy tanulmány összehasonlító kritika: nem abban az értelemben, hogy szembesíti a filmográfiája két ország (Brazília és Argentína), de egy sokkal mélyebb értelme van. Ez a megjelenés egy brazil film a munka egy argentin rendező. Nem képviseletet vagy hamis színháztudomány Natalia figyeli és hallgatja a frissessége a külföldi és a bölcsessége, akik értik a mozi. "

A szerzőről: Natalia Christofoletti Barrenha   egy doktorandusz a doktori program Multimedia, State University of Campinas (Unicamp), amelyben ő is alakította ki diplomamunka - ered ez a könyv. Diplomáját a társadalmi kommunikációban - Journalism A Universidade Estadual Paulista (UNESP / Bauru).


2014 Február 17, 2014

Körülbelül Hang és Elbeszélő

5° Encontro Ficção Viva em Curitiba-PR com a seguinte descrição: 2013 májusában, az argentin filmrendező Lucrecia Martel , ismert, hogy a filmeket a kifinomult audiovizuális kapcsolatokat, és mindig legyen óvatos, hogy a potenciális hang elem műveiben a forgatókönyvet tartott workshop 5. találkozó Fiction Élő Curitiba-PR, a következő Leírás:


"Belemerül a levegőben, mint egy nagy üres medence a víz, ezért vagyunk. Mi nőtt beszélgetések, hullámok, hogy az utazás a levegőben és körülöttünk, a kereszt. De szenteljük időnket a szemnek. Van úgy, hogy építeni a színház és a hangja minden hangot, hogy az anyanyelv. Rövid utalás az építési vizuális tér megalapozott, és a script írás rétegeket. "
Lucrecia Martel


A projekt Fiction Viva nemrég megjelent az átirat ez a műhely is megtekinthető online. Több gazdag referencia anyag azok számára, akik értékelik, és szeretné bővíteni a lehetőségeket audiovizuális alkotást a mozikban.