2014 Június 15, 2014

A hangos és jó hang

A hangos és tiszta

A hangos és jó hang egy sorozat négy TV epizód, hogy vizsgálta a pályája hang brazil mozi. Az irány és bemutatása Zuccolotto Simone, adásba került 2013- Channel Brazíliában . Annak ellenére, hogy a teljes program nem elérhető online, érdekes töredék lehet ellenőrizni az alábbi linkekre:


2014 Május 16, 2014

Nézze meg a táblákat a hét ABC 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. A táblázatok már megtekinthetők az interneten ABC Hét 2014 történt május 07-09, a brazil Cinema São Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Által támogatott brazil Szövetsége operatőr , az ABC hét egy egyedülálló lehetőség az országban a gyülekezési személyiségek a különböző területeken a film tükrözi munkaerőpiacán. Is nyújt viták konferenciák, panelek és mesterkurzusok, amely közvetlenül hozzájárul a haladás a brazil mozi.

Az idei vita hangja volt jelen a három tábla:

01. tábla: "Médoto munkáját a közvetlen hang - A munka alkalmazott eljárások a felvétel a közvetlen hang, a korszak a digitális többsávos: hagyomány és szakadás". Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). A John Godoy (közvetlen hang technikus és professzora audiovizuális ECA / USP), Debora Opolski (párbeszéd editor) és Willem napok (assembler). Közvetítés Adelmo Luis Manzano (hang supervisor).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). 04. tábla: "A hangerőt a jelenlegi brazil film" A. Va. Flowers (assembler, és a hang szerkesztő), Eduardo Santos Mendes (tervezője és professzora audiovizuális ECA / USP hang) és Fernando Henna (Sound Editor). Közvetítés Adelmo Luis Manzano (hang supervisor).

08. tábla: "Digital Display kereskedelmi mozikban: paraméterek, műszaki követelmények, végrehajtása és ellenőrzése, valamint a jövő kijelző: A szobák, az otthoni és a laptop." , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). A Kiko Ferraz (hang-szerkesztő és keverő), Renata de Almeida (igazgató Nemzetközi Filmfesztivál SP) és a Rodrigo Monte (operatőr). Közvetítés José Francisco Neto (supervisor befejezés).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . Eléréséhez további táblázatok a hét ABC 2014 , kattints erre a linkre: Nézze meg a táblákat a Hét 2014 ABC teljes .


2014 Május 1, 2014

Interjú a sound designer Edson Secco

Edson Secco

sound deigner , de um modo geral ostensivamente mal utilizado, para qualificá-lo: seja por pensar o som dos filmes como um todo integrado (relativizando distinções entre música e ruído, por exemplo); Zenész képzés és a korábbi tapasztalatok színházi, Edson Secco találkozik a filmben dolgoznak számos olyan tulajdonságok, amelyek indokolják a kifejezés használata hang deigner általában nyíltan visszaéltek, hogy jogosultak rá: a hang gondolkodás A film, mint egy integrált egészként (csökkenő különbséget a zene és a zaj, például); a sokféle funkciót töltenek, és így a stilisztikai egység a munkájukat; még mindig a korai együttműködés, még a script szakaszban, számos projekt, amelyben részt vett. Ebben a beszélgetésben, Edson Secco beszélt Artisan Sound pályafutása és személyes megközelítés hang mozi.

Folytatódik olvasó


2014 Április 29, 2014

Bevezetés a Sound Design

Bevezetés a sound design

Az ABC Hét 2014 kerül megrendezésre május 07-09, a   Brazil Cinema   São Paulo, hát ebben az évben párhuzamosan a menetrend, a helyet terjesztése és kiadása a könyv olyan, az audiovizuális területre Kiemelt, a könyvbemutatón:. " Bevezetés a Sound Design: az alkalmazott elemzési szisztematikus, hosszú film vakság "a Debora Opolski .

"A könyv bemutatja a reflexió az építkezést, a sound design. Strukturált formájában tapasztalatok jelentések és összehasonlító elemzése tárgyalja a folyamat hang alkotás, ami felveti a kérdést, a hozzájárulását a sound design a film narratív diskurzus.

Két részre osztható, az első van egy magyarázatot a folyamat hangszerkesztő részletesen megvitatni a fontosságát   utómunka, és a hatása ennek az, hogy a film által érzékelt a nézőt. Presents és objektív módszerek szerkesztés párbeszéd Foley és hanghatások.

Követően elemezzük a gyártás utáni hangosfilm vakság környezetben hanghatások és a zene. Az olvasó fogja találni jeleneteket, helyzetek, és feldolgozza a specifikus események, amelyek a technikák és alkalmazhatóságát minden elem figyelhető meg részletesebben. "


2014 Április 10., 2014

Én Önkormányzati Konferencia zaj, rezgés és hang zavar

Én Önkormányzati Konferencia zaj, rezgés és hang zavar

Azokon a napokon, 28., 29. és április 30., a város a São Paulo-SP tárgyalja első harci zaj a városi környezetben. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Az én Önkormányzati Konferencia zaj, rezgés és hang zavar által szponzorált Önkormányzat São Paulo , és a brazil Egyesület Minőség Akusztika ( ProAcústica ) történik, abból az alkalomból, "Nemzetközi Napja tudatosság Noise", az International Noise Awareness Day (INAD), amelynek hivatalos dátuma az idén április 30.

A cél az esemény célja, hogy érzékennyé a kormányok és általában a társadalom a negatív hatásait, a zaj és a rezgéseket az emberi egészségre, ezáltal hatékony iránymutatásokat a jogalkotási és közigazgatási intézkedéseket.

A rendezvény nyilvános és ingyenes, de a hely korlátozott, és követelmény teljesítését írja elő a "regisztrációs űrlap".

Ellenőrizze a menetrend és bővebb információ: Én Önkormányzati Konferencia zaj, rezgés és hang zavar