2014 Szeptember 9, 2014

Mi rejtélyek leselkednek filmzenét?

művészeti előadó

A program az Art of Artist 's TV Brazília, készített egy speciális kiadás, hogy "megfejteni a titkokat, amelyek mögött a filmzenét, művészi műfaj, amely egyesíti a zene, a hangok, zajok és a különböző hanghatások, hogy több életet és izgalmas mozi , regények, színdarabok és televíziós programok. "

Tato Taborda , o gerente-executivo de música da TV Brasil Ricardo Vilas , e Flavia Ventura , que compõe algumas trilhas para o próprio Arte do Artista. A program épít a vallomása neves szakemberek a terület, mint a zeneszerző David Tygel , karmester és zenei producer Tato Taborda , az ügyvezető igazgató, a zene tv Brazília Ricardo Vilas , és Flavia Ventura , aki komponál néhány számot az Art maga művész.

Nézze meg a teljes programot: "Mi rejtelmeit leselkednek filmzenét?" Oldal: The Art of the Artist


2014 Augusztus 26, 2014

8. Festival CineMúsica

8. Festival CineMúsica
8º Cine Música – Festival de Cinema de Conservatória , único festival de cinema do país dedicado exclusivamente à trilha sonora dos filmes. 04 szeptember 7 történik a város hivatalvezető-RJ a 8. Cine Zene - Film Festival Conservatory , csak film fesztivál az országban, amelyet kizárólag a zenéje a film. Az idei év témája a Forró és az esemény nyilvános és ingyenes belépés!

Emlékeztetve arra, hogy a fesztivál is megkapja az idei második Országos Találkozója szakemberek Sound brazil Cinema .

A következőkben a filmek listája és díjnyertes szakemberek a 8. Festival Cine Zene :

Trophy CineMúsica

Legjobb hang: " Sylvester "(oda: Lina Chamie, Eduardo Santos Mendes, Luiz Manzano Adelmo, Tide Borges, Brazília Rene, Louis Robin, Eric Christani Ribeiro, Luiz Fernandes és Ricardo Farias)

Legjobb hang Mixer: " Serra Pelada "(díj: John Godoy, Marcelo Raposo és Ubiratan da Silva - Bira)

Legjobb keverés és a legjobb Noise Room (Foley): " Tattoo "(oda: Ricardo Cutz, Philip Burger és Renato Marques Galimberti)

A legjobb hangmérnök: " Praia do Futuro "(oda: Waldir Xavier)

Legjobb hangvágás: " Morro dos Prazeres "(oda: Bernardo Uzeda)

Legjobb Hang effektek: " River Áramlat "(oda: Ricardo Reis Chui)

Legjobb eredeti dal: " A fiú és a világ "(nyertes: Ruben Feffer és Gustavo Kurlat)

Legjobb dal: " When I Was Alive "(nyertes: Marco Dutra és Caetano Gotthard)

A legjobb zenei választék: " Száműzöttek a Volcano "(oda: Fábio Andrade)

A legjobb rendezés Másolás: " Édes azbeszt "(oda: Guto Parente és Erik Paiva)

Rövid Fény Trophy

Legjobb hang: "9493" (oda: Marcellus L.)

A legjobb hangmérnök: "Legyen Diana in Peace" (oda: Carlos Montenegro és Claudio Nascimento)

Legjobb hang Mixer: "Ezek a napok, amikor én vagyok Stranger" (oda: Evandro Lima)

Programação Completa do 8º Festival CineMúsica Is, nézd meg a teljes menetrend a Fesztivál 8 Cine Zene : Teljes időterv a 8. Festival CineMúsica


2014 Augusztus 17, 2014

II Országos Találkozója szakemberek Sound brazil Cinema

II Meeting

A napokban 05. és 06. Setembro történik a város hivatalvezető-RJ a II Országos Találkozója szakemberek Sound brazil Cinema . A rendezvény célja, hogy hozzájáruljon a nagyobb integrációját szakemberek körében rendezett országos mozi. Kötődik   a 8. Cine Zene - Film Festival Konzervatórium , egy lehetőség, hogy bemutassa a moziszerű hangzás világot kapcsolatos tevékenységét abban az országban, az is, hogy egy új közös gondolkodásra és vitára kapcsolatos kérdések audiovizuális piac elérése, a tanítás és keresni a hang a mozi Brazíliában. A találkozó áll kerekasztalok, előadások és workshop, amelyek kiegészítik a programozása a Cine Zene, csak film fesztivál az országban, amelyet kizárólag a zenéje a film. Az idei újdonság is a részvételével két nemzetközi vendégek discorrerão a hang a moziban a Latin-Amerikában.

A rendezvény nyilvános és ingyenes belépés!

2014 Schedule II ENPSCB:

Elhelyezkedés - Hotel rock  

Szeptember 5. - péntek

Szeptember 6. - szombat


2014 Július 31, 2014

Szintézise I ENPSCB

Az I. és II ENPSCB

Szintézise az Első Országos Találkozója szakemberek Sound brazil Cinema

7º Festival CineMúsica , de 5 a 7 de Setembro de 2013, em Conservatória, Rio de Janeiro, em busca de garantir qualidade para a produção e exibição do audiovisual brasileiro nas salas de cinema, festivais nacionais, televisão e em novos formatos. Mi, a résztvevők a Első Országos Találkozója Professional brazil Cinema Sound , találkoztunk 7. Festival CineMúsica 5 szeptember 7, 2013, a Konzervatórium, Rio de Janeiro, a küldetést, hogy a minőség biztosítása a termelés és a kiállítás audiovizuális brazil a mozikban, a nemzeti ünnepek, a televízió és az új formátumban.

Hangsúlyozzuk, hogy alapvető fontosságú a hangminőség az audiovizuális termék, hogy a különböző kapcsolódó területeken hang termelés - közvetlen hang, a hang szerkesztés, és keverés zene - érintkezik és megfelelően integrálódott az előkészítése és végrehajtása a munka kezdettől fogva . Ezért kívánjuk ösztönözni a hatékonyabb és nagyobb integrációt a különböző munkafázisokat a szakemberek az audiovizuális iparág gondolom, hogy a hang a forgatókönyvet, hogy megjelenjen az audiovizuális munkahelyi gyakorlatok.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a dinamikája audiovizuális termelés jelenleg létre kedvezőtlen audiovizuális művek hangminőség, javarészt költségvetési kérdések, ütemterv és a munkaidő.

Megjegyezzük, hogy az oktatás valóban egy út, amely a napokban az új szakemberek a piacon, ezért ez a képzés helyet kell ösztönözze a közvetlen párbeszédet a piacon.

Tisztában vagyunk azzal, hogy fontos megőrizni a történelem, a folyamat megvalósításának filmek, társítani kell a vállalatok és a szakemberek a területen a hang. Felkutatnia archiválni és megőrizni a történelem, a film maga.

Támogatjuk a felkészített hang technikusok tesztelésére a hangot, majd a filmek vetítése a színházak, fesztiválok és egyéb helyi film kiállítás. Köszönhetően a rossz minőségű film vetítés jelenleg megfigyelhető a brazil kiállításon áramkör, láttuk az eljárás fontosságát és annak szükségességét, hogy a létesítmény módot nyújt a felkészített hang technikusok, valamint a termelők igényelnek és finanszírozza ezeket a vizsgálatokat, mielőtt a prognózis a saját filmek .

Mi továbbra is ezt a folyamatot a II Országos Találkozója szakemberek Sound brazil Cinema tartandó a 8. Cine Zenei Fesztivál 2014.

A résztvevők IENPSCB


2014 Június 15, 2014

A hangos és jó hang

A hangos és tiszta

A hangos és jó hang egy sorozat négy tv epizódok vizsgálta a pályája hang brazil mozi. Irányításával és bemutatása Simone Zuccolotto, adásba került 2013-ban Channel Brazília . Annak ellenére, hogy az átfogó programok nem állnak rendelkezésre az interneten, érdekes töredék lehet ruházni az alábbi linkekre: