2015 Június 17, 2015

Nézze meg a táblázatokat Week 2015 ABC

Ők már elérhető az online megtekintését táblázatok ABC Week 2015 óta tartott május 13-15 a brazil Cinema Sao Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Által támogatott brazil Szövetsége Operatőr , a ABC Hét egyedülálló lehetőség az ország ülésén személyiségek különböző területein mozi tükröző munkaerőpiacán. Szintén nyújtó viták, konferenciák, panelek, mesterkurzusok, hogy közvetlenül hozzájárul a fejlődéshez a brazil mozi.

Ebben az évben a hang vita jelen volt elsősorban az alábbi táblázatok:

José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles e Armando Torres Jr. A hang a TV sorozat - "Válasz különböző hang szempontokat a TV-sorozat. - Kapja el a közvetlen hang az utómunka és a befejező folyamat" A José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles és Armando Torres Jr.

Bevezetés a Hang az audiovizuális (TV sorozat, hosszú, rövid és dokumentumfilm) - "olvastam a forgatókönyvet, hallgatni a rendező, amit lehet kifejezni a hang. Minden hang már Direct Sound? Használja és problémás. Különösen fontos a hangját. "A Tide Borges és Carlos Abbate .

Olvasson tovább


2015 Április 23, 2015

ABC Hét 2015

hét abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. 13-május 15-én a brazil Szövetsége Operatőr mutatja Hét ABC 2015-ben . A csomagolt ütemezése a konferenciák, panelek és viták a személyiségek különböző területek Brazília és külföldi mozi, a rendezvény helyszínéül a brazil Cinema Sao Paulo Ez nyilvánosak a belépés ingyenes.

Ebben az évben a héten két asztal szentelt filmes hang. Vannak:

Nap 14/05, csütörtök:

10h - A hang a TV sorozat
"Válasz különböző hang szempontokat a TV-sorozat. - Kapja el a közvetlen hang az utómunka és a befejező folyamat"

Megerősítette a résztvevők:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Adelmo Manzano (Sound biztos)
Rodrigo Meirelles (Executive Advisor Audio)
Armando Torres Jr. (Mixer)

Május 15., péntek

17h - Bevezetés a Hang az audiovizuális (TV sorozat, hosszú, rövid és dokumentumfilm)
"Olvastam a forgatókönyvet, hallgatni a rendező, amit lehet kifejezni a hang. Minden hang már Direct Sound? Használja és problémás. Különösen fontos a hangját. "

Megerősítette a résztvevők:

Tide Borges (Sound Technician)
Carlos Abbate (Sound igazgató)

Olvasson tovább


2015 Április 8, 2015

II Városi Konferencia zaj, rezgés és a zavarás Sonora

Konferencia zaj
27, 28 és április 29, a város Sao Paulo-SP tárgyalja a második alkalommal zaj elleni küzdelemre saját városi környezetben. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. A II Conference Hall of zaj, vibráció és zavar Sonora által támogatott, a község São Paulo és a brazil Egyesület Minőség Akusztika ( ProAcústica ), zajlik az alkalomból, hogy "International Noise Awareness Day", a Nemzetközi Noise Awareness Day (INAD), amelynek hivatalos dátuma az idén április 30.

A cél az esemény, hogy érzékennyé a hatóságok és általában a társadalom a negatív hatások a zaj és a rezgéseket az emberi egészségre, ezáltal hatékony iránymutatásokat jogalkotási és közigazgatási intézkedéseket.

Az esemény nyitott a nagyközönség és ingyenes, de a hely korlátozott, és előírja a befejezése egy "regisztrációs űrlap".

Az ütemezési és több információt: II Városi Konferencia zaj, rezgés és a zavarás Sonora


2015 Március 17, 2015

Hangok a brazil Cinema: Guile Martins és a hang "a város egyike?"

Fortély

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Interjú Guile Martins , felelős a sound design a " The City egyik "(Adirley Queirós, 2011).

William Farkas: Hogyan kerültél "A város egyik"? Van egy korábbi kapcsolata Adirley?

Álnokság Martins: Adirley találkozott 2006 során egy filmfesztiválon Florianapolisban. Sobre a Maré ”. Rövid volt a kijelzőn, ő a " RAP - A sarokban Ceilândia ", és azt a" On the Tide ". Sokat beszélgettünk, de azt hiszem, többet futball, mint a mozi. Találkoztunk újra 2009-ben a Festival of Brasilia, ott voltam bemutató dokumentumfilm " Tarabatara ", amelyben azt a közvetlen hang és hangszerkesztő. Abban az időben tudom Ceilândia vegye vízesés fürdő gyönyörű vizein Goiás, valami, ami engem nagyon boldog, sugárzott egy kicsit szorongó, hogy Brazíliában, a pilóta terv, egy ismeretlen és barátságtalan hely számomra. Ebben Ceilândia hallottam a hangját az autók, az eladók a vásár, az emberek séta az utcán, foci játékok minden sarkon, végül egy emberi táj és a hang nagyon különbözik a fő terv és a filmfesztivál áramkört. Ez volt, amikor részt vettem a " Day of Strike "házában Adirley és beszélt többet a hang, hogyan kell élvezni a hangok Ceilândia és más tört anélkül, hogy a használata" felvételi hang és szirénák a távolban, "hogy mind a zavarta, mint esztétikai javaslatot. Beszélünk a hangok, hogy idővel elhalványul, a késélező, egy Biju eladó ...

Olvasson tovább


2015 Március 6, 2015

Hangok a brazil Cinema: Fernando Henna és Daniel Turini és a hang "Avanti Popolo?" És "a város egyik" - Part III

A város és így

Daniel Turini . Harmadik és egyben utolsó része az interjú hanggal szakmai Fernando Henna és Daniel Turini . A hangok " a város egyike "(Adirley Queirós, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: A "The City egy Just [1]" Azt hiszem, ez egy teljesen más eset. Néhány megpróbálja visszaállítani az utómunka, néhány dolog, biztosítják érthetőségét egyes tervek, és egy mix, hogy tartsa a film. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. Időnként a film kacérkodik esztétikai egy hiper-realisztikus hang [2], ahol van egy tárgyaláson állapotban inkább felerősödnek minden rendezvények hangosítása, effektjéhez egy dokumentumfilmben termelési mód, nagyon valószínűtlen lenne rögzítve . Kíváncsi vagyok, aztán, ha ez a hang hiperrealizmus esztétika volt egy csipetnyi Adirley .

Fernando Henna: aki tud válaszolni Önnek a telken a Guile Martins . Mint jöttem ide, ez az autó legfontosabb dolog például volt képszerkesztő, lehetett egy megállapodás közöttük. Mi elég egy intelligens szuper hangszerkesztő. Nagyon kevés hang bank, minden hang elfogták a film során, az ugyanazon helyszínen. Azt hiszem, ha Guile tette a hang ...

Olvasson tovább