2015 Január 15, 2015

Interjú hang igazgatója José Luis Díaz

JLD

ABC . Én kapcsolódó brazil Szövetsége operatőr 2000 óta 2002-ben tartott Rio de Janeiro első ülésén hang szakemberek a ABC . Számunkra, hogy végre egy tevékenység Sao Paulo ugyanabban az évben, meghívtam Carlos Klachquin , aki a Dolby tanácsadója a latin-amerikai, egy előadásra a történelem hang Cinema technológia. Nem sokkal azután csatlakozott ABC és tett sok mindent együtt. 2010-ben, gondolni, hogy ki tudtuk meghívni kívülről Brazília, az egészséges vita Week ABC . O Segredo dos Seus Olhos “, ganhador do Oscar de Melhor Filme Estrangeiro daquele ano. Carlos javasolta nekem José Luis Díaz , és azt mondta nekünk egy kicsit az utolsó munkahelye, akkor tartotta a Sound Direction " The Secret in Their Eyes ", az Oscar-díjas legjobb külföldi film kategóriájában az év.

8º Festival Cinemúsica em 2014, em Conservatória, RJ. A következő években továbbra is egyezik, amikor meghívták, hogy vegyen részt a második Országos Találkozója brazil Cinema Sound Szakemberek tartott 8 Cinemúsica Fesztivál 2014-ben, a Registry, RJ. Ott és Guido Berenblum , aki már tanítványa, véleménycserét folytattak a hang az argentin mozi. Ez egy nagy lehetőség, a hang, amely erősítheti a kapcsolatok között a filmművészet.

Relatos Selvagens , filme de enorme sucesso de público na Argentina e atualmente em cartaz no Brasil, onde também tem feito sucesso. A munka, amit José Luis Díaz bemutatta nekünk az volt a hang teljesítménye Wild jelentések , hatalmas kasszasiker film Argentínában és jelenleg a kijelzőn Brazíliában, ahol is sikeresen. José Luis egy YouTube csatornát, ahol nagylelkűen ad tájékoztatást hang a moziban. Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ) no final de outubro de 2014. Ő nemrég feltöltött videók 4 filmre egy előadáson, hogy koordinálja az expozíció során a kapribogyó ( Argentina Kamara szolgáltatók és a műsorszóró berendezések gyártói ) végén október 2014.

Folytatódik olvasó


2015 Január 5, 2015

A Sound "Wild Reports" - Part IV

Relatos Selvagens ” (Damian Szifrón, 2014) que ocorreu na CAPER 2014 ( Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Falamos um pouco de dublagens. Negyedik, egyben utolsó része a beszélgetés a hang a " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014), hogy történt kapribogyó 2014 ( argentin Kamara szolgáltatók és a műsorsugárzó Equipment Manufacturer ). Beszélgettünk egy kicsit voiceovers.

A dialógus szerkesztője "Salvaje Reports" volt, Nahuel Palenque . A szerkesztési feladatok annyira munkaigényes, hogy egy másik szerkesztő, Matías Vilaró, az volt a feladata csak a kiigazítás a voiceovers, hogy továbbra is terhet Nahuel. A beszélgetés során nem jegyeznek Nahuel Palenque. De itt kapsz hitelt.

José Luis Díaz , az elején a beszélgetést, azt mutatja, egy részlet a film " Vino számára robar ". José Luis felhívja a figyelmet, hogy a kifejezés "nem az én hibám," ahol lehet hallani a háttérzaj (az utazás autó kerekek). Tovább


2014 December 23, 2014

A Sound "Wild Reports" - Part III

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Harmadik része a beszélgetés a hang a " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014), hogy történt kapribogyó 2014 ( argentin Kamara szolgáltatók és a műsorszóró berendezések gyártói ).

Gustavo Santaolalla röviden elmondja a kapcsolata "Wild Reports" egy video küldött a konferencia. Arról is beszél, alapvető szerkesztési zenét.

José Luis Díaz azt mondja, hogy a zene fontos eleme egy filmben. A díj a zene "Wild Reports" Gustavo Santaolalla volt, aki Los Angelesben él. Tehát nem volt jelen a konferencián, és küldött egy videót beszélt a munkafolyamat a filmben. Ő az első találkozás a film volt, amikor én voltam nyaralni a családjával Mendoza - Argentína, amikor a gyártó képes volt felvenni vele a kapcsolatot. Hónapokkal később ismét Argentínában, Gustavo megjegyzi történetei "Wild Reports" a felkérés egy baráttól. Miután elolvastam a könyvet meséket "Wild Reports", Gustavo kéri barátját benyújtja Damian Szifrón , mert azt akartam, hogy a filmben. Végül, Belgiumban, a két találkoztak személyesen. Abban az időben történt, a fesztivál a Gent, zenei és színházi fesztivál, ahol Gustavo Santaolalla részt, mint zsűritag.

Folytatódik olvasó


2014 December 20, 2014

A Sound "Wild Reports" - Part II

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). O tema desta segunda parte foi o desenho sonoro de ambientes e efeitos. Quem fala sobre este assunto é o editor de som Gonzalo Matijas . Második része a beszélni a hang a " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014), hogy történt kapribogyó 2014 ( argentin Kamara szolgáltatók és a műsorsugárzó Equipment Manufacturer ). A téma ez a második része volt az sound design környezetben és hatásait. Ki beszél ez a hang editor Gonzalo Matijas .

José Luis Díaz , sound designer a film, mondja a szerkesztő Pablo Barbiere keményen dolgozott. Amikor befejezte, a rendező majd szerkesztésével és változó sorrendben a történetek a film. És ez a munka tart sokáig. Amikor a rendező befejezte a szerkesztést, az anyag az utómunkálatok hang és Gonzalo Matijas kezdett a tervezési környezetben és hatások a film (miközben Nahuel Palenque szerkesztette dialógusok).

Gonzalo azt mondja, hogy az egyik legnagyobb kihívás a film foglalkozott 6 különböző történeteket, mindegyik a maga pillanatai narratív és független kimenetelét feszültséget. Egy normális filmet, van néhány kulcsfontosságú pillanatokban, amikor a tervezési környezetben és hatások a leginkább szükség. A "Jelentések Salvaje" volt 6 történeteket. Mindegyik a narratívák igénylő szövődmények sokkal átfogóbb tervezési munkát. A munka a közvetlen hang, hogy hangokat feltét a helyszínen (vad track) nagyban megkönnyítette a munkát az utómunka.

Folytatódik olvasó


2014 December 18, 2014

A Sound "Wild Reports" - I. rész

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Első része a beszélgetés a hang a " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014), hogy történt kapribogyó 2014 ( argentin Kamara szolgáltatók és a műsorszóró berendezések gyártói ).

A film " Wild Stories "áll 6 különböző történeteket amelynek mottója az erőszak. A téma ez az első része volt a közvetlen hang rögzítés. Ki beszél ez a téma Javier Farina , közvetlen hang igazgatója.

Javier azt mondta, hogy az a tény, hogy a film épül fel 6 különböző történeteket hozta súlyosbító amikor a közvetlen hangok felvételére. A szokásos film, ahol csak egy központi történet az azonos karakter az elejétől a végéig, a technikus közvetlen hang a vége jó tudni, minden színész és segít a tervezés során a hangok felvételére. Abban az esetben, Wild jelentések, a csapat már körülbelül két héttel a film minden történet, a nehézség az volt, hogy eleget tudjon tenni a rengeteg karakter rövid idő alatt. Ez tette a munkát a forgatás során nagyon dinamikus. Mintha forgattam egy filmet 6. hosszú idő térben.

Folytatódik olvasó