2014 Szeptember 20, 2014

Fontos a megbízható a Cinema Geraldo Moraes

Mini dokumentumfilm készült a rendező, író és producer Geraldo Moraes , hogy fontos a hang mozi.


2014 Szeptember 17, 2014

Kerekasztal "Soundtrack Digital"

Kerekasztal "Soundtrack a digitális korban" címmel Curitiba-PR szeptember 12-én az iskola Yellow audio Intézet. Grace Torres e dos músicos Rodrigo Lemos ( Lemoskine ), Demian Garcia e Vadeco . Közvetítés volt John Caserta , részvételével zenész Grace Torres és zenészek Rodrigo Lemos ( Lemoskine ), Demian Garcia és Vadeco . Nézze meg a teljes streaming a táblázat:


2014 Szeptember 15, 2014

Történelem és Technológiai brazil Cinema Sound

"A drága rekord a beszéd mestere által a közvetlen hang a brazil Cinema", mondja David Pennington . 7º Festival Cine Música , o cineasta e técnico de som direto Walter Goulart , um dos profissionais do som cinematográfico mais experientes do Brasil em atividade, contou um pouco da história do som no cinema nacional na companhia de Roberto Carvalho , Fernando Ariani e Gustavo Andriewiski . A szeptember 2013 folyamán a kiállítás Történelmi rezonanciák - hangtechnika brazil mozi volt része d a 7. Cine Music Festival , filmrendező és közvetlen hangtechnikus Walter Goulart , az egyik legtapasztaltabb szakemberek a filmes hangja tevékenység Brazíliában, mondta néhány története a hang a nemzeti mozi társaságában Roberto Carvalho , Fernando Ariani és Gustavo Andriewiski . Regisztrációs David Pennington .


2014 Szeptember 9, 2014

Mi rejtélyek leselkednek filmzenét?

művészeti előadó

A program az Art of Artist 's TV Brazília, készített egy speciális kiadás, hogy "megfejteni a titkokat, amelyek mögött a filmzenét, művészi műfaj, amely egyesíti a zene, a hangok, zajok és a különböző hanghatások, hogy több életet és izgalmas mozi , regények, színdarabok és televíziós programok. "

Tato Taborda , o gerente-executivo de música da TV Brasil Ricardo Vilas , e Flavia Ventura , que compõe algumas trilhas para o próprio Arte do Artista. A program épít a vallomása neves szakemberek a terület, mint a zeneszerző David Tygel , karmester és zenei producer Tato Taborda , az ügyvezető igazgató, a zene tv Brazília Ricardo Vilas , és Flavia Ventura , aki komponál néhány számot az Art maga művész.

Nézze meg a teljes programot: "Mi rejtelmeit leselkednek filmzenét?" Oldal: The Art of the Artist


2014 Augusztus 26, 2014

8. Festival CineMúsica

8. Festival CineMúsica
8º Cine Música – Festival de Cinema de Conservatória , único festival de cinema do país dedicado exclusivamente à trilha sonora dos filmes. 04 szeptember 7 történik a város hivatalvezető-RJ a 8. Cine Zene - Film Festival Conservatory , csak film fesztivál az országban, amelyet kizárólag a zenéje a film. Az idei év témája a Forró és az esemény nyilvános és ingyenes belépés!

Emlékeztetve arra, hogy a fesztivál is megkapja az idei második Országos Találkozója szakemberek Sound brazil Cinema .

A következőkben a filmek listája és díjnyertes szakemberek a 8. Festival Cine Zene :

Trophy CineMúsica

Legjobb hang: " Sylvester "(oda: Lina Chamie, Eduardo Santos Mendes, Luiz Manzano Adelmo, Tide Borges, Brazília Rene, Louis Robin, Eric Christani Ribeiro, Luiz Fernandes és Ricardo Farias)

Legjobb hang Mixer: " Serra Pelada "(díj: John Godoy, Marcelo Raposo és Ubiratan da Silva - Bira)

Legjobb keverés és a legjobb Noise Room (Foley): " Tattoo "(oda: Ricardo Cutz, Philip Burger és Renato Marques Galimberti)

A legjobb hangmérnök: " Praia do Futuro "(oda: Waldir Xavier)

Legjobb hangvágás: " Morro dos Prazeres "(oda: Bernardo Uzeda)

Legjobb Hang effektek: " River Áramlat "(oda: Ricardo Reis Chui)

Legjobb eredeti dal: " A fiú és a világ "(nyertes: Ruben Feffer és Gustavo Kurlat)

Legjobb dal: " When I Was Alive "(nyertes: Marco Dutra és Caetano Gotthard)

A legjobb zenei választék: " Száműzöttek a Volcano "(oda: Fábio Andrade)

A legjobb rendezés Másolás: " Édes azbeszt "(oda: Guto Parente és Erik Paiva)

Rövid Fény Trophy

Legjobb hang: "9493" (oda: Marcellus L.)

A legjobb hangmérnök: "Legyen Diana in Peace" (oda: Carlos Montenegro és Claudio Nascimento)

Legjobb hang Mixer: "Ezek a napok, amikor én vagyok Stranger" (oda: Evandro Lima)

Programação Completa do 8º Festival CineMúsica Is, nézd meg a teljes menetrend a Fesztivál 8 Cine Zene : Teljes időterv a 8. Festival CineMúsica