2015 15 januar 2015

Intervju med lyd direktør José Luis Díaz

JLD

ABC . Jeg er forbundet med den brasilianske Association of Cinematography siden 2000. I 2002, vi holdt i Rio de Janeiro det første møtet i lyd fagfolk innen ABC . For at vi skal utføre en aktivitet i Sao Paulo i samme år, inviterte jeg Carlos Klachquin , som var den Dolby konsulent for Latin-Amerika, for å holde et foredrag om historien til lyd i kinoteknologi. Like etter at han ble med ABC og gjorde mange ting sammen. I 2010, å tenke på hvem vi kunne invitere fra utenfor Brasil, for en lyd debatt i uke ABC . O Segredo dos Seus Olhos “, ganhador do Oscar de Melhor Filme Estrangeiro daquele ano. Carlos foreslo meg José Luis Díaz , og han fortalte oss litt om den siste jobben han hadde holdt Sound Direction " Hemmeligheten i deres øyne ", Oscar-vinner for beste utenlandske film i året.

8º Festival Cinemúsica em 2014, em Conservatória, RJ. I de følgende år fortsetter vi å matche, da han ble invitert til å delta i Second National Meeting of Brazilian Cinema Sound Professionals , som arrangeres på 8 Cinemúsica Festival i 2014, i Registry, RJ. Der han og Guido Berenblum , som hadde vært hans elev, holdt en diskusjon om lyden i den argentinske kino. Det var en flott mulighet for, gjennom lyd, kan styrke båndene mellom våre kinematografi.

Relatos Selvagens , filme de enorme sucesso de público na Argentina e atualmente em cartaz no Brasil, onde também tem feito sucesso. Arbeidet som José Luis Díaz introduserte oss var på lyden ytelsen til Wild Reports , store blockbuster film i Argentina og tiden utstilt i Brasil, der det har også vært vellykket. José Luis har en YouTube-kanal hvor sjenerøst gir informasjon om lyd på kino. Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ) no final de outubro de 2014. Han har nylig lastet opp fire videoer filmet under en forelesning som koordineres under eksponering av caper ( Argentina Chamber of Providers og kringkastingsEquipMent Manufacturers ) i slutten av oktober 2014.

Fortsett å lese


2015 5 januar 2015

The Sound "Wild Reports" - del IV

Relatos Selvagens ” (Damian Szifrón, 2014) que ocorreu na CAPER 2014 ( Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Falamos um pouco de dublagens. Fjerde og siste del av samtalen om lyden av " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014) som fant sted i Caper 2014 ( argentinske Chamber of Providers og kringkastingsEquipMent Manufacturers ). Vi snakket litt voiceovers.

Dialogboksen redaktør av "Salvaje Reports" var Nahuel Palenque . Redigeringsoppgavene var så arbeidskrevende at en annen redaktør, Matías Vilaro, var ansvarlig bare for justering av voiceover, ikke til ytterligere byrde Nahuel. Under samtalen ikke sitert Nahuel Palenque. Men her jeg gi deg kreditt.

José Luis Díaz , i begynnelsen av samtalen, viser et utdrag fra filmen « Vino for Robar ". José Luis trekker oppmerksomhet til uttrykket "er ikke min skyld," hvor du kan høre bakgrunnsstøy (de omreisende bil hjul). Fortsett å lese


2014 23 desember 2014

The Sound "Wild Reports" - Del III

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Tredje del av samtalen om lyden av " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014) som fant sted i Caper 2014 ( argentinske Chamber of Providers og Broadcasting Equipment Manufacturers ).

Gustavo Santaolalla kort forteller hans forhold til "Wild Reports" i en video sendt til konferansen. Han snakker også om grunnleggende redigering musikk.

José Luis Díaz sier at musikk er et viktig element i en film. Ansvaret for musikk "Wild Reports" Gustavo Santaolalla var, som bor i Los Angeles. Slik at han ikke var til stede på konferansen og sendte en video snakker om arbeidsprosessen i filmen. Hans første kontakt med filmen var da jeg var på ferie med sin familie i Mendoza - Argentina, når produsenten var i stand til å kontakte ham. Måneder senere, tilbake i Argentina, bemerker Gustavo historiene til "Wild Reports" fra henvisning fra en venn. Etter å ha lest boka med historier om "Wild Reports", spør Gustavo hans venn sender til Damian Szifrón fordi jeg ønsket å være med i filmen. Til slutt, i Belgia, de to møttes i person. På den tiden skjedde festivalen i Ghent, musikk og teater festival, hvor Gustavo Santaolalla deltatt som jurymedlem.

Fortsett å lese


2014 20 desember 2014

De Sound "Wild Reports" - Del II

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). O tema desta segunda parte foi o desenho sonoro de ambientes e efeitos. Quem fala sobre este assunto é o editor de som Gonzalo Matijas . Andre del av foredraget om lyden av " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014) som fant sted i Caper 2014 ( argentinske Chamber of Providers og kringkastingsEquipMent Manufacturers ). Temaet for denne andre delen var lyden designmiljøer og effekter. som snakker om dette er lyden redaktør Gonzalo Matijas .

José Luis Díaz , lyddesigner av filmen, sier redaktøren Pablo Barbiere jobbet hardt. Da han var ferdig, fulgte regissør ved å redigere og endre rekkefølgen av historiene i filmen. Og dette arbeidet vare lenge. Når regissøren ferdig med å redigere materialet var for post-produksjon lyd og Gonzalo Matijas begynte å lage design av miljøer og effekter av filmen (mens Nahuel Palenque ble redigering dialoger).

Gonzalo sier at en av de største utfordringene i filmen ble håndtere seks forskjellige historier, hver med sine øyeblikk av fortelling og uavhengig utfallet spenning. I en normal film, er det noen viktige øyeblikk der utforming av miljøer og effekter er mest nødvendig. I "Reports Salvaje" hadde 6 historier. Hver med sine fortellinger komplikasjoner som krever mer lyd designarbeid. Arbeidet med den direkte lyden å gjøre lydene av pålegg på stedet (vill spor) i stor grad tilrettelagt arbeid i post-produksjon.

Fortsett å lese


2014 18 desember 2014

The Sound "Wild Reports" - Del I

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Første del av samtalen om lyden av " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014) som fant sted i Caper 2014 ( argentinske Chamber of Providers og Broadcasting Equipment Manufacturers ).

Filmen " Wild Stories "består av seks ulike historier som motto vold. Temaet for denne første delen var den direkte lyden fangst. Som snakker om dette temaet er Javier Farina , direkte lyd direktør.

Javier sa at det faktum at filmen er satt sammen av seks forskjellige historier brakt en skjerpende når den direkte lyden pickup. I en vanlig film, hvor det bare er en sentral fortelling med de samme karakterene fra start til slutt, avslutter tekniker direkte lyd godt kjenner hver skuespiller og det hjelper når du planlegger lyden pickup. I tilfelle av Wild Reports, teamet hadde ca to uker for å filme hver historie, vanskelighetsgraden var å prøve å møte et stort antall tegn i en kort tid. Dette gjorde arbeidet under filmingen var veldig dynamisk. Som om det var skyting en film 6 av en lang tid plass.

Fortsett å lese