2014 15 juni 2014

I Loud and Good Sound

i høyt og tydelig

I Loud and God lyd er en serie på fire TV-episoder som undersøkte banen lyd i brasiliansk kino. Med retning og presentasjon Zuccolotto Simone, ble kringkastet i 2013 på Channel Brasil . Til tross for fulle programmer er ikke tilgjengelig på nettet, interessante tekstutdrag kan sjekkes på linkene nedenfor:


2014 16 mai 2014

Se tabellene Ukens ABC 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. Bordene er nå tilgjengelig for visning på nettet ABC Week 2014 skjedde 7 til 9 mai, i brasilianske Cinema i São Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Fremmes av den brasilianske Association of Cinematography , den ABC Week er en unik mulighet i det landet montering av personligheter fra ulike felt av filmen reflektere over sitt arbeidsmarked. Også gi debatter, konferanser, paneler og mesterklasser som direkte bidrar til fremdriften av brasilianske kino.

Årets debatt lyden var til stede i tre tabeller:

Tabell 01: "Médoto arbeidet i direkte lyd - Arbeidsframgangsmåtene som benyttes i erobringen av den direkte lyden i tid med digital multitrack: tradisjon og brudd". Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Med John Godoy (direkte lydtekniker og professor i Audiovisuelle ECA / USP), Debora Opolski (dialog editor) og Willem Days (assembler). Mekling Adelmo Luis Manzano (lyd veileder).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Tabell 04: "The loudness av dagens brasilianske filmen" Med. Va Flowers (assembler, og lyd-editor), Eduardo Santos Mendes (designer og professor i Audiovisuelle ECA / USP lyd) og Fernando Henna (lyd editor). Mekling Adelmo Luis Manzano (lyd veileder).

Tabell 08: "Digital Display i kommersielle kinoer: parametre, tekniske krav, gjennomføring og oppfølging, og fremtiden for skjermen:. Rom, hjemmefra og laptop" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). Med Kiko Ferraz (lyd redaktør og mikser), Renata de Almeida (direktør for International Film Festival of SP) og Rodrigo Monte (filmfotograf). Mekling José Francisco Neto (veileder ferdigstillelse).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . For å få tilgang til andre tabeller i uke ABC i 2014 , bare klikk på linken: Se tabellene Ukens ABC i 2014 i sin helhet .


2014 1 mai 2014

Intervju med lyddesigner Edson Secco

Edson Secco

sound deigner , de um modo geral ostensivamente mal utilizado, para qualificá-lo: seja por pensar o som dos filmes como um todo integrado (relativizando distinções entre música e ruído, por exemplo); Musiker trening og tidligere erfaring innen teater, Edson Secco møter i filmen hans arbeide på en rekke kvaliteter som rettferdiggjør bruken av begrepet lyd deigner, generelt åpenlyst misbrukt til å kvalifisere det: lyden er ved å tenke filmene som en integrert helhet (minkende forskjeller mellom musikk og støy, for eksempel); er mangfoldet av funksjoner den utfører og gi en stilistisk enhet til sitt arbeid; er fortsatt i en tidlig samarbeid, fortsatt i skriptet scenen, i mange av de prosjekter hvor det deltok. I denne samtalen, Edson Secco snakket med Artisan Sound av sin karriere og sin personlige tilnærming av lyd i kino.

Fortsett å lese


2014 29 april 2014

Introduksjon til Sound Design

Introduksjon til lyddesign

The ABC Week 2014 som finner sted 7 til 9 mai, i   Brazilian Cinema   i São Paulo, tilbake i år parallelt med sin timeplan, en plass for formidling og utgivelse av bøker knyttet til det audiovisuelle området Utvalgte, boklansering:. " Introduksjon til Sound Design: en anvendt analyse av systematisk lang- film Blindness "av Debora Opolski .

"Boken presenterer en refleksjon på prosessen med byggingen av lyddesign. Strukturert i form av erfaringsrapporter og komparativ analyse diskuterer prosessen med lydkreasjon, å reise spørsmålet om bidraget fra lyddesign for filmen narrative diskurs.

Delt inn i to deler, den første vi har en forklaring på en prosess med lydredigering i detalj, diskuterer betydningen   post-produksjon, og innflytelsen av dette har på hvordan film oppfattes av betrakteren. Presenterer og objektive metoder for redigering dialog, foley og lydeffekter.

Etter analyserer vi post-produksjon lyd film Blindhet i miljøer i lydeffekter og musikk. Leseren vil finne scener, situasjoner, og behandler konkrete hendelser der de teknikker og anvendeligheten av hvert element kan observeres i detalj. "


2014 10 april 2014

Jeg Municipal konferansen om støy, vibrasjoner og lyd Disorder

Jeg Municipal konferansen om støy, vibrasjoner og lyd Disorder

På dager 28, 29 og 30. april, byen São Paulo-SP diskuterer første kamp støy i sitt urbane miljø. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Den jeg Municipal konferansen om støy, vibrasjoner og lyd Disorder , sponset av kommune São Paulo og den brasilianske Association for Quality Acoustics ( ProAcústica ) skjer i anledning av "International Day of Bevissthet om støy", den internasjonale Noise Awareness Day (mangel full), hvis offisielle datoen i år er 30. april.

Formålet med arrangementet er å bevisstgjøre myndigheter og samfunnet generelt om de negative konsekvensene av støy og lyd vibrasjoner på menneskers helse, og dermed skape effektive retningslinjer for lovgivende og administrative tiltak.

Arrangementet er åpent for publikum og gratis, men plassen er begrenset og krever gjennomføring av en "påmeldingsskjema".

Sjekk timeplanen og mer informasjon: Jeg Municipal konferansen om støy, vibrasjoner og lyd Disorder