2014 26 august 2014

8. Festival CineMúsica

8. Festival CineMúsica
8º Cine Música – Festival de Cinema de Conservatória , único festival de cinema do país dedicado exclusivamente à trilha sonora dos filmes. 04 til 7 september skjer i byen Registrar-RJ den åttende Cine Musikk - Film Festival Conservatory , bare filmfestivalen i landet dedikert utelukkende til soundtracket til filmen. Årets tema er forró og arrangementet er åpent for publikum med gratis inngang!

Minner om at festivalen mottar også årets Second National Meeting Professionals Sound av brasiliansk Cinema .

Her følger en liste over filmer og prisbelønte fagfolk i åttende Festival Cine Musikk :

Trophy CineMúsica

Best Sound: " Sylvester "(tildelt: Lina Chamie, Eduardo Santos Mendes, Luiz Manzano Adelmo, Tide Borges, Brasil Rene, Louis Robin, Eric Christani Ribeiro, Luiz Fernandes og Ricardo Farias)

Best Sound Mixer: " Serra Pelada "(award: John Godoy, Marcelo Raposo og Ubiratan da Silva - Bira)

Best Miksing og Best Noise Room (foley): « Tattoo »(tildelt: Ricardo Cutz, Philip Burger og Renato Marques Galimberti)

Beste lyddesign: " Praia do Futuro "(tildelt: Waldir Xavier)

Best Sound Editing: " Morro dos Prazeres "(tildelt: Bernardo Uzeda)

Beste Lydeffekter: " River Stream "(tildelt: Ricardo Reis Chui)

Best Original Song: " The Boy og The World "(vinnere: Ruben Feffer og Gustavo Kurlat)

Best Song: " Da jeg var i live "(vinnere: Marco Dutra og Caetano Gotthard)

Best Musical Utvalg: " Exiles av vulkanen "(tildelt: Fábio Andrade)

Best Direction Dubbing: " Søt Asbest "(tildelt: Guto Parente og Erik Paiva)

Short Lett Trophy

Best Sound: "9493" (tildelt: Marcellus L.)

Beste lyddesign: "La Diana in Peace" (tildelt: Carlos Montenegro og Cláudio Nascimento)

Best Sound Mixer: "Alle disse dager når jeg er Stranger" (tildelt: Evandro Lima)

Programação Completa do 8º Festival CineMúsica Sjekk også ut full timeplan med Festival 8 Cine Musikk : Full Schedule av den 8. Festival CineMúsica


2014 17 august 2014

II National Meeting Professionals Sound av brasiliansk Cinema

II Meeting

I dagene 05th og 06th Setembro skjer i byen Registrar-RJ de II National Meeting Professionals Sound av brasiliansk Cinema . Arrangementet har som mål å bidra til økt integrasjon mellom fagfolk av lyd nasjonal kino. Binder   den åttende Cine Musikk - Film Festival Conservatory , er en mulighet til å vise frem filmlyd verdens relaterte aktiviteter i landet, er også å lage et nytt rom for refleksjon og debatt problemstillinger knyttet til det audiovisuelle markedet prestasjon, undervisning og å søke lyden av kinoen i Brasil. Møtet består av diskusjons tabeller, foredrag og workshop som utfyller programmering av Cine Musikk, bare filmfestivalen i landet dedikert utelukkende til soundtracket til filmen. Årets nyhet er også deltakelse av to internasjonale gjester discorrerão om lyden på kino i Latin-Amerika.

Arrangementet er åpent for publikum med gratis inngang!

2014 Schedule II ENPSCB:

Sted - Hotel Rock  

5 september - fredag

6 september - lørdag


2014 31 juli 2014

Syntese av jeg ENPSCB

I og II ENPSCB

Syntese av First National Meeting Professionals Sound av brasiliansk Cinema

7º Festival CineMúsica , de 5 a 7 de Setembro de 2013, em Conservatória, Rio de Janeiro, em busca de garantir qualidade para a produção e exibição do audiovisual brasileiro nas salas de cinema, festivais nacionais, televisão e em novos formatos. Vi, deltakerne på First National Meeting of Professional brasiliansk Cinema Sound , vi møttes i syvende Festival CineMúsica 5 til 7 september 2013, i vinterhagen, Rio de Janeiro, i forsøk på å sikre kvalitet for produksjon og utstilling av audiovisuelle Brazilian i teatre, nasjonale festivaler, fjernsyn og nye formater.

Vi legger vekt på hvordan grunnleggende for lydkvaliteten på den audiovisuelle produktet er at de ulike områdene knyttet til lydproduksjon - direkte lyd, lyd redigering og miksing av musikk - i kontakt og er godt integrert i forberedelse og gjennomføring av arbeidet fra starten . Derfor har vi til hensikt å stimulere til mer effektiv og større integrasjon mellom de ulike stadier av arbeidet til fagfolk i den audiovisuelle bransjen til å tenke lyden fra manus å vise audiovisuelle arbeidspraksis.

Vi er klar over at dynamikken i audiovisuell produksjon som i dag etablert ugunstig til audiovisuelle verk lydkvalitet, hovedsakelig knyttet til budsjettspørsmål, tidsplan og timer med arbeid.

Vi merker oss at utdanning er faktisk en bane som er å sette nye fagfolk i markedet og derfor denne opplæringen plass har å stimulere til en mer direkte dialog med markedet.

Vi forstår viktigheten av å bevare historien av prosessen med realisering av filmer som skal være forbundet med bedrifter og fagfolk som arbeider i området av lyd. Søke alternativer å arkivere og bevare historien av filmene selv.

Vi argumentere nærvær av utdannet lydteknikere for å teste lyden før screening av filmer på kino, festivaler og andre lokale filmutstilling. På grunn av den dårlige kvaliteten på film projeksjon i dag observert i den brasilianske utstillingen krets, så viktigheten av denne prosedyren og behovet for institusjoner tillate tilstedeværelsen av utdannede lydteknikere, samt produsenter krever og finansiere disse testene før de projeksjoner av sine egne filmer .

Vi vil fortsette denne prosessen i II National Meeting Professionals Sound of Brazilian Cinema , som skal avholdes den 8. Cine Music Festival i 2014.

Deltakere IENPSCB


2014 15 juni 2014

I Loud and Good Sound

i høyt og tydelig

I høyt og er en serie med TV-episoder fra fire som etterforsket banen lyd i brasiliansk kino. Med retning og presentasjon av Simone Zuccolotto, ble sendt i 2013 på Channel Brasil . Til tross for de omfattende programmer er ikke tilgjengelig på nettet, kan interessante snutter tildeles på linkene under:


2014 16 mai 2014

Se ABC tabeller Ukens 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. Tabellene er nå tilgjengelig for online visning ABC Week 2014 skjedde 7-9 mai i brasiliansk Cinema i São Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Fremmet av brasilianske Association of Cinematography , den ABC Week er en unik mulighet i det landet montering av personligheter fra ulike felt av film reflekterer over sitt arbeidsmarked. Også gi diskusjoner, foredrag, paneler og mesterklasser som direkte bidrar til fremdriften av brasiliansk kino.

Årets debatt lyden var til stede i tre tabeller:

Tabell 01: "Médoto arbeide direkte lyd - De arbeidsprosedyrer ansatt i fangst av den direkte lyden i tid med digital multitrack:. Tradisjon og brudd" Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Med John Godoy (direkte lydtekniker og professor i Audiovisuelle ECA / USP), Debora Opolski (dialog editor) og Willem Dias (assembler). Mekling Adelmo Luis Manzano (lyd veileder).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Tabell 04: "The loudness av dagens brasilianske filmene" Com. Virginia Flores (lyd redaktør og assembler), Eduardo Santos Mendes (designer og professor i Audiovisuelle ECA / USP lyd) og Fernando Henna (lyd editor). Mekling Adelmo Luis Manzano (lyd veileder).

Tabell 08: "Display i digitale kommersielle kinoer: parametre, tekniske standarder, gjennomføring og oppfølging og fremtiden av skjermen:. Rommene, husholdning og bærbar" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). Med Kiko Ferraz (lyd editor og mikser), Renata de Almeida (direktør for International Film Festival of SP) og Rodrigo Monte (filmfotograf). Mekling José Francisco Neto (veileder ferdigstillelse).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . For å få tilgang til andre tabeller i Week ABC i 2014 , bare klikk på linken: Se tabellene of the Week 2014 ABC i sin helhet .