2015 9 september 2015

CineMúsica katalog 2 015

Den er tilgjengelig for gjennomgang og spørre CineMúsica 2 015 katalogen. Katalog som inneholder en verdifull historisk og svært viktig materiale for utvikling av nasjonal kino. Spesielt transkripsjon av tabeller II National brasiliansk Cinema Sound Professionals Møte og et mangfold av informasjon om prosessene i skapelsen og lyd fungerer i filmer fortalt av eksperter på området.

God lesning!

CineMúsica katalog 2 015


2015 9 september 2015

Syntese av III ENPSCB

III ENPSCB

Vi, deltakerne III den nasjonale brasilianske Cinema Sound Professionals Meeting, møte den 9. Festival CineMúsica, 04-07 september 2015, og i vinterhagen-RJ, evaluert resultatene fra det første møtet i 2013, og innså at:

- Samspillet mellom gjester som fremmes i de tre årene møtet materialiserte skape arbeidserfaring utenfor festivalen, bedre kommunikasjon mellom fagfolk fra ulike etap lyden filmproduksjon;
- Rollen til å utdanne nye generasjoner om lyd i kinoen er grunnleggende og vår oppgave. For å gjøre dette, følger vi inspirert av det banebrytende arbeidet til den kjente lyden direktør Walter Goulart ønsker å konsolidere vår spesifikk teknisk kunnskap;
- Tilstedeværelsen av latinamerikanske lyd fagfolk har vist seg viktig for å fremme og utvide utveksling av tekniske og markedspraksis.


For det fjerde forsamlingen som skal avholdes i september 2016, vil vår samhandling med universiteter og tekniske kurs bli utvidet, samt vår innsats for å:
- For å bedre skjermkvalitet for CineMúsica Festival, sikre kalibrering av skjermen rommet av den prisbelønte filmer og standardisering av produksjonen av kopier;
- Utvid partnerskap for å stimulere bedre ytelse av våre fagfolk og øke den tekniske kvaliteten av vår industriparken;
- For å fortsette publiseringen av forhandlingene fra møtene og tekniske dokumenter for å gjøre lyden metodikk.
CTAv e a ROB FILMES . Takk igjen for partnerskap med SEBRAE, den DELART, den CTAv og FILMER Rob.


2015 17 august 2015

Bok: Hvordan lyden av Carlos Abbate Film

Carlos Abbate

Gode ​​nyheter for lydverden FILM!

MIS , dentro da programação do 26 o Festival Internacional de Curtas Metragens de São Paulo . Et år etter at den ble sluppet i spansk, Argentina, Carlos Abbate kaster sin bok på portugisisk i Sao Paulo, 27. august på 18pm på MIS, i programmet for 26. International Short Film Festival of Sao Paulo.

III Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro , para uma sessão de autógrafos e para participar da mesa de debate “Som e Montagem: interação técnica e conceitual” com Karen Akerman , Ricardo Pretti , Vanessa Marques e mediação de Maria Byington . På dagen for 5 september vil være i vinterhagen / RJ, i programmet på niende festivalen Cine Musikk og III National Meeting of Brazilian Cinema Sound Professionals, til en autograf session og til å delta i tabellen diskusjon "Sound og redigering: samhandling teknisk og konseptuell "med Karen Akerman, Ricardo Pretti, Vanessa Marques og mekling Maria Byington.

Bokanmeldelse:

Ja, verden er ikke mistet den, og noen ganger er det gode nyheter. En er lanseringen av en bok om lyden prestasjon i film, sjelden gjenstand for møtet i bibliografier om emnet. Og kule ting om denne nyheten er at denne boken ble valgt til å åpne en egen spørsmål om utforming ENERC (National School of Eksperimentering y Film Realización) og hadde støtte fra INCAA (Instituto Nacional de Cine y AUDIOVISUALES Arts) er det i Argentina .

Boken ble skrevet av Carlos Abbate, Sound kurs koordinator for dette viktige filmskolen, og en av de mest anerkjente argentinske lyd regissører, måtte hans kreditt filmer som Son of the Bride (J J. Campanella), The Whore and the Whale (Luis Puenzo), Kamchatka (M. Pineyro), blant andre. Fortsett å lese


2015 10 august 2015

III National Meeting of Sound Professionals av den brasilianske Cinema

IIIENPSCB

Days 04-07 september finner sted i byen Registrar-RJ den III National brasiliansk Cinema Sound Professionals forsamlingen. Arrangementet hovedmål er å bidra til økt integrasjon mellom de profesjonelle i den nasjonale kinolyd. Linked   den niende Cine Music - Conservatory Film Festival, er en mulighet til å vise frem de aktiviteter knyttet til film lyd univers av landet er også blitt et nytt rom for refleksjon og debatt problemstillinger knyttet til audiovisuelle realisering markedet, utdanning og til forskning lyden av kino i Brasil. Møtet består av rundebordskonferanser, foredrag og workshop som utfyller programmering av Cine Music, en av landets film festival viet utelukkende til soundtracket til filmen.

Arrangementet er åpent for publikum med gratis inngang!

2 015 tidsplan III ENPSCB:

4 september - fredag

  • 14h - 16h: Personality Sonora: Victor Raposeiro
  • 16h - 18t: International Guest: Carlos Klachquin med foredraget "Mixing objektorientert og implementeringen av Atmos system"

5 september - lørdag

6 september - søndag

  • 09h-12h: Foley Workshop (Part II) med Guta roim, Felipe Marques, Christian Vaisz, Rosana Stefanoni og Renato Galimberti.
  • 14h - 16h: Tribute to Hernani Heffner.
  • 18t: Plenum III ENPSCB.


2015 6 august 2015

FESTIVAL "SOUNDTRACK"

festival soundtrack
Den første festivalen SOUNDTRACK streker lydens rolle i store produksjoner av Cinema. Programmet er gratis og møter fra klassikere, som filmen "Cinema Paradiso" av Giuseppe Tornatore, inntil de siste produksjoner. Musikk er den kunstneriske språket markert i første Festival SOUNDTRACK, holdt i Brasilia, mellom 7 og 11 august 2015. Publikum kan se et utvalg av filmer med kjente sanger, og deltok i en chat på soundtracket med bandets vokalist plebe Rude, Philippe Seabra, tildelt av sporet av sammensetningen av filmen "Wild West Caboclo". Du vil også få mulighet til å delta på et møte i stumfilm "Carlitos Police" (1 916), med soundtrack utført ved pianoet.

Åpningssesjonen hyllest til Brasilia med dokumentaren "Innbo" av regissør José Eduardo Belmonte. Bandet Colonial Furniture Acaju vil kommentere filmen umiddelbart etter visning. Og på søndag (09), farsdag, filmen The Kid (1 921), Charlie Chaplin, minnes datoen. Foreldre og barn deltok på økten sammen vinne gaver. Den første Brasilia festival dedikert til lydsporet er et initiativ fra komponisten og lyddesigner Gabriel Pinheiro, som også er kurator for hendelsen. Produksjonen er ansvarlig for Bunch Movies.