2014 3 desember 2014

Høres i brasiliansk Cinema: Danilo Carvalho og lyden av "Landsbyer svinghjul, verbet mot vinden" - del III

Danilo Carvalho

Etter den tredje og siste delen av intervjuet med med Danilo Carvalho hvis sentrale aksen lyden av filmen " Villages svinghjul, verbet mot vinden "(Alex Veras, 2005), men også opp andre siden av god praksis.

 

Del III) Lyd i Vilas Hjul: verbet mot vinden

William Farkas: Som du nærmet "Villages Hjul: verbet mot vinden"? Hvordan var din oppføring i filmen?

Danilo Carvalho: Jeg hadde jobbet med Ali, kom rundt gjør andre ting, med Ivo, allerede var vi en god venn i tillegg til bar bord, diskusjoner. , criou esse núcleo lá em Fortaleza que durou doze ou quatorze anos. The Porch [1] etablert denne kjernen der i Fortaleza som varte tolv eller fjorten. que é aquela vila de Tatajuba [3] que por causa das dunas foi sendo coberta e mudando de local. Og Villas han kom med dette skriptet som er basert på en avhandling av Ruy Vasconcelos [2] er en landsby av Tatajuba [3] på grunn av sanddynene ble dekket og endre plassering. The Ruy skrev og deretter de tilpasset en dokumentar skript, plukke opp noen tegn på at universet. De hadde noen problemer i filmen at Ali ønsket, og vi snakket om det. Fortsett å lese


2014 27 november 2014

Høres i brasiliansk Cinema: Danilo Carvalho og lyden av "Landsbyer svinghjul, verbet mot vinden" - del II

Danilo og lyden av soldater

Fortsetter samtalen holdt med Danilo Carvalho hvis sentrale aksen lyden av filmen " Villages svinghjul, verbet mot vinden "(Alex Veras, 2005), men også opp andre siden av god praksis, følger den andre delen.

Part II) Opplæring i kino: partnerskap og relasjoner.

, quanto o Sábado à Noite [2] , entre outros, é justamente esse tipo de som que renova um certo cenário de cinema, um certo fazer som, e de se distanciar de um fazer som mais convencional. William Farkas: En av grunnene som førte meg til å bli interessert i filmer du gjør, både på hjul Villages: verbet i vinden [1], som Saturday Night [2], blant andre, er det nettopp denne type musikk fornye en viss film satt, gjøre en bestemt lyd, og for å distansere seg fra et lag over konvensjonell lyd. Dette er nettopp hva jeg ser etter i min forskning, denne typen mulighet til å skape lyd, uansett. Bare for å påpeke, snakke litt mer om film-making samme. På den ene siden musikken er sterk for deg, du også lage mange filmer, er du deretter midt i prosessen med å lage filmer ...

Fortsett å lese


2014 19 november 2014

Pernambucano Filmer Sound

Pernambuco lyd

Om Pernambuco Sound Collective :

"Den opprinnelige ideen var å være en lydteknikere Association. Men muligheten for å gjøre god teknisk gruppe i en Collective var mer attraktive og mindre byråkratisk, og det er hva vi gjorde. Gruppen dukket opp rundt 2012, med mål om å gjøre den kategorien mer forent og sterke lydteknikere; å avklare og prøve å utdanne det audiovisuelle markedet og behovene til lyd fagfolk; STIC-RJ . også for fagfolk kunne koble til å utveksle erfaringer, slik tilfellet var i Pernambuco et trekk for å formalisere arbeidet på den lokale kinoen ved ABD-PE , CANNE , noen ganger regnet med støtte og råd fra STIC-RJ .

I dag, den Pernambuco Sound Collective har ca 20 fagfolk over hele Brasil, spesielt i nordøst. Gjør jevnlige møter og studier i nær fremtid, kunne fremme kurs og workshops med trening for sine medlemmer og allmennheten. Som de fleste gode fagfolk rundt om i verden, som deler de samme klager, er utsiktene for fremtiden som lydteknikere og andre audiovisuelle fagfolk kan leve "fredelig" og at det er minst kunnskap om métier av lydteknikere (fra arbeidet til den direkte lydtekniker, passerer av redaktørene og nå mikseren). For dette, produserer Collective undervisningsmateriell om yrket som er lagt ut på bloggen . Alle tekstene er på portugisisk å ha en større rekkevidde blant brasilianerne som er en del av den audiovisuelle universet (spesielt produsenter og filmskapere). "

Av Catarina Apolonio .


2014 14 november 2014

Høres i brasiliansk Cinema: Danilo Carvalho og lyden av "Landsbyer svinghjul, verbet mot vinden" - DEL I

Danilo Carvalho

Fortsetter med publisering av forskning på lyder i moderne brasiliansk kino, følger intervjuet med Danilo Carvalho , i sitt hjem i Parnaíba (PI).

Samtalen holdt med Danilo hadde som sin sentrale aksen, samt de andre respondentene i undersøkelsen, en film. I tilfelle av Danilo, er filmen " Landsbyer svinghjul, verbet mot vinden "(Alex Veras, 2005). Danilo gjennomført lydopptak med Lênio Oliveira , og gjorde også lyden redigering og miksing. Men samtalen med Danilo adressert andre siden av god praksis, mindre tilbakeholdt i metodiske eller tekniske problemer. Danilo snakker om filmene i sine livserfaringer og hvordan det hele utspiller seg i å lage lyd for filmer.

Danilo er også direktør og direktør for filmer og var en av grunnleggerne Alumbramento kollektiv. Det er mangeårig samarbeidspartner av Ivo Lopes Araújo og Alex Veras.

Part I) Tilnærminger og påvirkninger med lyd og musikk

Fortsett å lese


2014 9 november 2014

Redigering dialoger med Deborah Opolski

João Caserta , divulgou um didático e interessante vídeo sobre edição de diálogos com a editora de som Débora Opolski . Denne uken portalen Case-RTA Audio for Film , lyd profesjonell Curitiba John Caserta , utgitt en didaktisk og interessant video om redigering dialoger med lyden redaktør Deborah Opolski .

"I prat med Deborah Opolski snakker vi om redigering dialoger for lange filmer. Deborah har mye erfaring i denne saken, og jeg ønsket å bringe noe av det til deg. Dialogboksen redaktør er en som mottar og håndterer den direkte lyden. Ditt mål er å skape en dialog spor med minst mulig støy mulig. For å oppnå dette bruker redaktøren prosedyrer og teknikker og mye erfaring, kreativitet og hørt! Hun forklarte hva prosedyren er at den bruker til å redigere dialog, kommenterer hvert trinn. Siden åpningen av OMF, organisering av Pro Tools sesjon, Direct Sound konferansen, til utskifting av tar og alt. Vi snakket også om voiceovers (ADR) og hvordan en person som arbeider alene i lyden av en film kan bruke denne kunnskapen eller disse prosedyrene her for å lage en kortfilm. "