2015 23 april 2015

ABC Week 2015

uke abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Fra 13 til 15 mai den brasilianske Association of Cinematography viser Week ABC i 2015 . Med en fullpakket timeplan med konferanser, paneler og diskusjoner med personligheter fra ulike områder av Brasil og utenlandske kino, tar hendelsen sted i brasiliansk Cinema i Sao Paulo og er åpent for publikum med gratis inngang.

I år har den uken to bord dedikert til kino lyd. Er de:

Dag 14/05, torsdag:

10h - Lyden i TV-serien
"Adressering forskjellige lyd aspekter i TV-serien -. Fang den direkte lyden til den post-produksjon og etterbehandling prosessen"

Bekreftede deltakere:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Adelmo Manzano (Sound Supervisor)
Rodrigo Meirelles (direktør Supervisor Audio)
Armando Torres Jr. (Mixer)

15. mai fredag

17t - Introduksjon til Sound på Audiovisuelle (TV-serien, Long, Kort og Dokumentar)
"Å lese manuset, lytte til regissøren, som vi kan uttrykke gjennom lyd. Alle lydene er allerede i Direct Sound? Bruken og problematisk. Betydningen av stemmen. "

Bekreftede deltakere:

Tide Borges (Lydtekniker)
Carlos Abbate (Sound Director)

Fortsett å lese


2015 8 april 2015

II Municipal konferanse om støy, vibrasjoner og Forstyrrelse Sonora

Konferansen støy
27., 28. og 29. april diskuterer byen São Paulo-SP andre gang bekjempe støy i deres urbane miljø. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Den II Municipal konferansen om støy, vibrasjoner og Forstyrrelse Sonora , sponset av kommunen São Paulo og den brasilianske Association for Quality Acoustics ( ProAcústica ), finner sted i anledning av "International Awareness Day Noise", den internasjonale Noise Awareness Day (INAD), hvis offisielle datoen i år er 30 april.

Formålet med arrangementet er å bevisstgjøre offentlige myndigheter og samfunnet for øvrig om de negative konsekvensene av støy og lyd vibrasjoner på menneskers helse, og dermed skape effektive retningslinjer for lovgivende og administrative tiltak.

Arrangementet er åpent for publikum og gratis, men plassen er begrenset og krever gjennomføring av en "påmeldingsskjema".

Sjekk timeplanen og mer informasjon på: II Municipal konferanse om støy, vibrasjoner og Forstyrrelse Sonora


2015 17 mars 2015

Høres i brasiliansk Cinema: Guile Martins og lyden av "The City er en?"

Svik

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Intervju med Guile Martins , som er ansvarlig for lyddesign av " The City er One "(Adirley Queiroz, 2011).

William Farkas: Hvordan kom du i "Byen er ett"? Har du et tidligere forhold med Adirley?

Guile Martins møtte Adirley i 2006, under en filmfestival i Florianopolis. Sobre a Maré ”. Våre kort ble vist, han med " RAP - Hjørnet av Ceilândia "og jeg med" Om Tide ". Vi snakket mye, men jeg tror mer om fotball enn kino. Vi møttes igjen i 2009 ved Festspillene i Brasilia, jeg var der presentere dokumentaren " Tarabatara "der dirigere jeg lyd og lyd redigering. På den tiden jeg gikk til Ceilândia take foss bad i vakre vannet i Goiás, noe som gjorde meg veldig glad, luftet litt angst av å være i Brasilia, master plan, et ukjent og ugjestmilde sted for meg. I Ceilândia hørte lyden av biler, selgere av messen, folk som går på gata, fotballkamper på hvert hjørne, endelig, en menneskelig natur og høres veldig forskjellig fra hovedplan og filmfestivalen krets. Det var da jeg deltok på " Day of Strike "i huset til Adirley og snakket mer om lyd, hvordan å lage lydene av Ceilândia og annen brutt, uten å ty til bruk av" skyting lyd og sirener i det fjerne, "at både plaget som en estetisk forslag. Vi snakker om lydene som falmer over tid, knivsliperen, en Biju leverandør ...

Fortsett å lese


2015 6 mars 2015

Høres i brasiliansk Cinema: Fernando Henna og Daniel Turini og lyden av "Avanti Popolo» og «The City er en?" - Del III

byen og så

Daniel Turini . Tredje og siste del av intervjuet med lyden fagfolk Fernando Henna og Daniel Turini . Lyden av " The City er One "(Adirley Queiroz, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: Om "The City er bare [1]" Jeg tror det er en helt annen sak. Noen prøver å komme seg i post-produksjon, noen ting, sikre forståelighet av noen planer og lage en miks som holder filmen. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. Til tider flørter filmen med en estetisk av en hyper-realistisk lyd [2], der du har en høring tilstand ganske forsterket i alle hendelser lyd, lyder råvarer som en dokumentproduksjon så mye ville neppe bli registrert . Jeg lurer på da om at lyden hyperrealisme estetikk var et snev av Adirley .

Fernando Henna: Hvem kan svare deg mer riktig er det samme Guile Martins . Enn kom hit, denne bilen viktigste for eksempel hadde i bilderedigering, må ha vært en avtale mellom dem. Hva er nok er en smart super lyd redigering. Svært få lyder databasen, alle lyder fanget under filmen, selv på stedet. Jeg tror at når Guile gjorde lyden ...

Fortsett å lese


2015 23 februar 2015

Høres i brasiliansk Cinema: Fernando Henna og Daniel Turini og lyden av "Avanti Popolo» og «The City er en?" - Del II

Avanti Popolo

Daniel Turini . Andre del av intervjuet med lyden fagfolk Fernando Henna og Daniel Turini . Byggingen av lyden " Avanti Popolo "(Michael Wahrmann, 2012).

William Farkas: Om "Avanti Popolo" som du skrev filmen? Som Michael Warhmann nærmet deg? Han hadde gode forslag i pre-produksjon?

Daniel Turini: Egentlig Misha laget filmen som en kortfilm allerede med tanken på at det kan gi mer materiale, har noen lengre planer. Jeg visste Misha før, festivaler, felles venner, men vi hadde ingen kontakt med filmen å starte arbeidet på den. Alt dette jeg snakket om pre-produksjon, selv tenke som lydtekniker vil handle, hadde ikke. Det som skjedde var at lydtekniker var behandleren lyd kortfilm, han som har redigert lyden av gang.

Fortsett å lese