2015 17 juni 2015

Se tabellene Week 2015 ABC

De er nå tilgjengelig for online visning tabeller av ABC Week 2015 som fant sted fra 13 til 15 mai i brasiliansk Cinema i Sao Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Fremmet av brasilianske Association of Cinematography , den ABC Week er en unik mulighet i landet møtet personligheter fra ulike felt av kinogjenspeiler på sitt arbeidsmarked. Også tilby debatter, konferanser, paneler og mesterklasser som direkte bidrar til fremdriften av brasilianske kino.

Dette året var lyden debatten dag hovedsakelig i tabellene nedenfor:

José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles e Armando Torres Jr. Lyden i TV-serien - "Adressering forskjellige lyd aspekter i TV-serien -. Ta den direkte lyden til post-produksjon og etterbehandling prosessen" Med José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles og Armando Torres Jr.

Introduksjon til Sound på Audiovisuelle (TV-serien, lange, korte og Dokumentar) - "Lesing manuset, lytte til regissøren, som vi kan uttrykke gjennom lyd. Alle lydene er allerede i Direct Sound? Bruk og problematisk. Betydningen av stemmen. "Med Tide Borges og Carlos Abbate .

Fortsett å lese


2015 23 april 2015

ABC Week 2015

uke abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Fra 13. til 15. mai den brasilianske Association of Cinematography viser Week ABC i 2015 . Med en fullpakket timeplan med konferanser, paneler og debatter med personligheter fra ulike områder av Brasil og utenlandsk film, tar hendelsen sted i brasiliansk Cinema i Sao Paulo Det er åpent for publikum med gratis inngang.

I år har den uken to bord viet til filmlyd. Er de:

Dag 14/05, torsdag:

10h - The Sound i TV-serien
"Adressering forskjellige lyd aspekter i TV-serien -. Ta den direkte lyden til post-produksjon og etterbehandling prosessen"

Bekreftede deltakere:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Adelmo Manzano (Sound Supervisor)
Rodrigo Meirelles (direktør Advisor Audio)
Armando Torres Jr. (Mixer)

15. mai fredag

17t - Introduksjon til Sound på Audiovisuelle (TV-serien, lange, korte og Dokumentar)
"Å lese manuset, lytte til regissøren, som vi kan uttrykke gjennom lyd. Alle lydene er allerede i Direct Sound? Bruk og problematisk. Betydningen av stemmen. "

Bekreftede deltakere:

Tide Borges (Lydtekniker)
Carlos Abbate (Sound Director)

Fortsett å lese


2015 8 april 2015

II Municipal konferanse om støy, vibrasjoner og forstyrrelser Sonora

Conference støy
27., 28. og 29. april diskuterer byen São Paulo-SP andre gang bekjempe støy i deres bymiljø. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Den II Conference Hall of Noise, Vibration og Forstyrrelse Sonora , sponset av kommunen São Paulo og den brasilianske Association for Quality Acoustics ( ProAcústica ), finner sted i anledning av "International Awareness Day Noise", den internasjonale Noise Awareness Day (INAD), hvis offisielle hittil i år er 30 april.

Formålet med arrangementet er å bevisstgjøre offentlige myndigheter og samfunnet for øvrig om de negative virkningene av støy og lyd vibrasjoner på menneskers helse, og dermed skape effektive retningslinjer for lovgivende og administrative tiltak.

Arrangementet er åpent for publikum og gratis, men plassen er begrenset og krever gjennomføring av en "påmeldingsskjema".

Sjekk timeplanen og mer informasjon på: II Municipal konferanse om støy, vibrasjoner og forstyrrelser Sonora


2015 17 mars 2015

Høres i den brasilianske Cinema: Guile Martins og lyden av "The City er en?"

Guile

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Intervju med Guile Martins , ansvarlig for lyddesign av " The City er One "(Adirley Queirós, 2011).

William Farkas: Hvordan fikk du tak i "Byen er ett"? Har du et tidligere forhold med Adirley?

Guile Martins: Adirley møttes i 2006 under en filmfestival i Florianopolis. Sobre a Maré ”. Våre kort ble vist, han med " RAP - Hjørnet av Ceilândia "og jeg med" På Tide ". Vi snakket mye, men jeg tror mer om fotball enn kino. Vi møttes igjen i 2009 ved Festspillene i Brasilia, jeg var der presentere dokumentaren " Tarabatara "der dirigere jeg lyd og lyd redigering. På den tiden vet jeg Ceilândia ta foss bad i vakre vannet i Goiás, noe som gjorde meg veldig glad, luftet litt angst av å være i Brasilia, pilot plan, et ukjent og ugjestmilde sted for meg. I Ceilândia hørte jeg lyden av biler, selgere av messen, folk som går på gata, fotballkamper på hvert hjørne, til slutt, en menneskelig natur og høres veldig forskjellig fra hovedplan og filmfestivalen krets. Det var da jeg deltok på " Day of Strike "i huset til Adirley og snakket mer om lyd, hvordan å nyte lyden av Ceilândia og andre ødelagte uten å ty til bruk av" skyting lyd og sirener i det fjerne, "at både plaget som en estetisk forslaget. Vi snakker om lydene som falmer over tid, knivsliper, en Biju leverandør ...

Fortsett å lese


2015 6 mars 2015

Høres i den brasilianske Cinema: Fernando Henna og Daniel Turini og lyden av og "The City er One" - Part III "Avanti Popolo?"

byen og så

Daniel Turini . Tredje og siste del av intervjuet med solid faglig Fernando Henna og Daniel Turini . Lyden av " The City er One "(Adirley Queirós, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: Om "The City er en Just [1]" Jeg tror det er en helt annen sak. Noen prøver å komme seg i post-produksjon, noen ting, sikre forståelighet av noen planer og lage en miks som holder filmen. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. Til tider flørter filmen med en estetisk av en hyper-realistisk lyd [2], hvor du har en høring tilstand snarere forsterkes i alle hendelser lyd, lyder råvarer som i en dokumentar produksjonsmåte, skal vil veldig usannsynlig registrert . Jeg lurer på da om at lyden hyperrealisme estetikk var et snev av Adirley .

Fernando Henna: Hvem kan svare deg med samme eiendom er Guile Martins . Enn kom hit, denne bilen viktigste for eksempel hadde i bilderedigering, må det ha vært en avtale mellom dem. Hva er nok er en smart super lyd redigering. Svært få lyd bank, alle lyder fanget i løpet av filmen, på de samme stedene. Jeg tror at når Guile gjort lyden ...

Fortsett å lese