2014 31 juli 2014

Syntese av jeg ENPSCB

I og II ENPSCB

Syntese av First National Meeting Professionals Sound av brasiliansk Cinema

7º Festival CineMúsica , de 5 a 7 de Setembro de 2013, em Conservatória, Rio de Janeiro, em busca de garantir qualidade para a produção e exibição do audiovisual brasileiro nas salas de cinema, festivais nacionais, televisão e em novos formatos. Vi, deltakerne på First National Meeting of Professional brasiliansk Cinema Sound , vi møttes i syvende Festival CineMúsica 5 til 7 september 2013, i vinterhagen, Rio de Janeiro, i forsøk på å sikre kvalitet for produksjon og utstilling av audiovisuelle Brazilian i teatre, nasjonale festivaler, fjernsyn og nye formater.

Vi legger vekt på hvordan grunnleggende for lydkvaliteten på den audiovisuelle produktet er at de ulike områdene knyttet til lydproduksjon - direkte lyd, lyd redigering og miksing av musikk - i kontakt og er godt integrert i forberedelse og gjennomføring av arbeidet fra starten . Derfor har vi til hensikt å stimulere til mer effektiv og større integrasjon mellom de ulike stadier av arbeidet til fagfolk i den audiovisuelle bransjen til å tenke lyden fra manus å vise audiovisuelle arbeidspraksis.

Vi er klar over at dynamikken i audiovisuell produksjon som i dag etablert ugunstig til audiovisuelle verk lydkvalitet, hovedsakelig knyttet til budsjettspørsmål, tidsplan og timer med arbeid.

Vi merker oss at utdanning er faktisk en bane som er å sette nye fagfolk i markedet og derfor denne opplæringen plass har å stimulere til en mer direkte dialog med markedet.

Vi forstår viktigheten av å bevare historien av prosessen med realisering av filmer som skal være forbundet med bedrifter og fagfolk som arbeider i området av lyd. Søke alternativer å arkivere og bevare historien av filmene selv.

Vi argumentere nærvær av utdannet lydteknikere for å teste lyden før screening av filmer på kino, festivaler og andre lokale filmutstilling. På grunn av den dårlige kvaliteten på film projeksjon i dag observert i den brasilianske utstillingen krets, så vi viktigheten av denne prosedyren og behovet for institusjoner tillate tilstedeværelsen av utdannede lydteknikere, samt produsenter krever og finansiere disse testene før de projeksjoner av sine egne filmer .

Vi vil fortsette denne prosessen i II National Meeting Professionals Sound of Brazilian Cinema , som skal avholdes den 8. Cine Music Festival i 2014.

Deltakere IENPSCB


2014 15 juni 2014

I Loud and Good Sound

i høyt og tydelig

I Høyt og God lyd er en serie på fire TV-episoder som undersøkte banen lyd i brasiliansk kino. Med retning og presentasjon av Simone Zuccolotto, ble sendt i 2013 på Channel Brasil . Til tross for de omfattende programmer er ikke tilgjengelig på nettet, kan interessante snutter tildeles på linkene under:


2014 16 mai 2014

Se ABC tabeller Ukens 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. Tabellene er nå tilgjengelig for online visning ABC Week 2014 skjedde 7-9 mai i brasiliansk Cinema i São Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Fremmet av brasilianske Association of Cinematography , den ABC Week er en unik mulighet i det landet montering av personligheter fra ulike felt av film reflekterer over sitt arbeidsmarked. Også gi diskusjoner, foredrag, paneler og mesterklasser som direkte bidrar til fremdriften av brasiliansk kino.

Årets debatt lyden var til stede i tre tabeller:

Tabell 01: "Médoto arbeide direkte lyd - De arbeidsprosedyrer ansatt i fangst av den direkte lyden i tid med digital multitrack:. Tradisjon og brudd" Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Med John Godoy (direkte lydtekniker og professor i Audiovisuelle ECA / USP), Debora Opolski (dialog editor) og Willem Dias (assembler). Mekling Adelmo Luis Manzano (lyd veileder).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Tabell 04: "The loudness av dagens brasilianske filmene" Com. Virginia Flores (lyd redaktør og assembler), Eduardo Santos Mendes (designer og professor i Audiovisuelle ECA / USP lyd) og Fernando Henna (lyd editor). Mekling Adelmo Luis Manzano (lyd veileder).

Tabell 08: "Display i digitale kommersielle kinoer: parametre, tekniske standarder, gjennomføring og oppfølging og fremtiden av skjermen:. Rommene, husholdning og bærbar" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). Med Kiko Ferraz (lyd editor og mikser), Renata de Almeida (direktør for International Film Festival of SP) og Rodrigo Monte (filmfotograf). Mekling José Francisco Neto (veileder ferdigstillelse).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . For å få tilgang til andre tabeller i Week ABC i 2014 , bare klikk på linken: Se tabellene of the Week 2014 ABC i sin helhet .


2014 1 mai 2014

Intervju med lyddesigner Edson Secco

Edson Secco

sound deigner , de um modo geral ostensivamente mal utilizado, para qualificá-lo: seja por pensar o som dos filmes como um todo integrado (relativizando distinções entre música e ruído, por exemplo); Musiker trening og tidligere erfaring innen teater, Edson Secco møter i filmen hans arbeide på en rekke kvaliteter som rettferdiggjør bruken av begrepet lyd Deigner, vanligvis åpenlyst misbrukt til å kvalifisere det: lyden er ved å tenke filmer som en integrert helhet (lage relative forskjeller mellom musikk og støy, for eksempel); er mangfoldet av funksjoner og øvelser som gir en stilistisk enhet til sitt arbeid; er fortsatt i en tidlig samarbeid, fortsatt i skriptet scenen, i mange av de prosjekter hvor det deltok. I denne samtalen, Edson Secco snakket med Artisan Sound av sin karriere og sin personlige tilnærming av lyd i kino.

Fortsett å lese


2014 29 april 2014

Introduksjon til Sound Design

Introduksjon til lyddesign

Den ABC Week 2014 som finner sted 7 til 9 mai i   Brasiliansk Cinema   i São Paulo, tilbake i år parallelt med sin tidsplan, en plass for offentliggjøring og utgivelse av bøker knyttet til det audiovisuelle området Utvalgte, boklansering :. " Introduksjon til Sound Design: en systematisk analyse av den anvendte longa- Filmen Blindness "av Debora Opolski .

"Boken reflekterer over en prosess med bygging av lyddesign. Strukturert i form av erfaringsrapporter og komparativ analyse diskuterer prosessen med lydkreasjon, å reise spørsmålet om bidrag av lyddesign til filmen narrative diskurs.

Delt i to deler, den første har vi en forklaring på en prosess med lydredigering i detalj, diskuterer betydningen   post-produksjon, og dette har innflytelse på hvordan film oppfattes av betrakteren. Presenterer metoder og mål for redigering av dialog, foley og lydeffekter.

Følgende, vi analysere post-produksjon lyden av filmen Blindness, i miljøer der lydeffekter og musikk. Leseren vil finne scener, situasjoner, og behandler spesifikke hendelser der teknikker og anvendbarheten av hvert element kan observeres i detalj. "