2014 15 iunie 2014

În sunet puternic și bun

în tare și clar

În sunet puternic și bun este o serie de patru episoade de televiziune care a investigat traiectoria de sunet în cinema brazilian. Cu direcție și prezentare Zuccolotto Simone, a fost difuzat în 2013, pe Canalul Brazilia . În ciuda programelor complete nu sunt disponibile online, fragmente, interesante pot fi verificate pe linkurile de mai jos:


2014 16 mai 2014

Uita-te la mesele de Săptămâna ABC 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. Tabelele sunt acum disponibile pentru vizualizare online, ABC Week 2014 sa întâmplat 7-9 mai, la Cinema brazilian în São Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Promovat de către Asociația brazilian al Cinematografiei , Săptămâna ABC este o oportunitate unică în țara de asamblare de personalități din diferite domenii de folie reflectorizantă pe piața forței de muncă. De asemenea, furnizarea de dezbateri, conferințe, panouri și cursuri de master, care contribuie în mod direct la progresul cinematografiei braziliene.

Sunet dezbaterea din acest an a fost prezent în trei tabele:

Tabelul 01: "de lucru Médoto a sunetului directe - procedurile de lucru utilizate în captarea sunetului directe în epoca de multitrack digitale: tradiție și ruptură". Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Cu John Godoy (tehnician de sunet direct și profesor al Audiovizualului ECA / USP), Debora Opole (editor de dialog) și Willem Days (asamblare). Medierea Adelmo Luis Manzano (supraveghetor de sunet).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Tabelul 04: "Intensitatea sonoră a filmului brazilian curent" Cu. Va flori (montaj, și editor de sunet), Eduardo Santos Mendes (designer si profesor al Audiovizualului ECA / sunet USP) și Fernando Henna (editor de sunet). Medierea Adelmo Luis Manzano (supraveghetor de sunet).

Tabelul 08: "Digital Display în cinematografele comerciale: parametri, cerințe tehnice, implementarea și monitorizarea și viitorul de afișare:., Pagina principală Camere și laptop" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). Cu Kiko Ferraz (editor de sunet și mixer), Renata de Almeida (Director al Festivalului Internațional de Film de la SP) și Rodrigo Monte (director de imagine). Medierea José Francisco Neto (finalizare supraveghetor).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . Pentru a accesa alte tabele din Săptămâna ABC în 2014 , doar să faceți clic pe link-ul: Uita-te la tabelele de Săptămâna ABC în 2014, în toate elementele sale .


2014 O mai 2014

Interviu cu designerul de sunet Edson Secco

Edson Secco

sound deigner , de um modo geral ostensivamente mal utilizado, para qualificá-lo: seja por pensar o som dos filmes como um todo integrado (relativizando distinções entre música e ruído, por exemplo); Formare muzician și experiență anterioară în teatru, Edson Secco întâlnește în filmul său de lucru o serie de calități care justifică utilizarea deigner sunet pe termen lung, în general ostentativ utilizat în mod abuziv pentru a se califica: sunetul este de gândire filme ca un tot integrat (reducerea distincții între muzică și zgomot, de exemplu); este multitudinea de funcții pe care le îndeplinește și oferind o unitate stilistica a muncii lor; este încă în colaborare sa timpurie, încă în faza de script-ul, în multe dintre proiectele la care a participat. În această conversație, Edson Secco a vorbit la Artisan Sound din cariera sa și abordarea lui personală de sunet în cinema.

Continuați lectură


2014 29 aprilie 2014

Introducere în sunet de design

Introducere in design de sunet

Săptămâna ABC 2014 care are loc în 7-9 mai, în   Cinema brazilian   în São Paulo, din nou în acest an, în paralel cu programul său, un spațiu pentru diseminarea și eliberarea de cărți legate de domeniul audiovizual recomandate, lansarea de carte:. " Introducere în Sound Design: o analiză aplicată a sistematice lung Blindness de film "de Debora Opolski .

"Cartea prezintă o reflecție asupra procesului de construcție de design de sunet. Structurat sub forma de rapoarte de experiență și de analiză comparativă discută procesul de creare de sunet, ridicând problema contribuției de design de sunet pentru discursul narativ de film.

Împărțit în două părți, prima avem o explicație a unui proces de editare de sunet în detaliu, discutarea importanța   post-producție și influența acestora asupra modului în care filmul este percepută de către privitorul. Cadouri și metode obiective pentru editare dialog, Foley și efecte sonore.

Ca urmare, vom analiza post-producție de sunet filmului Blindness în medii în efecte de sunet și muzică. Cititorul va găsi scene, situații, și procesele de evenimente specifice în care tehnicile și aplicabilitatea fiecărui element poate fi observat în detaliu. "


2014 10 aprilie 2014

Am Conferința Municipal la zgomot, vibrații și tulburarea de sunet

Am Conferința Municipal la zgomot, vibrații și tulburarea de sunet

În zilele de 28, 29 și 30 aprilie, orașul São Paulo-SP discută primul zgomot de luptă în mediul lor urban. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Conferința Municipal I la zgomot, vibrații și tulburarea de sunet , sponsorizat de către Municipalitatea din São Paulo și Asociația brazilian de calitate Acustică ( ProAcústica ) se întâmplă cu ocazia "Zilei Internaționale de conștientizare cu privire la zgomot", Ziua Internațională de conștientizare a zgomotului (INAD), a cărei dată oficial în acest an este de 30 aprilie.

Scopul evenimentului este de a sensibiliza guvernele și societatea, în general, cu privire la impactul negativ al zgomotului și vibrațiilor sonore asupra sănătății umane, creând astfel orientări eficiente pentru acțiuni legislative și administrative.

Evenimentul este deschis pentru public și gratuit, dar spațiul este limitat și necesită completarea unui "formular de înregistrare".

Verificați programul și mai multe informații: Am Conferința Municipal la zgomot, vibrații și tulburarea de sunet