2014 10 aprilie 2014

Am Conferința Municipal la zgomot, vibrații și tulburarea de sunet

Am Conferința Municipal la zgomot, vibrații și tulburarea de sunet

În zilele de 28, 29 și 30 aprilie, orașul São Paulo-SP discută primul zgomot de luptă în mediul lor urban. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Conferința Municipal I la zgomot, vibrații și tulburarea de sunet , sponsorizat de către Municipalitatea din São Paulo și Asociația brazilian de calitate Acustică ( ProAcústica ) se întâmplă cu ocazia "Zilei Internaționale de conștientizare cu privire la zgomot", Ziua Internațională Awareness zgomot ( INAD), a cărei dată oficial în acest an este de 30 aprilie.

Scopul evenimentului este de a sensibiliza guvern și societate în general cu privire la impactul negativ al zgomotului și vibrațiilor sonore asupra sănătății umane, creând astfel orientări eficiente pentru acțiuni legislative și administrative.

Evenimentul este deschis pentru public și gratuit, dar spațiul este limitat și necesită completarea unui "formular de înregistrare".

Verificați programul și mai multe informații: Am Conferința Municipal la zgomot, vibrații și tulburarea de sunet


2014 10 aprilie 2014

În culise, la sud-vest de Film Sound design

Proiectul VULGO Sound a lansat recent un nou episod din seria lor web. De data aceasta concentrându-se pe procesul de creare de sunet a filmului sud-vest (Eduardo Nunes, 2012):

"Știi diferența dintre sunet surround, sunet direct, efecte de sunet și coloana sonoră? În acest film, regizorul Eduardo Nunes și echipa de sunet ne-a împărtășit procesul de realizare a filmului sonor sud-vest. "


2014 05 aprilie 2014

ABC Week 2014

ABC Week 2014

Semana ABC 2014 . Com uma programação recheada de conferências, painéis e debates com personalidades de diversas áreas do cinema do Brasil e do exterior, o evento acontece na Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. De la 7-9 mai la Asociația brazilian al Cinematografiei prezintă Săptămâna ABC 2014 . Cu un program plin de prelegeri, panouri și discuții cu personalități din diferite domenii ale filmului Brazilia și în străinătate, evenimentul se intampla in brazilian Cinema în São Paulo și este deschis pentru public cu acces gratuit.

În acest an, săptămâna are două tabele dedicate de sunet cinematografic s-au adunat în prima zi a evenimentului. Acestea sunt:

Zi 07/05, Miercuri:

09:30 Tabelul 1
"Munca Médoto a sunetului directe - procedurile de lucru utilizate în capturarea sunetului directe în epoca de multitrack digitale: tradiție și ruptură".

Participanți:
John Godoy - profesor Antrenor Direct de sunet și Audiovizual din ECA / USP.
Debora Opolski - Publisher de dialoguri
Ziua Willem - Editor
Medierea: Tide Borges , ABC - Tehnic Direct de sunet și profesor, desigur, film la FAAP.

Tabelul 4 18:30
"Intensitatea sonoră a filmelor braziliene actuale."

Participanți:
Virginia Flores - producator de etichete și de sunet
Eduardo Santos Mendes - sound designer și profesor al Audiovizualului ECA / USP.
Fernando Henna - Sound Editor
Daniel Turini - Sound Editor
Medierea: Adelmo Luis Manzano - Sound Supervisor

Check out programul evenimentului complet: Săptămâna ABC 2014


2014 29 martie 2014

Arta de Sound Mixer

7º Festival CineMúsica eo I Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro . Certified Sound Mixer Walter Goulart , unul dintre profesioniștii cei mai experimentați din sunetul cinematic de Brazilia în activitate, spune arta Direct de sunet într-un interviu cu David Pennington la 09/08/2013, în al 7-lea CineMúsica Festival și am Sala National Profesioniști Sunetul brazilian Cinema .

Verificați, de asemenea: Interviu cu Walter Goulart .


2014 11 martie 2014

JLS Facilitati de sunet

JLS LOGO - MAMELE TIFF

Artizanii Sound are acum sprijinul de facilități JLS de sunet . JLS Facilidades Sonoras , fundado em junho de 1993, é uma das principais empresas de finalização sonora de filmes do Brasil e tem como seu Diretor, José Luiz Sasso , um profissional com mais de 45 anos de experiência em áudio para cinema, o que o coloca em paralelo com parte da própria história da evolução técnica e criativa do som no Cinema Brasileiro. Studio JLS , o marcă de sunet JLS și petreceri , fondat în iunie 1993, este un sunet de finalizare lider de filme din Brazilia și are ca directorul său, José Luiz Sasso , un profesionist cu peste 45 ani de experienta in audio pentru film, care-l pune alături de o parte din istoria tehnologiei și evoluția creativă a sunetului în brazilian Cinema.

Aflați mai multe despre JLS: JLS Studio