2014 11 decembrie 2014

Cine Muzica Catalog 2014

Este disponibil pentru revizuire și consultare CineMúsica 2014 catalog . catalog care conține un material istoric și foarte important valoros pentru dezvoltarea cinematografiei naționale. Mai ales procesul-verbal al tabelelor First National Cinema Sound brazilian Profesioniști Adunarea , textul "În cazul în care are istoria cinematografiei brazilian?" Alexandre Sobral pe numarul actual de restaurare sunet de film, precum și o diversitate de informații pe procese creative și lucrări de sunet în filme spuse de experți în domeniu.

Lectură plăcută!

CineMúsica Catalog 2014


2014 08 decembrie 2014

Recenzie de carte: "Como Hacer El Sonido Una Film" Carlos Abbate

carte

Da, lumea nu este pierdut, și, uneori, nu este o veste bună. Una este lansarea unei cărți cu privire la realizarea sunetului în film, rar pentru a găsi în bibliografiile fac pe această temă. INCAA (Instituto Nacional de Cine y Artes Audiovisuales) lá na Argentina. Și lucrul misto despre această veste este că această carte a fost ales pentru a deschide un propriilor probleme de proiectare ENERC (Școala Națională de Film de experimentare Realización y) și a avut sprijinul INCAA (Institutul Național de Film și Audiovizual Arte), acolo în Argentina .

Carlos Abbate , coordenador do curso de Som dessa importante escola de cinema e um dos mais reconhecidos diretores de som argentinos, tendo em seu currículo filmes como O Filho da Noiva (J. J Campanella, 2001), A Prostituta e a Baleia (Luiz Puenzo, 1984), Kamchatka (M. Pineyro, 2002), entre outros. Cartea " Como Hacer El Sonido Una Film "a fost scris de Carlos Abbate , coordonator curs Sound a acestui important școală de film și unul dintre directorii de sunet argentinian cele mai recunoscute, în CV-ul filme ca Fiul Miresei (J. J Campanella, 2001), curvă și balena (Luiz Puenzo, 1984), Kamchatka (M. Piñeyro, 2002), printre altele. Este Hermanos noastre a mers mai departe și editat o carte de limbaj simplu, care poate fi înțeles de către studenți sau profesioniști care fac incepand, sau un public mai curios cu privire la aceasta. Pentru moment, aceasta carte nu a fost tradus în portugheză.

Continuați lectură


2014 03 decembrie 2014

Sună în Cinema brazilian: Danilo Carvalho și sunetul "Sate Volante, verbul împotriva vântului" - partea III

Danilo Carvalho

După a treia și ultima parte a interviului cu cu Danilo Carvalho , acesta axa centrală sunetul filmului " Sate volante, verbul împotriva vântului "(Alexandre Veras, 2005), dar a abordat și alte parte a practicilor de sunet.

 

Partea a III) Sunet în Vilas Roți: verbul împotriva vântului

William Farkas: Pe măsură ce se apropia de "Satele Roti: verbul împotriva vântului"? Cum a fost intrarea în film?

Danilo Carvalho: Am lucrat cu Ali, a venit în jurul a face alte lucruri, cu Ivo, am fost deja un prieten bun pe langa mesele de bar, discuții. , criou esse núcleo lá em Fortaleza que durou doze ou quatorze anos. Pridvorul [1] a instituit această bază acolo in Fortaleza care a durat doisprezece sau paisprezece. que é aquela vila de Tatajuba [3] que por causa das dunas foi sendo coberta e mudando de local. Și Vile el a venit cu acest script care se bazează pe o teză de Ruy Vasconcelos [2] este un sat din Tatajuba [3], deoarece a dunelor era acoperit și schimbarea locație. Ruy a scris și apoi au adaptat la un script documentar, iau unele caractere universului asta. Ei au avut unele probleme în film că Ali a vrut și am vorbit despre asta. Continue reading


2014 27 noiembrie 2014

Sună în Cinema brazilian: Danilo Carvalho și sunetul "Sate Volante, verbul împotriva vântului" - PARTEA II

Danilo și sunet de soldați

Continuarea conversația a avut loc cu Danilo Carvalho , acesta axa centrală sunetul filmului " Sate volante, verbul împotriva vântului "(Alexandre Veras, 2005), dar a abordat și alte parte a practicilor de sunet, urmează a doua parte.

Partea II) Formarea în cinema: parteneriate si relatii.

, quanto o Sábado à Noite [2] , entre outros, é justamente esse tipo de som que renova um certo cenário de cinema, um certo fazer som, e de se distanciar de um fazer som mais convencional. William Farkas: Unul din motivele pentru care m-au determinat să devină interesat de filme pe care le faceți, atât pe roți sate: verbul în vânt [1], astfel cum Saturday Night [2], printre altele, tocmai acest gen de muzică de reînnoire un anumit set film, face un sunet, și să se distanțeze de o face peste sunet convențional. Aceasta este exact ceea ce caut în cercetarea mea, acest tip de posibilitate de a crea un sunet, oricum. Doar pentru a sublinia, vorbesc un pic mai mult despre film de luare aceeași. Pe de o parte muzica este puternic pentru tine, de asemenea, face multe filme, pe care apoi scufundate în procesul de a face filme ...

Continuați lectură


2014 19 noiembrie 2014

Pernambucano Filme de sunet

Pernambuco sunet

Despre colectivă Pernambuco sunet :

"Ideea inițială a fost să fie unul de asociere tehnicienii de sunet. Dar posibilitatea de a face grup tehnic de sunet într-un colectiv a fost mai atractiv și mai puțin birocratic, și asta e ceea ce am făcut. Grupul a apărut în jurul anului 2012, cu scopul de a face tehnicienii de sunet categoria mai unită și puternică; să clarifice și să încerce să educe piața audiovizualului și nevoile de profesioniști sonore; STIC-RJ . De asemenea, pentru profesioniștii ar putea conecta la schimb de experiență, așa cum a fost cazul în Pernambuco o mișcare pentru a formaliza activitatea la cinema local de către ABD-PE , CANNE , uneori contează pe sprijinul și consultanță din partea STIC-RJ .

Astăzi, Colectivul Pernambuco Sound are aproximativ 20 de profesioniști din întreaga Brazilia, în special în nord-est. Face întâlniri periodice și studii în viitorul apropiat, să fie în măsură să promoveze cursuri și ateliere de instruire pentru membrii săi și publicul larg. Ca majoritatea profesioniști de sunet din întreaga lume, care împărtășesc aceleași obiecții, perspectivele pentru viitor este că tehnicienii de sunet și alți profesioniști din domeniul audiovizualului poate trăi "pașnic" și că există cel puțin cunoștințe despre tehnici de pescuit de tehnicieni de sunet (de la activitatea de tehnician de sunet directă, asociate de editori și ajung la mixer). Pentru aceasta, Colectivul produce materiale educaționale despre profesia pe care sunt postate pe blog . Toate textele sunt în Portugheză de a avea o acoperire mai mare în rândul brazilienii care fac parte din universul audiovizuale (în special producătorii și realizatorii). "

Prin Catarina Apolonio .