2015 23 februarie 2015

Sună în Cinema brazilian: Fernando Henna și Daniel Turini și sunetul "Avanti Popolo" și "City este unul?" - Partea II

Avanti Popolo

Daniel Turini . A doua parte a interviului cu profesioniștii sunet Fernando Henna și Daniel Turini . Construcția sunetului " Avanti Popolo "(Michael Wahrmann, 2012).

William Farkas: Despre "Avanti Popolo", așa cum le-ați introdus filmul? Așa cum Michael Warhmann ai abordat? El a avut propuneri de sunet în pre-producție?

Daniel Turini: De fapt Misha a făcut filmul ca un film de scurt deja cu gândul că ar putea da mai mult material, are unele planuri mai lungi. Știam Misa înainte, festivaluri, prieteni comuni, dar am avut nici un contact cu filmul să înceapă lucrările pe ea. Toate acestea am vorbit de pre-producție, chiar cred ca tehnicianul de sunet va acționa, nu a avut. Ce sa întâmplat a fost că tehnicianul de sunet a fost filmul de scurt sunet de finisare, el care a editat sunetul de mers pe jos.

Continuați lectură


2015 18 februarie 2015

Sună în Cinema brazilian: Fernando Henna și Daniel Turini și sunetul "Avanti Popolo" și "City este unul?" - Partea I

fraternitate de sunete și trabucuri

Daniel Turini . Prima parte a interviului cu profesioniștii sunet Fernando Henna și Daniel Turini . Instruire și zgomot generație: gândire sunetul unui film.

William Farkas: Pe măsură ce se apropie de sunetul universului în filme?

Daniel Turini: Am făcut filmeze USP (Audiovizualului Gradul, Școala de Comunicare și Arte, Universitatea din São Paulo) și deja în curs a fost specializat în sunet și montare de mine, când am început să lucrez făceam deja de sunet și au lucrat cu sunet de la. A face alte lucruri, am filme de scurt metraj regizat I, script-I, face alte lucruri, dar munca de zi cu zi cu sunet. Este o abordare mai concentrată în narațiune, deci formarea mea este dramă, dezvoltare dramatică. Deci, nu e la fel de prostii de lucru cu sunet sau script sau alte zone. Sunt de fapt de lucru cu evoluția dramă în timp. Desigur, există mai multe zone din filmul, dar mi-ar defini un pic ca trecerea timpului sunetul este fundamental, sau asamblarea sau structura unui script. Cred că specialitatea mea este de lucru asta, înțeleg această structură prin sunet sau alte limbi și să lucreze o. Și e un pic mai departe un pic cu formarea de Fernando (Henna).

Fernando Henna: Care este opusul asta! (Râsete). M-am dus în sunetul pentru film de noroc. Am lucrat într-un studio de publicitate și unul dintre muncitorii de acolo au lucrat în studio Miriam Biderman și a oferit un loc pentru ea că ea a terminat nu accepta și a întrebat dacă vreau, dacă am știut cum să fac. Am spus da la ambele. Dar a fost o minciună, nu am făcut, am vrut doar. Am fost acolo în mijloc tupeu, în studio Mirian, denumit Efecte AL Filme si asistent acolo au întrebat dacă am știut cum să fac și am spus nu, dar a avut o puțin mai bună cunoaștere a Pro Tools și unele lucruri tehnice dreapta, și au avut o cerere pentru el. Doar intra acest val, o intrare jumătate de undă, edita pași ...

Continuați lectură


2015 15 ianuarie 2015

Interviu cu regizorul de sunet José Luis Díaz

JLD

ABC . Sunt asociate cu Asociația brazilian al Cinematografiei din 2000. În 2002, am avut loc la Rio de Janeiro la prima reuniune de profesioniști sonore din cadrul ABC . Pentru noi a efectua o activitate în Sao Paulo, în același an, am invitat Carlos Klachquin , care a fost Consultantul Dolby pentru America Latină, pentru a se obține o convorbire despre istoria sunetului în tehnologie cinema. Curând după ce sa alăturat ABC și a făcut multe lucruri împreună. În 2010, gândindu care am putea invita din afara Brazilia, pentru o dezbatere sunetului în Săptămâna ABC . O Segredo dos Seus Olhos “, ganhador do Oscar de Melhor Filme Estrangeiro daquele ano. Carlos mi-a sugerat José Luis Díaz , iar el ne-a spus un pic despre ultimul loc de muncă el a deținut Directia Sound " Secretul din ochii lor ", câștigător de Oscar pentru cel mai bun film străin al anului.

8º Festival Cinemúsica em 2014, em Conservatória, RJ. În anii următori vom continua pentru a se potrivi, când a fost invitat să participe la a doua Adunări Naționale a Profesionalism brazilian Cinema Sound , a avut loc la 8 Cinemúsica Festival în 2014, în Registrul, RJ. Acolo, el și Guido Berenblum , care fusese elevul lui, a avut loc o discuție pe sunetul în cinema argentinian. A fost o mare oportunitate pentru, prin sunet, ar putea consolida legăturile dintre cinematografie nostru.

Relatos Selvagens , filme de enorme sucesso de público na Argentina e atualmente em cartaz no Brasil, onde também tem feito sucesso. Lucrarea pe care José Luis Díaz ne-a introdus a fost cu privire la performanța de sunet de Wild rapoarte , filme blockbuster frumos în Argentina și în prezent pe ecran în Brazilia, unde a fost, de asemenea, de succes. José Luis are un canal YouTube în care furnizează generos informații despre sunet în cinema. Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ) no final de outubro de 2014. El a încărcat recent 4 videoclipuri filmate în timpul unei prelegeri care a coordonat în timpul expunerii de caper ( Camera a Furnizorilor de și echipamente de radiodifuziune Producătorii Argentina ) la sfârșitul lunii octombrie 2014.

Continuați lectură


2015 05 ianuarie 2015

The Sound "Wild Rapoarte" - Partea a IV-

Relatos Selvagens ” (Damian Szifrón, 2014) que ocorreu na CAPER 2014 ( Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Falamos um pouco de dublagens. În al patrulea rând și ultimul parte a conversației despre sunet de " Rapoarte Wild "(Damian Szifrón, 2014), care a avut loc în tumbă 2014 ( camera a Argentina a furnizorilor și echipamente de transmisie Producatori ). Am vorbit un pic voiceovers.

Editorul de dialog de ​​"Salvaje Rapoarte" a fost Nahuel Palenque . Sarcinile de editare au fost atât de laborios că un alt editor, Matías Vilaro, a fost responsabil doar de ajustare a voiceovers, nu a povară în continuare Nahuel. În timpul conversației nu citat Nahuel Palenque. Dar aici vă dau credit.

José Luis Díaz , la începutul conversației, arată un fragment din filmul " Vino pentru Robar ". José Luis atrage atenția fraza "nu este vina mea", unde poți auzi zgomotul de fundal (roțile auto care călătoresc). Continuați lectură


2014 23 decembrie 2014

The Sound "Wild Rapoarte" - partea III

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). A treia parte a conversației despre sunet de " Rapoarte Wild "(Damian Szifrón, 2014), care a avut loc în tumbă 2014 ( Camera de furnizorii de Argentina și de echipamente de transmisie Producatori ).

Gustavo Santaolalla spune pe scurt relația sa cu "anul Wild", într-un film trimis la conferinta. De asemenea, el vorbește despre muzică de editare de bază.

José Luis Díaz spune că muzica este un element important într-un film. Taxa de muzică "Rapoarte Wild" Gustavo Santaolalla a fost, care locuiește în Los Angeles. Deci, el nu a fost prezent la conferinta și a trimis un videoclip vorbesc despre procesul de lucru în film. Primul contact cu filmul a fost atunci când am fost în vacanță cu familia sa în Mendoza - Argentina, în cazul în care producătorul a fost capabil să-l contacteze. Luni mai târziu, din nou în Argentina, Gustavo ia act de poveștile "Rapoartele Wild" de la sesizarea de la un prieten. Dupa ce a citit cartea cu povești de "Rapoarte Wild", Gustavo întreabă prietenul său să prezinte Damian Szifrón pentru că am vrut să fie în film. În cele din urmă, în Belgia, cei doi sa întâlnit în persoană. La momentul sa întâmplat festivalul de Gent, muzică și festival de teatru, unde Gustavo Santaolalla a participat ca jurat.

Continuați lectură