2014 29 martie 2014

Arta de Sound Mixer

7º Festival CineMúsica eo I Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro . Certified Sound Mixer Walter Goulart , unul dintre profesioniștii cei mai experimentați din sunetul cinematic de Brazilia în activitate, spune arta Direct de sunet într-un interviu cu David Pennington la 09/08/2013, în al 7-lea CineMúsica Festival și am Sala National Profesioniști Sunetul brazilian Cinema .

Verificați, de asemenea: Interviu cu Walter Goulart .


2014 11 martie 2014

JLS Facilitati de sunet

JLS LOGO - MAMELE TIFF

Artizanii Sound are acum sprijinul de facilități JLS de sunet . JLS Facilidades Sonoras , fundado em junho de 1993, é uma das principais empresas de finalização sonora de filmes do Brasil e tem como seu Diretor, José Luiz Sasso , um profissional com mais de 45 anos de experiência em áudio para cinema, o que o coloca em paralelo com parte da própria história da evolução técnica e criativa do som no Cinema Brasileiro. Studio JLS , o marcă de sunet JLS și petreceri , fondat în iunie 1993, este un sunet de finalizare lider de filme din Brazilia și are ca directorul său, José Luiz Sasso , un profesionist cu peste 45 ani de experienta in audio pentru film, care-l pune alături de o parte din istoria tehnologiei și evoluția creativă a sunetului în brazilian Cinema.

Aflați mai multe despre JLS: JLS Studio


2014 02 martie 2014

Dying Silent

"Tăcerea este o specie pe cale de dispariție", spune Gordon Hempton . Hempton também costuma dizer que “a Terra é uma jukebox movida a energia solar”. Fondator și vice-președinte al The One inch pătrat de Fundația Silence , Hempton , de asemenea, spune că "Pământul este un tonomat solară." Ecologist acustice și protagonist al filmului Soundtracker - Gordon Hempton a portretului , care arată că "tăcerea nu este lipsa de ceva, dar prezența tuturor", urmează difuzarea necesitatea și importanța de a păstra sunetele naturale la nivel mondial. În această prelegere livrate la Ted x Amazon , el dezvoltă un pic mai mult de ideile și obiectivele.

Acum 20 de ani , Gordon Hempton a vizitat, de asemenea, brazilian Amazon pentru a face unele înregistrări. Recent, el a revenit. Check out modul în care acest lucru suna ultima întâlnire:


2014 22 februarie 2014

Experiența Cinema de Lucrecia Martel

Experiența film de Lucrecia Martel

Experiența Cinema de Lucrecia Martel: pierdere de timp si sunete la piscină (Ed. Alameda, 2014) este cea mai recentă carte național dedicat reflecție pe sunetul cinematic. Autorul este cercetător Natalia Christofoletti Barrenha .

"T său este o carte pentru cineva care știe cum să asculte. Este comun pentru a găsi critici care văd știu, dar este foarte rar pentru a găsi un critic care știe să asculte. Și aceasta este una dintre acele cazuri, pentru că atunci când Natalia scrie că "oamenii sunt fragmentate de către mediul - organismele insinuat mai mult de spectacol, ca personajele șoaptă, mai degrabă decât vorbi cu adevărat", se arată într-o șoaptă logic al dorinței, credințe și clase sociale.

Și face anunțul cititor cum, într-un sunet, se pot observa diferite niveluri de sens. Pentru că, așa cum vom vedea în carte, "sunetul este cel mai bun mod de a partaja percepția de cineva." Domnitoare în labirintul de Lucrecia Martel numai de masa de sunete, autorul analizează familie și catolicism, tastele din lume de Martel. Silvina Ocampo . Și, mai neașteptat, influența de westernuri și filme de groază și de clasă B, greutatea narațiunile orale de Salta și dialogul cu literatura de Horacio Quiroga și Silvina Ocampo .

Această carte, prin toate mijloacele, se bucură nu doar ca un critic de film. Poate fi, de asemenea, citit ca un studiu de critică comparativ: nu în sensul că se confruntă cu filmografia de două țări (Brazilia și Argentina), dar într-un sens mult mai profund. Este aspectul de un film brazilian despre activitatea unui director argentinian. Nu sunt reprezentări sau teatrul false, Natalia ceasuri de mână și ascultă cu prospețimea de o intelepciune a celor care înțeleg cinema străin și. "

Despre autor: Natalia Christofoletti Barrenha   este un student de doctorat in programul de absolvent în Multimedia, Universitatea de Stat din Campinas (Unicamp), în care el a dezvoltat, de asemenea, teza lui Master - origine a acestei cărți. A absolvit in Comunicare Socială - Jurnalism de la Universidade Estadual Paulista (UNESP / Bauru).


2014 17 februarie 2014

Despre sunet și narativă

5° Encontro Ficção Viva em Curitiba-PR com a seguinte descrição: În luna mai 2013, regizorul argentinian Lucrecia Martel , cunoscut pentru a face filme cu relatiile audiovizuale sofisticate și să fie întotdeauna de alertă la potențialul de elementul de sunet în lucrările sale de la script-ul, a avut loc un atelier de lucru pe a 5-Fiction Live Meeting în Curitiba-PR cu următoarele Descriere:


"Cufundat în aer, ca într-o piscină mare gol de apă, așa că sunt. Am crescut de la conversații, valuri care calatoresc prin aer și în jurul nostru, în cruce. Dar ne-am consacra timpul nostru pentru ochi. Există o modalitate de a construi teatru și de la sunetul de toate sunetele, care a limbii materne. Scurtă referire la construcția spațiului vizual pe baza de sunet, și scrierea script în straturi. "
Lucrecia Martel


Proiectul Fiction Viva publicat recent transcrierea acestui atelier este disponibil pentru vizualizare on-line. Mai mult un bogat material de referință pentru cei care prețuiesc și doresc să se extindă posibilitățile de creare a audiovizualului în cinema.