2015 08 aprilie 2015

II Conferința Municipal pe zgomot, vibrații și Tulburări Sonora

zgomot conferință
La 27, 28 și 29 aprilie, orașul São Paulo-SP discută a doua oară combaterea zgomotului în mediul lor urban. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Conferința Municipal II la zgomot, vibrații și tulburări Sonora , sponsorizat de municipalitatea din São Paulo și Asociația brazilian pentru Calitate Acustica ( ProAcústica ), are loc cu ocazia "International Noise Awareness Day", Ziua Internațională Awareness zgomot (INAD), a cărei dată în acest an oficial data de 30 aprilie.

Scopul evenimentului este de a sensibiliza autoritățile publice și societatea, în general, despre impactul negativ al zgomotului și vibrațiilor sonore asupra sănătății umane, creând astfel orientări eficiente pentru măsurile legislative și administrative.

Evenimentul este deschis pentru public și gratuit, dar spațiul este limitat și necesită completarea unui "formular de înregistrare".

Verificați programul și mai multe informații la: II Conferința Municipal pe zgomot, vibrații și Tulburări Sonora


2015 17 martie 2015

Sună în Cinema brazilian: viclenie Martins și sunetul de "Orașul este unul?"

Viclenie

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Interviu cu viclenie Martins , responsabil pentru proiectarea sunetului " Orașul este unul "(Adirley Queiroz, 2011).

William Farkas: Cum ai intrat în "Orașul este unul"? Ai o relatie anterioara cu Adirley?

Viclenie Martins întâlnit Adirley în 2006, în timpul unui festival de film din Florianopolis. Sobre a Maré ”. Scurt nostru au fost afișate, el cu " RAP - colțul de Ceilândia "și eu cu" Despre Tide ". Am vorbit mult, dar cred ca mai mult de cinema despre fotbal. Ne-am întâlnit din nou în 2009, la Festivalul de Brasilia, am fost acolo prezentarea documentarului " Tarabatara ", în care am directe editare de sunet și de sunet. În acel moment m-am dus la baie Ceilândia ia cascadă în apele frumoase din Goiás, ceva care mi-a facut foarte fericit, difuzat un pic durere de a fi în Brasilia, master plan, un loc necunoscut și neospitalier pentru mine. În Ceilândia auzit sunetul de masini, vanzatori de târg, oameni de mers pe jos pe străzi, jocuri de fotbal pe fiecare colț, în cele din urmă, un peisaj uman și buna foarte diferit de master plan și circuitul festival de film. Asta a fost atunci când am participat la " Ziua Strike ", în casa lui Adirley și a vorbit mai mult despre sunet, modul de a face sunete de Ceilândia și alte sparte, fără a recurge la utilizarea de" filmare de sunet și sirene în depărtare, "că atât deranjat ca o propunere estetic. Vorbim despre sunetele pe care dispar in timp, briceag, un vânzător Biju ...

Continuați lectură


2015 06 martie 2015

Sună în Cinema brazilian: Fernando Henna și Daniel Turini și sunetul "Avanti Popolo" și "City este unul?" - Partea III

oraș și așa

Daniel Turini . A treia parte și finală a interviului cu profesioniștii sunet Fernando Henna și Daniel Turini . Sunetele de " Orașul este unul "(Adirley Queiroz, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: Despre "City este doar [1]" Cred că este un caz complet diferit. Unii încearcă să recupereze în post-producție, unele lucruri, asigura inteligibilitatea unor planuri și să facă un mix care deține filmul. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. Uneori, filmul flirteaza cu o estetică a unui sunet hiper-realiste [2], în care aveți o afecțiune destul de audiere amplificat în toate evenimentele sunet, produc sunete care o producție de document atât de mult s-ar fi greu înregistrate . Mă întreb atunci dacă faptul că estetica hiperrealism sunet a fost un indiciu de Adirley .

Fernando Henna: Cine vă poate răspunde mai adecvat este aceeași viclenie Martin . Decât venit aici, aceasta masina lucru cheie, de exemplu, a avut în editare de imagini, trebuie să fi fost un acord între ele. Ceea ce este destul este o editare de sunet super-inteligent. Foarte puțini sunete baza de date, toate sunetele capturate în timpul filmului, chiar la fața locului. Cred că atunci când viclenie făcut sunetul ...

Continuați lectură


2015 23 februarie 2015

Sună în Cinema brazilian: Fernando Henna și Daniel Turini și sunetul "Avanti Popolo" și "City este unul?" - Partea II

Avanti Popolo

Daniel Turini . A doua parte a interviului cu profesioniștii sunet Fernando Henna și Daniel Turini . Construcția sunetului " Avanti Popolo "(Michael Wahrmann, 2012).

William Farkas: Despre "Avanti Popolo", așa cum le-ați introdus filmul? Așa cum Michael Warhmann ai abordat? El a avut propuneri de sunet în pre-producție?

Daniel Turini: De fapt Misha a făcut filmul ca un film de scurt deja cu gândul că ar putea da mai mult material, are unele planuri mai lungi. Știam Misa înainte, festivaluri, prieteni comuni, dar am avut nici un contact cu filmul să înceapă lucrările pe ea. Toate acestea am vorbit de pre-producție, chiar cred ca tehnicianul de sunet va acționa, nu a avut. Ce sa întâmplat a fost că tehnicianul de sunet a fost filmul de scurt sunet de finisare, el care a editat sunetul de mers pe jos.

Continuați lectură


2015 18 februarie 2015

Sună în Cinema brazilian: Fernando Henna și Daniel Turini și sunetul "Avanti Popolo" și "City este unul?" - Partea I

fraternitate de sunete și trabucuri

Daniel Turini . Prima parte a interviului cu profesioniștii sunet Fernando Henna și Daniel Turini . Instruire și zgomot generație: gândire sunetul unui film.

William Farkas: Pe măsură ce se apropie de sunetul universului în filme?

Daniel Turini: Am făcut filmeze USP (Audiovizualului Gradul, Școala de Comunicare și Arte, Universitatea din São Paulo) și deja în curs a fost specializat în sunet și montare de mine, când am început să lucrez făceam deja de sunet și au lucrat cu sunet de la. A face alte lucruri, am filme de scurt metraj regizat I, script-I, face alte lucruri, dar munca de zi cu zi cu sunet. Este o abordare mai concentrată în narațiune, deci formarea mea este dramă, dezvoltare dramatică. Deci, nu e la fel de prostii de lucru cu sunet sau script sau alte zone. Sunt de fapt de lucru cu evoluția dramă în timp. Desigur, există mai multe zone din filmul, dar mi-ar defini un pic ca trecerea timpului sunetul este fundamental, sau asamblarea sau structura unui script. Cred că specialitatea mea este de lucru asta, înțeleg această structură prin sunet sau alte limbi și să lucreze o. Și e un pic mai departe un pic cu formarea de Fernando (Henna).

Fernando Henna: Care este opusul asta! (Râsete). M-am dus în sunetul pentru film de noroc. Am lucrat într-un studio de publicitate și unul dintre muncitorii de acolo au lucrat în studio Miriam Biderman și a oferit un loc pentru ea că ea a terminat nu accepta și a întrebat dacă vreau, dacă am știut cum să fac. Am spus da la ambele. Dar a fost o minciună, nu am făcut, am vrut doar. Am fost acolo în mijloc tupeu, în studio Mirian, denumit Efecte AL Filme si asistent acolo au întrebat dacă am știut cum să fac și am spus nu, dar a avut o puțin mai bună cunoaștere a Pro Tools și unele lucruri tehnice dreapta, și au avut o cerere pentru el. Doar intra acest val, o intrare jumătate de undă, edita pași ...

Continuați lectură