2015 23 aprilie 2015

Săptămâna ABC 2015

săptămână abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. De la 13 la 15 mai Asociatiei brazilian al Cinematografiei arată Săptămâna ABC în 2015 . Cu un program ambalate de conferințe, panouri și dezbateri cu personalități din diferite domenii ale Braziliei și cinema străin, evenimentul are loc în cinematograful brazilian în Sao Paulo Acesta este deschis pentru public cu acces gratuit.

În acest an, săptămâna are două tabele dedicate sunet cinematic. Sunt ei:

Zi 14/05, joi:

10h - Sunetul TV Series
"Abordarea aspectelor de sunet diferite în serialul de televiziune -. Capture sunetul direct la post-producție și procesul de finisare"

Participanți Confirmat:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Adelmo Manzano (Sound Supervisor)
Rodrigo Meirelles (Executive Advisor Audio)
Armando Torres Jr. (Mixer)

15 mai vineri

17h - Introducere în Sunet al Audiovizualului (TV Series, lung, scurt și documentare)
"Citind scenariul, asculta directorului, pe care o putem exprima prin sunet. Toate sunetele sunt deja in Direct de sunet? Utilizați și problematic. Importanța voce. "

Participanți Confirmat:

Tide Borges (Sound Tehnician)
Carlos Abbate (Director de sunet)

Continuați lectură


2015 08 aprilie 2015

II Conferința Municipal pe zgomot, vibrații și perturbații Sonora

Zgomot conferință
La 27, 28 și 29 aprilie, orașul São Paulo-SP discută doua oară combaterea zgomotului în mediul lor urban. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. II Conferința Sala de zgomot, vibrații și perturbarea Sonora , sponsorizat de municipalitatea din São Paulo și Asociația brazilian de Acustică calitate ( ProAcústica ), are loc cu ocazia "International Noise Awareness Day", Ziua Internațională Awareness zgomot (INAD), a cărui dată în acest an oficial 30 aprilie.

Scopul evenimentului este de a sensibiliza autoritățile publice și societatea, în general, cu privire la impactul negativ al zgomotului și vibrațiilor sonore asupra sănătății umane, creând astfel orientări eficiente pentru acțiuni legislative și administrative.

Evenimentul este deschis pentru public și gratuit, dar spațiul este limitat și necesită încheierea unui "formular de înregistrare".

Verificați programul și informații suplimentare la: II Conferința Municipal pe zgomot, vibrații și perturbații Sonora


2015 17 martie 2015

Sunete în Cinema brazilian: viclenie Martins și sunetul "Orașul este unul?"

Viclenie

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Interviu cu viclenie Martins , responsabil pentru proiectarea corectă a " City este un "(Adirley Queirós, 2011).

William Farkas: Cum ai ajuns in "Orasul este unul"? Ai o relatie anterioara cu Adirley?

Viclenie Martins: Adirley întâlnit în 2006, în timpul unui festival de film din Florianopolis. Sobre a Maré ”. Scurt nostru au fost afișate, el cu " RAP - colțul de Ceilândia "și eu cu" On the Tide ". Am vorbit mult, dar cred că mai mult despre fotbal decât cinema. Ne-am întâlnit din nou în 2009, la Festivalul de Brasilia, am fost acolo prezentarea documentarului " Tarabatara ", în care am directe editare de sunet și sunet. În acel moment am știu Ceilândia iau baie cascadă în apele frumoase din Goiás, ceva ce mi-a facut foarte fericit, difuzat un pic durere de a fi în Brasilia, planul pilot, un loc necunoscut și neospitalier pentru mine. În Ceilândia am auzit sunetul de autoturisme, vanzatori de targului, oamenii de mers pe jos pe străzi, jocuri de fotbal la fiecare colț, în cele din urmă, un peisaj uman și suna foarte diferit de master plan și circuitul festival de film. Asta a fost atunci când am participat la " Ziua Strike "în casa Adirley și a vorbit mai mult despre sunet, cum să se bucure de sunete de Ceilândia și alte sparte, fără a recurge la utilizarea de" sunet fotografiere și sirene în depărtare, "că atât deranjat ca o propunere estetic. Vorbim despre sunetele care se estompează în timp, ascuțitoare cuțit, un furnizor Biju ...

Continuați lectură


2015 06 martie 2015

Sunete în Cinema brazilian: Fernando Henna Daniel Turini și sunetul și "The City este un" - Partea a III-"Avanti Popolo?"

oraș și așa

Daniel Turini . Parte a treia și finală a interviului cu sunet profesionale Fernando Henna și Daniel Turini . Sunetele de " Orasul este unul "(Adirley Queirós, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: Despre "The City este o doar [1]" Cred ca este un caz complet diferit. Unii încearcă să recupereze în post-producție, unele lucruri, să asigure inteligibilitate a unor planuri și să facă un mix care dețin filmul. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. La ori, filmul flirteaza cu o estetică a unui sunet hiper-realiste [2], în cazul în care aveți o afecțiune destul de audiere amplificat în toate evenimentele suna, produc sunete care in mod documentar de producție, ar fi înregistrate foarte probabil . Mă întreb atunci dacă faptul că estetica hiperrealismul sunet a fost un indiciu de Adirley .

Fernando Henna: Cine vă poate răspunde cu aceeași proprietate este Guile Martin . Decât a venit aici, acest lucru masina cheie, de exemplu, a avut in editare de imagini, trebuie să fi fost un acord între ele. Ce este de ajuns este o editare de foarte sunet inteligent. Foarte puțini bancă de sunet, toate sunetele castigat in film, în aceleași locații. Cred că atunci când viclenie făcut sunetul ...

Continuați lectură


2015 23 februarie 2015

Sunete în Cinema brazilian: Fernando Henna Daniel Turini și sunetul și "The City este un" - Partea a II "Avanti Popolo?"

Avanti Popolo

Daniel Turini . A doua parte a interviului cu profesionale de sunet Fernando Henna și Daniel Turini . Construirea de sunet în " Avanti Popolo "(Michael Wahrmann, 2012).

William Farkas: Pe "Avanti Popolo", așa cum le-ați introdus filmul? Michael Warhmann ai abordat? El a avut propuneri de sunet în pre-producție?

Daniel Turini: De fapt Misha făcut filmul ca un film de scurt deja cu gândul că ar putea da mai mult material, are unele planuri mai lungi. Știam Misha înainte, festivaluri, prieteni comuni, dar am avut nici un contact cu filmul să înceapă lucrul pe ea. Toate acestea am vorbit de pre-producție, chiar cred ca tehnicianul de sunet va acționa, el nu a avut. Ce sa întâmplat a fost că tehnicianul de sunet a fost finisher filmul scurt sunet el care a editat sunetul de mers pe jos.

Continuați lectură