2014 26 august 2014

Optulea Festival CineMúsica

Optulea Festival CineMúsica
8º Cine Música – Festival de Cinema de Conservatória , único festival de cinema do país dedicado exclusivamente à trilha sonora dos filmes. 04 și 7 septembrie se întâmplă în orașul de grefier-RJ opta Cine Muzica - Film Festival Conservatory , doar festival de film din tara dedicat exclusiv coloana sonora a filmului. Tema din acest an este Forró și evenimentul este deschis pentru public cu acces gratuit!

Reamintind că festivalul primește, de asemenea, din acest an Profesioniști doua reuniune națională de sunet de brazilian Cinema .

În urma este lista de filme și profesioniști premiate în cadrul a 8-Festivalul de Muzica Cine :

Trofeul CineMúsica

Cel mai bun sunet: " Sylvester "(acordat: Lina Chamie, Eduardo Santos Mendes, Luiz Manzano Adelmo, Tide Borges, Brazilia Rene, Louis Robin, Eric Christani Ribeiro, Luiz Fernandes și Ricardo Farias)

Cel mai bun Mixer sunet: " Serra Pelada "(premiu: Ioan Godoy, Marcelo Raposo și Ubiratan da Silva - Bira)

Cel mai bun Amestecarea și cea mai bună cameră de zgomot (Foley): " Tattoo "(acordat: Ricardo Cutz, Philip Burger și Renato Marques Galimberti)

Cel mai bun design de sunet: " Praia do Futuro "(acordat: Waldir Xavier)

Cel mai bun montaj de sunet: " Morro dos Prazeres "(acordat: Bernardo Uzeda)

Cele mai bune Efecte sonore: " River Stream "(acordat: Ricardo Reis Chui)

Cel mai bun cântec original: " The Boy și The World "(câștigători: Ruben Feffer și Gustavo Kurlat)

Cel mai bun cântec: " Când am fost în viață "(câștigători: Marco Dutra și Caetano Gotthard)

Cel mai bun selecție muzicală: " Exilați la Volcano "(acordat: Fábio Andrade)

Cea mai bună regie Dubbing: " azbest dulce "(acordat: Guto Parente și Erik Paiva)

Scurt Light Trophy

Cel mai bun sunet: "9493" (acordat: Marcellus L.)

Cel mai bun design de sunet: "Să Diana în pace" (acordat: Carlos Muntenegru Claudio Nascimento)

Cel mai bun Mixer sunet: "Toate aceste zile, când eu sunt Stranger" (acordat: Evandro Lima)

Programação Completa do 8º Festival CineMúsica De asemenea, a verifica afară de programul complet de Festivalul de Muzica de 8 Cine : Programul complet al 8-lea Festival CineMúsica


2014 17 august 2014

Profesioniști II Sala Națională de sunet de cinema brazilian

II Meeting

În zilele de Setembro 05th și 06th întâmplă în orașul de grefier-RJ cele Profesioniști II Sala Națională de sunet de brazilian Cinema . Evenimentul își propune să contribuie la o mai mare integrare în rândul profesioniștilor de cinema național de sunet. Leagă   opta Cine Muzica - Festivalul de Film Conservatorul , este o ocazie de a prezenta activitățile legate de lume de sunet cinematografic din țară, este de a face, de asemenea, un nou spațiu pentru probleme de reflecție și dezbatere cu privire la realizarea pieței audiovizualului, de predare și pentru a căuta sunetul de cinema din Brazilia. Reuniunea este format din mese de discuții, prelegeri și workshop care completează programarea Cine Muzică, singurul festival de film din tara dedicat exclusiv coloana sonora a filmului. Noutate din acest an este, de asemenea, participarea a doi invitați internaționali discorrerão despre sunetul în cinema din America Latină.

Evenimentul este deschis publicului, cu intrare gratuită!

2014 Program II ENPSCB:

Locație - Hotel Rock  

05 septembrie - vineri

06 septembrie - sâmbătă


2014 31 iulie 2014

Sinteza I ENPSCB

I și II ENPSCB

Sinteza Professionals Prima Sala Națională de sunet de cinema brazilian

7º Festival CineMúsica , de 5 a 7 de Setembro de 2013, em Conservatória, Rio de Janeiro, em busca de garantir qualidade para a produção e exibição do audiovisual brasileiro nas salas de cinema, festivais nacionais, televisão e em novos formatos. Noi, participanții la Adunarea Națională a Professional brazilian Cinema Sound În primul rând , ne-am întâlnit în al 7-lea Festival CineMúsica 5 la 07 septembrie 2013, în Conservatorul, Rio de Janeiro, în încercarea de a asigura o calitate pentru producerea și expoziția de audiovizual brazilian în teatre, festivaluri naționale, de televiziune și de noi formate.

Noi subliniem cât de fundamental pentru calitatea sunetului a produsului audiovizual este că diversele domenii legate de sunet de producție - sunet directă, editare de sunet, și muzică de amestecare - în contact și sunt bine integrate în pregătirea și executarea lucrărilor de la început . Prin urmare, ne-am propus să încurajeze integrarea mai eficientă și mai mare între diferitele etape de lucru de profesionisti din industria audiovizuală să cred că sunetul de la script-ul pentru a afișa practicile de lucru audiovizuale.

Suntem conștienți de faptul că dinamica de producție audiovizuală, care este în prezent stabilit nefavorabil pentru operele audiovizuale calitate a sunetului, care implică în principal probleme de buget, program și ore de muncă.

Am act de faptul că educația este într-adevăr un drum care este de a pune noi profesioniști de pe piață și, prin urmare, acest spațiu de formare trebuie să stimuleze un dialog mai direct cu piata.

Înțelegem importanța păstrării istoria procesului de realizare a filmelor care ar trebui să fie asociate cu companii și profesioniștii care lucrează în domeniul sunetului. Caute alternative pentru a arhiva și păstra istoria filmelor în sine.

Pledăm prezența a tehnicienilor de sunet instruiți pentru testarea sunetului înainte de proiecția de filme în teatre, festivaluri și alte expoziție de film locale. Având în vedere calitatea slabă a proiecție de film observate în prezent în circuitul expozițional brazilian, am văzut importanța acestei proceduri, precum și necesitatea de unitățile permit prezența a tehnicienilor de sunet instruiți, precum și producătorii necesită și finanța aceste teste înainte de proiecțiile propriile filme .

Vom continua acest proces în Professionals II Sala Națională de sunet de brazilian Cinema , care va avea loc pe data de 8 Festivalul de Muzică Cine în 2014.

Participanții IENPSCB


2014 15 iunie 2014

În Loud and Good Sound

în tare și clar

În sunet puternic și bun este o serie de patru episoade de televiziune care a investigat traiectoria de sunet în cinema brazilian. Cu direcție și prezentare de Simone Zuccolotto, a fost difuzat în 2013, pe Canalul Brazilia . În ciuda programelor complete nu sunt disponibile on-line, fragmente interesante pot fi atribuite pe linkurile de mai jos:


2014 16 mai 2014

Uita-te la mesele ABC din Săptămâna 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. Tabelele sunt acum disponibile pentru vizualizarea online ABC Week 2014 sa întâmplat 7-09 mai la Cinema brazilian în São Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Promovat de Asociația brazilian al Cinematografiei , Săptămâna ABC este o oportunitate unică în țara de asamblare de personalități din diferite domenii de folie reflectorizantă pe piața forței de muncă. De asemenea, furnizarea de discuții, prelegeri, panouri și cursuri de master, care contribuie în mod direct la progresul cinematografiei braziliene.

Sunet dezbatere din acest an a fost prezent în trei tabele:

Tabelul 01: "Médoto lucra sunetul direct - Procedurile de lucru utilizate în capturarea sunetul direct în era digitală multitrack:. Tradiție și ruptură" Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Cu John Godoy (tehnician de sunet direct și profesor al Audiovizualului ECA / USP), Debora Opolski (editor dialog) și Willem Dias (asamblare). Medierea Adelmo Luis Manzano (supraveghetor de sunet).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Tabelul 04: "Intensitatea sonoră a filmelor braziliene actuale" Com. Virginia Flores (editor de sunet și de asamblare), Eduardo Santos Mendes (designer si profesor al Audiovizualului ECA / USP sunet) și Fernando Henna (editor sunet). Medierea Adelmo Luis Manzano (supraveghetor de sunet).

Tabelul 08: "Afișaj în cinematografe digitale comerciale: parametri, standarde tehnice, implementarea și monitorizarea și viitorul afișaj:. Camerele, de uz casnic și portabil" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). Cu Kiko Ferraz (editor de sunet și mixer), Renata de Almeida (Director al Festivalului Internațional de Film de la SP) și Rodrigo Monte (director de imagine). Medierea José Francisco Neto (finalizare supraveghetor).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . Pentru a accesa alte tabele din Săptămâna ABC în 2014 , doar să faceți clic pe link-ul: Uita-te la mesele Week 2014 ABC-ul în întregime .