2014 20 septembrie 2014

Importanța de sunet în Cinema de Geraldo Moraes

Mini documentar făcut cu regizorul, scriitorul și producătorul Geraldo Moraes cu privire la importanța sunetului în cinema.


2014 17 septembrie 2014

Masa rotundă "Soundtrack Digital"

Masă rotundă pe tema "Soundtrack în era digitală" a avut loc în Curitiba-PR la 12 septembrie de către școală Galben Institutul Audio. Grace Torres e dos músicos Rodrigo Lemos ( Lemoskine ), Demian Garcia e Vadeco . Medierea a fost John Caserta , cu participare de muzician Grace Torres și muzicieni Rodrigo Lemos ( Lemoskine ), Demian Garcia și Vadeco . Uita-te la streaming plin de tabel:


2014 15 septembrie 2014

Istoria și Tehnologia Cinema Sound brazilian

"Un record de preț a unui discurs de către un maestru de sunet direct al brazilian Cinema", spune David Pennington . 7º Festival Cine Música , o cineasta e técnico de som direto Walter Goulart , um dos profissionais do som cinematográfico mais experientes do Brasil em atividade, contou um pouco da história do som no cinema nacional na companhia de Roberto Carvalho , Fernando Ariani e Gustavo Andriewiski . În septembrie 2013 în timpul expoziției Rezonante istorice - tehnologie de sunet în cinema brazilian , care a fost parte d 7-a Festivalul de Muzică Cine , regizor și tehnician de sunet directă Walter Goulart , unul dintre profesioniștii cei mai experimentați în sunetul cinematic de activitate în Brazilia, a declarat unele istorie a sunetului în cinema național în compania de Roberto Carvalho , Fernando Ariani și Gustavo Andriewiski . Înregistrarea David Pennington .


2014 09 septembrie 2014

Ce mistere trage cu urechea coloane sonore?

arta artist

Programul Arta de Artist 's TV Brazilia, a produs o ediție specială a "dezlega misterele care stau în spatele coloane sonore, un gen artistic care reuneste muzica, voci, zgomote și diferite efecte de sunet pentru a da mai mult de viață și de emoție la filme , romane, piese de teatru și programe de televiziune. "

Tato Taborda , o gerente-executivo de música da TV Brasil Ricardo Vilas , e Flavia Ventura , que compõe algumas trilhas para o próprio Arte do Artista. Programul se bazează pe mărturia de profesioniști de renume din zona de compozitor David Tygel , dirijor și muzică producator Tato Taborda , directorul executiv al televizorului muzică Brazilia Ricardo Vilas , și Flavia Ventura , care compune cateva piese pentru arta în sine Artist.

Check out programul complet Page "Ce mistere ascund coloane sonore?": Arta de a artistului


2014 26 august 2014

Optulea Festival CineMúsica

Optulea Festival CineMúsica
8º Cine Música – Festival de Cinema de Conservatória , único festival de cinema do país dedicado exclusivamente à trilha sonora dos filmes. 04 și 7 septembrie se întâmplă în orașul de grefier-RJ opta Cine Muzica - Film Festival Conservatory , doar festival de film din tara dedicat exclusiv coloana sonora a filmului. Tema din acest an este Forró și evenimentul este deschis pentru public cu acces gratuit!

Reamintind că festivalul primește, de asemenea, din acest an Profesioniști doua reuniune națională de sunet de brazilian Cinema .

În urma este lista de filme și profesioniști premiate în cadrul a 8-Festivalul de Muzica Cine :

Trofeul CineMúsica

Cel mai bun sunet: " Sylvester "(acordat: Lina Chamie, Eduardo Santos Mendes, Luiz Manzano Adelmo, Tide Borges, Brazilia Rene, Louis Robin, Eric Christani Ribeiro, Luiz Fernandes și Ricardo Farias)

Cel mai bun Mixer sunet: " Serra Pelada "(premiu: Ioan Godoy, Marcelo Raposo și Ubiratan da Silva - Bira)

Cel mai bun Amestecarea și cea mai bună cameră de zgomot (Foley): " Tattoo "(acordat: Ricardo Cutz, Philip Burger și Renato Marques Galimberti)

Cel mai bun design de sunet: " Praia do Futuro "(acordat: Waldir Xavier)

Cel mai bun montaj de sunet: " Morro dos Prazeres "(acordat: Bernardo Uzeda)

Cele mai bune Efecte sonore: " River Stream "(acordat: Ricardo Reis Chui)

Cel mai bun cântec original: " The Boy și The World "(câștigători: Ruben Feffer și Gustavo Kurlat)

Cel mai bun cântec: " Când am fost în viață "(câștigători: Marco Dutra și Caetano Gotthard)

Cel mai bun selecție muzicală: " Exilați la Volcano "(acordat: Fábio Andrade)

Cea mai bună regie Dubbing: " azbest dulce "(acordat: Guto Parente și Erik Paiva)

Scurt Light Trophy

Cel mai bun sunet: "9493" (acordat: Marcellus L.)

Cel mai bun design de sunet: "Să Diana în pace" (acordat: Carlos Muntenegru Claudio Nascimento)

Cel mai bun Mixer sunet: "Toate aceste zile, când eu sunt Stranger" (acordat: Evandro Lima)

Programação Completa do 8º Festival CineMúsica De asemenea, a verifica afară de programul complet de Festivalul de Muzica de 8 Cine : Programul complet al 8-lea Festival CineMúsica