2015 Șaptesprezece/08/2015

Carte: Cum sunetul de Carlos Abbate Film

Carlos Abbate

VEȘTI BUNE PENTRU SUNET lumea filmului!

MIS , dentro da programação do 26 o Festival Internacional de Curtas Metragens de São Paulo . Un an de la lansarea sa în limba spaniolă, Argentina, Carlos Abbate pune cartea sa în limba portugheză în Sao Paulo, 27 august, la 18pm la MIS, în cadrul programului de 26 International Festivalul de Film de Scurt de Sao Paulo.

III Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro , para uma sessão de autógrafos e para participar da mesa de debate “Som e Montagem: interação técnica e conceitual” com Karen Akerman , Ricardo Pretti , Vanessa Marques e mediação de Maria Byington . În ziua de septembrie 05 va fi în seră / RJ, în cadrul programului de nouă Festivalul Cine Muzică și III Adunari Nationale de brazilian Cinema Sound Profesioniști, la o sesiune de autografe și de a participa la discuții de masă "Sound și editare: interacțiune tehnică și conceptuală ", cu Karen Akerman, Ricardo Pretti, Vanessa Marques și mediere Maria Byington.

Recenzie de carte:

Da, lumea nu este pierdut, și, uneori, nu este o veste bună. Una este lansarea unei cărți privind realizarea sunetului în film, subiectul rare de reuniuni în bibliografiile pe această temă. Și lucrul misto despre această veste este că această carte a fost ales pentru a deschide un proprii probleme de proiectare ENERC (Școala Națională de experimentare y Film Realización) și a avut sprijinul INCAA (Instituto Nacional de cine y AUDIOVISUALES Arts) acolo în Argentina .

Cartea a fost scrisă de Carlos Abbate, coordonator curs de sunet al acestei importante scoala de film și unul dintre directorii de sunet argentinian cele mai recunoscute, având la filmele sale de credit, cum ar fi Fiul mireasa (J J. Campanella), Târfa și balena (Luis Puenzo), Kamchatka (M. Piñeyro), printre altele. Continue reading


2015 10.8.2015

III Reuniunea Națională a Profesioniști de sunet de brazilian Cinema

IIIENPSCB

Zilele 04-07 septembrie are loc în orașul grefierului-RJ Profesioniști III Național din Brazilia Cinema Sound reuniunea. Obiectivul principal al evenimentului este de a contribui la o mai mare integrare în rândul profesioniștilor ale sunetului național Cinema. Legat   nouă Cine Muzica - Film Conservatorul Festivalul, este o oportunitate de a prezenta activitățile legate să filmeze universul sonor al țării devine, de asemenea un nou spațiu pentru probleme de reflecție și dezbatere cu privire la piață realizare audiovizualului, educație și de cercetare sunetul Cinema în Brazilia. Reuniunea este format din mese rotunde, conferințe și workshop care completează programarea Muzica Cine, unul dintre festival de film din țară dedicat exclusiv la coloana sonora a filmului.

Evenimentul este deschis publicului, cu acces gratuit!

2,015 a III-a ENPSCB:

04 sep - vineri

  • 14h - 16h: Personalitate Sonora: Victor Raposeiro
  • 16h - 18h: Invitat International: Carlos Klachquin cu prelegerea "Mixing orientat-obiect și punerea în aplicare a sistemului de Atmos"

Cinci septembrie - sâmbătă

6 sept - duminică

  • 09h-12h: Foley Workshop (Partea II) cu Guta Roim, Felipe Marques, Christian Vaisz, Rosana Stefanoni și Renato Galimberti.
  • 14h - 16h: Tribut pentru Hernani Heffner.
  • 18h: plen III ENPSCB.


2015 06 august 2015

FESTIVAL "Soundtrack"

festival Soundtrack
Soundtrack primul Festival subliniază rolul sunetului în producții importante de Cinema. Programul este gratuit și se întâlnește de clasice, cum ar fi filmul "Cinema Paradiso" de Giuseppe Tornatore, până producții recente. Muzica este limbajul artistic evidențiat în primul Festival coloana sonora, a avut loc la Brasilia, între 7 și din 11 august 2015. Publicul poate viziona o selecție de filme de melodii celebre, și a participat la o sesiune de chat pe coloana sonora cu cantaretul trupei plumb plebe Rude, Philippe Seabra, acordat de urmele compoziția filmului "Wild West Caboclo". Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a participa la o sesiune a filmului mut "Poliție Carlitos" (1916), cu coloana sonora efectuate la pian.

Sesiunea de deschidere aduce un omagiu Brasilia cu documentarul "Home Mobilier" al regizorului José Eduardo Belmonte. Trupa Colonial Mobila Acaju va comenta pe film imediat după ce au văzut. Și duminică (09), Ziua Tatălui, filmul The Kid (1921), Charlie Chaplin, comemorează data. Părinții și copiii au participat la sesiunea împreună câștiga cadouri. Primul festival Brasilia dedicat coloana sonora este o inițiativă a compozitorului și sunet designerul Gabriel Pinheiro, care este, de asemenea curator al evenimentului. Producția este responsabil de Bunch filme.


2015 17 iunie de 2015

Uita-te la mesele săptămână 2,015 ABC

Ele sunt acum disponibile pentru tabele vizualizarea online ale ABC Săptămâna în 2015 care a avut loc la 13 la 15 mai, în Cinema brazilian din Sao Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Promovată de Asociația brazilian de Cinematografie, săptămâni ABC este o oportunitate unică în ședința țara de personalități din diferite domenii de cinema reflectă pe piața forței de muncă. De asemenea, furnizarea de dezbateri, conferințe, panouri și cursuri de master care contribuie în mod direct la progresul cinematografiei braziliene.

În acest an dezbaterea de sunet a fost prezent în principal în următoarele tabele:

José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles e Armando Torres Jr. Sunetul in seria TV - "Abordarea aspectelor de sunet diferite în serialul de televiziune -. Capture sunetul direct la post-producție și procesul de finisare" Cu José Luiz Sasso, Luiz Adelmo Manzano, Rodrigo Meirelles și Armando Torres Jr.

Introducere în Sunet al Audiovizualului (TV Series, lung, scurt și documentar) - "a citit scenariul, a asculta directorului, pe care o putem exprima prin sunet. Toate sunetele sunt deja in Direct de sunet? Utilizarea și problematic. Importanța voce. "Cu Tide Borges și Carlos Abbate.

Continuați lectură


2015 23-04-2015

Săptămâna ABC 2015

săptămână abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. De la 13 la 15 mai Asociația brazilian al Cinematografiei prezinta Săptămâna ABC în 2015. Cu un program plin de conferințe, panouri și dezbateri cu personalități din diferite domenii de Brazilia și cinema străin, evenimentul are loc în Cinema brazilian în Sao Paulo și Acesta este deschis pentru public cu acces gratuit.

În acest an, săptămâna are două tabele dedicate de sunet cinematografic. Acestea sunt:

Zi 14/05, joi:

10h - Sunetul din seria TV
"Soluționarea problemelor de sunet diferite în serialul de televiziune -. Capture sunetul direct la post-producție și procesul de finisare"

Participanți Confirmat:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Adelmo Manzano (Muzica Supervisor)
Rodrigo Meirelles (Executive Advisor Audio)
Armando Torres Jr. (Mixer)

15 mai, vineri

17h - Introducere în Sunet al Audiovizualului (TV Series, lung, scurt și documentar)
"Citind scenariul, asculta directorului, pe care o putem exprima prin sunet. Toate sunetele sunt deja in Direct de sunet? Utilizarea și problematic. Importanța voce. "

Participanți Confirmat:

Tide Borges (Sound Tehnician)
Carlos Abbate (Director de sunet)

Continuați lectură