2015 15 ianuarie 2015

Interviu cu regizorul de sunet José Luis Díaz

JLD

ABC . Sunt asociate cu Asociația brazilian al Cinematografiei din 2000. În 2002, am avut loc la Rio de Janeiro la prima reuniune de profesioniști sonore din cadrul ABC . Pentru noi a efectua o activitate în Sao Paulo, în același an, am invitat Carlos Klachquin , care a fost Consultantul Dolby pentru America Latină, pentru a se obține o convorbire despre istoria sunetului în tehnologie cinema. Curând după ce sa alăturat ABC și a făcut multe lucruri împreună. În 2010, gândindu care am putea invita din afara Brazilia, pentru o dezbatere sunetului în Săptămâna ABC . O Segredo dos Seus Olhos “, ganhador do Oscar de Melhor Filme Estrangeiro daquele ano. Carlos mi-a sugerat José Luis Díaz , iar el ne-a spus un pic despre ultimul loc de muncă el a deținut Directia Sound " Secretul din ochii lor ", câștigător de Oscar pentru cel mai bun film străin al anului.

8º Festival Cinemúsica em 2014, em Conservatória, RJ. În anii următori vom continua pentru a se potrivi, când a fost invitat să participe la a doua Adunări Naționale a Profesionalism brazilian Cinema Sound , a avut loc la 8 Cinemúsica Festival în 2014, în Registrul, RJ. Acolo, el și Guido Berenblum , care fusese elevul lui, a avut loc o discuție pe sunetul în cinema argentinian. A fost o mare oportunitate pentru, prin sunet, ar putea consolida legăturile dintre cinematografie nostru.

Relatos Selvagens , filme de enorme sucesso de público na Argentina e atualmente em cartaz no Brasil, onde também tem feito sucesso. Lucrarea pe care José Luis Díaz ne-a introdus a fost cu privire la performanța de sunet de Wild rapoarte , filme blockbuster frumos în Argentina și în prezent pe ecran în Brazilia, unde a fost, de asemenea, de succes. José Luis are un canal YouTube în care furnizează generos informații despre sunet în cinema. Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ) no final de outubro de 2014. El a încărcat recent 4 videoclipuri filmate în timpul unei prelegeri care a coordonat în timpul expunerii de caper ( Camera a Furnizorilor de și echipamente de radiodifuziune Producătorii Argentina ) la sfârșitul lunii octombrie 2014.

Continuați lectură


2015 05 ianuarie 2015

The Sound "Wild Rapoarte" - Partea a IV-

Relatos Selvagens ” (Damian Szifrón, 2014) que ocorreu na CAPER 2014 ( Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Falamos um pouco de dublagens. În al patrulea rând și ultimul parte a conversației despre sunet de " Rapoarte Wild "(Damian Szifrón, 2014), care a avut loc în tumbă 2014 ( camera a Argentina a furnizorilor și echipamente de transmisie Producatori ). Am vorbit un pic voiceovers.

Editorul de dialog de ​​"Salvaje Rapoarte" a fost Nahuel Palenque . Sarcinile de editare au fost atât de laborios că un alt editor, Matías Vilaro, a fost responsabil doar de ajustare a voiceovers, nu a povară în continuare Nahuel. În timpul conversației nu citat Nahuel Palenque. Dar aici vă dau credit.

José Luis Díaz , la începutul conversației, arată un fragment din filmul " Vino pentru Robar ". José Luis atrage atenția fraza "nu este vina mea", unde poți auzi zgomotul de fundal (roțile auto care călătoresc). Continuați lectură


2014 23 decembrie 2014

The Sound "Wild Rapoarte" - partea III

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). A treia parte a conversației despre sunet de " Rapoarte Wild "(Damian Szifrón, 2014), care a avut loc în tumbă 2014 ( Camera de furnizorii de Argentina și de echipamente de transmisie Producatori ).

Gustavo Santaolalla spune pe scurt relația sa cu "anul Wild", într-un film trimis la conferinta. De asemenea, el vorbește despre muzică de editare de bază.

José Luis Díaz spune că muzica este un element important într-un film. Taxa de muzică "Rapoarte Wild" Gustavo Santaolalla a fost, care locuiește în Los Angeles. Deci, el nu a fost prezent la conferinta și a trimis un videoclip vorbesc despre procesul de lucru în film. Primul contact cu filmul a fost atunci când am fost în vacanță cu familia sa în Mendoza - Argentina, în cazul în care producătorul a fost capabil să-l contacteze. Luni mai târziu, din nou în Argentina, Gustavo ia act de poveștile "Rapoartele Wild" de la sesizarea de la un prieten. Dupa ce a citit cartea cu povești de "Rapoarte Wild", Gustavo întreabă prietenul său să prezinte Damian Szifrón pentru că am vrut să fie în film. În cele din urmă, în Belgia, cei doi sa întâlnit în persoană. La momentul sa întâmplat festivalul de Gent, muzică și festival de teatru, unde Gustavo Santaolalla a participat ca jurat.

Continuați lectură


2014 20 decembrie 2014

"Rapoartele Wild" de sunet - Partea a II-

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). O tema desta segunda parte foi o desenho sonoro de ambientes e efeitos. Quem fala sobre este assunto é o editor de som Gonzalo Matijas . A doua parte a vorbesc despre sunetul " Rapoarte Wild "(Damian Szifrón, 2014), care a avut loc în tumbă 2014 ( camera a furnizorilor și echipamente de transmisie Producatori Argentina ). Tema această a doua parte a fost mediile de proiectare de sunet și efecte. Cine vorbește despre acest lucru este editorul de sunet Gonzalo Matijas .

José Luis Díaz , sound designer de film, spune editorul Pablo Barbiere muncit din greu. Când a terminat, directorul urmată de editarea și modificarea ordinii de poveștile din film. Și acest lucru dura mult timp. Când directorul terminat de editat materialul a fost pentru un sunet post-producție și Gonzalo Matijas început să facă designul de medii și efecte ale filmului (în timp ce Nahuel Palenque a fost editarea dialoguri).

Gonzalo spune că una dintre cele mai mari provocări ale filmului se ocupa cu 6 etaje diferite, fiecare cu momentele sale de narațiune și tensiune rezultat independent. Într-un film obișnuit, există unele momente cheie care sunt cele mai solicitate proiectarea de medii și efecte. În "Rapoarte Salvaje" a avut 6 etaje. Fiecare cu narațiuni complicatii lor necesită lucrări de proiectare mai sunetului. Activitatea sunetului directe de a face sunete de topping-uri pe locație (cale sălbatic) a facilitat foarte mult de lucru în post-producție.

Continuați lectură


2014 18 decembrie 2014

The Sound "Wild Rapoarte" - Partea I

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Prima parte a conversației despre sunet de " Rapoarte Wild "(Damian Szifrón, 2014), care a avut loc în tumbă 2014 ( Camera de furnizorii de Argentina și de echipamente de transmisie Producatori ).

Filmul " Wild Stories "este format din 6 povești diferite ale căror motto violență. Tema acestei prime părți a fost capturarea de sunet direct. Cine vorbește despre acest subiect este Javier Farina , director de sunet direct.

Javier a spus că faptul că filmul este format din 6 povești diferite adus un agravant în cazul în care pick-up de sunet direct. Într-un film obișnuit, în cazul în care există o singură poveste centrală cu aceleași caractere de la început până la sfârșit, sunetul directă tehnician se termină cu bine cunosc fiecare actor și ajută la planificarea de preluare a sunetului. În cazul rapoartelor sălbatice, echipa a avut aproximativ două săptămâni pentru a filma fiecare poveste, dificultatea a fost de a încerca să îndeplinească o mare cantitate de caractere într-un timp scurt. Acest lucru a făcut lucrarea în timpul filmărilor a fost foarte dinamic. Ca și cum a fost un film de 6 de un spațiu mult timp.

Continuați lectură