2014 31 iulie 2014

Sinteza I ENPSCB

I și II ENPSCB

Sinteza Professionals Prima Sala Națională de sunet de cinema brazilian

7º Festival CineMúsica , de 5 a 7 de Setembro de 2013, em Conservatória, Rio de Janeiro, em busca de garantir qualidade para a produção e exibição do audiovisual brasileiro nas salas de cinema, festivais nacionais, televisão e em novos formatos. Noi, participanții la Adunarea Națională a Professional brazilian Cinema Sound În primul rând , ne-am întâlnit în al 7-lea Festival CineMúsica 5 la 07 septembrie 2013, în Conservatorul, Rio de Janeiro, în încercarea de a asigura o calitate pentru producerea și expoziția de audiovizual brazilian în teatre, festivaluri naționale, de televiziune și de noi formate.

Noi subliniem cât de fundamental pentru calitatea sunetului a produsului audiovizual este că diversele domenii legate de sunet de producție - sunet directă, editare de sunet, și muzică de amestecare - în contact și sunt bine integrate în pregătirea și executarea lucrărilor de la început . Prin urmare, ne-am propus să încurajeze integrarea mai eficientă și mai mare între diferitele etape de lucru de profesionisti din industria audiovizuală să cred că sunetul de la script-ul pentru a afișa practicile de lucru audiovizuale.

Suntem conștienți de faptul că dinamica de producție audiovizuală, care este în prezent stabilit nefavorabil pentru operele audiovizuale calitate a sunetului, care implică în principal probleme de buget, program și ore de muncă.

Am act de faptul că educația este într-adevăr un drum care este de a pune noi profesioniști de pe piață și, prin urmare, acest spațiu de formare trebuie să stimuleze un dialog mai direct cu piata.

Înțelegem importanța păstrării istoria procesului de realizare a filmelor care ar trebui să fie asociate cu companii și profesioniștii care lucrează în domeniul sunetului. Caute alternative pentru a arhiva și păstra istoria filmelor în sine.

Pledăm prezența a tehnicienilor de sunet instruiți pentru testarea sunetului înainte de proiecția de filme în teatre, festivaluri și alte expoziție de film locale. Având în vedere calitatea slabă a proiecție de film observate în prezent în circuitul expozițional brazilian, am văzut importanța acestei proceduri, precum și necesitatea de unitățile permit prezența a tehnicienilor de sunet instruiți, precum și producătorii necesită și finanța aceste teste înainte de proiecțiile propriile filme .

Vom continua acest proces în Professionals II Sala Națională de sunet de brazilian Cinema , care va avea loc pe data de 8 Festivalul de Muzică Cine în 2014.

Participanții IENPSCB


2014 15 iunie 2014

În Loud and Good Sound

în tare și clar

În sunet puternic și bun este o serie de patru episoade de televiziune care a investigat traiectoria de sunet în cinema brazilian. Cu direcție și prezentare de Simone Zuccolotto, a fost difuzat în 2013, pe Canalul Brazilia . În ciuda programelor complete nu sunt disponibile on-line, fragmente interesante pot fi atribuite pe linkurile de mai jos:


2014 16 mai 2014

Uita-te la mesele ABC din Săptămâna 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. Tabelele sunt acum disponibile pentru vizualizarea online ABC Week 2014 sa întâmplat 7-09 mai la Cinema brazilian în São Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Promovat de Asociația brazilian al Cinematografiei , Săptămâna ABC este o oportunitate unică în țara de asamblare de personalități din diferite domenii de folie reflectorizantă pe piața forței de muncă. De asemenea, furnizarea de discuții, prelegeri, panouri și cursuri de master, care contribuie în mod direct la progresul cinematografiei braziliene.

Sunet dezbatere din acest an a fost prezent în trei tabele:

Tabelul 01: "Médoto lucra sunetul direct - Procedurile de lucru utilizate în capturarea sunetul direct în era digitală multitrack:. Tradiție și ruptură" Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Cu John Godoy (tehnician de sunet direct și profesor al Audiovizualului ECA / USP), Debora Opolski (editor dialog) și Willem Dias (asamblare). Medierea Adelmo Luis Manzano (supraveghetor de sunet).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Tabelul 04: "Intensitatea sonoră a filmelor braziliene actuale" Com. Virginia Flores (editor de sunet și de asamblare), Eduardo Santos Mendes (designer si profesor al Audiovizualului ECA / USP sunet) și Fernando Henna (editor sunet). Medierea Adelmo Luis Manzano (supraveghetor de sunet).

Tabelul 08: "Afișaj în cinematografe digitale comerciale: parametri, standarde tehnice, implementarea și monitorizarea și viitorul afișaj:. Camerele, de uz casnic și portabil" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). Cu Kiko Ferraz (editor de sunet și mixer), Renata de Almeida (Director al Festivalului Internațional de Film de la SP) și Rodrigo Monte (director de imagine). Medierea José Francisco Neto (finalizare supraveghetor).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . Pentru a accesa alte tabele din Săptămâna ABC în 2014 , doar să faceți clic pe link-ul: Uita-te la mesele Week 2014 ABC-ul în întregime .


2014 O mai 2014

Interviu cu designerul de sunet Edson Secco

Edson Secco

sound deigner , de um modo geral ostensivamente mal utilizado, para qualificá-lo: seja por pensar o som dos filmes como um todo integrado (relativizando distinções entre música e ruído, por exemplo); Formare muzician și experiență anterioară în teatru, Edson Secco întâlnește în filmul său de lucru o serie de calități care justifică utilizarea a sunetului termen Deigner, în general, utilizat în mod abuziv ostentativ să-l califica: sunetul este de gândire filme ca un tot unitar (ceea diferențele relative între muzică și zgomot, de exemplu); este multitudinea de funcții și exerciții care oferă o unitate stilistica a operei sale; este încă în colaborare sa timpurie, încă din faza de scenariu, în multe dintre proiectele la care a participat. În această conversație, Edson Secco a vorbit la Artisan Sound din cariera sa și abordarea lui personală de sunet în cinema.

Continuați lectură


2014 29 aprilie 2014

Introducere în Sound design

Introducere în designul de sunet

Săptămâna ABC 2014 , care are loc în 7-9 mai   Cinema brazilian   în São Paulo, din nou în acest an, în paralel cu programul său, un spațiu de dezvăluire și eliberarea de cărți legate de zona audiovizualului recomandate, lansarea de carte :. " Introducere la Sound Design: o analiză sistematică a longa- aplicat filmul Blindness "de Debora Opolski .

"Cartea reflectă pe un proces de construcție a proiectului de sunet. Structurat sub forma de rapoarte de experiență și analiza comparativă discută procesul de creare a sunetului, ridicând problema contribuției de design de sunet pentru discursul narativ de film.

Împărțit în două părți, prima avem o explicație de un proces de editare de sunet în detaliu, discuta importanța   post-producție și influența acestora asupra modului în care filmul este percepută de către privitorul. Prezintă metodele și obiectivele pentru editarea dialog, Foley și efecte sonore.

După, vom analiza sunetul post-producție a filmului Blindness, în medii în care efectele de sunet, și muzică. Cititorul va găsi scene, situații, și procesele de evenimente specifice în care tehnicile și aplicabilitatea fiecare element poate fi observat în detaliu. "