2015 17. marec 2015

Sliši se v brazilskem Cinema: zvijače Martins in zvok "The City je ena?"

Zvijače

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Intervju z zvijače Martins , odgovorni za oblikovanje zvoka z " The City je eden "(Adirley Queiroz, 2011).

William Farkas: Kako ste prišli v "mesto je ena"? Ali ste v preteklosti odnos z Adirley?

Zvijače Martins srečal Adirley v letu 2006, v času filmskega festivala v Florianopolis. Sobre a Maré ”. Naše kratko so prikazana je z " RAP - kotu Ceilândia "in I z" O Tide ". Veliko smo se pogovarjali, ampak mislim, da si več o nogometu kot kino. V letu 2009 smo se ponovno srečali na Festivalu Brasilii, sem bil tam predstavili dokumentarni film " Tarabatara ", v katerem sem neposreden zvok in zvok urejanje. Takrat sem šel k Ceilândia vzemi slapu kopel v čudovitih vodah Goiás, nekaj, ki me zelo veseli, predvajali malo tesnobo, da so v Brasilii, glavni načrt, neznanega in negostoljubnem mesto za mene. V Ceilândia slišal zvok avtomobilov, prodajalce na sejmu, ljudi hodi po ulicah, nogometne tekme, na vsakem vogalu, končno, človeški krajine in zvok zelo razlikuje od glavnega načrta in filmskem festivalu vezja. To je bilo, ko sem se udeležil " Dan Strike "v hiši Adirley in govoril več o zvoku, kako bi zvoke Ceilândia in drugih počena, brez zatekanja k uporabi" streljanje zvok in sirene v daljavi, "da se tako moti kot estetski predlog. Govorimo o zvokih, ki zbledi s časom, z nožem nožev, eni Biju prodajalec ...

Nadaljuj branje


2015 6. marec 2015

Sliši se v brazilskem Cinema: Fernando Henna in Daniel Turini in zvok "Avanti Popolo" in "City One?" - Del III

mesto in tako

Daniel Turini . Tretji in zadnji del intervjuja z zvočnimi strokovnjaki Fernando Henna in Daniel Turini . Zvoki " City One "(Adirley Queiroz, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: O "City je le [1]" Mislim, da je popolnoma drugačen primer. Nekateri poskušajo izterjati v postprodukciji, nekatere stvari, zagotoviti razumljivost nekaterih načrtov in da mix, ki zadrži film. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. V časih, film spogleduje z estetiko hiper-realistične zvok [2], v katerem ste imeli pogoj zaslišanje precej pomnožili na vse dogodke zvok, proizvajajo zvoke, ki jih proizvodnja dokumentov bi tako zelo težko se evidentirajo . Sprašujem se, potem, če je bil ta zvok hiperrealizma estetika namig Adirley .

Fernando Henna: Kdo vam lahko bolj ustrezno odgovoriti, je enako hinavski Martins . Niso prišli, ta avto ključna stvar na primer imeli v urejanje slik, je moral biti dogovor med njimi. Kaj je dovolj je pameten, super zvok urejanje. Zelo malo se sliši baze podatkov, vse zvoke posnete v filmu, tudi na lokaciji. Mislim, da ko hinavski je zvok ...

Nadaljuj branje


2015 23. februar 2015

Sliši se v brazilskem Cinema: Fernando Henna in Daniel Turini in zvok "Avanti Popolo" in "City One?" - Del II

Avanti Popolo

Daniel Turini . Drugi del intervjuja z zvočnimi strokovnjaki Fernando Henna in Daniel Turini . Gradnja zvoka " Avanti Popolo «(Michael Wahrmann, 2012).

William Farkas: O "Avanti Popolo", kot ste ga vnesli filma? Kot vam Michael Warhmann približal? Imel zvočne predloge v pre-production?

Daniel Turini: Pravzaprav Misha posnel film kot kratki film že z mislijo, da bi lahko dal več materiala, ima nekaj daljših načrte. Vedel sem, da Misha prej, festivale, skupnih prijateljev, vendar smo bili v stiku s folijo za začetek dela na njem. Vse to sem govoril pred-produkcije, čeprav mislim, kot tonski tehnik bo deloval, je imel ne. Kaj se je zgodilo, da je bil tonski tehnik finišer zvok kratki film, ki je uredil zvok hoje.

Nadaljuj branje


2015 18. februar 2015

Sliši se v brazilskem Cinema: Fernando Henna in Daniel Turini in zvok "Avanti Popolo" in "City One?« - I. del

bratstvo zvokov in cigar

Daniel Turini . Prvi del intervjuja z zvočnimi strokovnjaki Fernando Henna in Daniel Turini . Generacija usposabljanje in hrup: razmišljanje zvok film.

William Farkas: Ko boste obrnili zvok vesolja v filmih?

Daniel Turini: sem posneti USP (Avdiovizualne Degree, Šolo za sporočila in fakulteta, Univerza v São Paulo), in so že v teku je specializirano za zvok in montažo me, ko sem začel delati že počne zvok in so delali z zvok, saj. Druge stvari, imam kratke filme Jaz usmerjene, sem scenarij, druge stvari, vendar je delo dan za dnem z zvokom. To je bolj osredotočen pristop v pripovedi, tako da moj trening je drama, dramatičen razvoj. Torej, to ni tako neumnosti dela z zvokom ali pisavi ali na drugih področjih. Jaz sem dejansko delajo z razvojem drame v času. Seveda obstaja več območij v filmu, ampak jaz bi opredelila nekaj podobnega časom zvok je bistvenega pomena, ali sestava ali struktura scenarij. Mislim, da je moja specialiteta deluje to, razumem te strukture z zvočnimi in drugimi jeziki in delo. In to je še malo gor malo z nastankom Fernanda (Henna).

Fernando Henna: Kaj je nasprotno od tega! (Smeh). Šel sem v zvoku za film po naključju. Sem delal v oglaševalski studio in eden od delavcev, tam je delal v studiu Mirjam Biderman in ponudil mesto za njo, da je končal, ne sprejema in vprašal, če sem hotel, če bi vedel, kako to storiti. Rekel sem, da bi oba. Ampak to je laž, nisem naredil, sem si želela. Tam sem bil v srednji chutzpah v Mirian studiu, ki se imenuje al Učinki Filmi in tja jih je vprašal, če sem vedel, kako to storiti, in sem rekel ne, vendar pa je imela nekoliko boljše poznavanje Pro Tools, in nekatere tehnične stvari prav, in so imeli povpraševanja po njem. Šele vstopajo ta val, vhodni pol-wave, urejanje koraki ...

Nadaljuj branje


2015 15. januar 2015

Intervju z režiserjem zvok José Luis Díaz

JLD

ABC . Jaz sem povezan z brazilskega združenja kinematografijo od leta 2000. V letu 2002 smo v Riu de Janeiru prvi sestanek zvočnih strokovnjakov znotraj ABC . Za nas, da opravlja dejavnost v Sao Paulu v istem letu, sem povabil Carlos Klachquin , ki je Dolby svetovalec za Latinsko Ameriko, da bi predaval o zgodovini zvok v kino tehnologije. Kmalu po tem, ko se je pridružil ABC in naredil veliko stvari skupaj. V letu 2010, razmišljal o tem, kdo bi vas vabimo, od zunaj Brazilije, za zvočno razprave v tednu ABC . O Segredo dos Seus Olhos “, ganhador do Oscar de Melhor Filme Estrangeiro daquele ano. Carlos mi je predlagal, José Luis Díaz , in on nam je povedal nekaj o zadnjem delo, ki ga je potekala Sound smer " The Secret v njihovih očeh ", dobitnik oskarja za najboljši tuji film leta.

8º Festival Cinemúsica em 2014, em Conservatória, RJ. V naslednjih letih bomo še naprej, da se ujemajo, ko so ga povabili k sodelovanju v drugem državnem srečanju brazilski Cinema Sound Professionals , ki je potekala na 8 Cinemúsica festivalu leta 2014, v tajništvu, RJ. Tam je in Guido Berenblum , ki je bil njegov učenec, je potekala razprava o zvoku v Argentino kinu. To je bila odlična priložnost za, z zvokom, bi lahko okrepila vezi med naše kinematografije.

Relatos Selvagens , filme de enorme sucesso de público na Argentina e atualmente em cartaz no Brasil, onde também tem feito sucesso. Delo, na kateri José Luis Díaz nam je predstavil bil na uspešnost hrupa Wild poročil , ogromne blockbuster film v Argentini in je trenutno na ogled v Braziliji, kjer je bil prav tako uspešen. José Luis ima YouTube kanal, kjer velikodušno zagotavlja informacije o zvoku v kinu. Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ) no final de outubro de 2014. On je pred kratkim dodal 4 videoposnetke snemali v predavanju, ki koordinira med izpostavljenostjo Skok ( Argentina zbornica ponudnikov in radiodifuznih Oprema Proizvajalci konec oktobra 2014).

Nadaljuj branje