2015 15. januar 2015

Intervju z režiserjem zvok José Luis Dias

JLD

ABC . Jaz sem povezan z brazilskega združenja kinematografijo od leta 2000. V letu 2002 smo v Riu de Janeiru prvi sestanek zvočnih strokovnjakov znotraj ABC . Za nas, da opravlja dejavnost v Sao Paulu v istem letu, sem povabil Carlos Klachquin , ki je Dolby svetovalec za Latinsko Ameriko, da bi predaval o zgodovini zvok v kino tehnologije. Kmalu po tem, ko se je pridružil ABC in naredil veliko stvari skupaj. V letu 2010, razmišljal o tem, kdo bi vas vabimo, od zunaj Brazilije, za zvočno razprave v tednu ABC . O Segredo dos Seus Olhos “, ganhador do Oscar de Melhor Filme Estrangeiro daquele ano. Carlos mi je predlagal, José Luis Díaz , in on nam je povedal nekaj o zadnjem delo, ki ga je potekala Sound smer " The Secret v njihovih očeh ", dobitnik oskarja za najboljši tuji film leta.

8º Festival Cinemúsica em 2014, em Conservatória, RJ. V naslednjih letih bomo še naprej, da se ujemajo, ko so ga povabili k sodelovanju v drugem državnem srečanju brazilski Cinema Sound Professionals , ki je potekala na 8 Cinemúsica festivalu leta 2014, v tajništvu, RJ. Tam je in Guido Berenblum , ki je bil njegov učenec, je potekala razprava o zvoku v Argentino kinu. To je bila odlična priložnost za, z zvokom, bi lahko okrepila vezi med naše kinematografije.

Relatos Selvagens , filme de enorme sucesso de público na Argentina e atualmente em cartaz no Brasil, onde também tem feito sucesso. Delo, na kateri José Luis Díaz nam je predstavil bil na uspešnost hrupa Wild poročil , ogromne blockbuster film v Argentini in je trenutno na ogled v Braziliji, kjer je bil prav tako uspešen. José Luis ima YouTube kanal, kjer velikodušno zagotavlja informacije o zvoku v kinu. Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ) no final de outubro de 2014. On je pred kratkim dodal 4 videoposnetke snemali v predavanju, ki koordinira med izpostavljenostjo Skok ( Argentina zbornica ponudnikov in radiodifuznih Oprema Proizvajalci konec oktobra 2014).

Nadaljuj branje


2015 5. januar 2015

Sound "Wild Poročila" - Part IV

Relatos Selvagens ” (Damian Szifrón, 2014) que ocorreu na CAPER 2014 ( Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Falamos um pouco de dublagens. Četrti in zadnji del pogovora o zvoku " Wild poročil "(Damian Szifrón, 2014), ki se je zgodil v kaper 2014 ( Argentinski zbornica Ponudniki in opreme za oddajanje Proizvajalci ). Pogovarjali smo se malo voiceovers.

Pogovorno urednik "salvaje poročilih" je bil Nahuel Palenque . Naloge urejanje bili tako težaven, da je bil še en urednik, Matías Vilaro odgovoren le za prilagoditev voiceovers, da ne bo dodatnega bremena Nahuel. Med pogovorom, ki ne kotirajo Nahuel Palenque. Ampak tukaj sem dal kredit.

José Luis Díaz , na začetku pogovora, kaže odlomek iz filma " Vino za Robarja ". José Luis opozarja, da je izraz "ni moja krivda," kjer boste lahko slišali hrup iz ozadja (potujoči avto koles). Nadaljuj branje


2014 23. december 2014

Sound "Wild Poročila" - del III

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Tretji del pogovora o zvoku " Wild poročil "(Damian Szifrón, 2014), ki se je zgodil v kaper 2014 ( argentinski zbornica ponudnikov in Broadcasting Equipment Manufacturers ).

Gustavo Santaolalla kratko pove njegov odnos z "Wild poročila" v videu poslala na konferenco. Govori tudi o osnovni urejanje glasbe.

José Luis Díaz pravi, da je glasba pomemben element v filmu. Naboj glasbe "Wild Poročila" Gustavo Santaolalla je, ki živi v Los Angelesu. Torej ni bil prisoten na konferenci in poslal video govorimo o procesu dela pri filmu. Njegov prvi stik s filmom je bilo, ko sem bil na počitnicah s svojo družino v Mendoza - Argentina, ko je proizvajalec sposoben stik z njim. Mesecev kasneje, nazaj v Argentino, Gustavo ugotavlja zgodbe "Wild poročilih" iz napotnice prijatelja. Po branju knjige z zgodbami o "Wild poročilih", Gustavo prosi njegov prijatelj predloži Damian Szifrón , ker sem želel, da bi v filmu. Nazadnje, v Belgiji, sta se spoznala na osebo. V času, ko se je zgodilo festival Gentu, glasbe in gledališkem festivalu, kjer je Gustavo Santaolalla sodelovala kot porotnik.

Nadaljuj branje


2014 20. december 2014

Sound "Wild" Poročila so - Del II

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). O tema desta segunda parte foi o desenho sonoro de ambientes e efeitos. Quem fala sobre este assunto é o editor de som Gonzalo Matijas . Drugi del govori o zvoku " Wild poročil "(Damian Szifrón, 2014), ki se je zgodil v kaper 2014 ( Argentinski zbornica Ponudniki in radiodifuznih proizvajalci opreme ). Tema tega drugega dela je bil zvok oblikovanje okolja in učinki. Kdo govori o tem, da bo zvok urednika Gonzalo Matijas .

José Luis Díaz , oblikovalec zvoka filma, pravi urednik Pablo Barbiere trdo delal. Ko je končal, direktor sledi urejanje in spreminjanje vrstnega reda zgodb v filmu. In to delo trajalo dolgo. Ko režiser končate urejanje gradivo je bilo za postprodukcije zvoka in Gonzalo Matijas začel ustvarjati oblikovanje okolij in učinkov filma (medtem Nahuel Palenque je urejanje pogovornih).

Gonzalo pravi, da je eden največjih izzivov filma je bil, ki se ukvarjajo s 6 različnimi zgodbami, vsak s svojimi trenutke pripovedi in neodvisnega izid napetosti. V normalni film, obstaja nekaj ključnih trenutkov, kjer so najbolj potrebni zasnova okoljih in učinkov. V "Poročila salvaje" imel 6 zgodbe. Vsak s svojimi pripovedi zapletov, ki zahteva več dobrega oblikovanja dela. Delo direktnega zvoka, da bi zvoke prelive na lokaciji (wild posnetka) močno olajšalo delo v postprodukciji.

Nadaljuj branje


2014 18. december 2014

Sound "Wild Poročila" - Part I

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Prvi del pogovora o zvoku " Wild poročil "(Damian Szifrón, 2014), ki se je zgodil v kaper 2014 ( argentinski zbornica ponudnikov in Broadcasting Equipment Manufacturers ).

Film " Wild Zgodbe "je sestavljen iz 6 različnih zgodb, katerih moto je nasilje. Tema tega prvega dela je bil neposreden zajem zvoka. Kdo govori o tej temi, je Javier Farina , neposreden zvok režiser.

Javier je dejal, da je dejstvo, da je film sestavljen iz 6 različnih zgodb prinesla oteževalna ko neposreden zvok pickup. V običajnem filmu, kjer je samo ena osrednja zgodba z istimi črkami od začetka do konca, tehnik neposreden zvok konča dobro vedeti vsak igralec in pomaga pri načrtovanju zvoka pickup. V primeru Wild poročil, imela ekipa približno dva tedna, da film vsako zgodbo, težava je bila, da bi poskušali izpolniti ogromno likov v kratkem času. To je delo med snemanjem je bilo zelo dinamično. Kot če je bilo streljanje film 6 dolgoletni prostor.

Nadaljuj branje