2015 8 april 2015

Občinska konferenca II na hrup, vibracije in motnje Sonora

Konferenca hrupa
27., 28. in 29. aprila, mesto São Paulo-SP razpravlja drugič boj hrup v svojem urbanem okolju. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Občinska konferenca na hrup, vibracije in motnje Sonora II , ki ga je pod pokroviteljstvom Občine Sao Paulo in brazilskega združenja za kakovost akustiko ( ProAcústica ), poteka ob "Mednarodni dan ozaveščanja o hrupu" Day International Noise Zavedanje (INAD), katerega uradni datum, letos je 30. april.

Namen dogodka je osveščanje javne organe in družbo na splošno o negativnih učinkih hrupa in zvočnih vibracij na zdravje ljudi, s čimer se ustvarja učinkovite smernice za zakonodajno in upravno ukrepanje.

Dogodek je odprt za javnost in brezplačna, vendar je prostor omejen in zahteva zaključek "prijavnico".

Preverite urnik in več informacij na: občinske konference II na hrup, vibracije in motnje Sonora


2015 17. marec 2015

Sliši se v brazilskem Cinema: zvijače Martins in zvok "The City je ena?"

Zvijače

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Intervju z zvijače Martins , odgovorni za oblikovanje zvoka z " The City je eden "(Adirley Queiroz, 2011).

William Farkas: Kako ste prišli v "mesto je ena"? Ali ste v preteklosti odnos z Adirley?

Zvijače Martins srečal Adirley v letu 2006, v času filmskega festivala v Florianopolis. Sobre a Maré ”. Naše kratko so prikazana je z " RAP - kotu Ceilândia "in I z" O Tide ". Veliko smo se pogovarjali, ampak mislim, da si več o nogometu kot kino. V letu 2009 smo se ponovno srečali na Festivalu Brasilii, sem bil tam predstavili dokumentarni film " Tarabatara ", v katerem sem neposreden zvok in zvok urejanje. Takrat sem šel k Ceilândia vzemi slapu kopel v čudovitih vodah Goiás, nekaj, ki me zelo veseli, predvajali malo tesnobo, da so v Brasilii, glavni načrt, neznanega in negostoljubnem mesto za mene. V Ceilândia slišal zvok avtomobilov, prodajalce na sejmu, ljudi hodi po ulicah, nogometne tekme, na vsakem vogalu, končno, človeški krajine in zvok zelo razlikuje od glavnega načrta in filmskem festivalu vezja. To je bilo, ko sem se udeležil " Dan Strike "v hiši Adirley in govoril več o zvoku, kako bi zvoke Ceilândia in drugih počena, brez zatekanja k uporabi" streljanje zvok in sirene v daljavi, "da se tako moti kot estetski predlog. Govorimo o zvokih, ki zbledi s časom, z nožem nožev, eni Biju prodajalec ...

Nadaljuj branje


2015 6. marec 2015

Sliši se v brazilskem Cinema: Fernando Henna in Daniel Turini in zvok "Avanti Popolo" in "City One?" - Del III

mesto in tako

Daniel Turini . Tretji in zadnji del intervjuja z zvočnimi strokovnjaki Fernando Henna in Daniel Turini . Zvoki " City One "(Adirley Queiroz, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: O "City je le [1]" Mislim, da je popolnoma drugačen primer. Nekateri poskušajo izterjati v postprodukciji, nekatere stvari, zagotoviti razumljivost nekaterih načrtov in da mix, ki zadrži film. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. V časih, film spogleduje z estetiko hiper-realistične zvok [2], v katerem ste imeli pogoj zaslišanje precej pomnožili na vse dogodke zvok, proizvajajo zvoke, ki jih proizvodnja dokumentov bi tako zelo težko se evidentirajo . Sprašujem se, potem, če je bil ta zvok hiperrealizma estetika namig Adirley .

Fernando Henna: Kdo vam lahko bolj ustrezno odgovoriti, je enako hinavski Martins . Niso prišli, ta avto ključna stvar na primer imeli v urejanje slik, je moral biti dogovor med njimi. Kaj je dovolj je pameten, super zvok urejanje. Zelo malo se sliši baze podatkov, vse zvoke posnete v filmu, tudi na lokaciji. Mislim, da ko hinavski je zvok ...

Nadaljuj branje


2015 23. februar 2015

Sliši se v brazilskem Cinema: Fernando Henna in Daniel Turini in zvok "Avanti Popolo" in "City One?" - Del II

Avanti Popolo

Daniel Turini . Drugi del intervjuja z zvočnimi strokovnjaki Fernando Henna in Daniel Turini . Gradnja zvoka " Avanti Popolo «(Michael Wahrmann, 2012).

William Farkas: O "Avanti Popolo", kot ste ga vnesli filma? Kot vam Michael Warhmann približal? Imel zvočne predloge v pre-production?

Daniel Turini: Pravzaprav Misha posnel film kot kratki film že z mislijo, da bi lahko dal več materiala, ima nekaj daljših načrte. Vedel sem, da Misha prej, festivale, skupnih prijateljev, vendar smo bili v stiku s folijo za začetek dela na njem. Vse to sem govoril pred-produkcije, čeprav mislim, kot tonski tehnik bo deloval, je imel ne. Kaj se je zgodilo, da je bil tonski tehnik finišer zvok kratki film, ki je uredil zvok hoje.

Nadaljuj branje


2015 18. februar 2015

Sliši se v brazilskem Cinema: Fernando Henna in Daniel Turini in zvok "Avanti Popolo" in "City One?« - I. del

bratstvo zvokov in cigar

Daniel Turini . Prvi del intervjuja z zvočnimi strokovnjaki Fernando Henna in Daniel Turini . Generacija usposabljanje in hrup: razmišljanje zvok film.

William Farkas: Ko boste obrnili zvok vesolja v filmih?

Daniel Turini: sem posneti USP (Avdiovizualne Degree, Šolo za sporočila in fakulteta, Univerza v São Paulo), in so že v teku je specializirano za zvok in montažo me, ko sem začel delati že počne zvok in so delali z zvok, saj. Druge stvari, imam kratke filme Jaz usmerjene, sem scenarij, druge stvari, vendar je delo dan za dnem z zvokom. To je bolj osredotočen pristop v pripovedi, tako da moj trening je drama, dramatičen razvoj. Torej, to ni tako neumnosti dela z zvokom ali pisavi ali na drugih področjih. Jaz sem dejansko delajo z razvojem drame v času. Seveda obstaja več območij v filmu, ampak jaz bi opredelila nekaj podobnega časom zvok je bistvenega pomena, ali sestava ali struktura scenarij. Mislim, da je moja specialiteta deluje to, razumem te strukture z zvočnimi in drugimi jeziki in delo. In to je še malo gor malo z nastankom Fernanda (Henna).

Fernando Henna: Kaj je nasprotno od tega! (Smeh). Šel sem v zvoku za film po naključju. Sem delal v oglaševalski studio in eden od delavcev, tam je delal v studiu Mirjam Biderman in ponudil mesto za njo, da je končal, ne sprejema in vprašal, če sem hotel, če bi vedel, kako to storiti. Rekel sem, da bi oba. Ampak to je laž, nisem naredil, sem si želela. Tam sem bil v srednji chutzpah v Mirian studiu, ki se imenuje al Učinki Filmi in tja jih je vprašal, če sem vedel, kako to storiti, in sem rekel ne, vendar pa je imela nekoliko boljše poznavanje Pro Tools, in nekatere tehnične stvari prav, in so imeli povpraševanja po njem. Šele vstopajo ta val, vhodni pol-wave, urejanje koraki ...

Nadaljuj branje