2015 23. februar 2015

Sliši se v brazilskem Cinema: Fernando Henna in Daniel Turini in zvok "Avanti Popolo" in "City One?" - Del II

Avanti Popolo

Daniel Turini . Drugi del intervjuja z zvočnimi strokovnjaki Fernando Henna in Daniel Turini . Gradnja zvoka " Avanti Popolo «(Michael Wahrmann, 2012).

William Farkas: O "Avanti Popolo", kot ste ga vnesli filma? Kot vam Michael Warhmann približal? Imel zvočne predloge v pre-production?

Daniel Turini: Pravzaprav Misha posnel film kot kratki film že z mislijo, da bi lahko dal več materiala, ima nekaj daljših načrte. Vedel sem, da Misha prej, festivale, skupnih prijateljev, vendar smo bili v stiku s folijo za začetek dela na njem. Vse to sem govoril pred-produkcije, čeprav mislim, kot tonski tehnik bo deloval, je imel ne. Kaj se je zgodilo, da je bil tonski tehnik finišer zvok kratki film, ki je uredil zvok hoje.

Nadaljuj branje


2015 18. februar 2015

Sliši se v brazilskem Cinema: Fernando Henna in Daniel Turini in zvok "Avanti Popolo" in "City One?« - I. del

bratstvo zvokov in cigar

Daniel Turini . Prvi del intervjuja z zvočnimi strokovnjaki Fernando Henna in Daniel Turini . Generacija usposabljanje in hrup: razmišljanje zvok film.

William Farkas: Ko boste obrnili zvok vesolja v filmih?

Daniel Turini: sem posneti USP (Avdiovizualne Degree, Šolo za sporočila in fakulteta, Univerza v São Paulo), in so že v teku je specializirano za zvok in montažo me, ko sem začel delati že počne zvok in so delali z zvok, saj. Druge stvari, imam kratke filme Jaz usmerjene, sem scenarij, druge stvari, vendar je delo dan za dnem z zvokom. To je bolj osredotočen pristop v pripovedi, tako da moj trening je drama, dramatičen razvoj. Torej, to ni tako neumnosti dela z zvokom ali pisavi ali na drugih področjih. Jaz sem dejansko delajo z razvojem drame v času. Seveda obstaja več območij v filmu, ampak jaz bi opredelila nekaj podobnega časom zvok je bistvenega pomena, ali sestava ali struktura scenarij. Mislim, da je moja specialiteta deluje to, razumem te strukture z zvočnimi in drugimi jeziki in delo. In to je še malo gor malo z nastankom Fernanda (Henna).

Fernando Henna: Kaj je nasprotno od tega! (Smeh). Šel sem v zvoku za film po naključju. Sem delal v oglaševalski studio in eden od delavcev, tam je delal v studiu Mirjam Biderman in ponudil mesto za njo, da je končal, ne sprejema in vprašal, če sem hotel, če bi vedel, kako to storiti. Rekel sem, da bi oba. Ampak to je laž, nisem naredil, sem si želela. Tam sem bil v srednji chutzpah v Mirian studiu, ki se imenuje al Učinki Filmi in tja jih je vprašal, če sem vedel, kako to storiti, in sem rekel ne, vendar pa je imela nekoliko boljše poznavanje Pro Tools, in nekatere tehnične stvari prav, in so imeli povpraševanja po njem. Šele vstopajo ta val, vhodni pol-wave, urejanje koraki ...

Nadaljuj branje


2015 15. januar 2015

Intervju z režiserjem zvok José Luis Díaz

JLD

ABC . Jaz sem povezan z brazilskega združenja kinematografijo od leta 2000. V letu 2002 smo v Riu de Janeiru prvi sestanek zvočnih strokovnjakov znotraj ABC . Za nas, da opravlja dejavnost v Sao Paulu v istem letu, sem povabil Carlos Klachquin , ki je Dolby svetovalec za Latinsko Ameriko, da bi predaval o zgodovini zvok v kino tehnologije. Kmalu po tem, ko se je pridružil ABC in naredil veliko stvari skupaj. V letu 2010, razmišljal o tem, kdo bi vas vabimo, od zunaj Brazilije, za zvočno razprave v tednu ABC . O Segredo dos Seus Olhos “, ganhador do Oscar de Melhor Filme Estrangeiro daquele ano. Carlos mi je predlagal, José Luis Díaz , in on nam je povedal nekaj o zadnjem delo, ki ga je potekala Sound smer " The Secret v njihovih očeh ", dobitnik oskarja za najboljši tuji film leta.

8º Festival Cinemúsica em 2014, em Conservatória, RJ. V naslednjih letih bomo še naprej, da se ujemajo, ko so ga povabili k sodelovanju v drugem državnem srečanju brazilski Cinema Sound Professionals , ki je potekala na 8 Cinemúsica festivalu leta 2014, v tajništvu, RJ. Tam je in Guido Berenblum , ki je bil njegov učenec, je potekala razprava o zvoku v Argentino kinu. To je bila odlična priložnost za, z zvokom, bi lahko okrepila vezi med naše kinematografije.

Relatos Selvagens , filme de enorme sucesso de público na Argentina e atualmente em cartaz no Brasil, onde também tem feito sucesso. Delo, na kateri José Luis Díaz nam je predstavil bil na uspešnost hrupa Wild poročil , ogromne blockbuster film v Argentini in je trenutno na ogled v Braziliji, kjer je bil prav tako uspešen. José Luis ima YouTube kanal, kjer velikodušno zagotavlja informacije o zvoku v kinu. Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ) no final de outubro de 2014. On je pred kratkim dodal 4 videoposnetke snemali v predavanju, ki koordinira med izpostavljenostjo Skok ( Argentina zbornica ponudnikov in radiodifuznih Oprema Proizvajalci konec oktobra 2014).

Nadaljuj branje


2015 5. januar 2015

Sound "Wild Poročila" - Part IV

Relatos Selvagens ” (Damian Szifrón, 2014) que ocorreu na CAPER 2014 ( Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Falamos um pouco de dublagens. Četrti in zadnji del pogovora o zvoku " Wild poročil "(Damian Szifrón, 2014), ki se je zgodil v kaper 2014 ( Argentinski zbornica Ponudniki in opreme za oddajanje Proizvajalci ). Pogovarjali smo se malo voiceovers.

Pogovorno urednik "salvaje poročilih" je bil Nahuel Palenque . Naloge urejanje bili tako težaven, da je bil še en urednik, Matías Vilaro odgovoren le za prilagoditev voiceovers, da ne bo dodatnega bremena Nahuel. Med pogovorom, ki ne kotirajo Nahuel Palenque. Ampak tukaj sem dal kredit.

José Luis Díaz , na začetku pogovora, kaže odlomek iz filma " Vino za Robarja ". José Luis opozarja, da je izraz "ni moja krivda," kjer boste lahko slišali hrup iz ozadja (potujoči avto koles). Nadaljuj branje


2014 23. december 2014

Sound "Wild Poročila" - del III

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Tretji del pogovora o zvoku " Wild poročil "(Damian Szifrón, 2014), ki se je zgodil v kaper 2014 ( argentinski zbornica ponudnikov in Broadcasting Equipment Manufacturers ).

Gustavo Santaolalla kratko pove njegov odnos z "Wild poročila" v videu poslala na konferenco. Govori tudi o osnovni urejanje glasbe.

José Luis Díaz pravi, da je glasba pomemben element v filmu. Naboj glasbe "Wild Poročila" Gustavo Santaolalla je, ki živi v Los Angelesu. Torej ni bil prisoten na konferenci in poslal video govorimo o procesu dela pri filmu. Njegov prvi stik s filmom je bilo, ko sem bil na počitnicah s svojo družino v Mendoza - Argentina, ko je proizvajalec sposoben stik z njim. Mesecev kasneje, nazaj v Argentino, Gustavo ugotavlja zgodbe "Wild poročilih" iz napotnice prijatelja. Po branju knjige z zgodbami o "Wild poročilih", Gustavo prosi njegov prijatelj predloži Damian Szifrón , ker sem želel, da bi v filmu. Nazadnje, v Belgiji, sta se spoznala na osebo. V času, ko se je zgodilo festival Gentu, glasbe in gledališkem festivalu, kjer je Gustavo Santaolalla sodelovala kot porotnik.

Nadaljuj branje