2015 17. junij 2015

Oglejte si tabele 2015 Teden ABC

Ti so sedaj na voljo za spletne tabelah gledanje ABC tedna 2015 , ki je potekal od 13. do 15. maja v brazilskem Cinema v Sao Paulu. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Jih spodbuja brazilskega združenja kinematografijo , ABC teden je edinstvena priložnost na srečanju držav osebnosti z različnih področij kinematografije odražajo na trgu dela. Zagotavlja tudi razprav, konferenc, okroglih miz in mojstrske tečaje, ki neposredno prispevajo k napredku brazilske kinematografije.

Letos razprava zvok je bil prisoten predvsem v naslednjih tabelah:

José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles e Armando Torres Jr. Zvok v TV seriji - "Obravnavanje različne zvočne vidike v TV seriji. - Ujemite neposreden zvok v postprodukciji in zaključna proces" S José Luiz Sasso , Luiz Adelmom Manzana , Rodrigo Meirelles in Armando Torres Jr.

Uvod v Zvok na avdiovizualno področje (TV serija, dolg, kratek in dokumentarni film) - "Branje skript, poslušati režiserja, ki jo lahko izrazijo skozi zvok. Vsi zvoki so že v Direct Sound? Uporaba in problematično. Pomen glasu. "S Tide Borges in Carlos Abbate .

Nadaljuj branje


2015 23. april 2015

ABC Week 2015

teden abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Od 13. do 15. maja brazilski Združenje Fotografija prikazuje tedna ABC leta 2015 . Z pakirane urniku konference, paneli in razprave s osebnosti iz različnih področij Brazilije in tuje kino, dogodek poteka v brazilskem Cinema v Sao Paulu To je odprta za javnost s prost vstop.

Letos teden ima dve mize, posvečene filmski zvok. Ali so:

14/05, četrtek dan:

10h - Zvok v TV seriji
"Obravnava različne zvočne vidike v TV seriji. - Ujemite neposreden zvok v postprodukciji in proces zaključna"

Potrjeni udeleženci:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Adelmo Manzano (Sound nadzornik)
Rodrigo Meirelles (izvršni svetovalec Audio)
Armando Torres Jr. (Mixer)

15. maj, petek

17h - Uvod v Zvok na avdiovizualno (TV Series, Dolga, Kratka in Documentary)
"Branje skript, poslušati režiserja, ki jo lahko izrazijo skozi zvok. Vsi zvoki so že v Direct Sound? Uporaba in problematično. Pomen glasu. "

Potrjeni udeleženci:

Tide Borges (tonski tehnik)
Carlos Abbate (Sound direktor)

Nadaljuj branje


2015 8 april 2015

Občinska konferenca II na hrup, vibracije in motnje Sonora

Konferenca hrupa
Dne 27., 28. in 29. aprila, mesto São Paulo-SP obravnava drugič boj hrup v svojem urbanem okolju. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. II Konferenčna dvorana hrupa, vibracij in motnje Sonora , ki jo je pod pokroviteljstvom Občine Sao Paulo in brazilskega združenja za kakovost akustiko ( ProAcústica ), poteka ob "Mednarodni dan ozaveščanja o hrupu", Day International Noise Awareness (INAD), katerega uradni datum letos je 30. april.

Namen dogodka je senzibilizirati javne organe in družbo na splošno o negativnih učinkih hrupa in zvočnih vibracij na zdravje ljudi, s čimer se ustvarja učinkovite smernice za zakonodajno in upravno ukrepanje.

Dogodek je odprt za javnost in brezplačna, vendar je prostor omejen in zahteva zaključek "prijavnico".

Preverite urnik in več informacij na: občinske konference II na hrup, vibracije in motnje Sonora


2015 17. marec 2015

Sliši se v brazilskem Cinema: zvijače Martins in zvok "The City je ena?"

Zvijače

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Intervju z zvijače Martins , odgovorni za zvočno oblikovanje " The City je eden "(Adirley Queirós, 2011).

William Farkas: Kako ste prišli v "mesto je ena"? Ali imate prejšnji odnos z Adirley?

Zvijače Martins: Adirley med filmskim festivalom v Florianopolis srečal leta 2006. Sobre a Maré ”. Naša kratka so se prikažejo, se je z " RAP - vogalu Ceilândia "in I s" Na Tide ". Veliko smo se pogovarjali, ampak mislim, da si več o nogometu kot kino. V letu 2009 smo se ponovno srečali na Festivalu Brasilia, sem bil tam predstavili dokumentarec " Tarabatara ", v katerem sem neposreden zvok in zvok urejanje. Takrat sem vedel, Ceilândia vzeti slap kopel v čudovitih vodah Goiás, nekaj, ki me zelo veseli, je na sporedu malo tesnobo, da so v Brasilii, pilotni načrt, neznanega in negostoljubnem mesto za mene. V Ceilândia sem slišal zvok avtomobilov, prodajalce sejma, ljudi hodi po ulicah, nogometne tekme, na vsakem vogalu, končno, človeški krajine in zvok zelo razlikuje od glavnega načrta in filmskem festivalu vezja. To je bilo, ko sem se udeležil " Dan Strike "v hiši Adirley in govoril več o zvoku, kako uživati ​​zvoke Ceilândia in druge lomljenimi brez zatekanja k uporabi" streljanje zvoka in sirene v daljavi, "da sta moti kot estetski predloga. Govorimo o zvokih, ki zbledi sčasoma, rezila nožev, eni Biju prodajalec ...

Nadaljuj branje


2015 6. marec 2015

Sliši se v brazilskem Cinema: Fernando Henna in Daniel Turini in zvok in "City One" - Del III "Avanti Popolo?"

mesto in tako

Daniel Turini . Tretji in zadnji del intervjuja z načeli dobrega strokovnega Fernando Henna in Daniel Turini . Zvoki " City One "(Adirley Queirós, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: O "City je Just [1]" Mislim, da je popolnoma drugačen primer. Nekateri poskušajo izterjati v postprodukciji, nekatere stvari, zagotoviti razumljivost nekaterih načrtov in da mix, ki imajo film. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. V časih, film spogleduje z estetiko hiper-realistične zvok [2], kjer imate stanje sluha ne ojača pri vseh dogodkih plodovi, se sliši, da bi v načinu dokumentarne proizvodnje, se zelo verjetno ne evidentirajo . Sprašujem se, potem, če je bil ta zvok hiperrealizma estetika namig Adirley .

Fernando Henna: Kdo vam lahko odgovori z isto nepremičnino je hinavski Martins . Kot prišel, ta avto je ključna stvar, na primer imeli v urejanje slik, je bila pogodba med njimi. Kaj je dovolj je pameten, super zvok urejanje. Zelo malo hrupa plačilni vsi zvoki ujeti v filmu, v istih mestih. Mislim, da ko zvijače je zvok ...

Nadaljuj branje