2014 15. junij 2014

V glasen in dober zvok

v jasno in glasno

V glasen in dober zvok je niz štirih televizijskih epizod, ki so raziskovali pot zvoka v brazilski kinematografiji. Z smeri in predstavitev Zuccolotto Simone, je bil predvajan leta 2013 na Channel Braziliji . Kljub popolnih programov ne morejo na voljo na spletu, zanimive odlomke treba preveriti na spodnjih povezavah:


2014 16. maj 2014

Gledati tabel tedna ABC 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. Tabele so sedaj na voljo za ogled na spletu ABC Week 2014 se je zgodilo 07-09 maj, v brazilski kinematografiji v Sao Paulu. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Spodbuja z brazilskega združenja kinematografijo , ABC teden je edinstvena priložnost v državi montaže osebnosti z različnih področij filma, ki odraža na trgu dela. Zagotavlja tudi razprav, konferenc, okroglih miz in mojstrske tečaje, ki neposredno prispevajo k napredku brazilske kinematografije.

Letošnja razprava zvok je bil prisoten v treh tabel:

Tabela 01: "Médoto delo neposrednega zvoka - Delovni postopki, ki se v zajem neposrednega zvoka v dobi digitalnega multitrack: tradicija in eksplozijo". Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Z Johnom Godoy (neposredni tonski tehnik in profesor za avdiovizualne ECA / USP), Debora Opolski (urednik dialog) in Willem dni (monter). Mediacija Adelmo Luis Manzano (zvok nadzornik).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Tabela 04: "glasnost trenutnega brazilski film" S. Va Flowers (v zbirniku in zvoka urednik), Eduardo Santos Mendes (oblikovalec in profesor za avdiovizualne ECA / USP zvok) in Fernando Henna (zvok urednik). Mediacija Adelmo Luis Manzano (zvok nadzornik).

Tabela 08: "Digital Prikazati v komercialnih kinematografih parametri, tehnične zahteve, izvajanje in spremljanje ter prihodnost zaslona:. Sobe, dom in laptop" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). Z Kiko Ferraz (zvok urednik in mixer), Renata de Almeida (direktor mednarodnega filmskega festivala v SP) in Rodrigo Monte (direktor fotografije). Mediacija José Francisco Neto (dokončanje nadzornik).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . Za dostop do drugih tabelah tedna ABC v letu 2014 , samo kliknite na to povezavo: Oglejte tabel tedna ABC v letu 2014 v celoti .


2014 1. maj 2014

Intervju z oblikovalec zvoka Edson Secco

Edson Secco

sound deigner , de um modo geral ostensivamente mal utilizado, para qualificá-lo: seja por pensar o som dos filmes como um todo integrado (relativizando distinções entre música e ruído, por exemplo); Usposabljanje glasbenik in prejšnje izkušnje v gledališču, Edson Secco sreča v svojem filmu delati številne lastnosti, ki upravičujejo uporabo izraza zvoka deigner, na splošno očitno izkorišča za to usposobiti: zvok je z razmišljanjem filmi kot celota (zmanjševanje razlik med glasbo in hrupom, na primer); je množica funkcij, ki jih opravlja, in daje slogovno enotnost z njihovim delom; je še vedno v zgodnji sodelovanju, ki je še v fazi scenarija, v številnih projektih, v katerih so sodelovali. V tem pogovoru, Edson Secco govoril Artisan Sound kariere in njegovega osebnega pristopa zvoka v kinu.

Nadaljuj branje


2014 29. april 2014

Uvod v oblikovanje zvoka

Uvod v oblikovanje zvoka

ABC Week 2014 , ki poteka 07-09 maj, v   Brazilski kino   V Sao Paulu, zadnji letos vzporedno z njihovo razporeditev, prostor za razširjanje in sprostitev knjig, povezanih z avdiovizualno področje Izbrani, predstavitev knjige:. " Uvod v oblikovanje zvoka: uporabiti analizo sistematičnih dolgoročnih Film Blindness ", ki ga Debora Opolski .

"Knjiga predstavlja razmislek o procesu izgradnje oblikovanje zvoka. Strukturiran v obliki poročil izkušnje in primerjalna analiza obravnava proces ustvarjanja zvoka, se postavlja vprašanje, prispevek za oblikovanje zvoka za film pripovednega diskurza je.

Razdeljen na dva dela, prvi imamo razlago procesa dobrega urejanje podrobno razpravljali o pomembnosti   postprodukcija in vpliv ima to na tem, kako je film dojema gledalec. Darila in objektivne metode za dialog za urejanje, Foley in zvočne učinke.

Po smo analizirali postprodukcije zvoka filma Blindness v okoljih, v zvočne učinke in glasbo. Bralec bo našel prizorov, situacij in procesov posebne dogodke, v katerih je mogoče opaziti tehnike in uporabnost posameznega elementa v podrobnosti. "


2014 10. april 2014

I Občinski Konferenca o hrup, vibracije in zvok Disorder

I Občinski Konferenca o hrup, vibracije in zvok Disorder

Ob dnevih, 28., 29. in 30. aprila, mesto São Paulo-SP obravnava prvo hrup v svojem urbanem okolju bojno. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Občinska konferenca sem na hrup, vibracije in zvok motnja , ki jo sponzorira občine Sao Paulo in brazilskega združenja za kakovost akustiko ( ProAcústica ) se zgodi ob "Mednarodni dan osveščanja o hrupu", mednarodni dan ozaveščanja o hrupu (INAD), katerega uradni datum v letošnjem letu, je 30. april.

Namen dogodka je osveščanje vlade in družbo na splošno o negativnih vplivih hrupa in zvočnih vibracij na zdravje ljudi, s čimer se ustvarja učinkovite smernice za zakonodajno in upravno ukrepanje.

Dogodek je odprt za javnost in brezplačna, vendar je prostor omejen in zahteva zaključek "prijavnico".

Preverite urnik in več informacij: občinske konference sem na hrup, vibracije in zvok Disorder