2014 9. september 2014

Kakšne skrivnosti skrivajo filmsko glasbo?

art artist

Program Art of Artist 's TV Brazil, pripravila posebno izdajo z "razvozlati skrivnosti, ki se skrivajo za filmske glasbe, umetniška zvrst, ki združuje glasbo, glasove, zvoke in različne zvočne učinke, da bi več življenje in navdušenje do filmov , romanov, igra in televizijskih programov. "

Tato Taborda , o gerente-executivo de música da TV Brasil Ricardo Vilas , e Flavia Ventura , que compõe algumas trilhas para o próprio Arte do Artista. Program temelji na pričevanju priznanih strokovnjakov na tem območju kot skladatelja Davida Tygel , dirigent in glasbeni producent Tato Taborda , izvršni direktor glasbene televizije Brazilija Ricardo Vilas in Flavia Ventura , ki sestavlja nekaj skladb za umetnost sama Artist.

Oglejte si celoten program Page "Kaj skrivnosti skrivajo filmsko glasbo?": The Art of umetnika


2014 26. avgust 2014

8. Festival CineMúsica

8. Festival CineMúsica
8º Cine Música – Festival de Cinema de Conservatória , único festival de cinema do país dedicado exclusivamente à trilha sonora dos filmes. 04 7. septembrom se zgodi v mestu tajnika-RJ 8. Cine Music - Filmski festival v konservatoriju , samo filmski festival v državi, ki je posvečen izključno soundtrack filma. Letošnja tema je Forró in dogodek je odprt za javnost, s prostim vstopom!

Opozarja, da je festival prejme tudi letošnje Druga National Meeting Professionals Sound brazilske kinematografije .

Spodaj je seznam filmov in strokovnjakov nagrajene na 8. Festival Cine Glasba :

Trophy CineMúsica

Best Sound: " Sylvester "(oddano: Lina Chamie, Eduardo Santos Mendes, Luiz Manzano Adelmom, Tide Borges, Brazilija Rene Louis Robin, Eric Christani Ribeiro, Luiz Fernandes in Ricardo Farias)

Best Sound Mixer: " Serra Pelada "(nagrada: John Godoy, Marcelo Raposo in Ubiratan da Silva - Bira)

Best Mešanje in Best Noise Room (Foley): " Tattoo "(oddano: Ricardo Cutz, Philip Burger in Renato Marques Galimberti)

Best Sound Design: " Praia do Futuro «(oddano: Waldir Xavier)

Best Sound Editing: " Morro dos Prazeres "(oddano: Bernardo Uzeda)

Najboljše Zvočni efekti: " River Stream "(oddano: Ricardo Reis Chui)

Best Original Song: " Boy in The World "(zmagovalci: Ruben Feffer in Gustavo Kurlat)

Najboljša pesem: " Ko sem bila še živa "(zmagovalci: Marco dutra in Caetano Gotthard)

Best Musical Selection: " izgnance vulkana "(oddano: Fábio Andrade)

Best Direction Dubbing: " Sweet azbesta "(oddano: Guto Parente in Erik Paiva)

Kratek svetlobe Trophy

Best Sound: "9493" (oddano: Marcel L.)

Best Sound Design: "Naj Diana v miru" (oddano: Carlos Montenegro in Cláudio Nascimento)

Best Sound Mixer: "Vse te dni, ko sem Stranger" (oddano: Evandro Lima)

Programação Completa do 8º Festival CineMúsica Tudi preverite polno razpored Festivala 8 Cine Glasba : Polno Urnik od 8. Festival CineMúsica


2014 17. avgust 2014

II National Meeting Professionals Zvočni brazilske kinematografije

Srečanje II

V dneh 05. in 06. Setembro zgodi v mestu tajnika-RJ se Professionals II National Meeting Zvočni brazilske kinematografije . Namen dogodka je prispevati k večji povezanosti med strokovnjaki dobrega nacionalne kinematografije. Veže   8. Cine Music - Film Festival Conservatory , je priložnost za predstavitev dejavnosti v zvezi filmski zvok iz celega sveta v državi, ki je prav tako nov prostor za vprašanja, razmislek in razpravo, povezanih z avdiovizualnim doseganje trga, poučevanje in iskanje zvok filma v Braziliji. Srečanje je sestavljena iz tabel za razprave, predavanja in delavnice, ki dopolnjujejo programiranje Cine Music, samo filmskega festivala v državi, namenjeno izključno za soundtrack filma. Letošnja novost je tudi sodelovanje dveh mednarodnih gostov discorrerão o zvoku v kinu Latinske Amerike.

Dogodek je odprt za javnost, s prostim vstopom!

2014 Urnik II ENPSCB:

Lokacija - Hotel Rock  

5. september - petek

6. september - sobota


2014 31 julij 2014

Sinteza I ENPSCB

I in II ENPSCB

Sinteza Professionals First National Meeting Sound brazilske kinematografije

7º Festival CineMúsica , de 5 a 7 de Setembro de 2013, em Conservatória, Rio de Janeiro, em busca de garantir qualidade para a produção e exibição do audiovisual brasileiro nas salas de cinema, festivais nacionais, televisão e em novos formatos. Mi, udeleženci First National srečanju Professional brazilskega Cinema Sound , smo se srečali v 7. Festival CineMúsica 5. do 7. september 2013, na konservatoriju v Riu de Janeiru, v prizadevanju za zagotavljanje kakovosti za proizvodnjo in predstavljanje avdiovizualnih Brazilski v gledališčih, nacionalnih festivalov, televizije in novih oblikah.

Poudarjamo, kako temeljnega pomena za kakovost zvoka avdiovizualnega izdelka je, da različna področja, povezana z dobrim proizvodnja - neposreden zvok, zvočno urejanje in mešanje glasbe - v stiku in so dobro vključeni v pripravo in izvedbo dela že od samega začetka . Zato želimo spodbuditi bolj učinkovito in večjo integracijo med različnimi fazami dela strokovnjakov v avdiovizualni industriji, da razmišljajo zvok iz scenarija za prikaz avdiovizualnih delovnih praks.

Zavedamo se, da je dinamika avdiovizualne produkcije, ki je trenutno sedež neugodna za avdiovizualna dela, kakovost zvoka, v glavnem za proračunske zadeve, urnik in ur dela.

Opažamo, da je izobrazba dejansko pot, ki je dajanje nove strokovnjake na trgu in zato ta prostor ima usposabljanje za spodbujanje bolj neposreden dialog s trgom.

Zavedamo se, kako pomembno je ohranjati zgodovino procesa realizacije filmov, ki jih je treba, povezanih s podjetji in strokovnjaki, ki delajo na področju zvoka. Iskati alternative za arhiviranje in ohranitev zgodovine filmih samih.

Zavzemamo se za prisotnost usposobljenih zvočnih tehnikov za testiranje zvoka pred projekcijo filmov v gledališčih, festivalih in drugih lokalnih filmski razstavi. Zaradi slabe kakovosti filmske projekcije trenutno opaziti v brazilskem sejmu vezja, smo videli pomen tega postopka in potrebe po obratih dovolijo prisotnost usposobljenih tonskih mojstrov, kot tudi proizvajalci zahtevajo in financiranje teh testov pred projekcijami svojih filmov .

Še naprej bomo ta proces v Professionals II National Meeting Sound brazilskega filma , ki bo potekala od 8. Cine Music Festival v letu 2014.

Udeleženci IENPSCB


2014 15. junij 2014

V Loud in dober zvok

v jasno in glasno

V Loud in dober zvok je niz štirih televizijskih epizod preučevale pot zvoka v brazilski kinematografiji. Z vodstvom in predstavitev Simone Zuccolotto, je bil predvajan leta 2013 na Channel Braziliji . Kljub obsežni programi niso na voljo na spletu, lahko zanimive odlomke se prenese na spodnjih povezavah: