2015 Јун 17 2015

Ватцх табеле Веек 2015 АБЦ

Они су сада доступни за онлине гледање столове АБЦ недеље 2015. године који је одржан од 13. до 15. маја у бразилској Цинема у Сао Паолу. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Организатор је Удружење бразилског за кинематографију , АБЦ недеља је јединствена прилика у земљи састанку личности из различитих области кинематографије одражавају на њеном тржишту рада. Такође, пружајући дебате, конференције, панеле и мајсторске курсеве које директно доприносе напретку бразилске кинематографије.

Ове године звук дебата је била присутна углавном у следећим табелама:

José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles e Armando Torres Jr. Звук у ТВ серије - "Решавање различите аспекте звука у ТВ серији. - Цаптуре директан звук на пост-продукцију и завршни процес" Са Јосе Луиз Сассо , Луиз Аделмо Манзано , Родриго Меиреллес и Армандо Торрес Јр.

Увод у Соунд о аудиовизуелним (ТВ серија, Лонг, кратких и документарних) - "Читање сценарио, слушај директора, који можемо изразити кроз звук. Све звуци су већ у директан звук? Користи и проблематична. Значај гласа. "Са Тиде Боргес и Царлос Аббате .

Наставите са читањем


2015 23 апр 2015

АБЦ недеља 2015

недеља АБЦ 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Од 13. до 15. маја Бразилски Удружење кинематографији показује Недеља АБЦ у 2015. години . Са препуној распоред конференција, панела и дебате са личностима из различитих области Бразила и страним филмовима, манифестација се одвија у бразилској Цинема у Сао Паулу То је отворен за јавност са бесплатан улаз.

Ове године, недељу дана има два стола посвећена филмском звук. Да ли су:

Дан 14/05, четвртак:

10х - Звук у ТВ серији
"Обраћајући различите аспекте звука у ТВ серији. - Цаптуре директно звук на пост-продукцију и процес дораде"

Потврђени учесници:

Хосе Луис Сассо (Миксер)
Луиз Аделмо Манзано (Звук супервизор)
Родриго Меиреллес (Извршни саветник аудио)
Армандо Торес Јр (Миксер)

Маи 15, петак

17х - Увод у Соунд о аудиовизуелним (ТВ серије, Дуга, кратког и документарног)
"Читајући сценарио, слушај директора, који можемо изразити кроз звук. Све звуци су већ у директан звук? Користи и проблематична. Значај гласа. "

Потврђени учесници:

Тиде Борхес (тонац)
Карлос Аббате (директор звук)

Наставите са читањем


2015 8 апр 2015

ИИ Општински Конференција о бука, вибрације и узнемиравање Сонора

Бука Конференција
27., 28. и 29. априла, град Сао Пауло-СП разматра други пут борба против буке у свом урбаном окружењу. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. ИИ сала бука, вибрације и узнемиравање Сонора , под покровитељством Општине Сао Пауло и бразилског Удружење за квалитет Ацоустицс ( ПроАцустица ), одвија поводом "Међународног Аваренесс Даи Ноисе", Међународни дан шума свести (ИНАД), чији је званични датум ове године је 30. април.

Циљ манифестације је да се сензибилизација јавне власти и друштво у целини о негативним утицајима буке и звучних вибрација на људско здравље, стварајући делотворне смернице за законодавну и административне акције.

Манифестација је отворена за јавност и бесплатно, али је простор ограничен и захтева завршетак "формулар за регистрацију".

Проверите распоред и додатне информације на: ИИ Општинског конференцији о бука, вибрације и узнемиравање Сонора


2015 Јан 17 2015

Звучи у бразилској Цинема: гуиле Мартинс и звук "Град је један?"

Лукавство

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Интервју са гуиле Мартинс , одговоран за дизајн звука у " Град је један "(Адирлеи КУЕИРОС, 2011).

Вилијам Фаркаш: Како сте се у "град је један"? Да ли имате претходну везу са Адирлеи?

Гуиле Мартинс: Адирлеи састали су се у 2006. години током филмског фестивала у Флорианополис. Sobre a Maré ”. Наш кратки су били приказани, он са " Рап - угао Цеиландиа "И са" Он тхе Тиде ". Разговарали смо много, али мислим да више о фудбалу него биоскопа. Ми смо се поново срели у 2009. години на Фестивалу Бразилији, био сам тамо представљање документарног филма " Тарабатара "у којој сам директан звук и обраду звука. У то време сам знао Цеиландиа се водопад окупа у предивним водама Гоиас, нешто што ме је јако срећна, емитован мало муку да буде у Бразилији, пилот плана, непознате и тешко приступачним место за мене. У Цеиландиа сам чуо звук аутомобила, продавци на сајму, људи који ходају по улицама, фудбалских утакмица на сваком ћошку, коначно, људско пејзаж и звуче доста другачије од мастер плана и филмског фестивала кола. То је било када сам присуствовао " дан штрајка "у кући Адирлеи и разговарали о звуку, како да уживају у звуцима Цеиландиа и друге поломљене без ослањања на коришћење" снимања звука и сирене у даљини ", да су сметало као естетски предлог. Причамо о звуцима које избледе током времена, нож схарпенер, један бију продавца ...

Наставите са читањем


2015 Јан 6 2015

Звучи у бразилској Цинема Фернандо Хенна и Данијел Турини и звук и "Град је један" - Парт ИИИ "Аванти Пополо?"

град и тако

Daniel Turini . Трећи и завршни део интервјуа са звуком професионалном Фернандо Хенна и Даниел Турини . Звуци " Град је један "(Адирлеи КУЕИРОС, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. Вилијам Фаркаш: О "Град је само [1]" Мислим да је потпуно другачији случај. Неки покушавају да се опораве у пост-продукцији, неке ствари, осигура разумљивост неких планова и направити комбинацију која држи филм. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. Повремено, Филм кокетира са естетиком хипер-реално звука [2], где имате слушни стање прилично појачан на свим догађајима звуче, производи звуке који у документарном начина производње, бити веома тешко забележен . Тада сам се питам да ли је тај звук хиперреализма естетика је наговештај Адирлеи .

Фернандо Хенна: Ко може да вам одговорим са заједничком плацу је Гуиле Мартинс . Онда је дошао овде, овај аутомобил кључна ствар за пример имали у обраду слика, мора да је било споразума између њих. Оно што је довољно паметан је супер звук уређивање. Врло мало звук банка, сви звуци заробљени током филма, на истим локацијама. Мислим да када Гуиле је звук ...

Наставите са читањем