2015 Сеп 17 2015

Књига: Како звук Царлос Аббате филма

Карлос Аббате

Добра вест за звуком Ворлд Филм!

MIS , dentro da programação do 26 o Festival Internacional de Curtas Metragens de São Paulo . Годину дана након њеног пуштања у шпански Аргентина, Карлос Аббате баца своју књигу у португалски у Сао Паолу, 27. августа у 18х у МИС, у оквиру програма 26. Међународни фестивал кратког филма у Сао Пауло.

III Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro , para uma sessão de autógrafos e para participar da mesa de debate “Som e Montagem: interação técnica e conceitual” com Karen Akerman , Ricardo Pretti , Vanessa Marques e mediação de Maria Byington . На дан септембра 05 ће бити у Конзерваторијуму / РЈ, у оквиру програма 9. фестивала Цине Музика и ИИИ Националног састанка Бразилски Цинема Соунд професионалце, да аутограм седници и да учествују у столу "Соунд анд Едитинг: интеракција технички и концептуално "са Карен Акерман, Рицардо ПРЕТТИ, Ванесса Маркуес и посредовања Мариа Биингтон.

Приказ књиге:

Да, свет није изгубио, а понекад је добра вест. Један је покретање књиге на звука остварење у филму, ретких предмета састанка у библиографија о тој теми. А ствар у вези ове вести кул је да ова књига је изабран да отворимо сопствену питањима дизајна ЕНЕРЦ (Националне школе експериментисања и Филм Реализацион) и имао је подршку ИНЦАА (Институто Национал де Цине и Аудиовисуалес уметности) постоји у Аргентини .

Књига је написана Царлос Аббате, Соунд наравно координатор овог важног филмске школе и један од најпризнатијих аргентинских звука директора, која својим кредитним филмовима Сон оф тхе Бриде (Ј Ј. Цампанелла), курва анд тхе Вхале (Луис Пуензо), Камчатка (М Пинеиро), између осталих. Наставити читање


2015 Јул 10 2015

ИИ Национални састанак звучних професионалаца из бразилског Цинема

ИИИЕНПСЦБ

Дани 04-07 септембра одржава у граду регистрар-РЈ професионалци ИИИ Народно Бразилски биоскопски звук састанак. Главни циљ манифестације је да допринесе већој интеграцији међу професионалцима националне биоскопа звука. Повезан   9. Цине Музика - конзерваторијум филмски фестивал, је прилика да се прикажу активности везане за снимање звука универзум земље је такође постаје нови простор за размишљање и дебате питања везаних за аудиовизуелни реализације тржишту, образовања и да истражује звук биоскопа у Бразилу. Састанак се састоји од округлих столова, предавања и радионице које употпуњују програмирање Цине музике, један од филмског фестивала у земљи посвећен искључиво соундтрацк филма.

Овај догађај је отворен за јавност са слободним пријем!

2015 распоред ИИ ЕНПСЦБ:

04 СЕПТЕМБАР - петак

05 СЕПТЕМБАР - субота

06 СЕПТЕМБАР - Недеља

  • 09х-12х: Фоли Радионица (ИИ део) са Гута Роим, Фелипе Маркуес, Цхристиан Ваисз, Росана Стефанони и Ренато Галимберти.
  • 14х - 16х: Трибуте то Хернани Хеффнера.
  • 18х: Пленарни ИИ ЕНПСЦБ.


2015 Сеп 6 2015

Фестивал "соундтрацк"

Фестивал Соундтрацк
1ст саундтрек фестивала наглашава улогу звука у већим продукција Цинема. Програм је бесплатан и задовољава од класике, као и филм "Цинема Парадисо" Гиусеппе Торнаторе, до последњих продукције. Музика је ликовни језик истакнуто у 1. Фестивал соундтрацк, који је одржан у Бразилији, између 7 и 11 августа 2015. Јавност може гледати избор филмова познатих песама, и учествовао у цхат на музици са певачем бенда плебе Руде, Пхилиппе Сеабра, коју додељује трагу састава филма "Дивљи запад Цабоцло". Такође ћете имати прилику да присуствују седници немог филма "Царлитос полиције" (1916), са соундтрацк врши на клавиру.

Седница отварање одаје почаст Брасилиа са документарног филма "Дом намештаја" редитеља Јосе Едуардо Белмонте. Бенд колонијални намештај Ацају ће коментарисати на филму одмах након гледања. И у недељу (09), Дан очева, у филму Тхе Кид (1921), Цхарлие Цхаплин, обележава датум. Родитељи и дјеца су присуствовали седници заједно победити поклоне. Први фестивал Бразилија посвећен музици је иницијатива композитор и дизајнер звука Габријел Пинхеиро, који је уједно и кустос догађаја. Производња је задужен за Бунцх Мовиес.


2015 Нов 17 2015

Погледајте табеле Веек 2015 АБЦ

Они су сада доступни за онлине гледање табелама Веек АБЦ у 2015. који је одржан од 13. до 15. маја у бразилској Цинема у Сао Паолу. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Организатор је бразилског Удружења кинематографији, недеље АБЦ је јединствена прилика у земљи састанку личности из различитих области кинематографије одражавају на њеном тржишту рада. Такође, пружање дебате, конференције, панеле и мајсторске курсеве које директно доприносе напретку бразилске кинематографије.

Ове године је звук дебата је била присутна углавном у следећим табелама:

José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles e Armando Torres Jr. Звук у ТВ серији - "Рјешавање различите аспекте звука у ТВ серији. - Цаптуре директан звук на пост-продукцију и завршни процес" Са Јосе Луиз Сассо, Луиз Аделмо Манзано, Родриго Меиреллес и Армандо Торрес Јр.

Увод у Соунд о аудиовизуелним (ТВ серија, Лонг, кратких и документарних) - "Читање сценарио, слушај директора, који можемо изразити кроз звук. Све звуци су већ у директан звук? Његова употреба и проблематична. Важност гласа. "Са Тиде Боргес и Царлос Аббате.

Наставити читање


2015 23 апр 2015

Недеља АБЦ 2015

недеља АБЦ 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Од 13. до 15. маја Бразилски Удружење кинематографији показује Недеља АБЦ у 2015. Са препуној распоред конференција, панела и дебате са личностима из различитих области Бразила и страним филмовима, догађај се одвија у бразилској Цинема у Сао Паулу и То је отворен за јавност са бесплатан улаз.

Ове године, недељу дана има два стола посвећена филмском звук. То су:

Дан 14/05, четвртак:

10х - Соунд у ТВ серији
"Обраћајући различите аспекте звука у ТВ серији. - Цаптуре директан звук на пост-продукцију и процес дораде"

Потврђени учесници:

Јосе Луиз Сассо (Миксер)
Луиз Аделмо Манзано (мусиц супервисор)
Родриго Меиреллес (Извршни саветник аудио)
Армандо Торес Јр (Миксер)

Маи 15, петак

17х - Увод у Соунд на аудиовизуелну (ТВ серија, Дуга, кратког и документарног)
"Читајући сценарио, слушај директора, који можемо изразити кроз звук. Све звуци су већ у директан звук? Његова употреба и проблематична. Важност гласа. "

Потврђени учесници:

Тиде Борхес (тонац)
Карлос Аббате (директор звук)

Наставити читање