2015 Нов 15 2015

Интервју са редитељем звук Јосе Луис Диаз

ЈЛД

ABC . Ја сам повезан са бразилском Удружења кинематографију од 2000. У 2002., одржали смо у Рио де Жанеиру први састанак звучних професионалаца у оквиру АБЦ . За нас да обавља дјелатност у Сао Паулу у истој години, позвао сам Царлос Клацхкуин , који је био Долби Консултант за Латинску Америку, да дају говор о историји звука у биоскопској технологији. Убрзо након што се прикључио АБЦ и учинио многе ствари заједно. У 2010. години, мислећи о томе ко смо могли позвати изван Бразила, за здраву расправу у тједна АБЦ . O Segredo dos Seus Olhos “, ganhador do Oscar de Melhor Filme Estrangeiro daquele ano. Карлос ми је предложио Хосе Луис Дијаз , а он нам је рекао нешто о последњем послу је био на Соунд правцу " Тајна у њиховим очима ", добитник Оскара за најбољи страни филм године.

8º Festival Cinemúsica em 2014, em Conservatória, RJ. У наредним годинама настављамо да одговара, када је био позван да учествује у Другом Националном састанку Бразилски Цинема Соунд Профессионалс , која је одржана у 8 Цинемусица фестивалу 2014. године у Регистру, РЈ. Тамо, он и Гвидо Беренблум , који је био његов ученик, одржао расправу о звука у аргентинском биоскопу. То је била одлична прилика за, кроз звук, могао ојачати везе између наше кинематографије.

Relatos Selvagens , filme de enorme sucesso de público na Argentina e atualmente em cartaz no Brasil, onde também tem feito sucesso. Рад на којој Хосе Луис Дијаз нас увели је на звука обављању Вилд извештаја , огромном блоцкбустер филма у Аргентини и тренутно изложени у Бразилу, где је такође био успешан. Хосе Луис има ИоуТубе канал где великодушно пружа информације о звуку у биоскопу. Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ) no final de outubro de 2014. Он је недавно уплоадед 4 видеос снимљена током предавања које координисано током излагања на капар ( Аргентина коморе пружалаца и емисионе опреме произвођача ) крајем октобра 2014.

Наставите са читањем


2015 Нов 5 2015

Звук "Дивља Извештаји" - ИВ део

Relatos Selvagens ” (Damian Szifrón, 2014) que ocorreu na CAPER 2014 ( Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Falamos um pouco de dublagens. Четврти и последњи део разговора о звуку " Вилд извештаја "(Дамиан Сзифрон, 2014) која се догодила у капар 2014 ( Аргентина комора пружалаца и емисионе технике Произвођачи ). Разговарали смо мало воицеоверс.

Дијалог уредник "Салваје извештаја" је Нахуел Паленкуе . Задаци су били толико напоран уређивање да је још један уредник, Матиас Виларо, био одговоран само за прилагођавање воицеоверс, не би даље терет Нахуел. Током разговора није цитирао Нахуел Паленкуе. Али овде сам ти кредит.

Хосе Луис Дијаз , на почетку разговора, показује извод из филма " Вино за Робар ". Хосе Луис скреће пажњу на израз "није моја кривица", где можете чути позадинску буку (Тхе Травелинг вагони). Наставите са читањем


2014 Нов 23 2014

Звук "Дивља Извештаји" - ИИИ део

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Трећи део разговора о звуку " Вилд извештаја "(Дамиан Сзифрон, 2014) која се догодила у капар 2014. ( Аргентине коморе пружалаца и емисионе опреме произвођача ).

Густаво Сантаолалла кратко каже његов однос са "Вилд извештаја" у видео упућеном конференцији. Он је такође говори о основним уређивање музике.

Хосе Луис Дијаз каже да је музика је важан елемент у филму. Оптужба за музику "Дивља Извештаји" Густаво Сантаолалла био, који живи у Лос Анђелесу. Дакле, он није био присутан на конференцији и послао видео говори о процесу рада у филму. Његов први контакт са филмом био када сам био на одмору са породицом у Мендоза - Аргентина, када продуцент био у стању да га контактира. Неколико месеци касније, вратио у Аргентину, Густаво напомиње приче "Вилд извештаја" из поднеска од пријатеља. Након читања књиге са причама о "Вилд извјештаја", Густаво пита његов пријатељ достави Дамиан Сзифрон јер сам желео да будем у филм. Коначно, у Белгији, двоје упознали лично. У време десило фестивал Гента, музике и позоришног фестивала, где Густаво Сантаолалла учествовао као поротник.

Наставите са читањем


2014 Нов 20 2014

Тхе Соунд "Вилд Извештаји" - ИИ део

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). O tema desta segunda parte foi o desenho sonoro de ambientes e efeitos. Quem fala sobre este assunto é o editor de som Gonzalo Matijas . Други део приче о звуку " Вилд извештаја "(Дамиан Сзифрон, 2014) која се догодила у капар 2014 ( Аргентина комора пружалаца и емитовање ОПРЕМЕ ). Тема овог другог дијела је звучни дизајн окружења и ефекти. Ко говори о Ово је соунд едитор Гонзало Матијаш .

Хосе Луис Дијаз , дизајнер звука филма, каже едитор Пабло Барбиере напорно радили. Када је завршио, директор затим уређивање и променом редослед прича у филму. И овај посао трајати дуго. Када завршите уређивање директор материјал био за постпродукције звука и Гонзало Матијас почели да праве дизајн окружења и ефеката филма (док Нахуел Паленкуе је уређивање дијалоге).

Гонзало каже да је један од највећих изазова филма бавио 6 различитих прича, сваки са својим тренуцима наратива и независне исхода напетости. У нормалној филм, постоје неке кључни моменти у којима се највише потребни дизајн окружења и ефеката. У "Извештаји Салваје" имао 6 приче. Сваки са својих наратива компликацијама захтева више дизајн звука рад. Рад директног звука да звуци прелива на локацији (дивља Трацк) увелико олакшава рад у пост-продукцију.

Наставите са читањем


2014 Нов 18 2014

Звук "Дивља Извештаји" - И део

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Први део разговора о звуку " Вилд извештаја "(Дамиан Сзифрон, 2014) која се догодила у капар 2014. ( Аргентине коморе пружалаца и емисионе опреме произвођача ).

Филм " Вилд приче "се састоји од 6 различитих прича чије мото насиље. Тема овог првог дела је директан звук снимање. Ко говори о овој теми је Хавијер Фарина , директан директор звук.

Хавијер је рекао да чињеница да је филм се састоји од 6 различитих прича донео отежавајућа када директан звук папира. У уобичајеном филму, где постоји само једна централна прича са истим ликовима од почетка до краја, техничар директан звук се добро сврши знам сваки глумац и помаже при планирању звука камионет. У случају дивљих извештаја, екипа је имала око две недеље да сними сваки причу, невоља је била да покуша да испуни огромну количину знакова у кратком времену. Ово је посао за време снимања филма био веома динамичан. Као да је снимање филма о 6 дугогодишњи простору.

Наставите са читањем