2015 Јан 8 2015

ИИ Општински Конференција о бука, вибрације и узнемиравања Сонора

Конференција бука
Дана 27., 28. и 29. априла, град Сао Пауло-СП разматра други пут борба буку у свом урбаној средини. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. ИИ Општински конференција о бука, вибрације и узнемиравања Сонора , под покровитељством Општине Сао Пауло и бразилског асоцијације за квалитет Ацоустицс ( ПроАцустица ), одвија поводом "Међународног Аваренесс Даи Ноисе", Међународни дан шума Свест (ИНАД), чији је званични датум ове године је 30. април.

Сврха догађаја је сензибилизација јавне власти и друштва у целини о негативним утицајима буке и звучних вибрација на људско здравље, стварајући делотворне смернице за законодавну и административне акције.

Манифестација је отворена за јавност и бесплатно, али је простор ограничен и захтева да се не ради "формулару за регистрацију".

Проверите распоред и додатне информације на: ИИ Општинског конференцији о бука, вибрације и узнемиравања Сонора


2015 Јан 17 2015

Звучи у бразилском Цинема: Гуиле Мартинс и звук "Град је један?"

Лукавство

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Интервју са гуиле Мартинс , одговоран за дизајн звука на " Град је један "(Адирлеи Куеироз, 2011).

Вилијам Фаркаш: Како си ушао "Град је један"? Да ли имате претходну однос са Адирлеи?

Гуиле Мартинс састао Адирлеи у 2006. години, током филмског фестивала у Флорианополис. Sobre a Maré ”. Наш кратки су били приказани, он са " Рап - угао Цеиландиа "и" И са О Тиде ". Разговарали смо пуно, али мислим да висе о фудбалу него биоскопа. Поново смо се срели у 2009. години на Фестивалу Брасилиа, био сам тамо представљање документарног филма " Тарабатара "у којој сам директан звук и звучни едитовање. У то време сам отишао у Цеиландиа водопада се окупа у предивним водама Гоиас, нешто што ме је терао да срећни, емитован мало муку да буде у Бразилији, мастер плану, непознате и тешко приступачним место за мене. У Цеиландиа чуо звук аутомобила, продаваца на сајму, људи који ходају по улицама, фудбалских утакмица на сваком ћошку, коначно, људску крајолик и звуче доста другачије од мастер плана и филма фестивалима. То је било када сам присуствовао " дан штрајка "у Дому Адирлеи и разговарали више о звуку, како направити звуке Цеиландиа и друге поломљене, без ослањања на коришћење" пуца звук и сирене у даљини, "да су и сметало као естетски предлог. Ми говоримо о звуцима које избледе током времена, нож отра, једном Бију продавца ...

Наставите са читањем


2015 Јан 6 2015

Звучи у бразилском Цинема: Фернандо Хенна и Данијел Турини и звук "Аванти Пополо" и "Град је један?" - Парт ИИИ

град и тако

Daniel Turini . Трећи и завршни део интервјуа са здравим професионалцима Фернандо каном и Данијел Турини . Звуци " Град је један "(Адирлеи Куеироз, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. Вилијам Фаркаш: О "Град је само [1]" Мислим да је сасвим другачији случај. Неки покушавају да се опораве у пост-продукцији, неке ствари, осигура разумљивост неких планова и направити комбинацију која држи филм. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. Повремено, Филм кокетира са естетиком хипер-реално звуком [2], у којој имате саслушање стање сасвим појачан у свим озвучење, производи звуке који производња документ толико тешко да би се снимити . Ја онда се питам да ли то звук хиперреализма естетика је наговештај Адирлеи .

Фернандо Кана: Ко може да вам одговорим правилније је иста Гуиле Мартинс . Него је дошао овде, овај аутомобил кључна ствар за пример имали у уређивање слика, мора да је споразум између њих. Оно што је довољно паметан је супер звук уређивање. Врло мало звучи базу података, све звукове заробљених током филма, чак и на локацији. Мислим да када Гуиле направио звук ...

Наставите са читањем


2015 Јан 23 2015

Звучи у бразилском Цинема: Фернандо Хенна и Данијел Турини и звук "Аванти Пополо" и "Град је један?" - ИИ део

Аванти пополо

Daniel Turini . Други део интервјуа са здравим професионалцима Фернандо каном и Данијел Турини . Изградња звука " Аванти Пополо "(Мајкл Вахрманн, 2012).

Вилијам Фаркаш: О "Аванти Пополо" како сте ушли у филм? Као Мајкл Вархманн вас је пришао? Имао предлоге звука у пред-продукцију?

Данијел Турини: Заправо Миша направио филм као кратки филм већ мишљу да може дати више материјала, има неки дужи планове. Знао сам Мисха раније, фестивале, заједничких пријатеља, али нисмо имали контакт са филмом за почетак рада на њему. Све ово говорио сам о пред-продукцију, чак размишљати као тонац ће деловати, није. Дешавало се да тонац је финишер звук кратки филм, он је ко едитед звук ходања.

Наставите са читањем


2015 Јан 18 2015

Звучи у бразилском Цинема: Фернандо Хенна и Данијел Турини и звук "Аванти Пополо" и "Град је један?" - И део

Братство звукова и цигара

Daniel Turini . Први део интервјуа са здравим професионалцима Фернандо каном и Данијел Турини . Обука, и бука генерација: мислећи звук филм.

Вилијам Фаркаш: Како сте се приближавали звук универзума у филмовима?

Данијел Турини: Јесам сними УСП (аудиовизуелни степена, Сцхоол оф Цоммуницатион и уметности Универзитета Сао Пауло) и већ у току је специјализована за звук и монтирање ме, када сам почела да радим већ ради звук и радили са соунд од. Да ли друге ствари, имам кратке филмове сам усмерене, ја скрипта, радим друге ствари, али радни дан у дан са звуком. То је више фокусиран приступ у причи, тако да је мој тренинг је драма, драматична развој. Дакле, није као бесмислицу рад са звуком или писму или друге области. Ја заправо радим са еволуцијом драме у времену. Наравно постоји неколико области у филму, али ја бих дефинисати помало као проласком времена звука је фундаментална, или окупљања или структури сценарија. Мислим да моја специјалност ради ово, разуме ову структуру кроз звук или другим језицима и раде га. И то је мало даље до мало са формирањем Фернандо (Хенна).

Фернандо Кана: Шта је супротно од тога! (Смех). Отишао сам у звуке за филм случајно. Радила сам у рекламној студију и један од радника тамо радили у студију Мирјам Бидерман и понудио место за њу да она завршила неприхватање и питао да ли желим, када бих знао како да урадим. Рекао сам да се обоје. Али то је била лаж, ја нисам урадио, само сам хтео. Био сам тамо у средњем Цхутзпах, у Мириан студију, под називом ал Ефекти Филмови и популар су питали да ли знам како да радим и ја рекао не, али је имао нешто бољу познавање Про Тоолс и неке техничке ствари у праву, и имали су потражњу за њега. Тек улазе на ово талас, полуталасни уноса, едит корака ...

Наставите са читањем