2014 10 april 2014

Jag Kommunal konferens om buller, vibrationer och ljud Disorder

Jag Kommunal konferens om buller, vibrationer och ljud Disorder

På dagarna 28, 29 och 30 april staden São Paulo-SP diskuterar först bekämpa buller i sin stadsmiljö. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Det jag Municipal konferens om buller, vibrationer och ljud Disorder , sponsrad av kommunen São Paulo och den brasilianska Association for Quality Akustik ( ProAcústica ) sker med anledning av "Internationella dagen av medvetenhet om Buller", den internationella Noise Awareness Day ( INAD), vars officiella hittills i år är den 30 april.

Syftet med evenemanget är att medvetandegöra staten och samhället i stort om de negativa effekterna av buller och ljud vibrationer på människors hälsa och på så sätt skapa effektiva riktlinjer för rättsliga och administrativa åtgärder.

Evenemanget är öppet för allmänheten och gratis, men utrymmet är begränsat och kräver fullbordandet av en "registreringsformulär".

Kolla schemat och mer information: Jag Municipal konferens om buller, vibrationer och ljud Disorder


2014 10 april 2014

Backstage på Southwest Film Ljuddesign

Projektet Vulgo Sound släppte nyligen en ny episod av deras webbserie. Denna gång med fokus på processen för ljud skapandet av filmen Southwest (Eduardo Nunes, 2012):

"Du vet skillnaden mellan surroundljud, direkt ljud, ljudeffekter och soundtrack? I den här filmen, regissören Eduardo Nunes och ljudet laget delade med oss processen för förverkligandet av ljudfilmen sydväst. "


2014 5 Apr 2014

ABC Week 2014

ABC Week 2014

Semana ABC 2014 . Com uma programação recheada de conferências, painéis e debates com personalidades de diversas áreas do cinema do Brasil e do exterior, o evento acontece na Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Från 07 till 09 maj till den brasilianska föreningen för Cinematography presenterar ABC Veckan 2014 . Med ett fullspäckat schema av föreläsningar, paneler och diskussioner med personligheter från olika områden av filmen Brasilien och utomlands, händer händelsen i brasilianska Cinema i São Paulo och är öppen för allmänheten med fri entré.

I år har den veckan två tabeller tillägnad bioljud samlades på den första dagen av händelsen. De är:

Dag 07/05 Onsdag:

09:30 Tabell 1
"Médoto arbete direkt ljud - I arbetsordningen som används i tillfångatagandet av det direkta ljudet i en tid präglad av digital multitrack: tradition och spricka".

Deltagare:
John Godoy - Coach Direct Sound och audiovisuella professor i ECA / USP.
Debora Opolski - utgivare av dialoger
Willem Day - Redaktör
Medling: Tide Borges , ABC - Tekniska Direct Sound och professor i film kurs på FAAP.

Tabell 4 18:30
"Styrkan av de nuvarande brasilianska filmer."

Deltagare:
Virginia Flores - Label Maker och ljud
Eduardo Santos Mendes - ljuddesigner och professor i audiovisuella ECA / USP.
Fernando Henna - Sound Editor
Daniel Turini - Sound Editor
Medling: Adelmo Luis Manzano - Sound Supervisor

Kolla in hela händelseschema: Vecka ABC 2014


2014 29 Mars 2014

The Art of Sound Mixer

7º Festival CineMúsica eo I Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro . Certified Sound Mixer Walter Goulart , en av de mest erfarna medarbetare i den filmiska ljud av Brasilien i verksamheten, säger konsten att Direct Sound i en intervju med David Pennington på 2013/09/08, under den 7: e CineMúsica Festival och jag National Meeting Professionals Sound of Brazilian Cinema .


2014 11 mars 2014

JLS Ljudanläggningar

JLS LOGO - POSITIVA MOTHER TIFF

Hantverkare Sound har nu stöd av JLS Sound anläggningar . JLS Facilidades Sonoras , fundado em junho de 1993, é uma das principais empresas de finalização sonora de filmes do Brasil e tem como seu Diretor, José Luiz Sasso , um profissional com mais de 45 anos de experiência em áudio para cinema, o que o coloca em paralelo com parte da própria história da evolução técnica e criativa do som no Cinema Brasileiro. The Studio JLS , ett varumärke som tillhör JLS Ljudanläggningar , som grundades i juni 1993, är en ledande ljud slutförande av filmer från Brasilien och har som Director, José Luiz Sasso , en professionell med över 45 års erfarenhet av ljud för film, vilket placerar honom tillsammans med en del av historien om teknik och kreativ utveckling av ljud i brasilianska Cinema.

Läs mer om JLS: JLS Studio