2015 17 marts 2015

Lyder i brasilianske Cinema: Guile Martins og lyden af "The City er en?"

List

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Interview med Guile Martins , der er ansvarlig for lyddesign af " byen er en "(Adirley Queiroz, 2011).

William Farkas: Hvordan fik du i "Byen er en"? Har du et tidligere forhold med Adirley?

Guile Martins mødte Adirley i 2006, i løbet af en filmfestival i Florianopolis. Sobre a Maré ”. Vores korte blev vist, han med " RAP - Hjørnet af Ceilândia ", og jeg med" Om Tide ". Vi talte meget, men jeg tror mere om fodbold end biograf. Vi mødtes igen i 2009 på Festival of Brasilia, jeg var der præsentere dokumentarfilmen " Tarabatara ", hvor jeg direkte lyd og lydredigering. Dengang jeg gik til Ceilândia tage vandfald bad i smukke farvande Goiás, noget, der gjorde mig meget glad, luftet lidt kvaler af at være i Brasilia, den overordnede plan, et ukendt og ugæstfri sted for mig. I Ceilândia hørte lyden af biler, sælgere af messen, folk walking på gaden, fodbold spil på hvert hjørne, endelig en menneskelig landskab og lyde meget anderledes end den overordnede plan og filmfestivalen kredsløb. Det var, da jeg deltog i " Day of Strike "i hus Adirley og talte mere om lyd, hvordan man kan gøre lyden af Ceilândia og andre brudt, uden at ty til brugen af" skyde lyd og sirener i det fjerne ", at både generet som en æstetisk forslag. Vi taler om de lyde, der toner over tid, kniven blyantspidser, en Biju leverandør ...

Fortsæt læsning


2015 Marts 6, 2015

Lyder i brasilianske Cinema: Fernando Henna og Daniel Turini og lyden af "Avanti Popolo" og "The City er en?" - Del III

byen og så

Daniel Turini . Tredje og sidste del af interviewet med de sunde professionelle Fernando Henna og Daniel Turini . Lyden af " The City er en "(Adirley Queiroz, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: Om "The City er kun [1]" Jeg synes, det er en helt anden sag. Nogle prøver at komme sig i post-produktion, nogle ting, sikre forståeligheden af nogle planer og lave en blanding, der holder filmen. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. Til tider filmen flirter med en æstetisk af en hyper-realistisk lyd [2], hvor du har en høring tilstand helt forstærkes i alle tilfælde lyder, lyde producere, at et dokument produktion så meget næppe ville blive registreret . Jeg spekulerer derefter Hvis at lyden hyperrealism æstetik var en antydning af Adirley .

Fernando Henna: Hvem kan svare dig mere korrekt er det samme Guile Martins . End kom her, denne bil nøgle ting for eksempel havde i billedredigering, må have været en aftale mellem dem. Hvad er nok er en smart super lydredigering. Meget få lyde databasen, alle lyde fanget i løbet af filmen, selv på placering. Jeg tror, ​​når Guile gjorde lyden ...

Fortsæt læsning


2015 Februar 23, 2015

Lyder i brasilianske Cinema: Fernando Henna og Daniel Turini og lyden af "Avanti Popolo" og "The City er en?" - Del II

Avanti Popolo

Daniel Turini . Anden del af interviewet med de sunde professionelle Fernando Henna og Daniel Turini . Opførelsen af lyden " Avanti Popolo "(Michael Wahrmann, 2012).

William Farkas: Om "Avanti Popolo", som du indtastede filmen? Som Michael Warhmann nærmede dig? Han havde gode forslag i pre-produktion?

Daniel Turini: Faktisk Misha lavet filmen som en kortfilm allerede med den tanke, at det kan give mere materiale, har nogle længere planer. Jeg vidste Misha før, festivaler, fælles venner, men vi havde ingen kontakt med filmen til at starte arbejdet med det. Alt dette jeg talte om pre-produktion, selv mener ligesom lydtekniker vil handle, ikke havde. Hvad der skete var, at lydtekniker var finisher lyd kortfilm, han, som redigerede lyden af at gå.

Fortsæt læsning


2015 18 Feb 2015

Lyder i brasilianske Cinema: Fernando Henna og Daniel Turini og lyden af "Avanti Popolo" og "The City er en?" - Del I

broderskab af lyde og cigarer

Daniel Turini . Første del af interviewet med de sunde professionelle Fernando Henna og Daniel Turini . Uddannelse og støj generation: tænker lyden af en film.

William Farkas: Som du nærmede lyden af universet i den film?

Daniel Turini: Jeg gjorde filme USP (Audiovisuelle Grad, School for Kommunikation Arts, University of São Paulo), og allerede inden kurset var specialiseret i lyd og montere mig, da jeg begyndte at arbejde var allerede gør sund og har arbejdet med lyd siden. Gøre andre ting, jeg har kortfilm jeg rettet, jeg script, gøre andre ting, men den dag-til-dag arbejde med lyd. Det er en mere fokuseret tilgang i fortællingen, så min træning er drama, dramatiske udvikling. Så det er ikke som nonsens arbejde med lyd eller script eller andre områder. Jeg er faktisk arbejder med udviklingen af drama i tide. Selvfølgelig er der flere områder i film, men jeg ville definere lidt ligesom tiden lyden er grundlæggende, eller enhed eller struktur af et script. Jeg tror, ​​min speciale arbejder dette, forstå denne struktur ved lyd eller andre sprog og arbejde det. Og det er lidt længere op lidt med dannelsen af Fernando (Henna).

Fernando Henna: Hvad er det modsatte af det! (Latter). Jeg gik ind i lyden til film tilfældigt. Jeg arbejdede i en reklame studie og en af arbejderne der havde arbejdet i studiet Miriam Biderman og tilbydes et sted for hende, at hun endte ikke acceptere og spurgte, om jeg ville, hvis jeg vidste, hvordan man gør. Jeg sagde ja til begge. Men det var en løgn, jeg gjorde det ikke, jeg ville bare. Jeg var der i midten chutzpah, i Mirian studiet, kaldet al Effekter Film og få der de spurgte, om jeg vidste, hvordan man gør, og jeg sagde nej, men det havde en lidt bedre kendskab til Pro Tools og nogle tekniske ting rigtigt, og de havde en efterspørgsel efter det. Bare ind i denne bølge, en halv-bølge input, redigere trin ...

Fortsæt læsning


2015 15 Januar 2015

Interview med lyd direktør José Luis Díaz

JLD

ABC . Jeg er tilknyttet den brasilianske sammenslutning af cinematografi siden 2000. I 2002 afholdt vi i Rio de Janeiro det første møde i lyd fagfolk inden for ABC . For os at udføre en aktivitet i Sao Paulo i samme år, inviterede jeg Carlos Klachquin , der var Dolby Konsulent for Latinamerika, at holde et foredrag om historie af lyd i biografen teknologi. Kort efter han tiltrådte ABC og gjorde mange ting sammen. I 2010, tænker om, hvem vi kunne invitere fra uden for Brasilien, for en sund debat i uge ABC . O Segredo dos Seus Olhos “, ganhador do Oscar de Melhor Filme Estrangeiro daquele ano. Carlos foreslog mig José Luis Díaz , og han fortalte os lidt om det sidste job, han havde holdt Øresund Direction " Øjnenes hemmelighed ", Oscar-vinderen for bedste udenlandske film af året.

8º Festival Cinemúsica em 2014, em Conservatória, RJ. I de følgende år fortsætter vi til at matche, da han blev inviteret til at deltage i den anden nationale møde brasilianske Cinema Sound Professionals , afholdt på 8 Cinemúsica Festival i 2014, i Registry, RJ. Der, han og Guido Berenblum , som havde været hans elev, havde en debat om lyden i den argentinske biograf. Det var en stor mulighed for, gennem lyd, kan styrke båndene mellem vores cinematografi.

Relatos Selvagens , filme de enorme sucesso de público na Argentina e atualmente em cartaz no Brasil, onde também tem feito sucesso. Det arbejde, som José Luis Díaz introducerede os var på lydgengivelse af Wild rapporter , stort blockbuster film i Argentina og i øjeblikket udstillet i Brasilien, hvor det også har været en succes. José Luis har en YouTube-kanal, hvor generøst indeholder oplysninger om lyd i biografen. Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ) no final de outubro de 2014. Han uploadet for nylig 4 videoer filmet under en forelæsning, der koordineres under eksponering af CAPER ( Argentina Chamber af udbydere og udsendelser Udstyr Manufacturers ) i slutningen af oktober 2014.

Fortsæt læsning