2014 17 august, 2014

II National Meeting Professionals Sound of brasilianske Cinema

II-mødet

I dagene sker 05. og 06. Setembro i byen justitssekretæren-RJ de II National Meeting Professionals Sound brasilianske Cinema . Arrangementet har til formål at bidrage til større integration mellem fagfolk sund national biograf. Binder   den 8. Cine Musik - Film Festival Conservatory , er en mulighed for at fremvise den biograflyd verdens relaterede aktiviteter i landet, er også at gøre et nyt rum for refleksion og debat spørgsmål i forbindelse med det audiovisuelle marked præstation, undervisning og at søge lyden af biografen i Brasilien. Mødet består af diskussionsfora borde, foredrag og workshop, der supplerer programmeringen af Cine Musik, kun filmfestival i landet dedikeret udelukkende til soundtracket til filmen. Dette års nyhed er også deltagelse af to internationale gæster discorrerão om lyden i biografen Latinamerika.

Arrangementet er åbent for offentligheden med gratis adgang!

2014 Skema II ENPSCB:

Placering - Hotel Rock  

5 september - Fredag

September 6 - Lørdag


2014 31 juli 2014

Syntese af I ENPSCB

I og II ENPSCB

Syntese af First National Meeting Professionals Sound of brasilianske Cinema

7º Festival CineMúsica , de 5 a 7 de Setembro de 2013, em Conservatória, Rio de Janeiro, em busca de garantir qualidade para a produção e exibição do audiovisual brasileiro nas salas de cinema, festivais nacionais, televisão e em novos formatos. Vi, deltagerne i First National Meeting of Professional brasilianske Cinema Sound , vi mødtes i 7th Festival CineMúsica 5 til September 7, 2013, i konservatoriet, Rio de Janeiro, i bestræbelserne på at sikre kvalitet til produktion og udstilling af audiovisuelle Brasiliansk i teatre, nationale festivaler, tv og nye formater.

Vi lægger vægt på, hvordan grundlæggende for lydkvaliteten af den audiovisuelle produkt er, at de forskellige områder relateret til lyd produktion - direkte lyd, lyd redigering og blande musik - i kontakt og er godt integreret i forberedelse og udførelse af arbejdet fra starten . Derfor agter vi at fremme en mere effektiv og større integration mellem de forskellige faser af arbejdet i den audiovisuelle industri til at tænke lyden fra scriptet for at vise praksis audiovisuelle værk.

Vi er klar over, at dynamikken i audiovisuel produktion, der i øjeblikket etableret ugunstig for audiovisuelle værker, lydkvalitet, hovedsagelig involverer budgetspørgsmål, tidsplan og timers arbejde.

Vi bemærker, at uddannelse er faktisk en vej, som er at sætte nye fagfolk på markedet, og derfor er denne træning rummet har at stimulere en mere direkte dialog med markedet.

Vi forstår vigtigheden af at bevare historien om processen med realisering af film, der bør være forbundet med virksomheder og fagfolk, der arbejder inden for lyd. Søge alternativer til arkivering og bevare historien om de film selv.

Vi går ind for tilstedeværelsen af uddannede lydteknikere for at teste lyden før screening af film i teatre, festivaler og andre lokale film udstilling. På grund af den dårlige kvalitet af filmfremvisning i øjeblikket observeret i den brasilianske udstilling kredsløb, så vi tillader vigtigheden af denne procedure og behovet for virksomheder tilstedeværelsen af uddannede lydteknikere, samt producenter kræver og finansiere disse tests, før de fremskrivninger af sine egne film .

Vi vil fortsætte denne proces i II National Meeting Professionals Sound of brasilianske Cinema , der skal afholdes den 8. Cine Music Festival i 2014.

Deltagere IENPSCB


2014 15 Jun 2014

I Højt og god lyd

i højt og tydeligt

I Højt og god lyd er en serie af fire tv-episoder, der undersøgte bane af lyd i brasiliansk biograf. Med retning og præsentation af Simone Zuccolotto, blev udsendt i 2013 på Kanal Brasilien . På trods af de omfattende programmer ikke er tilgængelige online, kan interessante snippets tillægges på nedenstående links:


2014 16 maj 2014

Se ABC tabeller Uge 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. Bordene er nu tilgængelige for online-visning ABC Uge 2014 skete 7-09 Maj i brasilianske Cinema i São Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Fremmes af brasilianske sammenslutning af cinematografi , at ABC Week er en enestående mulighed i det land, samling af personligheder fra forskellige områder af film afspejler på arbejdsmarkedet. Yder også diskussioner, foredrag, paneler og masterclasses, der direkte bidrager til udviklingen i brasilianske biograf.

Dette års debat lyden var til stede i tre tabeller:

Tabel 01: "Médoto arbejde den direkte lyd - De arbejdsmetoder, der anvendes i erobringen af den direkte lyd i en tid med digitale multitrack:. Tradition og brud" Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Med John Godoy (direkte lydtekniker og professor i Audiovisuelle ECA / USP), Debora Opolski (dialog redaktør) og Willem Dias (assembler). Mægling Adelmo Luis Manzano (lyd vejleder).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Tabel 04: "The loudness af de nuværende brasilianske film" Com. Virginia Flores (lydeditor og assembler), Eduardo Santos Mendes (designer og professor i Audiovisuelle ECA / USP lyd) og Fernando Henna (lydeditor). Mægling Adelmo Luis Manzano (lyd vejleder).

Tabel 08: "Display i digitale kommercielle biografer: parametre, tekniske standarder, gennemførelse og overvågning og fremtiden for visning:. Værelser, husholdning og bærbar" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). Med Kiko Ferraz (lyd redaktør og mixer), Renata de Almeida (direktør for den internationale filmfestival for SP) og Rodrigo Monte (direktør for fotografering). Mægling José Francisco Neto (supervisor færdiggørelse).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . At få adgang til andre tabeller i uge ABC i 2014 , skal du bare klikke på linket: Se tabellerne i ugen 2014 ABC i fuld .


2014 1 Maj 2014

Interview med lyddesigner Edson Secco

Edson Secco

sound deigner , de um modo geral ostensivamente mal utilizado, para qualificá-lo: seja por pensar o som dos filmes como um todo integrado (relativizando distinções entre música e ruído, por exemplo); Musiker uddannelse og tidligere erfaring med teater, Edson Secco mødes i hans film arbejde en række kvaliteter, der berettiger brugen af udtrykket lyd Deigner generelt åbenlyst misbruges til at kvalificere det: lyden er ved at tænke film som en integreret helhed (gør relative forskelle mellem musik og støj, for eksempel); er mangfoldigheden af funktioner og øvelser, der giver en stilistisk enhed til sit arbejde; er stadig i sin tidlige samarbejde, stadig i scriptet scenen, i mange af de projekter, som det deltog. I denne samtale, Edson Secco talte til Artisan lyden af hans karriere og hans personlige tilgang af lyd i biografen.

Fortsæt læsning