2015 Apr 23, 2015

ABC Uge 2015

uge abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Fra 13 til 15. maj brasilianske sammenslutning af cinematografi viser Week ABC i 2015 . Med en pakket tidsplan af konferencer, paneler og diskussioner med personligheder fra forskellige områder af Brasilien og udenlandske biograf, begivenheden finder sted i brasilianske Cinema i Sao Paulo og er åben for offentligheden med gratis adgang.

I år ugen har to tabeller dedikeret til biograflyd. Er de:

Dag 14/05, torsdag:

10h - Lyden i tv-serien
"Indsatsen forskellige lyd aspekter i tv-serien -. Fang den direkte lyd til den post-produktion og efterbehandling proces"

Bekræftede deltagere:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Adelmo Manzano (Sound tilsynsførende)
Rodrigo Meirelles (Executive tilsynsførende Audio)
Armando Torres Jr. (Mixer)

15 maj, fredag

17h - Introduktion til Lyd til Audiovisuel (TV-serie, Long, kort- og dokumentarfilm)
"Reading scriptet, lytte til instruktøren, som vi kan udtrykke gennem lyd. Alle lyde er allerede i Direct Sound? Dens anvendelse og problematisk. Betydningen af stemmen. "

Bekræftede deltagere:

Tide Borges (lydtekniker)
Carlos Abbate (Sound direktør)

Fortsæt læsning


2015 April 8, 2015

II Municipal konference om støj, vibration og forstyrrelser Sonora

konference støj
Den 27., 28. og 29. april, diskuterer byen São Paulo-SP anden gang bekæmpe støj i deres bymiljø. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Den II kommunale konference om støj, vibration og forstyrrelser Sonora , sponsoreret af kommune São Paulo og det brasilianske Association for Quality Acoustics ( ProAcústica ), finder sted i anledning af "International Awareness Day Noise", den internationale Noise Awareness Day (INAD), hvis officielle dato i år er den 30. april.

Formålet med arrangementet er at bevidstgøre offentlige myndigheder og samfundet generelt om de negative virkninger af støj og lydvibrationer på menneskers sundhed og dermed skabe effektive retningslinjer for den lovgivningsmæssige og administrative foranstaltninger.

Arrangementet er åbent for offentligheden og gratis, men pladsen er begrænset, og forudsætter gennemførelse af en "tilmeldingsblanket".

Kontroller tidsplanen og mere information på: II Municipal konference om støj, vibration og forstyrrelser Sonora


2015 17 marts 2015

Lyder i brasilianske Cinema: Guile Martins og lyden af "The City er en?"

List

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Interview med Guile Martins , der er ansvarlig for lyddesign af " byen er en "(Adirley Queiroz, 2011).

William Farkas: Hvordan fik du i "Byen er en"? Har du et tidligere forhold med Adirley?

Guile Martins mødte Adirley i 2006, i løbet af en filmfestival i Florianopolis. Sobre a Maré ”. Vores korte blev vist, han med " RAP - Hjørnet af Ceilândia ", og jeg med" Om Tide ". Vi talte meget, men jeg tror mere om fodbold end biograf. Vi mødtes igen i 2009 på Festival of Brasilia, jeg var der præsentere dokumentarfilmen " Tarabatara ", hvor jeg direkte lyd og lydredigering. Dengang jeg gik til Ceilândia tage vandfald bad i smukke farvande Goiás, noget, der gjorde mig meget glad, luftet lidt kvaler af at være i Brasilia, den overordnede plan, et ukendt og ugæstfri sted for mig. I Ceilândia hørte lyden af biler, sælgere af messen, folk walking på gaden, fodbold spil på hvert hjørne, endelig en menneskelig landskab og lyde meget anderledes end den overordnede plan og filmfestivalen kredsløb. Det var, da jeg deltog i " Day of Strike "i hus Adirley og talte mere om lyd, hvordan man kan gøre lyden af Ceilândia og andre brudt, uden at ty til brugen af" skyde lyd og sirener i det fjerne ", at både generet som en æstetisk forslag. Vi taler om de lyde, der toner over tid, kniven blyantspidser, en Biju leverandør ...

Fortsæt læsning


2015 Marts 6, 2015

Lyder i brasilianske Cinema: Fernando Henna og Daniel Turini og lyden af "Avanti Popolo" og "The City er en?" - Del III

byen og så

Daniel Turini . Tredje og sidste del af interviewet med de sunde professionelle Fernando Henna og Daniel Turini . Lyden af " The City er en "(Adirley Queiroz, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: Om "The City er kun [1]" Jeg synes, det er en helt anden sag. Nogle prøver at komme sig i post-produktion, nogle ting, sikre forståeligheden af nogle planer og lave en blanding, der holder filmen. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. Til tider filmen flirter med en æstetisk af en hyper-realistisk lyd [2], hvor du har en høring tilstand helt forstærkes i alle tilfælde lyder, lyde producere, at et dokument produktion så meget næppe ville blive registreret . Jeg spekulerer derefter Hvis at lyden hyperrealism æstetik var en antydning af Adirley .

Fernando Henna: Hvem kan svare dig mere korrekt er det samme Guile Martins . End kom her, denne bil nøgle ting for eksempel havde i billedredigering, må have været en aftale mellem dem. Hvad er nok er en smart super lydredigering. Meget få lyde databasen, alle lyde fanget i løbet af filmen, selv på placering. Jeg tror, ​​når Guile gjorde lyden ...

Fortsæt læsning


2015 Februar 23, 2015

Lyder i brasilianske Cinema: Fernando Henna og Daniel Turini og lyden af "Avanti Popolo" og "The City er en?" - Del II

Avanti Popolo

Daniel Turini . Anden del af interviewet med de sunde professionelle Fernando Henna og Daniel Turini . Opførelsen af lyden " Avanti Popolo "(Michael Wahrmann, 2012).

William Farkas: Om "Avanti Popolo", som du indtastede filmen? Som Michael Warhmann nærmede dig? Han havde gode forslag i pre-produktion?

Daniel Turini: Faktisk Misha lavet filmen som en kortfilm allerede med den tanke, at det kan give mere materiale, har nogle længere planer. Jeg vidste Misha før, festivaler, fælles venner, men vi havde ingen kontakt med filmen til at starte arbejdet med det. Alt dette jeg talte om pre-produktion, selv mener ligesom lydtekniker vil handle, ikke havde. Hvad der skete var, at lydtekniker var finisher lyd kortfilm, han, som redigerede lyden af at gå.

Fortsæt læsning