2014 Dec 11, 2014

Cine musikkatalog 2014

Er til rådighed for gennemgang og høring af CineMúsica 2014 katalog . katalog, der indeholder en værdifuld historisk og meget vigtigt materiale til udvikling af nationale biograf. Især udskrift af tabeller First National brasilianske Cinema Sound Professionals Møde , teksten "Hvor har historien om brasilianske biografen?" Alexandre Sobral om det nyeste nummer af film lyd restaurering, og en mangfoldighed af oplysninger om kreative processer og lydværker i film fortalt af eksperter på området.

God læsning!

CineMúsica Katalog 2014


2014 8 December, 2014

Boganmeldelse: "Como Hacer El Sonido Una Film" Carlos Abbate

bog

Ja, verden ikke tabt det, og nogle gange er der gode nyheder. Den ene er udgivelsen af en bog om lyden præstation i filmen, sjældent at finde i de omhandlede bibliografier om emnet. INCAA (Instituto Nacional de Cine y Artes Audiovisuales) lá na Argentina. Og det fede ved denne nyhed er, at denne bog blev valgt til at åbne en egne spørgsmål om design ENERC (Skolen for Eksperimenter Film Realización y) og havde støtte fra INCAA (National Institute of filmiske og audiovisuelle Arts) der i Argentina .

Carlos Abbate , coordenador do curso de Som dessa importante escola de cinema e um dos mais reconhecidos diretores de som argentinos, tendo em seu currículo filmes como O Filho da Noiva (J. J Campanella, 2001), A Prostituta e a Baleia (Luiz Puenzo, 1984), Kamchatka (M. Pineyro, 2002), entre outros. Bogen " Cómo Hacer El Sonido Una Film "er skrevet af Carlos Abbate , Sound kursus koordinator for denne vigtige film skole og en af de mest anerkendte argentinske lyd direktører, i dit CV film som søn af Bride (J. J Campanella, 2001), Whore og Whale The (Luiz Puenzo, 1984), Kamchatka (M. Pineyro, 2002), blandt andre. Det er vores Hermanos gik videre og redigeret en bog med enkelt sprog, der kan forstås af studerende eller fagfolk, der er begyndt, eller en mere nysgerrig offentlighed om det. For nu har denne bog ikke er blevet oversat til portugisisk.

Fortsæt læsning


2014 3 dec 2014

Lyder i brasilianske Cinema: Danilo Carvalho og lyden af "Villages Svinghjul, verbet mod vinden" - DEL III

Danilo Carvalho

Efter den tredje og sidste del af interviewet med med Danilo Carvalho hvis centrale akse lyden af filmen " Villages Svinghjul, verbet mod vinden "(Alexandre Veras, 2005), men også rettet anden side af god praksis.

 

Del III) Lyd i Vilas Hjul: verbet mod vinden

William Farkas: Som du nærmede sig "Villages Hjul: verbet mod vinden"? Hvordan var din indgang i filmen?

Danilo Carvalho: Jeg havde arbejdet med Ali, kom rundt gør andre ting, med Ivo, vi allerede var en god ven udover værktøjslinjen tabeller, diskussioner. , criou esse núcleo lá em Fortaleza que durou doze ou quatorze anos. Den Porch [1] etableret denne kerne der i Fortaleza, som varede tolv eller fjorten. que é aquela vila de Tatajuba [3] que por causa das dunas foi sendo coberta e mudando de local. And Villas han kom med dette script, som er baseret på en afhandling af Ruy Vasconcelos [2] er en landsby Tatajuba [3] på grund af klitterne blev dækket og skiftende placering. Den Ruy skrev og derefter de er tilpasset en dokumentarfilm script, optagning nogle tegn, universet. De havde nogle problemer i filmen, at Ali ønskede, og vi talte om det. Fortsæt læsning


2014 27 Nov 2014

Lyder i brasilianske Cinema: Danilo Carvalho og lyden af "Villages Svinghjul, verbet mod vinden" - DEL II

Danilo og lyden af ​​soldater

Fortsat samtalen afholdt med Danilo Carvalho hvis centrale akse lyden af filmen " Villages Svinghjul, verbet mod vinden "(Alexandre Veras, 2005), men også rettet anden side af god praksis, følger den anden del.

Del II) Uddannelse i biograf: partnerskaber og relationer.

, quanto o Sábado à Noite [2] , entre outros, é justamente esse tipo de som que renova um certo cenário de cinema, um certo fazer som, e de se distanciar de um fazer som mais convencional. William Farkas: En af grundene, der førte mig til at blive interesseret i film, du foretager, både på hjul Villages: verbet i vinden [1], som Saturday Night [2], blandt andre, er det netop denne form for musik forny et bestemt film sæt, gøre en bestemt lyd, og at distancere sig fra en stille over konventionel lyd. Det er netop det, jeg leder efter i min forskning, denne form for mulighed for at skabe lyd, alligevel. Blot for at påpege, snakke lidt mere om filmproduktion samme. På den ene side den musik er stærk for dig, du også lave mange film, er du nedsænkes derefter i gang med at lave film ...

Fortsæt læsning


2014 19 Nov 2014

Pernambucano Film Sound

Pernambuco lyd

Om Pernambuco Sound Collective :

"Den oprindelige idé var at være en lydteknikere Association. Men muligheden for at gøre en solid teknisk gruppe i et Collective var mere attraktivt og mindre bureaukratisk, og det er, hvad vi gjorde. Gruppen opstod omkring 2012, med det formål at gøre den kategori mere forenet og stærkt lydteknikere; at afklare og forsøge at uddanne det audiovisuelle marked og behov sunde fagfolk; STIC-RJ . også for fagfolk kunne forbinde for at udveksle erfaringer, som det var tilfældet i Pernambuco et skridt til at formalisere arbejdet på den lokale biograf med ABD-PE , CANNE , undertiden regner med støtte og rådgivning fra STIC-RJ .

I dag er Pernambuco Sound Collective har omkring 20 fagfolk i hele Brasilien, især i den nordøstlige del. Gør regelmæssige møder og undersøgelser i den nærmeste fremtid, kunne fremme kurser og workshops for uddannelse af sine medlemmer og offentligheden. Som de fleste lyd fagfolk rundt omkring i verden, som deler de samme klagepunkter, er udsigterne for fremtiden er, at lydteknikere og andre audiovisuelle fagfolk kan leve "fredeligt", og at der er mindst viden om metier af lydteknikere (fra arbejdet i den direkte lyd tekniker, forbi redaktionen og nå mixeren). For dette, den kollektive producerer undervisningsmateriale om det erhverv, som er lagt ud på bloggen . Alle tekster er i portugisisk at have en større rækkevidde blandt brasilianerne, som er en del af den audiovisuelle univers (især producenter og filmskabere). "

Af Catarina Apolonio .