2014 26 oktober 2014

Klanglige i den brasilianske Cinema: Rudy Hall og lyden af "film, Aspirin og gribbe" - Del I

William Farkas

I juni 2013 begyndte jeg som elev af BA i film- og av, Universidade Federal Fluminense, en undersøgelse af bachelor forskning overvåges af professor Fernando Morais da Costa . Havde til at studere lydene i nogle film i nutidens brasilianske biograf og bringe erfaringerne fra realiseringen af lyd med en mere akademisk tænkning. Dvs. gøre lyden lyd fagfolk i den brasilianske filmproduktion og hans produktioner har også knyttet til en mere teoretisk tænkning. Snart, Fernando og jeg sammen, vi valgte fire brasilianske film lavet i perioden mellem 2005 og 2013. Jeg gennemført interviews med fem professionel lyd knyttet til valgte film. Fra læser litteratur om lyd i film og interviews, jeg skrev en artikel forsøger at relatere de oplevelser, der har bestået en sådan faglig og en mere teoretisk læsning af lyd i biografen.

Resultatet var afskrifter af fem interviews og skrivning af en videnskabelig artikel. Hvad jeg deler nedenfor, er interviewet med Márcio Afdeling . Marcelo Gomes . Tager som sin nordlige erfaring med udførelse af capture direkte lyd fra filmen " Cinema, Aspirin og Vultures "(2005) instrueret af Marcelo Gomes .

I anledning af offentliggørelsen i Artisans of Sound , blev interviewet opdelt i tre blokke: I. Historie og begyndelsen lyd, II- Erfaring tiltrække direkte lyd i filmen Biograf, Aspirin og Vultures (Marcelo Gomes, 2005) og Panorama III det nuværende tal af lyd i professionelle av-markeder.

Fortsæt læsning


2014 20 Sep 2014

Vigtigheden af Øresund i Cinema af Geraldo Moraes

Mini dokumentar lavet med instruktør, forfatter og producer Geraldo Moraes om betydningen af lyd i film.


2014 17 september, 2014

Roundtable "Soundtrack i den digitale tidsalder"

Roundtable om "Soundtrack i den digitale tidsalder" afholdt i Curitiba, Brasilien den 12. september, som skolen Gul Audio Institute. Grace Torres e dos músicos Rodrigo Lemos ( Lemoskine ), Demian Garcia e Vadeco . Mediation var John Caserta , med deltagelse af musikeren Grace Torres og musikere Rodrigo Lemos ( Lemoskine ) Demian Garcia og Vadeco . Se den fulde streaming i tabellen:


2014 15 Sep 2014

Historie og Teknologi af den brasilianske Cinema Sound

"En dyrebar referat af en tale af en mester i den direkte lyd af brasiliansk Cinema" siger David Pennington . 7º Festival Cine Música , o cineasta e técnico de som direto Walter Goulart , um dos profissionais do som cinematográfico mais experientes do Brasil em atividade, contou um pouco da história do som no cinema nacional na companhia de Roberto Carvalho , Fernando Ariani e Gustavo Andriewiski . I September 2013 under eksponeringen Historiske Resonanser - lydteknologi i brasiliansk biograf , der var en del d den 7. Cine Music Festival , filmskaber og direkte lyd tekniker Walter Goulart , en af de mest erfarne fagfolk i biograflyd aktivitet i Brasilien, fortalte nogle historie af lyd i den nationale biograf i selskab med Roberto Carvalho , Fernando Ariani og Gustavo Andriewiski . Optag af David Pennington .


2014 9 Sep 2014

Hvilke mysterier lurer soundtracks?

art kunstner

Programmet The Art of Artist 's TV Brasilien, produceret en specialudgave til "opklare mysterier, der ligger bag soundtracks, en kunstnerisk genre, der kombinerer musik, stemmer, lyde og forskellige lydeffekter til at give mere liv og spænding til film , romaner, skuespil og tv-programmer. "

Tato Taborda , o gerente-executivo de música da TV Brasil Ricardo Vilas , e Flavia Ventura , que compõe algumas trilhas para o próprio Arte do Artista. Programmet bygger på vidneudsagn fra anerkendte fagfolk fra området, da komponisten David Tygel , dirigent og musikproducer Tato Taborda , den udøvende leder af musik TV Brasilien Ricardo Vilas , og Flavia Ventura , der er sammensat nogle spor for kunsten selv kunstner.

Tjek det fulde program Page "Hvilke mysterier lurer soundtracks?": The Art of kunstneren