2014 9 Sep 2014

Hvilke mysterier lurer lydspor?

art kunstner

Programmet The Art of Artist 's TV Brasilien, produceret en særlig udgave til "afsløre mysterierne, der ligger bag soundtracks, en kunstnerisk genre, der samler musik, stemmer, lyde og forskellige lydeffekter til at give mere liv og spænding til film , romaner, skuespil og tv-programmer. "

Tato Taborda , o gerente-executivo de música da TV Brasil Ricardo Vilas , e Flavia Ventura , que compõe algumas trilhas para o próprio Arte do Artista. Programmet bygger på vidneudsagn fra anerkendte fagfolk på området, som komponisten David Tygel , dirigent og musikproducer Tato Taborda , den udøvende leder af musik-tv-Brasilien Ricardo Vilas , og Flavia Ventura , der komponerer nogle spor til kunsten selv Kunstner.

Tjek det fulde program Side "Hvilke mysterier lurer lydspor?«: Kunsten kunstneren


2014 26 august, 2014

8. Festival CineMúsica

8. Festival CineMúsica
8º Cine Música – Festival de Cinema de Conservatória , único festival de cinema do país dedicado exclusivamente à trilha sonora dos filmes. 04 til September 7 sker i byen justitssekretæren-RJ den 8. Cine Musik - Film Festival Conservatory , kun filmfestival i landet dedikeret udelukkende til soundtracket til filmen. Dette års tema er Forro og arrangementet er åbent for offentligheden med gratis adgang!

Erindrer om, at festivalen også modtager dette års anden nationale Meeting Professionals Sound brasilianske Cinema .

Her følger en liste af film og prisbelønnede fagfolk i 8. Festival Cine Musik :

Trophy CineMúsica

Bedste lyd: " Sylvester "(tildeles: Lina Chamie Eduardo Santos Mendes, Luiz Manzano Adelmo, Tide Borges, Brasilien Rene, Louis Robin, Eric Christani Ribeiro, Luiz Fernandes og Ricardo Farias)

Bedste lyd mixer: " Serra Pelada "(tildeling: John Godoy Marcelo Raposo og Ubiratan da Silva - Bira)

Bedste Blanding og Best Støj Room (Foley): " Tattoo "(tildeles: Ricardo Cutz, Philip Burger og Renato Marques Galimberti)

Bedste Lyddesign: " Praia do Futuro "(tildeles: Waldir Xavier)

Bedste lydredigering: " Morro dos Prazeres "(tildeles: Bernardo Uzeda)

Bedste Lydeffekter: " River Stream "(tildeles: Ricardo Reis Chui)

Bedste Originale Sang: " The Boy og The World "(vindere: Ruben Feffer og Gustavo Kurlat)

Bedste Sang: " Da jeg var i live "(vindere: Marco Dutra og Caetano Gotthard)

Bedste Musical Selection " Eksil af vulkanen "(tildelt Fabio Andrade)

Bedste Direction Dubbing: " Søde Asbest "(tildeles: Guto Parente og Erik Paiva)

Short Light Trophy

Bedste lyd: "9493" (tildeles: Marcellus L.)

Bedste Lyddesign: "Lad Diana i fred" (tildelt Carlos Montenegro og Claudio Nascimento)

Bedste lyd mixer: "Alle disse dage når jeg Stranger" (tildeles: Evandro Lima)

Programação Completa do 8º Festival CineMúsica Også tjekke det fulde program for festivalen 8 Cine Musik : Fuldt program for 8. Festival CineMúsica


2014 17 august, 2014

II National Meeting Professionals Sound of brasilianske Cinema

II-mødet

I dagene sker 05. og 06. Setembro i byen justitssekretæren-RJ de II National Meeting Professionals Sound brasilianske Cinema . Arrangementet har til formål at bidrage til større integration mellem fagfolk sund national biograf. Binder   den 8. Cine Musik - Film Festival Conservatory , er en mulighed for at fremvise den biograflyd verdens relaterede aktiviteter i landet, er også at gøre et nyt rum for refleksion og debat spørgsmål i forbindelse med det audiovisuelle marked præstation, undervisning og at søge lyden af biografen i Brasilien. Mødet består af diskussionsfora borde, foredrag og workshop, der supplerer programmeringen af Cine Musik, kun filmfestival i landet dedikeret udelukkende til soundtracket til filmen. Dette års nyhed er også deltagelse af to internationale gæster discorrerão om lyden i biografen Latinamerika.

Arrangementet er åbent for offentligheden med gratis adgang!

2014 Skema II ENPSCB:

Placering - Hotel Rock  

5 september - Fredag

September 6 - Lørdag


2014 31 juli 2014

Syntese af I ENPSCB

I og II ENPSCB

Syntese af First National Meeting Professionals Sound of brasilianske Cinema

7º Festival CineMúsica , de 5 a 7 de Setembro de 2013, em Conservatória, Rio de Janeiro, em busca de garantir qualidade para a produção e exibição do audiovisual brasileiro nas salas de cinema, festivais nacionais, televisão e em novos formatos. Vi, deltagerne i First National Meeting of Professional brasilianske Cinema Sound , vi mødtes i 7th Festival CineMúsica 5 til September 7, 2013, i konservatoriet, Rio de Janeiro, i bestræbelserne på at sikre kvalitet til produktion og udstilling af audiovisuelle Brasiliansk i teatre, nationale festivaler, tv og nye formater.

Vi lægger vægt på, hvordan grundlæggende for lydkvaliteten af den audiovisuelle produkt er, at de forskellige områder relateret til lyd produktion - direkte lyd, lyd redigering og blande musik - i kontakt og er godt integreret i forberedelse og udførelse af arbejdet fra starten . Derfor agter vi at fremme en mere effektiv og større integration mellem de forskellige faser af arbejdet i den audiovisuelle industri til at tænke lyden fra scriptet for at vise praksis audiovisuelle værk.

Vi er klar over, at dynamikken i audiovisuel produktion, der i øjeblikket etableret ugunstig for audiovisuelle værker, lydkvalitet, hovedsagelig involverer budgetspørgsmål, tidsplan og timers arbejde.

Vi bemærker, at uddannelse er faktisk en vej, som er at sætte nye fagfolk på markedet, og derfor er denne træning rummet har at stimulere en mere direkte dialog med markedet.

Vi forstår vigtigheden af at bevare historien om processen med realisering af film, der bør være forbundet med virksomheder og fagfolk, der arbejder inden for lyd. Søge alternativer til arkivering og bevare historien om de film selv.

Vi går ind for tilstedeværelsen af uddannede lydteknikere for at teste lyden før screening af film i teatre, festivaler og andre lokale film udstilling. På grund af den dårlige kvalitet af filmfremvisning i øjeblikket observeret i den brasilianske udstilling kredsløb, så vi tillader vigtigheden af denne procedure og behovet for virksomheder tilstedeværelsen af uddannede lydteknikere, samt producenter kræver og finansiere disse tests, før de fremskrivninger af sine egne film .

Vi vil fortsætte denne proces i II National Meeting Professionals Sound of brasilianske Cinema , der skal afholdes den 8. Cine Music Festival i 2014.

Deltagere IENPSCB


2014 15 Jun 2014

I Højt og god lyd

i højt og tydeligt

I Højt og god lyd er en serie af fire tv-episoder, der undersøgte bane af lyd i brasiliansk biograf. Med retning og præsentation af Simone Zuccolotto, blev udsendt i 2013 på Kanal Brasilien . På trods af de omfattende programmer ikke er tilgængelige online, kan interessante snippets tillægges på nedenstående links: