2014 April 10, 2014

Jeg Municipal konference om støj, vibration og lyd Disorder

Jeg Municipal konference om støj, vibration og lyd Disorder

På dage 28, 29 og 30. april, byen São Paulo-SP diskuterer først bekæmpe støj i deres bymiljø. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Det jeg Municipal konference om støj, vibration og lyd Disorder , sponsoreret af kommune São Paulo og den brasilianske Association for Quality Acoustics ( ProAcústica ) sker i anledning af "International Day of Awareness om støj", den internationale dag mod støj ( INaD), hvis officielle dato i år er den 30. april.

Formålet med arrangementet er at bevidstgøre regeringen og samfundet i almindelighed om de negative virkninger af støj og lyd vibrationer på menneskers sundhed, og dermed skabe effektive retningslinjer for den lovgivningsmæssige og administrative foranstaltninger.

Arrangementet er åbent for offentligheden og gratis, men pladsen er begrænset og forudsætter gennemførelse af en "tilmeldingsblanket".

Kontroller tidsplanen og mere information: I Municipal konference om støj, vibration og lyd Disorder


2014 April 10, 2014

Backstage på Southwest Film Sound Design

Projektet Vulgo Sound nylig udgivet en ny episode af deres web-serie. Denne gang med fokus på processen for lyddannelse af filmen Southwest (Eduardo Nunes, 2012):

"Du kender forskellen mellem surround sound, direkte lyd, lydeffekter og soundtrack? I denne video, direktør Eduardo Nunes og lyden holdet delte med os processen med realisering af lyden film sydvest. "


2014 5 Apr 2014

ABC Week 2014

ABC Week 2014

Semana ABC 2014 . Com uma programação recheada de conferências, painéis e debates com personalidades de diversas áreas do cinema do Brasil e do exterior, o evento acontece na Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Fra maj 07-09 til den brasilianske sammenslutning af filmvidenskab præsenterer ABC Week 2014 . Med en pakket tidsplan af forelæsninger, paneler og diskussioner med personligheder fra forskellige områder af filmen Brasilien og i udlandet, sker begivenheden i brasilianske Cinema i São Paulo og er åben for offentligheden med gratis adgang.

Dette år, ugen har to tabeller dedikeret til biograflyd indsamlet på den første dag af arrangementet. De er:

Dag 5/7, onsdag:

09:30 Tabel 1
"Médoto arbejde den direkte lyd - Arbejdsprocedurerne ansat i erobringen af den direkte lyd i den æra af digital multitrack: tradition og sprænge".

Deltagere:
John Godoy - Coach Direct Sound og av professor i ECA / USP.
Debora Opolski - Publisher dialoger
Willem Day - Redaktør
Mediation: Tide Borges , ABC - Teknisk Direct Sound og professor i film kursus på FAAP.

Tabel 4 18:30
"The loudness af de nuværende brasilianske film".

Deltagere:
Virginia Flores - Label maker og lyd
Eduardo Santos Mendes - lyddesigner og professor i Audiovisuelle ECA / USP.
Fernando Henna - tonemester
Daniel Turini - tonemester
Mediation: Adelmo Luis Manzano - Sound Supervisor

Tjek det fulde begivenhed tidsplan: Uge ABC 2014


2014 29 marts 2014

The Art of Sound Mixer

7º Festival CineMúsica eo I Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro . Certified Sound Mixer Walter Goulart , en af de mest erfarne fagfolk i biograflyd i Brasilien i aktiviteten, siger kunsten Direct Sound i et interview med David Pennington på 2013/09/08 i løbet af 7. CineMúsica Festival og jeg National Meeting Professionals Sound of brasilianske Cinema .


2014 11 mar 2014

JLS Sound Facilities

JLS LOGO - POSITIVE MOTHER TIFF

Håndværkere Sound nu har støtte fra JLS Sound anlæg . JLS Facilidades Sonoras , fundado em junho de 1993, é uma das principais empresas de finalização sonora de filmes do Brasil e tem como seu Diretor, José Luiz Sasso , um profissional com mais de 45 anos de experiência em áudio para cinema, o que o coloca em paralelo com parte da própria história da evolução técnica e criativa do som no Cinema Brasileiro. Den Studio JLS , et varemærke tilhørende JLS Sound Facilities , grundlagt i juni 1993, er en førende lyd færdiggørelsen af film fra Brasilien og har som sin direktør, José Luiz Sasso , en professionel med over 45 års erfaring i lyd for film, der sætter ham sammen med en del af historien om teknologi og kreativ udvikling af lyd i brasilianske Cinema.

Lær mere om JLS: JLS Studio