2015 Apr 23, 2015

ABC Uge 2015

uge abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Fra den 13. til 15. maj det brasilianske sammenslutning af cinematografi viser Week ABC i 2015 . Med en pakket tidsplan af konferencer, paneler og debatter med personligheder fra forskellige områder af Brasilien og udenlandske biograf, begivenheden finder sted i brasilianske Cinema i Sao Paulo Det er åbent for offentligheden med gratis adgang.

I år ugen har to tabeller, der afsættes til filmisk lyd. Er de:

Dag 14/05, torsdag:

10h - The Sound i TV-serie
"Indsatsen forskellige lyd aspekter i tv-serien -. Fang den direkte lyd til den post-produktion og efterbehandling proces"

Bekræftede deltagere:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Adelmo Manzano (Sound Supervisor)
Rodrigo Meirelles (Executive Advisor Audio)
Armando Torres Jr. (Mixer)

15 maj, fredag

17T - Introduktion til Lyd til Audiovisual (TV-serie, Long, kort- og dokumentarfilm)
"Læsning scriptet, lytte til instruktøren, som vi kan udtrykke gennem lyd. Alle lyde er allerede i Direct Sound? Anvendelse og problematisk. Vigtigheden af stemmen. "

Bekræftede deltagere:

Tide Borges (lydtekniker)
Carlos Abbate (Sound direktør)

Fortsæt læsning


2015 April 8, 2015

II Municipal konference om støj, Vibration og forstyrrelser Sonora

Conference støj
Den 27., 28. og 29. april, diskuterer byen São Paulo-SP anden gang bekæmpe støj i deres bymiljø. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Den II Conference Hall of Noise, Vibration og forstyrrelser Sonora , sponsoreret af kommune São Paulo og den brasilianske sammenslutning for Quality Acoustics ( ProAcústica ), finder sted i anledning af "International Awareness Day Noise", den internationale Noise Awareness Day (INAD), hvis officielle dato i år er den 30. april.

Formålet med arrangementet er at bevidstgøre offentlige myndigheder og samfundet generelt om de negative virkninger af støj og lyd vibrationer på menneskers sundhed og dermed skabe effektive retningslinjer for den lovgivningsmæssige og administrative foranstaltninger.

Arrangementet er åbent for offentligheden og gratis, men pladsen er begrænset, og forudsætter gennemførelse af en "tilmeldingsblanket".

Kontroller tidsplanen og mere information på: II Municipal konference om Støj, Vibration og forstyrrelser Sonora


2015 17 marts 2015

Lyde i den brasilianske Cinema: Guile Martins og lyden af "The City er en?"

Guile

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Interview med Guile Martins , der er ansvarlig for lyddesign af " The City er One "(Adirley Queirós, 2011).

William Farkas: Hvordan fik du i "Byen er en"? Har du et tidligere forhold med Adirley?

Guile Martins: Adirley mødtes i 2006 under en filmfestival i Florianopolis. Sobre a Maré ”. Vores korte blev vist, han med " RAP - Hjørnet af Ceilândia ", og jeg med" På Tide ". Vi talte en masse, men jeg tror mere om fodbold end biograf. Vi mødtes igen i 2009 på Festival of Brasilia, jeg var der præsentere dokumentarfilmen " Tarabatara ", hvor jeg direkte lyd og lydredigering. Dengang jeg kender Ceilândia tage vandfald bad i smukke farvande Goiás, noget, der gjorde mig meget glad, luftet en lille angst for at være i Brasilia, piloten planen, et ukendt og ugæstfri sted for mig. I Ceilândia hørte jeg lyden af biler, sælgere af messen, folk walking på gaden, fodbold spil på hvert hjørne, endelig en menneskelig landskab og lyd meget forskellig fra den overordnede plan og filmfestivalen kredsløb. Det var, da jeg deltog i " Day of Strike "i hus Adirley og talte mere om lyd, hvordan man nyde lyden af Ceilândia og andre brudt uden at ty til brugen af" shooting lyd og sirener i det fjerne ", at både generet som en æstetisk forslag. Vi taler om de lyde, der toner over tid, kniven blyantspidser, en Biju leverandør ...

Fortsæt læsning


2015 Marts 6, 2015

Lyde i den brasilianske Cinema: Fernando Henna og Daniel Turini og lyden af Og "The City er One" - Del III "Avanti Popolo?"

byen og så

Daniel Turini . Tredje og sidste del af interviewet med lyd professionel Fernando Henna og Daniel Turini . Lyden af " The City er One "(Adirley Queirós 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: Om "The City er en Just [1]" Jeg synes, det er en helt anden sag. Nogle forsøger at komme sig i post-produktion, nogle ting, sikre forståeligheden af nogle planer og lave et mix, der holder filmen. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. Til tider filmen flirter med en æstetisk af et hyper-realistisk lyd [2], hvor du har en høring tilstand snarere forstærket i alle tilfælde lyd, lyde producere, der i en dokumentarfilm produktionsmåde, ville være meget usandsynligt registreres . Jeg spekulerer så hvis at lyden hyperrealism æstetik var en antydning af Adirley .

Fernando Henna: Hvem kan svare dig med den samme ejendom er Guile Martins . End kom her, denne bil vigtigste ting for eksempel havde i billedredigering, må det have været en aftale mellem dem. Hvad er nok er en smart super lydredigering. Meget få lyd bank, alle lyde taget til fange under filmen, de samme steder. Jeg tror, ​​når Guile gjort lyden ...

Fortsæt læsning


2015 Februar 23, 2015

Lyde i den brasilianske Cinema: Fernando Henna og Daniel Turini og lyden af Og "The City er One" - Del II "Avanti Popolo?"

Avanti Popolo

Daniel Turini . Anden del af interviewet med lyd professionel Fernando Henna og Daniel Turini . Opførelsen af lyd i " Avanti Popolo "(Michael Wahrmann, 2012).

William Farkas:"Avanti Popolo", som du indtastede filmen? Som Michael Warhmann nærmede dig? Han havde fornuftige forslag i pre-produktion?

Daniel Turini: Faktisk Misha lavet filmen som en kortfilm allerede med den tanke, at det kan give mere materiale, har nogle længere planer. Jeg vidste Misha før, festivaler, fælles venner, men vi havde ingen kontakt med filmen til at starte arbejdet på det. Alt dette talte jeg af præ-produktion, selv mener ligesom lydtekniker vil handle, han ikke havde. Hvad der skete var, at lydtekniker var den finisher lyd kortfilm ham, der redigerede lyden af at gå.

Fortsæt læsning