2014 15 Jun 2014

I Højt og god lyd

i højt og klart

I Højt og God lyd er en serie af fire tv-episoder, der undersøgte bane af lyd i brasiliansk biograf. Med retning og præsentation Zuccolotto Simone, blev udsendt i 2013 på Channel Brasilien . På trods af de fulde programmer kan ikke kontrolleres tilgængelige online, interessante snippets på nedenstående links:


2014 16 maj 2014

Se tabellerne i Ugens ABC 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. Bordene er nu til rådighed for visning online ABC Week 2014 skete 7-09 Maj, i brasilianske Cinema i São Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Fremmes af brasilianske sammenslutning af filmvidenskab , at ABC Week er en enestående mulighed i det land, samling af personligheder fra forskellige områder af film afspejler på arbejdsmarkedet. Yder også debatter, konferencer, paneler og masterclasses, der direkte bidrager til udviklingen af brasilianske biograf.

Dette års debat lyd var til stede i tre tabeller:

Tabel 01: "Médoto arbejde direkte lyd - Arbejdsprocedurerne ansat i erobringen af den direkte lyd i den æra af digital multitrack: tradition og sprænge". Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Med John Godoy (direkte lydtekniker og professor i Audiovisuelle ECA / USP), Debora Opolski (dialog redaktør) og Willem Days (assembler). Mægling Adelmo Luis Manzano (lyd vejleder).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Tabel 04: "The loudness af den nuværende brasilianske film" Med. Va blomster (assembler, og lyd redaktør), Eduardo Santos Mendes (designer og professor i Audiovisuelle ECA / USP lyd) og Fernando Henna (lyd redaktør). Mægling Adelmo Luis Manzano (lyd vejleder).

Tabel 08: "Digital Display i kommercielle biografer: parametre, tekniske krav, gennemførelse og overvågning og fremtiden for display:. Værelserne, hjemme-og bærbare" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). Med Kiko Ferraz (lyd redaktør og mixer), Renata de Almeida (direktør for den internationale filmfestival i SP) og Rodrigo Monte (direktør for fotografering). Mægling José Francisco Neto (supervisor færdiggørelse).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . Få adgang til andre tabeller i Week ABC i 2014 , skal du blot klikke på linket: Se tabellerne i Ugens ABC i 2014 i sin helhed .


2014 1 maj 2014

Interview med lyddesigner Edson Secco

Edson Secco

sound deigner , de um modo geral ostensivamente mal utilizado, para qualificá-lo: seja por pensar o som dos filmes como um todo integrado (relativizando distinções entre música e ruído, por exemplo); Musiker uddannelse og tidligere erfaring i teater, Edson Secco mødes i hans film arbejde en række kvaliteter, der berettiger brugen af udtrykket lyd deigner generelt åbenlyst misbruges til at kvalificere det: lyden er ved at tænke filmene som en integreret helhed (faldende distinktioner mellem musik og støj, for eksempel); er mangfoldigheden af funktioner, den udfører, og giver en stilistisk enhed til deres arbejde; er stadig i sin tidlige samarbejde, stadig i scriptet scenen, i mange af de projekter, som det deltog. I denne samtale, Edson Secco talte til Artisan lyden af hans karriere og hans personlige tilgang af lyd i biografen.

Fortsæt læsning


2014 29 april 2014

Introduktion til lyddesign

Introduktion til lyd design

Det ABC Week 2014 , som finder sted fra 07 til 09 maj, i   Brasilianske Cinema   i São Paulo, tilbage i år parallelt med sin liste, et rum for formidling og frigivelse af bøger i tilknytning til det audiovisuelle område Udvalgte, lanceringen af bogen: ". Introduktion til lyddesign: en anvendt analyse af systematisk lang film Blindness "af Debora Opolski .

"Bogen præsenterer en refleksion over processen med opførelsen af lyddesign. Struktureret i form af erfaring rapporter og sammenlignende analyse diskuterer processen lyddannelse, rejser spørgsmålet om bidraget fra lyddesign til filmen narrative diskurs.

Opdelt i to dele, hvoraf den første har vi en forklaring på en proces, lydredigering i detaljer, diskuterer betydningen   post-produktion og den indflydelse, det har på hvordan filmen ses af seeren. Gaver og objektive metoder til dialog redigering, Foley og lydeffekter.

Følgende analyserer vi postproduktion forsvarlig film Blindhed i miljøer i lydeffekter og musik. Læseren vil finde scener, situationer og behandler specifikke begivenheder, hvor de teknikker og anvendeligheden af hvert element kan observeres i detaljer. "


2014 April 10, 2014

Jeg Municipal konference om støj, vibration og lyd Disorder

Jeg Municipal konference om støj, vibration og lyd Disorder

På dage 28, 29 og 30. april, byen São Paulo-SP diskuterer først bekæmpe støj i deres bymiljø. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Det jeg Municipal konference om støj, vibration og lyd Disorder , sponsoreret af kommune São Paulo og den brasilianske Association for Quality Acoustics ( ProAcústica ) sker i anledning af "International Day of Awareness om støj", den internationale dag mod støj (INaD), hvis officielle dato i år er den 30. april.

Formålet med arrangementet er at bevidstgøre regeringerne og samfundet i almindelighed om de negative virkninger af støj og lyd vibrationer på menneskers sundhed, og dermed skabe effektive retningslinjer for den lovgivningsmæssige og administrative foranstaltninger.

Arrangementet er åbent for offentligheden og gratis, men pladsen er begrænset og forudsætter gennemførelse af en "tilmeldingsblanket".

Kontroller tidsplanen og mere information: I Municipal konference om støj, vibration og lyd Disorder