2014 19 Nov 2014

Pernambucano Film Sound

Pernambuco lyd

Om Pernambuco Sound Collective :

"Den oprindelige idé var at være en lydteknikere Association. Men muligheden for at gøre en solid teknisk gruppe i et Collective var mere attraktivt og mindre bureaukratisk, og det er, hvad vi gjorde. Gruppen opstod omkring 2012, med det formål at gøre den kategori mere forenet og stærkt lydteknikere; at afklare og forsøge at uddanne det audiovisuelle marked og behov sunde fagfolk; STIC-RJ . også for fagfolk kunne forbinde for at udveksle erfaringer, som det var tilfældet i Pernambuco et skridt til at formalisere arbejdet på den lokale biograf med ABD-PE , CANNE , undertiden regner med støtte og rådgivning fra STIC-RJ .

I dag er Pernambuco Sound Collective har omkring 20 fagfolk i hele Brasilien, især i den nordøstlige del. Gør regelmæssige møder og undersøgelser i den nærmeste fremtid, kunne fremme kurser og workshops for uddannelse af sine medlemmer og offentligheden. Som de fleste lyd fagfolk rundt omkring i verden, som deler de samme klagepunkter, er udsigterne for fremtiden er, at lydteknikere og andre audiovisuelle fagfolk kan leve "fredeligt", og at der er mindst viden om metier af lydteknikere (fra arbejdet i den direkte lyd tekniker, forbi redaktionen og nå mixeren). For dette, den kollektive producerer undervisningsmateriale om det erhverv, som er lagt ud på bloggen . Alle tekster er i portugisisk at have en større rækkevidde blandt brasilianerne, som er en del af den audiovisuelle univers (især producenter og filmskabere). "

Af Catarina Apolonio .


2014 14 Nov 2014

Lyder i brasilianske Cinema: Danilo Carvalho og lyden af "Villages Svinghjul, verbet mod vinden" - DEL I

Danilo Carvalho

Fortsætter med udgivelsen af forskning i lyde i moderne brasilianske biograf, følger interviewet med Danilo Carvalho , i sit hjem i Parnaíba (PI).

Samtalen afholdes med Danilo havde som sit centrale akse, og de ​​øvrige respondenter i undersøgelsen, en film. I tilfælde af Danilo er filmen " Landsbyer Svinghjul, verbet mod vinden "(Alexandre Veras, 2005). Danilo gennemført lyd pickup med Lênio Oliveira , og også gjorde det lydredigering og blanding. Men samtalen med Danilo rettet anden side af god praksis, mindre tilbageholdt i metodologiske eller tekniske spørgsmål. Danilo taler om filmene i deres livserfaringer og hvordan det hele udfolder sig i at gøre lyd til film.

Danilo er også direktør og direktør for film og var en af grundlæggerne Alumbramento kollektiv. Det mangeårige partner i Ivo Lopes Araújo og Alexandre Veras.

Del I) indflyvninger og påvirkninger med lyd og musik

Fortsæt læsning


2014 November 9, 2014

Redigering Dialoger med Deborah Opolski

João Caserta , divulgou um didático e interessante vídeo sobre edição de diálogos com a editora de som Débora Opolski . I denne uge portalen Case-RTA lyd til film , lyd professionel Curitiba John Caserta , udgivet en didaktisk og interessant video om redigering dialoger med lyden redaktør Deborah Opolski .

"I chat med Deborah Opolski taler vi om redigering dialoger for lange film. Deborah har en masse erfaring i denne sag, og jeg ønskede at bringe noget af det for dig. Dialogen editor er en, der modtager og håndterer den direkte lyd. Dit mål er at skabe en dialog spor med det mindste beløb af støj muligt. For at opnå dette, redaktør benytter procedurer og teknikker og en masse erfaring, kreativitet og hørt! Hun forklarede, hvad proceduren er, at den bruger til at redigere dialog, kommentere på hvert trin. Siden åbningen af OMF, organisering af Pro Tools session, Direct Sound konference, til udskiftning af tager og alting. Vi talte også om indtaling (ADR), og hvordan en person, der arbejder alene i lyden af en film kan bruge denne viden eller disse procedurer her for at lave en kort film. "


2014 7 November 2014

Lyder i brasilianske Cinema: Márcio hus og lyden af "Cinema, Aspirin og Vultures" - DEL III

Lyder i den brasilianske CINEMA casestudier og CONTEMPORARY PROPOSIÇÕES_Márcio Kamera

Bevæger sig fremad med den sidste del af interviewet med Márcio House om sin oplevelse i realiseringen af direkte lydoptagelse af filmen " Cinema, Aspirin og Vultures "(Marcelo Gomes, 2005), følger den tredje og sidste del.

DEL III) Aktuel oversigt over faglig korrekt tal på det audiovisuelle marked.

William Farkas: Hvad er dit forhold til post-produktion?

(durante o festival do Rio de 2013) e ele sempre fala a mesma coisa, quanto mais você enquanto técnico de som conseguir ir na edição de som, mixagem melhor. Márcio Kamera: Jeg er ked af ... Den anden dag var jeg i foredrag af Chris Newman [1] (for Rio 2013 festival), og han siger altid det samme, jo mere du som lydtekniker kan gå i lydredigering, bedste mix. Men du kan aldrig ... Og jeg gentager, jeg har stillet dette spørgsmål til mange direkte lydteknikere her i Rio de Janeiro og de ​​alle klager over det samme. Der ikke har feedback, eller hvis du har det kun, når noget er galt, når du tror, ​​at lyden er dårlig. Det mest der sker, er producenten, der allerede er talt med Sara Silveira hun finder stor lyd. Men der er en interaktion. Dette indlæg personale synes der lever inden for en autistisk verden. Og jeg siger igen, det lader til, at kreativitet ... En anden ting, jeg sagde på bladet Film Culture n.58 (Lyden af vores hver film). Den eneste gang den direkte lyd tekniker er citeret, er ved Alessandro Laroca siger lydtekniker tror, ​​hvad han hører i biografen er den rene direkte lyd. Den eneste gang, at blanderen er citeret! Han siger, at lydtekniker tror, ​​der går til biograf er lyden uden at hele processen med redigering og post produktion lyd. Jeg ved ikke, hvad der ellers Generisk stereotype er at finde, at der er sådan en lydtekniker figur med sådan opfindsomhed. Fortsæt læsning


2014 3 nov 2014

Lyder i brasilianske Cinema: Márcio hus og lyden af "Cinema, Aspirin og Vultures" - DEL II

Marcio Camara

Fortsat interviewet med Márcio kamera   Marcelo Gomes , segue a segunda parte. om deres erfaringer med at udføre den direkte lydoptagelse af filmen " Cinema, Aspirin og Vultures "(2005) instrueret af Marcelo Gomes , følger den anden del.

DEL II) Erfaring med direkte lyd capture på film Cinema, Aspirin og Vultures (Marcelo Gomes, 2005).

William Farkas: nu ind specifikt i Cinema, Aspirin og Vultures (Marcelo Gomes, 2005). Har du nogensinde sagt lidt ligesom mødte Marcelo Gomes, men jeg spekulerer på, hvordan var din post i filmen, og hvordan var din kontakt med Marcelo.

Márcio Kamera: Marcelo havde allerede lavet nogle kortfilm og gjort andre ting også. Jeg tror, ​​jeg gjorde nogle institutionelle ham her i Rio de Janeiro på det tidspunkt. Men jeg kan huske hans forslag af filmen. Jeg husker han at hæve penge til at skyde filmen. Jeg husker ham altid fortælle mig difuculdade filme, hvilket er et problem iboende i processen med en roadmovie og det faktum, at det er næsten altid i en lastbil, og hvordan man gøre det arbejde teknisk, både for billede og for lyden. Beto Normal ) que ele tinha gostado muito. Jeg havde erfaring med at tage lyden kortfilm det, den Clandestine Happiness (1998, co-instrueret med Beto Normal ), at han havde set meget. Det er en film, der har en masse forberedelse, men i form af dialog var meget kompliceret, fordi det hele blev filmet i Recife, i byområder, en vanskelig serie vi kan forene. Men også fra at jeg udviklet et godt forhold til ham, han syntes ikke kun lyden, men også forholdet. Jeg synes også, jeg gentager, det havde en vis mangel på lyden af en person i det nordøstlige og måske fordi jeg er nordøstlige os til at forstå dette niveau. Jeg husker, at på det tidspunkt, hvor filmen havde en meget stor fysisk udfordring for mig. Jeg lavede en tidligere film af Marcelo kaldet Outback Fortsæt læsning