2015 18 Feb 2015

Lyder i brasilianske Cinema: Fernando Henna og Daniel Turini og lyden af "Avanti Popolo" og "The City er en?" - Del I

broderskab af lyde og cigarer

Daniel Turini . Første del af interviewet med de sunde professionelle Fernando Henna og Daniel Turini . Uddannelse og støj generation: tænker lyden af en film.

William Farkas: Som du nærmede lyden af universet i den film?

Daniel Turini: Jeg gjorde filme USP (Audiovisuelle Grad, School for Kommunikation Arts, University of São Paulo), og allerede inden kurset var specialiseret i lyd og montere mig, da jeg begyndte at arbejde var allerede gør sund og har arbejdet med lyd siden. Gøre andre ting, jeg har kortfilm jeg rettet, jeg script, gøre andre ting, men den dag-til-dag arbejde med lyd. Det er en mere fokuseret tilgang i fortællingen, så min træning er drama, dramatiske udvikling. Så det er ikke som nonsens arbejde med lyd eller script eller andre områder. Jeg er faktisk arbejder med udviklingen af drama i tide. Selvfølgelig er der flere områder i film, men jeg ville definere lidt ligesom tiden lyden er grundlæggende, eller enhed eller struktur af et script. Jeg tror, ​​min speciale arbejder dette, forstå denne struktur ved lyd eller andre sprog og arbejde det. Og det er lidt længere op lidt med dannelsen af Fernando (Henna).

Fernando Henna: Hvad er det modsatte af det! (Latter). Jeg gik ind i lyden til film tilfældigt. Jeg arbejdede i en reklame studie og en af arbejderne der havde arbejdet i studiet Miriam Biderman og tilbydes et sted for hende, at hun endte ikke acceptere og spurgte, om jeg ville, hvis jeg vidste, hvordan man gør. Jeg sagde ja til begge. Men det var en løgn, jeg gjorde det ikke, jeg ville bare. Jeg var der i midten chutzpah, i Mirian studiet, kaldet al Effekter Film og få der de spurgte, om jeg vidste, hvordan man gør, og jeg sagde nej, men det havde en lidt bedre kendskab til Pro Tools og nogle tekniske ting rigtigt, og de havde en efterspørgsel efter det. Bare ind i denne bølge, en halv-bølge input, redigere trin ...

Fortsæt læsning


2015 15 Januar 2015

Interview med lyd direktør José Luis Díaz

JLD

ABC . Jeg er tilknyttet den brasilianske sammenslutning af cinematografi siden 2000. I 2002 afholdt vi i Rio de Janeiro det første møde i lyd fagfolk inden for ABC . For os at udføre en aktivitet i Sao Paulo i samme år, inviterede jeg Carlos Klachquin , der var Dolby Konsulent for Latinamerika, at holde et foredrag om historie af lyd i biografen teknologi. Kort efter han tiltrådte ABC og gjorde mange ting sammen. I 2010, tænker om, hvem vi kunne invitere fra uden for Brasilien, for en sund debat i uge ABC . O Segredo dos Seus Olhos “, ganhador do Oscar de Melhor Filme Estrangeiro daquele ano. Carlos foreslog mig José Luis Díaz , og han fortalte os lidt om det sidste job, han havde holdt Øresund Direction " Øjnenes hemmelighed ", Oscar-vinderen for bedste udenlandske film af året.

8º Festival Cinemúsica em 2014, em Conservatória, RJ. I de følgende år fortsætter vi til at matche, da han blev inviteret til at deltage i den anden nationale møde brasilianske Cinema Sound Professionals , afholdt på 8 Cinemúsica Festival i 2014, i Registry, RJ. Der, han og Guido Berenblum , som havde været hans elev, havde en debat om lyden i den argentinske biograf. Det var en stor mulighed for, gennem lyd, kan styrke båndene mellem vores cinematografi.

Relatos Selvagens , filme de enorme sucesso de público na Argentina e atualmente em cartaz no Brasil, onde também tem feito sucesso. Det arbejde, som José Luis Díaz introducerede os var på lydgengivelse af Wild rapporter , stort blockbuster film i Argentina og i øjeblikket udstillet i Brasilien, hvor det også har været en succes. José Luis har en YouTube-kanal, hvor generøst indeholder oplysninger om lyd i biografen. Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ) no final de outubro de 2014. Han uploadet for nylig 4 videoer filmet under en forelæsning, der koordineres under eksponering af CAPER ( Argentina Chamber af udbydere og udsendelser Udstyr Manufacturers ) i slutningen af oktober 2014.

Fortsæt læsning


2015 Jan 5, 2015

The Sound "Wild Reports" - del IV

Relatos Selvagens ” (Damian Szifrón, 2014) que ocorreu na CAPER 2014 ( Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Falamos um pouco de dublagens. Fjerde og sidste del af samtalen om lyden af " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014), der fandt sted i CAPER 2014 ( Argentine Chamber of udbydere og udsendelser Udstyr Manufacturers ). Vi talte lidt indtaling.

Dialogen redaktør af "Salvaje Reports" var Nahuel Palenque . De redigeringsopgaver var så besværlig, at en anden editor, Matías Vilaro, var kun ansvarlig for justering af indtaling, ikke yderligere byrde Nahuel. Under samtalen ikke citeret Nahuel Palenque. Men her vil jeg give dig kredit.

José Luis Díaz , ved begyndelsen af samtalen, viser et uddrag fra filmen " Vino for robar ". José Luis henleder opmærksomheden på sætningen "er ikke min skyld,", hvor du kan høre baggrundsstøj (de rejser bil hjul). Fortsæt læsning


2014 23 december 2014

The Sound "Wild Reports" - Del III

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Tredje del af samtalen om lyden af " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014), der fandt sted i CAPER 2014 ( Argentine Chamber of udbydere og Broadcasting Equipment Manufacturers ).

Gustavo Santaolalla fortæller kort hans forhold til "Wild rapporter" i en video sendt til konferencen. Han taler også om grundlæggende redigering musik.

José Luis Díaz siger, at musik er et vigtigt element i en film. Afgiften af musik "Wild Reports" Gustavo Santaolalla var, der bor i Los Angeles. Så han ikke var til stede på konferencen, og sendt en video taler om arbejdsprocessen i filmen. Hans første kontakt med filmen var, da jeg var på ferie med sin familie i Mendoza - Argentina, da producenten var i stand til at kontakte ham. Måneder senere, tilbage i Argentina, Gustavo noterer historierne om "Wild rapporter" fra henvisning fra en ven. Efter at have læst bogen med historier om "Wild Reports", Gustavo spørger hans ven forelægger Damian Szifrón fordi jeg ønskede at være i filmen. Endelig i Belgien, de to mødtes i person. På det tidspunkt skete festivalen i Gent, musik og teater festival, hvor Gustavo Santaolalla deltog som nævning.

Fortsæt læsning


2014 20 december 2014

Lyden "Vilde Reports" - del II

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). O tema desta segunda parte foi o desenho sonoro de ambientes e efeitos. Quem fala sobre este assunto é o editor de som Gonzalo Matijas . Anden del af den snak om lyden af " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014), der fandt sted i CAPER 2014 ( Argentine Chamber af udbydere og udsendelser Udstyr Producenter ). Temaet for denne anden del var lyddesign miljøer og effekter. Hvem taler om dette er lyden redaktør Gonzalo Matijaš .

José Luis Díaz , lyddesigner af filmen, siger redaktøren Pablo Barbiere arbejdet hårdt. Da han var færdig, instruktøren efterfulgt af at redigere og ændre rækkefølgen af historierne i filmen. Og dette arbejde længe. Når instruktøren færdig med at redigere materialet var for post-produktion lyd og Gonzalo Matijaš begyndte at lave design af miljøer og effekter af filmen (mens Nahuel Palenque redigerede dialoger).

Gonzalo siger, at en af de største udfordringer i filmen havde at gøre med 6 forskellige historier, hver med sine øjeblikke af fortælling og uafhængig resultat spændinger. I en normal film, er der nogle vigtige øjeblikke, hvor udformningen af miljøer og effekter er mest påkrævet. I "Rapporter Salvaje" havde 6 historier. Hver med deres fortællinger komplikationer, der kræver mere lyddesign arbejde. Arbejdet i den direkte lyd for at gøre lyden af toppings på placering (wild spor) lettet arbejdet i post-produktion.

Fortsæt læsning