2014 10 april 2014

Ik Gemeentelijke Conferentie over geluid, trillingen en geluid Disorder

Ik Gemeentelijke Conferentie over geluid, trillingen en geluid Disorder

Op de dagen 28, 29 en 30 april, de stad São Paulo-SP bespreekt eerst gevecht lawaai in hun stedelijke omgeving. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. De I Gemeentelijke Conferentie over geluid, trillingen en geluid Disorder , gesponsord door gemeente São Paulo en de Braziliaanse Vereniging voor Kwaliteit Acoustics ( ProAcústica ) gebeurt ter gelegenheid van de "Internationale Dag van de bewustwording over Noise", de International Noise Awareness Day ( INAD), waarvan de officiële datum dat dit jaar op 30 april.

Het doel van het evenement is om de overheid en de samenleving sensibiliseren in het algemeen over de negatieve effecten van lawaai en geluidstrillingen op de menselijke gezondheid, waardoor effectieve richtlijnen voor wettelijke en bestuursrechtelijke maatregelen.

Het evenement is open voor het publiek en er is gratis, maar de ruimte is beperkt en vereist de voltooiing van een "inschrijfformulier".

Check het rooster en meer informatie: Ik Gemeentelijke Conferentie over geluid, trillingen en geluid Disorder


2014 10 april 2014

Backstage bij de Southwest Film Sound Design

Het project Vulgo Sound onlangs een nieuwe aflevering van hun web-serie. Dit keer gericht op het proces van het geluid schepping van de film Southwest (Eduardo Nunes, 2012):

'Je weet het verschil tussen surround sound, directe geluid, geluidseffecten en soundtrack? In deze video, regisseur Eduardo Nunes en het geluid team gedeeld met ons het proces van realisatie van de geluidsfilm Zuidwesten. "


2014 5 april 2014

ABC Week 2014

ABC Week 2014

Semana ABC 2014 . Com uma programação recheada de conferências, painéis e debates com personalidades de diversas áreas do cinema do Brasil e do exterior, o evento acontece na Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Van 07-09 mei aan de Braziliaanse Vereniging van Cinematografie presenteert het ABC Week 2014 . Met een vol programma van lezingen, panels en discussies met persoonlijkheden uit verschillende gebieden van de film Brazilië en in het buitenland, het evenement gebeurt in Braziliaanse Cinema in São Paulo en is open voor het publiek gratis toegang.

Dit jaar, de week heeft twee tafels gewijd aan filmgeluid verzamelden zich op de eerste dag van het evenement. Zij zijn:

Dag 5/7, woensdag:

09:30 Tabel 1
"Médoto werk van het directe geluid - De werkende procedures die in de vangst van het directe geluid in het tijdperk van digitale multitrack: traditie en breuk".

Deelnemers:
John Godoy - Coach directe geluid en audiovisuele professor van de Europese Rekenkamer / USP.
Debora Opolski - Uitgever van Dialogues
Willem Day - Editor
Mediation: Tide Borges , ABC - Technische Direct Sound en hoogleraar film cursus bij FAAP.

Tabel 4 18:30
"De luidheid van de huidige Braziliaanse films."

Deelnemers:
Virginia Flores - Label maker en Geluid
Eduardo Santos Mendes - sound designer en professor van Audiovisuele ECA / USP.
Fernando Henna - Sound Editor
Daniel Turini - Sound Editor
Mediation: Adelmo Luis Manzano - Sound Supervisor

Controleer de volledige evenement schema: Week ABC 2014


2014 29 maart 2014

The Art of Sound Mixer

7º Festival CineMúsica eo I Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro . De Certified Sound Mixer Walter Goulart , een van de meest ervaren professionals in de filmische geluid van Brazilië in activiteit, zegt de kunst van Direct Sound in een interview met David Pennington op 2013/09/08, tijdens de 7e CineMúsica Festival en I Nationale Meeting Professionals Sound of Braziliaanse Cinema .

Controleer ook: Interview met Walter Goulart .


2014 11 maart 2014

JLS Sound voorzieningen

JLS LOGO - POSITIEVE MOEDER TIFF

Artisans Sound heeft nu de steun van JLS Sound faciliteiten . JLS Facilidades Sonoras , fundado em junho de 1993, é uma das principais empresas de finalização sonora de filmes do Brasil e tem como seu Diretor, José Luiz Sasso , um profissional com mais de 45 anos de experiência em áudio para cinema, o que o coloca em paralelo com parte da própria história da evolução técnica e criativa do som no Cinema Brasileiro. De Studio JLS , een handelsmerk van JLS Sound voorzieningen , opgericht in juni 1993, is een toonaangevende geluid afronding van films uit Brazilië en heeft als directeur, Jose Luiz Sasso , een professional met meer dan 45 jaar ervaring in audio voor film, die hem zet naast een deel van de geschiedenis van de technologie en de creatieve evolutie van het geluid in de Braziliaanse Cinema.

Meer informatie over JLS: JLS Studio