2015 17 augustus 2015

Boek: Hoe het geluid van Carlos Abbate Film

Carlos Abbate

GOED NIEUWS VOOR HET GELUID WORLD FILM!

MIS , dentro da programação do 26 o Festival Internacional de Curtas Metragens de São Paulo . Een jaar na de release in het Spaans, Argentinië, Carlos Abbate werpt zijn boek in het Portugees in Sao Paulo 27 augustus om 18u in MIS, binnen het programma van het 26ste International Short Film Festival van Sao Paulo.

III Encontro Nacional de Profissionais de Som do Cinema Brasileiro , para uma sessão de autógrafos e para participar da mesa de debate “Som e Montagem: interação técnica e conceitual” com Karen Akerman , Ricardo Pretti , Vanessa Marques e mediação de Maria Byington . Op de dag van 5 september zal in het Conservatorium / RJ, in het programma van de 9de Festival Cine Music en III Nationale Vergadering van de Braziliaanse Cinema Sound Professionals, een signeersessie en deel te nemen aan de tafel gesprek "Geluid en bewerken: interactie technische en conceptuele "met Karen Akerman, Ricardo Pretti, Vanessa Marques en bemiddeling Maria Byington.

Boekbespreking:

Ja, de wereld is niet verloren, en soms is er goed nieuws. Een daarvan is de lancering van een boek over de goede prestatie in de film, zeldzame onderwerp van de bijeenkomst in de bibliografieën over het onderwerp. En de koele ding over dit nieuws is dat dit boek werd gekozen om een eigen thema van het ontwerp te openen ENERC (Nationale School voor Experimentation y Film realización) en had de steun van INCAA (Instituto Nacional de Cine y Audiovisuales kunsten) er in Argentinië .

Het boek is geschreven door Carlos Abbate, Sound cursuscoördinator van deze belangrijke filmschool en een van de meest erkende Argentijnse geluid bestuurders, die op zijn naam staan ​​films als Zoon van de Bruid (J J. Campanella), de Hoer en de Walvis (Luis Puenzo), Kamchatka (M. Piñeyro), onder anderen. Lees verder


2015 10 augustus 2015

III Nationale Vergadering van Sound Professionals van de Braziliaanse Cinema

IIIENPSCB

Dagen 04-07 september vindt plaats in de stad van de griffier-RJ de III Nationale Braziliaanse Cinema Sound Professionals Meeting. Belangrijkste doel van het evenement is om bij te dragen tot een grotere integratie tussen de professionals van de nationale cinema geluid. Linked   de 9 Cine Music - Conservatorium Film Festival, is een gelegenheid om de activiteiten met betrekking tot geluid universum van het land te filmen showcase is ook steeds een nieuwe ruimte voor reflectie en debat kwesties in verband met audiovisuele realisatie markt, onderwijs en om het geluid van de cinema in Brazilië onderzoeken. De bijeenkomst bestaat uit rondetafelgesprekken, lezingen en workshops die de programmering van de Cine Music, één van 's lands filmfestival uitsluitend gewijd aan de soundtrack van de film aan te vullen.

Het evenement is open voor het publiek gratis toegang!

2015 schema III ENPSCB:

4 september - vrijdag

  • 14u - 16u: Persoonlijkheid Sonora: Victor Raposeiro
  • 16u - 18u: International Guest: Carlos Klachquin met de lezing "Mixing object-georiënteerd en de implementatie van de Atmos systeem"

5 september - zaterdag

6 september - zondag

  • 09h-12h: Foley Workshop (Part II) met Guta Roim, Felipe Marques, Christian Vaisz, Rosana Stefanoni en Renato Galimberti.
  • 14u - 16u: Tribute to Hernani Heffner.
  • 18u: Plenaire III ENPSCB.


2015 6 augustus 2015

FESTIVAL "SOUNDTRACK"

festival soundtrack
De 1e Festival SOUNDTRACK benadrukt de rol van geluid in grote producties van Cinema. Het programma is gratis en voldoet aan de van klassiekers, zoals de film "Cinema Paradiso" van Giuseppe Tornatore, tot recente producties. Muziek is de artistieke taal gemarkeerd in het 1e Festival SOUNDTRACK, gehouden in Brasilia, tussen 7 en 11 augustus 2015. Het publiek een selectie van films van bekende nummers kan kijken, en nam deel aan een chat- op de soundtrack met de band van zanger Plebe Rude, Philippe Seabra, uitgereikt door het spoor van de samenstelling van de film "Wild West Caboclo". Je hebt ook de mogelijkheid om een zitting van de stille film 'Carlitos Politie "(1916) bij te wonen, met de soundtrack uitgevoerd aan de piano.

De openingszitting eerbetoon aan Brasilia met de documentaire "Home Meubelen" van regisseur José Eduardo Belmonte. De band Colonial Furniture Acaju zal onmiddellijk na het bekijken van commentaar op de film. En op zondag (09), Vaderdag, de film The Kid (1921), Charlie Chaplin, herdenkt de datum. Ouders en kinderen woonden de sessie bij elkaar te winnen geschenken. De eerste Brasilia festival gewijd aan de soundtrack is een initiatief van de componist en sound designer Gabriel Pinheiro, die ook de curator van het evenement. De productie is verantwoordelijk voor Bunch Movies.


2015 17 juni 2015

Bekijk de tafels Week 2015 ABC

Ze zijn nu beschikbaar voor online bekijken tafels van de Week ABC in 2015, die plaatsvinden van 13 in het duurde tot 15 mei Braziliaanse Cinema in Sao Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Bevorderd door de Braziliaanse Vereniging van Camerawerk, de week ABC is een unieke kans om in het land bijeenkomst van persoonlijkheden uit verschillende gebieden van de cinema te reflecteren op de arbeidsmarkt. Ook het verstrekken van debatten, conferenties, panels en masterclasses die direct bijdragen aan de vooruitgang van de Braziliaanse cinema.

Dit jaar is het geluid debat aanwezig was vooral in de volgende tabellen:

José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles e Armando Torres Jr. Het geluid in de TV-serie - "Het aanpakken van de verschillende aspecten van het geluid in de tv-serie -. Leg het directe geluid aan de post-productie en afwerking proces" Met José Luiz Sasso, Luiz Adelmo Manzano, Rodrigo Meirelles en Armando Torres Jr.

Inleiding tot Geluid aan audiovisuele media (tv-serie, lang, kort en Documentaire) - "Het lezen van het script, luister naar de directeur, die we kunnen uiten door middel van geluid. Alle geluiden zijn al in Direct Sound? Het gebruik en problematisch. Het belang van de stem. "Met Tide Borges en Carlos Abbate.

Verder lezen


2015 23 april 2015

Week ABC 2015

week abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Van 13 tot 15 mei is de Braziliaanse Vereniging van Cinematografie toont de Week van ABC in 2015. Met een vol schema van conferenties, panels en debatten met persoonlijkheden uit verschillende gebieden van Brazilië en buitenlandse film, het evenement vindt plaats in de Braziliaanse Cinema in Sao Paulo en Het is open voor het publiek met gratis toegang.

Dit jaar, de week heeft twee tafels gewijd aan de filmische geluid. Ze zijn:

Dag 14/05, donderdag:

10h - The Sound in de tv-serie
"Het aanpakken van de verschillende aspecten van het geluid in de tv-serie -. Leg het directe geluid van de post-productie en afwerking proces"

Bevestigde deelnemers:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Adelmo Manzano (Music Supervisor)
Rodrigo Meirelles (Executive Advisor Audio)
Armando Torres Jr. (Mixer)

15 mei, vrijdag

17h - Inleiding Geluid aan audiovisuele media (tv-serie, lang, kort en Documentary)
"Het lezen van het script, luister naar de directeur, die we kunnen uiten door middel van geluid. Alle geluiden zijn al in Direct Sound? Het gebruik en problematisch. Het belang van de stem. '

Bevestigde deelnemers:

Tide Borges (Sound Technician)
Carlos Abbate (Sound Director)

Verder lezen