2015 15 januari 2015

Interview met geluid regisseur José Luis Días

JLD

ABC . Ik ben verbonden aan de Braziliaanse Vereniging van Cinematografie sinds 2000. In 2002 hebben we gehouden in Rio de Janeiro de eerste vergadering van het geluid professionals binnen de ABC . Voor ons om een activiteit uit te voeren in Sao Paulo in hetzelfde jaar, nodigde ik Carlos Klachquin , die de Dolby Consultant voor Latijns-Amerika was, een lezing over de geschiedenis van het geluid in de cinema technologie geven. Spoedig nadat hij zich bij ABC en deed veel dingen samen. In 2010, na te denken over wie we konden uitnodigen van buiten Brazilië, voor een gezonde discussie in Week van ABC . O Segredo dos Seus Olhos “, ganhador do Oscar de Melhor Filme Estrangeiro daquele ano. Carlos stelde me José Luis Díaz , en hij vertelde ons een beetje over de laatste baan die hij de Sound Direction "had gehouden El secreto de sus ojos ", Oscar voor de Beste Buitenlandse Film van het jaar.

8º Festival Cinemúsica em 2014, em Conservatória, RJ. In de volgende jaren blijven we aan te passen, toen hij werd uitgenodigd om deel te nemen aan de Tweede Nationale Vergadering van de Braziliaanse Cinema Sound Professionals , gehouden op 8 Cinemúsica Festival in 2014, in het Register, RJ. Daar, hij en Guido Berenblum , die zijn leerling was geweest, hield een discussie over het geluid in de Argentijnse cinema. Het was een geweldige kans voor, door middel van geluid, kon de banden tussen onze cinematografie te versterken.

Relatos Selvagens , filme de enorme sucesso de público na Argentina e atualmente em cartaz no Brasil, onde também tem feito sucesso. Het werk waarop José Luis Díaz stelde ons was op de goede uitvoering van Wild Rapporten , enorme blockbuster film in Argentinië en is momenteel te zien in Brazilië, waar hij ook succesvol is geweest. José Luis heeft een YouTube-kanaal waar royaal geeft informatie over geluid in de bioscoop. Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ) no final de outubro de 2014. Hij onlangs publiceerde 4 video gefilmd tijdens een lezing die gecoördineerd tijdens de blootstelling van de KAPPERTJE ( Argentinië Kamer van Providers en Broadcasting Equipment Manufacturers in eind oktober 2014).

Lees verder


2015 5 januari 2015

The Sound "Wild Rapporten" - Deel IV

Relatos Selvagens ” (Damian Szifrón, 2014) que ocorreu na CAPER 2014 ( Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Falamos um pouco de dublagens. Vierde en laatste deel van het gesprek over het geluid van " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014) die zich in KAPPERTJE 2014 ( Argentijnse Kamer van Providers en Broadcasting Equipment Manufacturers ). We spraken een beetje voice-overs.

Het dialoogvenster redacteur van "Salvaje Rapporten" was Nahuel Palenque . De bewerktaken waren zo moeizaam dat een andere uitgever, Matías Vilaro, was alleen verantwoordelijk voor de aanpassing van de voice-overs, niet verder te belasten Nahuel. Tijdens het gesprek niet geciteerd Nahuel Palenque. Maar hier geef ik u krediet.

José Luis Díaz , aan het begin van het gesprek, toont een fragment uit de film " Vino voor Robar ". José Luis vestigt de aandacht op de zinsnede "is niet mijn schuld," waar u achtergrondgeluid (de reizende auto wielen) kunnen horen. Lees verder


2014 23 december 2014

The Sound "Wild Rapporten" - deel III

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Derde deel van het gesprek over het geluid van " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014) die zich in KAPPERTJE 2014 ( Argentijnse Kamer van Providers en Broadcasting Equipment Manufacturers ).

Gustavo Santaolalla vertelt kort zijn relatie met "Wild Rapporten" in een video gestuurd naar de conferentie. Ook praat hij over basic bewerken van muziek.

José Luis Díaz zegt dat de muziek is een belangrijk element in een film. De lading van de muziek "Wild Rapporten" Gustavo Santaolalla was, die woont in Los Angeles. Dus hij was niet aanwezig op de conferentie en stuurde een video over het werkproces in de film. Zijn eerste contact met de film was toen ik op vakantie was met zijn familie in Mendoza - Argentinië, wanneer de producent in staat was om hem te contacteren. Maanden later, terug in Argentinië, Gustavo merkt de verhalen van "Wild Reports" van de verwijzing van een vriend. Na het lezen van verhalen over "Wild Rapporten" het boek, Gustavo vraagt ​​zijn vriend te leggen aan Damian Szifrón omdat ik wilde zijn in de film. Tot slot, in België, de twee ontmoetten elkaar in persoon. Op het moment gebeurde het festival van Gent, muziek- en theaterfestival, waar Gustavo Santaolalla deelgenomen als jurylid.

Lees verder


2014 20 december 2014

The Sound "Wild Rapporten" - Deel II

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). O tema desta segunda parte foi o desenho sonoro de ambientes e efeitos. Quem fala sobre este assunto é o editor de som Gonzalo Matijas . Tweede deel van het gepraat over het geluid van " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014) die zich in KAPPERTJE 2014 ( Argentijnse Kamer van Providers en Broadcasting Equipment Manufacturers ). Het thema van dit tweede deel was de sound design omgevingen en effecten. die praat over dit is het geluid editor Gonzalo Matijaš .

José Luis Díaz , sound designer van de film, zegt de redacteur Pablo Barbiere hard gewerkt. Toen hij klaar was, de directeur gevolgd door het bewerken en het veranderen van de volgorde van de verhalen in de film. En deze werkzaamheden duren lang. Toen de directeur klaar bewerken van het materiaal was voor de post-productie van geluid en Gonzalo Matijaš begonnen met het maken van het ontwerp van de omgevingen en effecten van de film (terwijl Nahuel Palenque werd bewerken dialogen).

Gonzalo zegt dat een van de grootste uitdagingen van de film te maken had met 6 verschillende verhalen, elk met zijn momenten van verhalende en onafhankelijke uitkomst spanning. In een normale film, zijn er enkele belangrijke momenten wanneer het ontwerp omgevingen en effecten meeste vereist. In "Rapporten Salvaje" had 6 verhalen. Elk met hun verhalen complicaties die meer sound design werk. Het werk van het directe geluid met geluiden uit de toppings maken op locatie (wilde spoor) aanzienlijk vergemakkelijkt het werk in de post-productie.

Lees verder


2014 18 december 2014

The Sound "Wild Rapporten" - Deel I

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Eerste deel van het gesprek over het geluid van " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014) die zich in KAPPERTJE 2014 ( Argentijnse Kamer van Providers en Broadcasting Equipment Manufacturers ).

De film " Wild Stories "bestaat uit 6 verschillende verhalen wiens motto geweld. Het thema van dit eerste deel was het directe geluid vast te leggen. Wie heeft het over dit onderwerp is Javier Farina , direct geluid directeur.

Javier zei dat het feit dat de film is opgebouwd uit 6 verschillende verhalen bracht een verzwarende dat het directe geluid pickup. In een gewone film, waar er slechts één centrale verhaal met dezelfde karakters van start tot finish, de technicus directe geluid eindigt goed kent elke acteur en het helpt bij de planning van het geluid pick-up. In het geval van Wild Reports, het team had ongeveer twee weken de tijd om elk verhaal te filmen, de moeilijkheid was om te proberen om een enorme hoeveelheid personages ontmoeten in een korte tijd. Dit maakte het werk tijdens het filmen was zeer dynamisch. Alsof het opnemen van een film 6 van een lange tijd ruimte.

Lees verder