2014 20 december 2014

The Sound "Wild Rapporten" - Deel II

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). O tema desta segunda parte foi o desenho sonoro de ambientes e efeitos. Quem fala sobre este assunto é o editor de som Gonzalo Matijas . Tweede deel van het gepraat over het geluid van " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014) die zich in KAPPERTJE 2014 ( Argentijnse Kamer van Providers en Broadcasting Equipment Manufacturers ). Het thema van dit tweede deel was de sound design omgevingen en effecten. die praat over dit is het geluid editor Gonzalo Matijaš .

José Luis Díaz , sound designer van de film, zegt de redacteur Pablo Barbiere hard gewerkt. Toen hij klaar was, de directeur gevolgd door het bewerken en het veranderen van de volgorde van de verhalen in de film. En deze werkzaamheden duren lang. Toen de directeur klaar bewerken van het materiaal was voor de post-productie van geluid en Gonzalo Matijaš begonnen met het maken van het ontwerp van de omgevingen en effecten van de film (terwijl Nahuel Palenque werd bewerken dialogen).

Gonzalo zegt dat een van de grootste uitdagingen van de film te maken had met 6 verschillende verhalen, elk met zijn momenten van verhalende en onafhankelijke uitkomst spanning. In een normale film, zijn er enkele belangrijke momenten wanneer het ontwerp omgevingen en effecten meeste vereist. In "Rapporten Salvaje" had 6 verhalen. Elk met hun verhalen complicaties die meer sound design werk. Het werk van het directe geluid met geluiden uit de toppings maken op locatie (wilde spoor) aanzienlijk vergemakkelijkt het werk in de post-productie.

Lees verder


2014 18 december 2014

The Sound "Wild Rapporten" - Deel I

Câmara Argentina de Provedores e Fabricantes de Equipamentos de Radiodifusão ). Eerste deel van het gesprek over het geluid van " Wild Reports "(Damian Szifrón, 2014) die zich in KAPPERTJE 2014 ( Argentijnse Kamer van Providers en Broadcasting Equipment Manufacturers ).

De film " Wild Stories "bestaat uit 6 verschillende verhalen wiens motto geweld. Het thema van dit eerste deel was het directe geluid vast te leggen. Wie heeft het over dit onderwerp is Javier Farina , direct geluid directeur.

Javier zei dat het feit dat de film is opgebouwd uit 6 verschillende verhalen bracht een verzwarende dat het directe geluid pickup. In een gewone film, waar er slechts één centrale verhaal met dezelfde karakters van start tot finish, de technicus directe geluid eindigt goed kent elke acteur en het helpt bij de planning van het geluid pick-up. In het geval van Wild Reports, het team had ongeveer twee weken de tijd om elk verhaal te filmen, de moeilijkheid was om te proberen om een enorme hoeveelheid personages ontmoeten in een korte tijd. Dit maakte het werk tijdens het filmen was zeer dynamisch. Alsof het opnemen van een film 6 van een lange tijd ruimte.

Lees verder


2014 11 december 2014

Cine Music Catalog 2014

Is beschikbaar voor beoordeling en overleg de CineMúsica 2014 catalogus . catalogus die een waardevolle historische en zeer belangrijk materiaal voor de ontwikkeling van nationale cinema bevat. Vooral het transcript van de tabellen Eerste Nationale Braziliaanse Cinema Sound Professionals Meeting , de tekst "Waar heeft de geschiedenis van de Braziliaanse cinema?" Alexandre Sobral op de huidige uitgave van de film geluid restauratie, en diverse andere informatie op creatieve processen en geluidswerken in films verteld door deskundigen in het veld.

Veel leesplezier!

CineMúsica Catalog 2014


2014 8 december 2014

Boekrecensie: "Como Hacer El Sonido Una Film" Carlos Abbate

boek

Ja, de wereld is niet verloren, en soms is er goed nieuws. Een daarvan is de release van een boek over het geluid prestatie in de film, zeldzaam te vinden in het onderwerp bibliografieën over het onderwerp. INCAA (Instituto Nacional de Cine y Artes Audiovisuales) lá na Argentina. En het mooie van dit nieuws is dat dit boek werd gekozen om een eigen thema van het ontwerp te openen ENERC (Nationale School voor Experimenteren Film realización y) en had de steun van INCAA (Nationaal Instituut voor de Film en Audiovisuele Kunsten) er in Argentinië .

Carlos Abbate , coordenador do curso de Som dessa importante escola de cinema e um dos mais reconhecidos diretores de som argentinos, tendo em seu currículo filmes como O Filho da Noiva (J. J Campanella, 2001), A Prostituta e a Baleia (Luiz Puenzo, 1984), Kamchatka (M. Pineyro, 2002), entre outros. Het boek " Cómo Hacer El Sonido Una Film "is geschreven door Carlos Abbate , Sound cursuscoördinator van deze belangrijke filmschool en een van de meest erkende Argentijnse geluid bestuurders, in je cv films als De Zoon van de Bruid (J. J Campanella, 2001), Hoer en de Walvis De (Luiz Puenzo, 1984), Kamchatka (M. Piñeyro, 2002), onder anderen. Het is onze hermanos ging door en bewerkt een boek van eenvoudige taal die begrepen kan worden door studenten of professionals die beginnen, of een meer nieuwsgierige publiek over. Voor nu, is dit boek niet vertaald in het Portugees.

Lees verder


2014 3 december 2014

Geluiden in de Braziliaanse Cinema: Danilo Carvalho en het geluid van "Dorpen vliegwielen, het werkwoord tegen de wind" - DEEL III

Danilo Carvalho

Na de derde en laatste deel van het interview met met Danilo Carvalho wiens centrale as van het geluid van de film " Dorpen vliegwielen, het werkwoord tegen de wind "(Alexandre Veras, 2005), maar ook aan de orde de andere kant van de goede praktijken.

 

Deel III) Geluid in Vilas Wielen: het werkwoord tegen de wind

William Farkas: Als je de "Dorpen Wielen: het werkwoord tegen de wind" benaderd? Hoe was de vermelding in de film?

Danilo Carvalho: ik had gewerkt met Ali, kwam rond andere dingen te doen, met Ivo, waren we al een goede vriend naast de bar tafels, discussies. , criou esse núcleo lá em Fortaleza que durou doze ou quatorze anos. De Veranda [1] opgericht deze kern er in Fortaleza, die twaalf of veertien geduurd. que é aquela vila de Tatajuba [3] que por causa das dunas foi sendo coberta e mudando de local. En Villas hij met dit script dat is gebaseerd op een scriptie van Ruy Vasconcelos kwam [2] is een dorp Tatajuba [3] als gevolg van de duinen werd gedekt en het veranderen van de locatie. De Ruy schreef en dan pasten zij een documentaire script, het oppakken van een aantal tekens dat universum. Ze hadden een aantal problemen in de film dat Ali wilden en we erover gepraat. Lees verder