2014 26 augustus 2014

8e Festival CineMúsica

8e Festival CineMúsica
8º Cine Música – Festival de Cinema de Conservatória , único festival de cinema do país dedicado exclusivamente à trilha sonora dos filmes. 04 tot 7 september gebeurt in de stad van de griffier-RJ de 8ste Cine Muziek - Film Festival Conservatorium , alleen filmfestival in het land uitsluitend gewijd aan de soundtrack van de film. Het thema dit jaar is forró en het evenement is open voor het publiek met gratis toegang!

Eraan herinnerend dat het festival krijgt ook dit jaar de Tweede Nationale Meeting Professionals Sound of Braziliaanse Cinema .

Hieronder volgt de lijst van films en bekroonde professionals in de 8e Festival Cine Music :

Trophy CineMúsica

Beste Sound: " Sylvester "(toegekend: Lina Chamie, Eduardo Santos Mendes, Luiz Manzano Adelmo, Tide Borges, Brazilië Rene, Louis Robin, Eric Christani Ribeiro, Luiz Fernandes en Ricardo Farias)

Beste Sound Mixer: " Serra Pelada "(onderscheiding: John Godoy, Marcelo Raposo en Ubiratan da Silva - Bira)

Beste Mixing en Beste Geluid Kamer (Foley): " Tattoo "(toegekend: Ricardo Cutz, Philip Burger en Renato Marques Galimberti)

Beste Sound Design: " Praia do Futuro "(toegekend: Waldir Xavier)

Beste Sound Editing: " Morro dos Prazeres "(toegekend: Bernardo Uzeda)

Beste Geluidseffecten: " Stroom van de Rivier "(toegekend: Ricardo Reis Chui)

Best Original Song: " The Boy en The World "(winnaars: Ruben Feffer en Gustavo Kurlat)

Beste Song: " When I Was Alive "(winnaars: Marco Dutra en Caetano Gotthard)

Beste Musical Selection: " Exiles van de vulkaan "(toegekend: Fábio Andrade)

Beste Regie Dubbing: " Sweet Asbest "(toegekend: Guto Parente en Erik Paiva)

Short Light Trophy

Beste Sound: "9493" (toegekend: Marcellus L.)

Beste Sound Design: "Laat Diana in vrede" (toegekend: Carlos Montenegro Claudio Nascimento)

Beste Sound Mixer: "All These Days als ik Stranger" (toegekend: Evandro Lima)

Programação Completa do 8º Festival CineMúsica Lees ook het volledige programma van het Festival Cine 8 Muziek : Volledig overzicht van de 8e Festival CineMúsica


2014 17 augustus 2014

II National Meeting Professionals Sound of Braziliaanse Cinema

II Meeting

In de dagen gebeurt 05th en 06th setembro in de stad van de griffier-RJ de II Nationale Meeting Professionals Sound of Braziliaanse Cinema . Het evenement heeft als doel bij te dragen tot een grotere integratie tussen de professionals van geluid nationale cinema. Bindt   de 8ste Cine Muziek - Film Festival Conservatorium , is een kans om de filmische klankwereld gerelateerde activiteiten presenteren in het land, is ook het maken van een nieuwe ruimte voor reflectie en debat kwesties met betrekking tot de audiovisuele markt prestatie, het onderwijs en om het geluid van de film in Brazilië zoeken. De bijeenkomst bestaat uit discussie tafels, lezingen en workshop dat de programmering van de Cine Music, enige film festival in het land uitsluitend gewijd aan de soundtrack van de film aan te vullen. Nieuw dit jaar is ook de deelname van twee internationale gasten discorrerão over het geluid in de bioscoop van Latijns-Amerika.

Het evenement is open voor het publiek met gratis toegang!

2014 Bijlage II ENPSCB:

Locatie - Hotel Rock  

5 september - Vrijdag

6 september - Zaterdag


2014 31 juli 2014

Synthese van I ENPSCB

I en II ENPSCB

Synthese van de First National Meeting Professionals Sound of Braziliaanse Cinema

7º Festival CineMúsica , de 5 a 7 de Setembro de 2013, em Conservatória, Rio de Janeiro, em busca de garantir qualidade para a produção e exibição do audiovisual brasileiro nas salas de cinema, festivais nacionais, televisão e em novos formatos. Wij, de deelnemers van de Eerste Nationale Vergadering van Professional Braziliaanse Cinema Sound , we ontmoetten elkaar in de 7e Festival CineMúsica 5 tot 7 september 2013, in het Conservatorium, Rio de Janeiro, in de zoektocht naar kwaliteit voor de productie en de tentoonstelling van audiovisuele zorgen Braziliaans in theaters, nationale festivals, televisie en nieuwe formats.

We benadrukken hoe fundamenteel voor de geluidskwaliteit van het audiovisuele product is dat de verschillende gebieden die verband houden met de productie klinken - direct geluid, sound editing en mixen van muziek - in aanraking en zijn goed geïntegreerd in de voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden van het begin af . Daarom zijn we van plan om een efficiëntere en meer integratie tussen de verschillende fasen van het werk van professionals in de audiovisuele industrie te stimuleren om na te denken het geluid van het script om het audiovisueel werk praktijken te geven.

We zijn ons ervan bewust dat de dynamiek van de productie van audiovisuele werken die momenteel gevestigd is ongunstig voor werken audiovisuele geluidskwaliteit, vooral met betrekking tot de begroting problemen, planning en uren werk.

We merken dat het onderwijs inderdaad een pad dat zet nieuwe professionals in de markt en daarom is deze training ruimte heeft om een meer directe dialoog met de markt te stimuleren.

Wij begrijpen het belang van het behoud van de geschiedenis van het proces van de realisatie van films die moeten worden gekoppeld aan bedrijven en professionals die werkzaam zijn op het gebied van geluid. Alternatieven te zoeken voor het archiveren en bewaren van de geschiedenis van de film zelf.

Wij pleiten voor de aanwezigheid van getrainde geluid technici voor het testen van het geluid voor de vertoning van films in theaters, festivals en andere lokale film tentoonstelling. Als gevolg van de slechte kwaliteit van de filmprojectie die thans in de Braziliaanse beurs circuit, zagen we het belang van deze procedure en de noodzaak voor bedrijven kan de aanwezigheid van getrainde geluid technici, evenals de producenten te eisen en deze tests te financieren voor de projecties van zijn eigen films .

Wij zullen dit proces voort te zetten in de II Nationale Meeting Professionals Sound of Braziliaanse Cinema , op de 8e Cine Music Festival zal worden gehouden in 2014.

Deelnemers IENPSCB


2014 15 juni 2014

In Loud and Good Sound

in luid en duidelijk

In Loud and Good Sound is een serie van vier tv-afleveringen, dat het traject van het geluid onderzocht in de Braziliaanse cinema. Met de richting en de presentatie van Simone Zuccolotto, werd uitgezonden in 2013 op Channel Brazilië . Ondanks de uitgebreide programma's zijn niet online beschikbaar zijn, kunnen interessante stukjes op de onderstaande links te worden verleend:


2014 16 mei 2014

Bekijk de ABC tafels van de Week 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. De tafels zijn nu beschikbaar voor online bekijken ABC Week 2014 gebeurde 7-9 mei in Braziliaanse Cinema in São Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Gepromoot door de Braziliaanse Vereniging van Cinematografie , het ABC Week is een unieke kans om in het land van montage van persoonlijkheden uit verschillende gebieden van de film te reflecteren op de arbeidsmarkt. Ook het verstrekken van discussies, lezingen, panels en masterclasses die direct bijdragen aan de vooruitgang van de Braziliaanse cinema.

Dit jaar is het debat geluid was aanwezig in drie tabellen:

Tabel 01: "Médoto werken het directe geluid - De werkprocedures die werkzaam zijn in de vangst van het directe geluid in het tijdperk van digitale multitrack:. Traditie en breuk" Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Met John Godoy (directe geluid technicus en hoogleraar Audiovisuele ECA / USP), Debora Opolski (dialoog editor) en Willem Dias (assembler). Mediation Adelmo Luis Manzano (geluid supervisor).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Tabel 04: "De luidheid van de huidige Braziliaanse films" Com. Virginia Flores (sound editor en assembler), Eduardo Santos Mendes (ontwerper en professor in de Audiovisuele ECA / USP geluid) en Fernando Henna (sound editor). Mediation Adelmo Luis Manzano (geluid supervisor).

Tabel 08: "Weergave in digitale commerciële bioscopen: parameters, technische normen, de uitvoering en het toezicht op en de toekomst van het display:. De kamers, het huishouden en draagbare" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). Met Kiko Ferraz (sound editor en mixer), Renata de Almeida (directeur van het International Film Festival van SP) en Rodrigo Monte (director of photography). Mediation Jose Francisco Neto (supervisor voltooiing).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . Om toegang te krijgen tot andere tafels van de Week van ABC in 2014 , klikt u op de link: Bekijk de tabellen van de Week 2014 ABC volledig .