2014 15 juni 2014

In Loud and Good Sound

in luid en duidelijk

In Loud and Good Sound is een serie van vier tv-afleveringen die het traject van geluid onderzocht in de Braziliaanse cinema. Met de richting en de presentatie Zuccolotto Simone, werd uitgezonden in 2013 op Channel Brazilië . Ondanks de volledige programma's zijn niet online beschikbaar, interessante fragmenten kan gecontroleerd worden op de onderstaande links:


2014 16 mei 2014

Let op de tafels van de Week ABC 2014

Cinemateca Brasileira em São Paulo. De tafels zijn nu beschikbaar voor het bekijken van online ABC Week 2014 gebeurde 7-09 mei, in Braziliaanse Cinema in São Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Bevorderd door de Braziliaanse Vereniging van Cinematografie , de ABC-Week is een unieke kans in het land van montage van persoonlijkheden uit verschillende gebieden van de film te reflecteren op de arbeidsmarkt. Ook het verstrekken van debatten, conferenties, panels en masterclasses die direct bijdragen aan de vooruitgang van de Braziliaanse cinema.

Dit jaar is het debat geluid was aanwezig in drie tabellen:

Tabel 01: "Médoto werk van het directe geluid - De werkende procedures die in de vangst van het directe geluid in het tijdperk van digitale multitrack: traditie en breuk". Debora Opolski (editora de diálogos) e Willem Dias (montador). Met John Godoy (directe geluid technicus en professor van Audiovisuele ECA / USP), Debora Opolski (dialoog editor) en Willem Dagen (assembler). Mediation Adelmo Luis Manzano (geluid begeleider).

Eduardo Santos Mendes (sound designer e professor do curso de Audiovisual da ECA/USP) e Fernando Henna (editor de som). Tabel 04: "De luidheid van de huidige Braziliaanse film" Met. Va Bloemen (assembler, en geluid editor), Eduardo Santos Mendes (ontwerper en professor van Audiovisuele ECA / USP geluid) en Fernando Henna (sound editor). Mediation Adelmo Luis Manzano (geluid begeleider).

Tabel 08: "Digital Display in commerciële bioscopen: parameters, technische eisen, uitvoering en monitoring en de toekomst van weergave:. De kamers, huis en laptop" , Renata de Almeida (diretora da Mostra Internacional de Cinema de SP) e Rodrigo Monte (diretor de fotografia). Met Kiko Ferraz (sound editor en mixer), Renata de Almeida (directeur van het International Film Festival van SP) en Rodrigo Monte (director of photography). Mediation Jose Francisco Neto (supervisor voltooiing).

Assista as mesas da Semana ABC 2014 na íntegra . Om toegang te krijgen tot andere tafels van de Week van ABC in 2014 , klikt u op de link: Let op de tafels van de Week van ABC in 2014 in zijn geheel .


2014 1 mei 2014

Interview met de sound designer Edson Secco

Edson Secco

sound deigner , de um modo geral ostensivamente mal utilizado, para qualificá-lo: seja por pensar o som dos filmes como um todo integrado (relativizando distinções entre música e ruído, por exemplo); Muzikant opleiding en eerdere ervaringen in het theater, Edson Secco ontmoet in zijn film werken een aantal eigenschappen die het gebruik van de term geluid deigner, algemeen schaamteloos misbruikt om het te kwalificeren rechtvaardigen: het geluid is door te denken de films als een geïntegreerd geheel (afnemende onderscheid tussen muziek en lawaai, bijvoorbeeld); is de veelheid aan functies die het vervult en het geven van een stilistische eenheid om hun werk; is nog in de kinderschoenen samenwerking, nog steeds in het script stadium, in veel van de projecten waaraan zij heeft deelgenomen. In dit gesprek, Edson Secco sprak Artisan Geluid van zijn carrière en zijn persoonlijke benadering van het geluid in de bioscoop.

Verder lezen


2014 29 april 2014

Inleiding tot Ontwerp Geluid

Inleiding tot de ontwerp klinken

De ABC Week 2014 die plaatsvindt 07-09 mei, in neemt   Braziliaanse Cinema   in São Paulo, dit jaar terug parallel aan haar lijst, een ruimte voor de verspreiding en het vrijkomen van boeken in verband met de audiovisuele ruimte Featured, de boekpresentatie:. " Introduction to Ontwerp Sound: een toegepaste analyse van systematische lange- film Blindness "door Debora Opolski .

"Het boek geeft een reflectie op het proces van de bouw van het sound design. Gestructureerd in de vorm van ervaring verslagen en vergelijkende analyse bespreekt het proces van het geluid, het verhogen van de vraag naar de bijdrage van het sound design voor de film narratieve discours.

Verdeeld in twee delen, het eerste hebben we een uitleg van een proces van geluidsbewerking in detail, het bespreken van het belang   post-productie en de invloed die dit heeft op de manier waarop de film wordt gezien door de kijker. Presenteert en objectieve methoden voor het bewerken dialoog, foley en geluidseffecten.

Na analyseren we de postproductie geluidsfilm Blindheid in omgevingen geluidseffecten en muziek. De lezer zal scènes vinden situaties en verwerkt specifieke gebeurtenissen waarbij de technieken en de toepasbaarheid van elk element kan worden waargenomen in detail. "


2014 10 april 2014

Ik Gemeentelijke Conferentie over geluid, trillingen en geluid Disorder

Ik Gemeentelijke Conferentie over geluid, trillingen en geluid Disorder

Op de dagen 28, 29 en 30 april, de stad São Paulo-SP bespreekt eerst gevecht lawaai in hun stedelijke omgeving. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. De I Gemeentelijke Conferentie over geluid, trillingen en geluid Disorder , gesponsord door gemeente São Paulo en de Braziliaanse Vereniging voor Kwaliteit Acoustics ( ProAcústica ) gebeurt ter gelegenheid van de "Internationale Dag van de bewustwording over Noise", de International Noise Awareness Day (INAD), waarvan de officiële datum dat dit jaar op 30 april.

Het doel van het evenement is om regeringen en de samenleving sensibiliseren in het algemeen over de negatieve effecten van lawaai en geluidstrillingen op de menselijke gezondheid, waardoor effectieve richtlijnen voor wettelijke en bestuursrechtelijke maatregelen.

Het evenement is open voor het publiek en er is gratis, maar de ruimte is beperkt en vereist de voltooiing van een "inschrijfformulier".

Check het rooster en meer informatie: Ik Gemeentelijke Conferentie over geluid, trillingen en geluid Disorder