2014 20 september 2014

Het Belang van Sound in de bioscoop door Geraldo Moraes

Mini documentaire gemaakt met de regisseur, schrijver en producer Geraldo Moraes over het belang van het geluid in de bioscoop.


2014 17 september 2014

Rondetafelgesprek "Soundtrack Digital"

Rondetafel over "Soundtrack in het digitale tijdperk" gehouden in Curitiba-PR op 12 september door de school Geel Audio Institute. Grace Torres e dos músicos Rodrigo Lemos ( Lemoskine ), Demian Garcia e Vadeco . Mediation was John Caserta , met deelname van muzikant Grace Torres en muzikanten Rodrigo Lemos ( Lemoskine ), Demian Garcia en Vadeco . Bekijk de volledige streaming van de tabel:


2014 15 september 2014

Geschiedenis en Technologie van de Braziliaanse Cinema Sound

"Een kostbare opname van een toespraak door de meester van het directe geluid van de Braziliaanse cinema", zegt David Pennington . 7º Festival Cine Música , o cineasta e técnico de som direto Walter Goulart , um dos profissionais do som cinematográfico mais experientes do Brasil em atividade, contou um pouco da história do som no cinema nacional na companhia de Roberto Carvalho , Fernando Ariani e Gustavo Andriewiski . In september 2013 tijdens de tentoonstelling Historische Resonanties - geluidstechnologie in de Braziliaanse cinema , dat was onderdeel d de 7e Cine Music Festival , filmmaker en direct geluid technicus Walter Goulart , een van de meest ervaren professionals in het filmische geluid van activiteiten in Brazilië, vertelde een stukje geschiedenis van het geluid in de nationale cinema in het gezelschap van Roberto Carvalho , Fernando Ariani en Gustavo Andriewiski . Registratie David Pennington .


2014 9 september 2014

Welke geheimen schuilen soundtracks?

art kunstenaar

Het programma De kunst van kunstenaar 's TV Brazilië, produceerde een speciale editie aan "ontrafelen van de mysteries die achter de soundtracks liggen, een artistiek genre dat brengt muziek, stemmen, geluiden en diverse geluidseffecten om meer leven en opwinding om films te geven , romans, toneelstukken en tv-programma's. "

Tato Taborda , o gerente-executivo de música da TV Brasil Ricardo Vilas , e Flavia Ventura , que compõe algumas trilhas para o próprio Arte do Artista. Het programma is gebaseerd op de getuigenis van gerenommeerde professionals van het gebied als de componist David Tygel , dirigent en muziekproducer Tato Taborda , de uitvoerend directeur van de muziek tv-Brazilië Ricardo Vilas en Flavia Ventura , die componeert enkele tracks voor de kunst zelf kunstenaar.

Controleer de volledige programma Pagina "Wat mysteries loer liggen soundtracks?": De kunst van de kunstenaar


2014 26 augustus 2014

8e Festival CineMúsica

8e Festival CineMúsica
8º Cine Música – Festival de Cinema de Conservatória , único festival de cinema do país dedicado exclusivamente à trilha sonora dos filmes. 04 tot 7 september gebeurt in de stad van de griffier-RJ de 8ste Cine Muziek - Film Festival Conservatorium , alleen filmfestival in het land uitsluitend gewijd aan de soundtrack van de film. Het thema dit jaar is forró en het evenement is open voor het publiek met gratis toegang!

Eraan herinnerend dat het festival krijgt ook dit jaar de Tweede Nationale Meeting Professionals Sound of Braziliaanse Cinema .

Hieronder volgt de lijst van films en bekroonde professionals in de 8e Festival Cine Music :

Trophy CineMúsica

Beste Sound: " Sylvester "(toegekend: Lina Chamie, Eduardo Santos Mendes, Luiz Manzano Adelmo, Tide Borges, Brazilië Rene, Louis Robin, Eric Christani Ribeiro, Luiz Fernandes en Ricardo Farias)

Beste Sound Mixer: " Serra Pelada "(onderscheiding: John Godoy, Marcelo Raposo en Ubiratan da Silva - Bira)

Beste Mixing en Beste Geluid Kamer (Foley): " Tattoo "(toegekend: Ricardo Cutz, Philip Burger en Renato Marques Galimberti)

Beste Sound Design: " Praia do Futuro "(toegekend: Waldir Xavier)

Beste Sound Editing: " Morro dos Prazeres "(toegekend: Bernardo Uzeda)

Beste Geluidseffecten: " Stroom van de Rivier "(toegekend: Ricardo Reis Chui)

Best Original Song: " The Boy en The World "(winnaars: Ruben Feffer en Gustavo Kurlat)

Beste Song: " When I Was Alive "(winnaars: Marco Dutra en Caetano Gotthard)

Beste Musical Selection: " Exiles van de vulkaan "(toegekend: Fábio Andrade)

Beste Regie Dubbing: " Sweet Asbest "(toegekend: Guto Parente en Erik Paiva)

Short Light Trophy

Beste Sound: "9493" (toegekend: Marcellus L.)

Beste Sound Design: "Laat Diana in vrede" (toegekend: Carlos Montenegro Claudio Nascimento)

Beste Sound Mixer: "All These Days als ik Stranger" (toegekend: Evandro Lima)

Programação Completa do 8º Festival CineMúsica Lees ook het volledige programma van het Festival Cine 8 Muziek : Volledig overzicht van de 8e Festival CineMúsica