2015 17 juni 2015

Let op de tafels Week 2015 ABC

Ze zijn nu beschikbaar voor online bekijken tafels van ABC Week 2015 , die plaatsvinden van 13 in het duurde tot 15 mei Braziliaanse Cinema in Sao Paulo. Semana ABC é uma oportunidade única no país de reunião de personalidades de diversas áreas do cinema refletindo sobre o seu mercado de trabalho. Bevorderd door de Braziliaanse Vereniging van Cinematografie , de ABC Week is een unieke kans om in het land vergadering van persoonlijkheden uit verschillende gebieden van de cinema te reflecteren op de arbeidsmarkt. Ook het verstrekken van debatten, conferenties, panels en masterclasses die direct bijdragen aan de vooruitgang van de Braziliaanse cinema.

Dit jaar is het geluid debat aanwezig was vooral in de volgende tabellen:

José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles e Armando Torres Jr. Het geluid in de tv-serie - "Het aanpakken van de verschillende aspecten van het geluid in de tv-serie -. Leg het directe geluid aan de post-productie en afwerking proces" Met José Luiz Sasso , Luiz Adelmo Manzano , Rodrigo Meirelles en Armando Torres Jr.

Inleiding tot Geluid aan audiovisuele media (TV Series, lang, kort en Documentary) - "Het lezen van het script, luister naar de directeur, die we kunnen uiten door middel van geluid. Alle geluiden zijn al in Direct Sound? Gebruik en problematisch. Het belang van de stem. "Met Tide Borges en Carlos Abbate .

Lees verder


2015 23 april 2015

ABC Week 2015

week abc 2015

Cinemateca Brasileira em São Paulo e é aberto ao público com entrada franca. Van 13 tot 15 mei de Braziliaanse Vereniging van Cinematografie toont de Week ABC in 2015 . Met een vol schema van conferenties, panels en debatten met persoonlijkheden uit verschillende gebieden van Brazilië en buitenlandse cinema, het evenement vindt plaats in de Braziliaanse Cinema in Sao Paulo Het is open voor het publiek met gratis toegang.

Dit jaar, de week heeft twee tafels gewijd aan de filmische geluid. Zijn zij:

Dag 14/05, donderdag:

10h - The Sound in de TV-serie
"Het aanpakken van de verschillende aspecten van het geluid in de tv-serie -. Leg het directe geluid aan de post-productie en afwerking proces"

Bevestigde deelnemers:

José Luiz Sasso (Mixer)
Luiz Adelmo Manzano (Sound Supervisor)
Rodrigo Meirelles (Executive Advisor Audio)
Armando Torres Jr. (Mixer)

15 mei, vrijdag

17h - Inleiding tot Geluid aan audiovisuele (TV Series, lang, kort en Documentary)
"Het lezen van het script, luister naar de directeur, die we kunnen uiten door middel van geluid. Alle geluiden zijn al in Direct Sound? Gebruik en problematisch. Het belang van de stem. "

Bevestigde deelnemers:

Tide Borges (Sound Technician)
Carlos Abbate (Sound Director)

Lees verder


2015 8 april 2015

II Municipal Conference on Noise, Vibration en Verstoring Sonora

Conference geluid
Op 27, 28 en 29 april, de stad São Paulo-SP bespreekt de tweede keer de bestrijding van geluidsoverlast in hun stedelijke omgeving. ProAcústica ), acontece por ocasião do “Dia Internacional da Conscientização sobre o Ruído”, o International Noise Awareness Day (INAD), cuja data oficial neste ano é 30 de abril. Het II Conference Hall of Noise, Vibration en Verstoring Sonora , gesponsord door de gemeente São Paulo en de Braziliaanse Vereniging voor Kwaliteit Acoustics ( ProAcústica ), vindt plaats ter gelegenheid van de "Internationale Dag van de Voorlichting Noise", de International Noise Awareness Day (INAD), waarvan de officiële datum van dit jaar is 30 april.

Het doel van het evenement is om de overheid en de samenleving sensibiliseren in het algemeen over de negatieve effecten van geluid en geluidstrillingen op de menselijke gezondheid, waardoor effectieve richtsnoeren van de wetgevende en administratieve maatregelen.

Het evenement is open voor het publiek en gratis, maar de ruimte is beperkt en vereist de voltooiing van een "registratieformulier".

Controleer het schema en meer informatie op: II Municipal Conference on Noise, Vibration en Verstoring Sonora


2015 17 maart 2015

Geluiden in de Braziliaanse Cinema: Guile Martins en het geluid van "De stad is een?"

Bedrog

A Cidade é Uma Só ” (Adirley Queirós, 2011). Interview met Guile Martins , die verantwoordelijk is voor de sound design van " De stad is een "(Adirley Queirós, 2011).

William Farkas: Hoe ben je in "De stad is een"? Heeft u een eerdere relatie met Adirley?

Guile Martins: Adirley ontmoetten elkaar in 2006 tijdens een filmfestival in Florianopolis. Sobre a Maré ”. Onze korte werden getoond, dat hij met " RAP - De hoek van Ceilândia "en ik met" On the Tide ". We hebben veel gepraat, maar ik denk dat meer over voetbal dan cinema. We ontmoetten elkaar opnieuw in 2009 op het Festival van Brasilia, ik was er de presentatie van de documentaire " Tarabatara ", waarin ik direct geluid en geluidsbewerking. Op dat moment weet ik Ceilândia waterval bad te nemen in het prachtige wateren van Goiás, iets dat me heel gelukkig gemaakt, luchtte een beetje angst van in Brasilia, de piloot plan, een onbekende en onherbergzame plek voor mij. In Ceilândia hoorde ik het geluid van de auto's, de verkopers van de beurs, mensen lopen op straat, voetbal spellen op elke hoek, tot slot, een menselijk landschap en geluid zeer verschillend van het masterplan en het filmfestival circuit. Dat was toen ik deelgenomen aan de " Dag van de Staking "in het huis van Adirley en sprak meer over het geluid, hoe de geluiden van Ceilândia en andere gebroken genieten zonder toevlucht te nemen tot het gebruik van" klank en sirenes schieten in de verte, "dat zowel de gehinderd omdat een esthetische voorstel. We praten over de geluiden die vervagen na verloop van tijd, de messenslijper, een Biju leverancier ...

Lees verder


2015 6 maart 2015

Geluiden in de Braziliaanse Cinema: Fernando Henna en Daniel Turini en het geluid van en "De stad is een" - Deel III "Avanti Popolo?"

de stad en zo

Daniel Turini . Derde en laatste deel van het interview met geluid professionele Fernando Henna en Daniel Turini . De geluiden van " De stad is een "(Adirley Queirós, 2011).

”, acho que já é um caso completamente diferente. William Farkas: Over "De stad is een net [1]" Ik denk dat het een heel andere zaak. Sommigen proberen te herstellen in post-productie, sommige dingen, zorgen voor verstaanbaarheid van sommige plannen en maken een mix die de film vast te houden. , em que você tem uma condição de escuta bastante amplificada em que todos os eventos soam, produzem sonoridades que num modo de produção documental, muito dificilmente seriam gravados. Op sommige momenten, de film flirt met een esthetiek van een hyper-realistische geluid [2], waar u een hoorzitting aandoening in plaats versterkt in alle gebeurtenissen klinken, produceren geluiden die in een documentaire wijze van productie, zeer onwaarschijnlijk zou worden opgenomen . Ik vraag me af dan als dat geluid hyperrealisme esthetiek was een vleugje Adirley .

Fernando Henna: Wie kan u antwoorden met hetzelfde pand is de Guile Martins . Dan hier kwam, deze auto belangrijkste ding bijvoorbeeld had in beeldbewerking, moet het een overeenkomst tussen hen zijn geweest. Wat is het genoeg is een slimme super sound editing. Zeer weinig geluid bank, alle geluiden opgevangen tijdens de film, op dezelfde locaties. Ik denk dat als Guile maakte het geluid ...

Lees verder